|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
15.2.2008 12:46:42   
spps
moja mala ni več dojenčekuser posted image user posted image  gre letos v šolouser posted image

glih kuham,sladko zelje,pa goveje mesek zraven pol pa še pire.pa ti?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
15.2.2008 12:52:39   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

No pa sta mi obe pobegnili, binica se očitno uči, spps pa kosilo kuha, no če se še katera kaj javi se še lahko kaj tipkamo drugače pa bom jaz prej pobegnila

enmal še bom tu,sam ur pa teče ful hitrouser posted image user posted image ,mal še pa bo treba se v službo spravituser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2552
15.2.2008 13:14:24   
sončnica24
Aja potem pa je že taprava punca no pa eno pa mašuser posted image , midve z mamo sva danes segedin skuhale nič kaj posebnega se nama ni dalouser posted image .

Ja saj res ti greš delat ja ta čas zjutraj full hitro mine ker še vedno kaj zraven delaš pol pa se ura hitro premikauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
15.2.2008 13:16:52   
spps
ahauser posted image user posted image user posted image ko bi v službi tk hitro minalouser posted image user posted image no sej dans verjetn bo,ker jih bo kr nekaj manjkalo,pa ponavad mormo konc tedna delat ,ko noriuser posted image user posted image user posted image ,pol mi onidve pozdravi,ko se bosta zbudileuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2554
15.2.2008 13:19:04   
sončnica24
Ja če se bo slučajno katera zbudila do 14 ker potem jaz tudi odpeketam na lepše, drugače pa lep dan v službi ti želim pa da ti ura res čim prej mine, no pa naj te tolaži da je petekuser posted image

Pa pauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
15.2.2008 13:22:19   
spps
hvalauser posted image ,lepo se imej!se tipkamo.
kako si pa ti drug teden kaj tu?jaz bom popoldan.no,lep vikend ti želim
ančica,tany-lep vikenduser posted image user posted image ,če se nič ne tipkamo do ponedeljka

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2556
15.2.2008 13:24:25   
sončnica24
Drug teden sem jaz zjutraj tako da bost ve več popoldne klepetale jaz pa če si ne bom ene čveke našla bom pa imela samogovoreuser posted image no saj bo že sma midve ravno kontra tukajuser posted image - moraš smene menjatuser posted image

Pa pa lepo delaj pa lep vikend tudi jaz tebi želim user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
15.2.2008 13:28:26   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Drug teden sem jaz zjutraj tako da bost ve več popoldne klepetale jaz pa če si ne bom ene čveke našla bom pa imela samogovoreuser posted image no saj bo že sma midve ravno kontra tukajuser posted image - moraš smene menjatuser posted image

Pa pa lepo delaj pa lep vikend tudi jaz tebi želim user posted image

ja ena mora pokrivat terminuser posted image user posted image user posted image
lepo mi bodi-upam,da k se slišiva,da javiš kako lepo novičkouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2558
15.2.2008 13:41:29   
sončnica24
Ja nič klepetulje moje se jaz tudi poslavljam po vsej verjetnosti do ponedeljka zjutraj ko se vam spet oglasim. Lep vikend vam želim lepo se mejte pa pište kaj.

Tany pa Ancica za vaju še ena user posted image , ker se vama dan komaj pričenja pa se tipkamo in beremo spet drug teden.
Pa lahko napišeta če vama je včerajšnje presenečenje uspelo.

Pa pa user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
15.2.2008 14:31:26   
binica
Ja, meni je prej doma nekaj nagajal računalnik, pa sem potem vse skupaj zaprla in se vsedla za knjige, saj sicer ne bo nič iz mene.

Kako pa kaj naše striptizetke? user posted image user posted image user posted image

A še spita al kaj??

Neposredna povezava do sporočila: 2560
15.2.2008 15:33:42   
tany83
ojla.... sem koncno do te teme prlezla... sem mal na M ne pricakujemo bla...

sem bila dolgo v postelji, ker sem bla fuuul utrujena... vse tisto user posted image  vceraj precej uniclo... pa se tolk me je po jajcnikih spikalo... no danes je boljse.... pa moram se preilo prat... tko, da belo je ze na polovici oprano...

drugace pa vceraj sva midva mela en lep vecer... vse je blo super user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
15.2.2008 15:39:33   
_ancica_
Dobro jutro/dober dan!!! Danes sem pa ''ze''vstala malo pred 9-o. A je se kera gor??? Zdaj sem tudi jaz v ilegali (no vsaj zdi se mi, jaz sicer se vedno vidim moj nick, user posted image ).

soncnica...a ves da sem jaz tud dobila Milkine srcke...sem bla prav vesela , ker drugace sploh ne prodajajo Milk tukaj, ampak za Valentinovo so pa imeli srcke...jupi, sem jih takoj zmaznla!!! Ce se ne tipkamo vec, ti zelim lep vikend in veselo cofotanje!!!! user posted image user posted image Aja, pa drzim pesti da ne pride! user posted image

spps...se pa ze kar nekaj casa nisva nic tipkale. Verjetno bo drug teden boljse, ker ne delas popoldne user posted image

binica...bogica se moras tok ucit user posted image zelim ti veliko srece na izpitu, potem bos pa imela malo vec casa za klepet z nami user posted image

tany...ja kje pa si danes? A te je striptiz vceraj cist scuzal, al te je tvoj po striptizu? user posted image user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
15.2.2008 15:42:39   
tany83
ojla anica...

zdaj pa kar vse v ilegalo user posted image user posted image user posted image ... midve sva itak tko al drgac....user posted image

ja stiptiz ne, ker ni bil lih striptiz.. je blo bolj no, ja... ne bom opisovala, ker sem ena taka sramezljiva punca user posted image ....
pr vama je uspelo???

aja, ti gres danes v Montreal, a ne?? kdaj pa greste???

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
15.2.2008 15:43:14   
_ancica_
oj tany...si ze tu user posted image

midva sva tud imela kar pester vecer vceraj. user posted image Se posebaj potem ko sem drisko dobila...prevec hrane user posted image user posted image user posted image user posted image drugace je pa bilo fajn. Ni blo ravno striptiza, sem pa se malo bolj sexy nastimala in presenetila mojega, potem je bilo pa veselo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
15.2.2008 15:47:08   
_ancica_
glede Montreala...sploh ne vem al gremo al ne user posted image Vecraj je tasca klicala in rekla mojemu, da naj ne bi sli...zaradi vremena. Pravijo da bo spet snezilo (ce ne tukaj pa tam v Montrealu in okolici...zime so tam se hujse kot tukaj ker je se malo bolj na severu)...Tukaj danes sije soncek, tako da ne vem, mogoce se bojo pa se premislil. Jst sem se pa ze ful veselila, da bova sla, pa da bom koncno spet vidla tamalo. No, ce ne danes pa mogoce drug mesec. user posted image Drugace pa naj bi sli tam enkrat okoli 4ih, ker moj dela in bi ga spotoma pobral.  

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
15.2.2008 15:52:06   
tany83
o boga... drisko user posted image ... joj... no vazno, da vaju gasilci niso motili...user posted image

no saj jaz tud nisem plesala... sem pa drgac nardila, da nama je blo lepo...
pr nama pa je blo smesno, ker sva sla v eno najbolj fanci restavracijo in je blo res lepo in vse ambient, tko romanticno, pol pa je bu menu kao valentinov, pa je bil sam iz nekih rib sestavljen... nama ni bil vsec in sva se odlocla in v nekaj bolj preprostega sla in je blo super.... user posted image user posted image user posted image

sem brala uno temo, da je umrl dr. Rugelj... me je kar presenetlo...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
15.2.2008 15:54:18   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

glede Montreala...sploh ne vem al gremo al ne user posted image Vecraj je tasca klicala in rekla mojemu, da naj ne bi sli...zaradi vremena. Pravijo da bo spet snezilo (ce ne tukaj pa tam v Montrealu in okolici...zime so tam se hujse kot tukaj ker je se malo bolj na severu)...Tukaj danes sije soncek, tako da ne vem, mogoce se bojo pa se premislil. Jst sem se pa ze ful veselila, da bova sla, pa da bom koncno spet vidla tamalo. No, ce ne danes pa mogoce drug mesec. user posted image Drugace pa naj bi sli tam enkrat okoli 4ih, ker moj dela in bi ga spotoma pobral.  

aja... joj, pa ne mine sneg tam... grozno... no, saj bo kmal spomlad.... drugace pa ce ne greste se bosta pa lahko bolj user posted image  posvetila....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
15.2.2008 16:01:34   
_ancica_
aja... joj, pa ne mine sneg tam... grozno... no, saj bo kmal spomlad.... drugace pa ce ne greste se bosta pa lahko bolj posvetila....

sem brala uno temo, da je umrl dr. Rugelj... me je kar presenetlo...

ja sej sm rekla, bova pa vsaj lahko v miru telovadla ta vikend...brez tasce in tasta, sestre in moza ter brez gasilcev user posted image user posted image user posted image user posted image

bom pogledala temo...nisem pa vedla, da je umrl...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
15.2.2008 16:03:58   
binica
O dobro jutro obema!!

Me veseli, da sta že med nami.

No, vidim da iz striptiza ni bilo nič.... sam važno, da je bilo pa vse ostalo super user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa raje ne bi povedala kaj se mi je zgodilo user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
15.2.2008 16:05:31   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... no vse je za neki dobro... ne bo treba skrbet, kam se skrit, da ne bo slisat, da user posted image ....

no moje perilo je oprano... zdaj grem pa dat susit... je toplo za crknit... uf... sem bom spet skuhala tam na soncuuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
15.2.2008 16:07:12   
tany83
ojla binica....

ja midva sva uzivala... user posted image

zakaj pa ne bi povedla, a je blo smesno al kaj??? no po tem sodec, da raj ne bi povedla, je blo zgleda zanimivo in pestro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
15.2.2008 16:08:22   
_ancica_
binica...ja kaj se je pa tebi takega zgodilo?

Midva nisva mela nic alkohola, se pravi ''nic alkohola...nic striptiza'' user posted image

tany...ja zdaj bova mela vec moznosti za ''oploditev'' user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
15.2.2008 16:13:05   
binica
v glavnem... potem, ko sem vam pisala, da grem od mame domov... sem prišla, stuširala lano in pol še sebe, se vsa odišavila, namazala s kremami itd itd, spravila lano v posteljo in se ulegla zraven nje (ker sicer noče zaspat)....

moj dragi pa me je medtem čakal na kavču....

in me seveda ni dočakal, ker sem ZASPALA KOT TOP!!!!!!!!!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image

me je kar malo sram user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
15.2.2008 16:16:17   
_ancica_
ooooooooohhhhhhhhh user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra! Kaj pa on...te ni prsu budit??? Je tud on kar zaspal od vsega hudega??? user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
15.2.2008 16:17:48   
binica
ne, verjetno je en čas čakal, pa je še on zaspal na kavču.
sam zjutraj sem ga videla, me je prišel zbudit in je šibal v službo, meni pa ni bilo jasno kaj hudiča se dogaja....

groza, kaka sramota. pa take priprave user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.