|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
15.2.2008 16:21:04   
_ancica_
user posted image user posted image user posted image zdej bo treba pa spet nov zmenek planirat ...upam, da vama kmalu rata user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
15.2.2008 16:23:49   
tany83
binica jaz upam, da vam prihodnjic uspe.... user posted image user posted image user posted image .. joj, take priprave pol pa zaspis.... bo treba kako kavo vec popit....user posted image

ancica... jaz zdej bos mela vec moznosti za oploditev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... hahah

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
15.2.2008 16:24:02   
binica
ja, definitivno user posted image user posted image user posted image
če ne drugo, sva se pa na večerjici imela super. res paše it vsake toliko sam malo ven, saj se lahko ful v miru naklepetaš, pa to. da ne govorimo o dobrotah, ki sva jih jedla. se je danes takoj poznalo na tehtnici user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
15.2.2008 16:26:41   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... jaz sem se tud najedla vceraj... se dobro, da sem za kosilo sam solato...

a ves, da midva tud vcer nisva nc spila... niti 1ga kozarca vina... prav cudno... pr vecerji sva pila pepsi... user posted image user posted image user posted image ...sploh pomislila nisva... fuuul zanimivo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
15.2.2008 16:26:42   
_ancica_
no evo, je bla pa vsaj vecerja fenomenalna user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
15.2.2008 16:27:05   
binica
sedaj se pa počasi selim iz službe proti domu, tako da smo še popoldan malo na vezi. upam, da nam ancica ne boš tačas pobegnila v montreal - oziroma, če si želiš it, ti želim, da greš. matr sem zakomplicirala user posted image  tany ti si pa pejd lase zlikat tačas, da boš zvečer spet prava user posted image

čau bau user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
15.2.2008 16:28:27   
_ancica_
sem se ravno spomnila, da imava midva kmalu prvo obletnico poroke user posted image user posted image user posted image se dober mesec (no mesec pa pol, ker je 30. marca user posted image ). Bo tudi treba kaj splanirat za ta dan!!!

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
15.2.2008 16:30:09   
_ancica_
bom poklicala tasco in jo vprasala ce si je ze premislila...pri njih nikol ne ves kaj te caka...enkrat recejo to, drugic tisto user posted image user posted image   Je treba bit na vse pripravljen.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
15.2.2008 16:37:55   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

user posted image user posted image user posted image ... jaz sem se tud najedla vceraj... se dobro, da sem za kosilo sam solato...

a ves, da midva tud vcer nisva nc spila... niti 1ga kozarca vina... prav cudno... pr vecerji sva pila pepsi... user posted image user posted image user posted image ...sploh pomislila nisva... fuuul zanimivo user posted image user posted image user posted image

ja sej zato pa tud ni blo nic od striptiza user posted image user posted image user posted image ne z moje in ne stvoje strani user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
15.2.2008 16:40:59   
tany83
Binica fajn se mej... in oglasi se se kaj popoldan... las pa si danes ne bom likala, so se v redu.... pa tud ne da se mi...

danes se mi nic ne da... se dobro da sem ze oprala in obesla perilo... se kuhala nevem ce bom kaj....

ja anicica bo treba manj jest drugic, da bo striptiz uspel...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
15.2.2008 16:43:05   
_ancica_
hahaha...manj hrane in vec alkohola, potem bo pa se res kaj ratal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
15.2.2008 16:44:24   
_ancica_
ja binica,oglasi se se kaj kasneje...tudi ce gremo v Montreal, gremo sele okoli 4ih popoldan, se pravi 10ih zvecer pri vas user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
15.2.2008 16:44:42   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... ja saj res... no glede na to, da sem jaz lih pr dnevih O me ni motilo, da nisva nc spila... user posted image ... drugic ko bom nacrtovala kak tak podvig bo pa treba res raj kaj manj pojest in kaj vec spituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
15.2.2008 16:57:42   
_ancica_
ja, ce ne prej pa za naslednje valentinovo...user posted image user posted image user posted image zdaj imava celo leto za priprave. Ima da uspe!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
15.2.2008 17:01:29   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... ja ali pa lahko za obletnico poroke... user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
15.2.2008 17:04:26   
_ancica_
uf ja...ta bo pa kmalu!!! user posted image se pravi da bo kar treba zacet s pripravami user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
15.2.2008 17:06:49   
tany83
ja, pol se pa kar zacni pripravljat... midva jo mava 26. 4. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
15.2.2008 17:22:43   
_ancica_
evo, sem lih zajtrk pojedla...zdaj grem pa se malo pomarancnega soka spit. Zadnje case mi ful pase jest cornflakes z rozinami, potem pa se kozarcek soka user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
15.2.2008 17:26:21   
tany83
user posted image ... jaz sem en koz kruha in tud pomarancen sok, naraven... sam mam tolk kisline, da mi ni pasal.. zdaj mam vse u ustih... nevem s kom si okus popravit...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
15.2.2008 17:52:23   
NAJBOLJŠA
Hojla, bejbe.
Kako ste? Vidim, da z striptizi ni blo nič?:....Jaz imam pavzo, da grem potem večerjo delat.Sem šla prej k mojmu mehaniku, k mi je popravljal avto.Štrihal, ker sem ga počla v betonsko škarpo...user posted image
Delal bom carbonaro špageteuser posted image , k jih imamo vsi radi, pa imam ravno eno dobro slanino..njam.
Kaj počenjate?
Jaz imam še dones nočno, pa se mi že kar meša.user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
15.2.2008 18:07:05   
_ancica_
evo, jst sm se pa s tasco pogovarjala po telefonu, pa je rekla da res ne bo nic z montrealom ta vikend...sranje user posted image jah nc, bomo sli pa drug mesec oz naslednji podaljsan vikend ko bo.

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
15.2.2008 18:10:59   
_ancica_
NAJBOLJSA...ja tele nocne so te cist...se ze v skarpe zaletavas, upam da ni blo hudo!

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
15.2.2008 18:16:01   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

evo, jst sm se pa s tasco pogovarjala po telefonu, pa je rekla da res ne bo nic z montrealom ta vikend...sranje user posted image jah nc, bomo sli pa drug mesec oz naslednji podaljsan vikend ko bo.

ah na... pol pa drug vikend... zdaj pa izkoristi priloznost in daj veliko user posted image , da se bo kaka user posted image prijela in, da ustvarita eno lepo user posted image ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
15.2.2008 18:22:53   
_ancica_
pomoje da bom kr cakal do marca oz dokler sneg ne skopni. Sem se pa z eno prjatlco pogovarjala (tisto iz montreala). Se bo preselila v Toronto. Je ze dobila sluzbo tukaj, zacne pa cez dva tedna se mi zdi, tako da bo kmalu tukaj. Sem ful vesela, da bom mela vsaj eno prijateljico tukaj. Pa kak teden bo verjetno pri nama, dokler si ne najde stanovanja. user posted image

tany...mas se probleme s kislino? mogoce bi kak kreker pomagal, kaj pa vem user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
15.2.2008 18:25:53   
_ancica_
zdaj grem pa se mal staro mamo poklicat. sem ji obljubila, da jo bom vecrta poklicala, zdaj ko je revica sama ostala v hisi user posted image se mi ful smili. Pa je na tako osamlejen kraju, tako da niti v trgovino ne more, ker je predalec, avta pa ne vozi, tako da je ful tezo. Sem ji rekla, zakaj ne bi sla k teti (hceri) vsaj za nekaj casa, da ne bo sama, pa kr noce.  

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.