![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 12:46:42
|
|
|
|
spps
|
moja mala ni več dojenček gre letos v šolo glih kuham,sladko zelje,pa goveje mesek zraven pol pa še pire.pa ti?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 12:52:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 No pa sta mi obe pobegnili, binica se očitno uči, spps pa kosilo kuha, no če se še katera kaj javi se še lahko kaj tipkamo drugače pa bom jaz prej pobegnila enmal še bom tu,sam ur pa teče ful hitro ,mal še pa bo treba se v službo spravit
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 13:14:24
|
|
|
|
sončnica24
|
Aja potem pa je že taprava punca no pa eno pa maš , midve z mamo sva danes segedin skuhale nič kaj posebnega se nama ni dalo . Ja saj res ti greš delat ja ta čas zjutraj full hitro mine ker še vedno kaj zraven delaš pol pa se ura hitro premika
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 13:16:52
|
|
|
|
spps
|
aha ko bi v službi tk hitro minalo no sej dans verjetn bo,ker jih bo kr nekaj manjkalo,pa ponavad mormo konc tedna delat ,ko nori ,pol mi onidve pozdravi,ko se bosta zbudile
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 13:19:04
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja če se bo slučajno katera zbudila do 14 ker potem jaz tudi odpeketam na lepše, drugače pa lep dan v službi ti želim pa da ti ura res čim prej mine, no pa naj te tolaži da je petek Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 13:22:19
|
|
|
|
spps
|
hvala ,lepo se imej!se tipkamo. kako si pa ti drug teden kaj tu?jaz bom popoldan.no,lep vikend ti želim ančica,tany-lep vikend ,če se nič ne tipkamo do ponedeljka
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 13:24:25
|
|
|
|
sončnica24
|
Drug teden sem jaz zjutraj tako da bost ve več popoldne klepetale jaz pa če si ne bom ene čveke našla bom pa imela samogovore no saj bo že sma midve ravno kontra tukaj - moraš smene menjat Pa pa lepo delaj pa lep vikend tudi jaz tebi želim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 13:28:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Drug teden sem jaz zjutraj tako da bost ve več popoldne klepetale jaz pa če si ne bom ene čveke našla bom pa imela samogovore no saj bo že sma midve ravno kontra tukaj - moraš smene menjat Pa pa lepo delaj pa lep vikend tudi jaz tebi želim ja ena mora pokrivat termin lepo mi bodi-upam,da k se slišiva,da javiš kako lepo novičko
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 13:41:29
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja nič klepetulje moje se jaz tudi poslavljam po vsej verjetnosti do ponedeljka zjutraj ko se vam spet oglasim. Lep vikend vam želim lepo se mejte pa pište kaj. Tany pa Ancica za vaju še ena , ker se vama dan komaj pričenja pa se tipkamo in beremo spet drug teden. Pa lahko napišeta če vama je včerajšnje presenečenje uspelo. Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 14:31:26
|
|
|
|
binica
|
Ja, meni je prej doma nekaj nagajal računalnik, pa sem potem vse skupaj zaprla in se vsedla za knjige, saj sicer ne bo nič iz mene. Kako pa kaj naše striptizetke? A še spita al kaj??
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 15:33:42
|
|
|
|
tany83
|
ojla.... sem koncno do te teme prlezla... sem mal na M ne pricakujemo bla... sem bila dolgo v postelji, ker sem bla fuuul utrujena... vse tisto vceraj precej uniclo... pa se tolk me je po jajcnikih spikalo... no danes je boljse.... pa moram se preilo prat... tko, da belo je ze na polovici oprano... drugace pa vceraj sva midva mela en lep vecer... vse je blo super
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 15:39:33
|
|
|
|
_ancica_
|
Dobro jutro/dober dan!!! Danes sem pa ''ze''vstala malo pred 9-o. A je se kera gor??? Zdaj sem tudi jaz v ilegali (no vsaj zdi se mi, jaz sicer se vedno vidim moj nick, ). soncnica...a ves da sem jaz tud dobila Milkine srcke...sem bla prav vesela , ker drugace sploh ne prodajajo Milk tukaj, ampak za Valentinovo so pa imeli srcke...jupi, sem jih takoj zmaznla!!! Ce se ne tipkamo vec, ti zelim lep vikend in veselo cofotanje!!!! Aja, pa drzim pesti da ne pride! spps...se pa ze kar nekaj casa nisva nic tipkale. Verjetno bo drug teden boljse, ker ne delas popoldne binica...bogica se moras tok ucit zelim ti veliko srece na izpitu, potem bos pa imela malo vec casa za klepet z nami tany...ja kje pa si danes? A te je striptiz vceraj cist scuzal, al te je tvoj po striptizu?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 15:42:39
|
|
|
|
tany83
|
ojla anica... zdaj pa kar vse v ilegalo ... midve sva itak tko al drgac.... ja stiptiz ne, ker ni bil lih striptiz.. je blo bolj no, ja... ne bom opisovala, ker sem ena taka sramezljiva punca .... pr vama je uspelo??? aja, ti gres danes v Montreal, a ne?? kdaj pa greste???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 15:43:14
|
|
|
|
_ancica_
|
oj tany...si ze tu midva sva tud imela kar pester vecer vceraj. Se posebaj potem ko sem drisko dobila...prevec hrane drugace je pa bilo fajn. Ni blo ravno striptiza, sem pa se malo bolj sexy nastimala in presenetila mojega, potem je bilo pa veselo!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 15:47:08
|
|
|
|
_ancica_
|
glede Montreala...sploh ne vem al gremo al ne Vecraj je tasca klicala in rekla mojemu, da naj ne bi sli...zaradi vremena. Pravijo da bo spet snezilo (ce ne tukaj pa tam v Montrealu in okolici...zime so tam se hujse kot tukaj ker je se malo bolj na severu)...Tukaj danes sije soncek, tako da ne vem, mogoce se bojo pa se premislil. Jst sem se pa ze ful veselila, da bova sla, pa da bom koncno spet vidla tamalo. No, ce ne danes pa mogoce drug mesec. Drugace pa naj bi sli tam enkrat okoli 4ih, ker moj dela in bi ga spotoma pobral.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 15:52:06
|
|
|
|
tany83
|
o boga... drisko ... joj... no vazno, da vaju gasilci niso motili... no saj jaz tud nisem plesala... sem pa drgac nardila, da nama je blo lepo... pr nama pa je blo smesno, ker sva sla v eno najbolj fanci restavracijo in je blo res lepo in vse ambient, tko romanticno, pol pa je bu menu kao valentinov, pa je bil sam iz nekih rib sestavljen... nama ni bil vsec in sva se odlocla in v nekaj bolj preprostega sla in je blo super.... sem brala uno temo, da je umrl dr. Rugelj... me je kar presenetlo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 15:54:18
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ glede Montreala...sploh ne vem al gremo al ne Vecraj je tasca klicala in rekla mojemu, da naj ne bi sli...zaradi vremena. Pravijo da bo spet snezilo (ce ne tukaj pa tam v Montrealu in okolici...zime so tam se hujse kot tukaj ker je se malo bolj na severu)...Tukaj danes sije soncek, tako da ne vem, mogoce se bojo pa se premislil. Jst sem se pa ze ful veselila, da bova sla, pa da bom koncno spet vidla tamalo. No, ce ne danes pa mogoce drug mesec. Drugace pa naj bi sli tam enkrat okoli 4ih, ker moj dela in bi ga spotoma pobral. aja... joj, pa ne mine sneg tam... grozno... no, saj bo kmal spomlad.... drugace pa ce ne greste se bosta pa lahko bolj posvetila....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 16:01:34
|
|
|
|
_ancica_
|
aja... joj, pa ne mine sneg tam... grozno... no, saj bo kmal spomlad.... drugace pa ce ne greste se bosta pa lahko bolj posvetila.... sem brala uno temo, da je umrl dr. Rugelj... me je kar presenetlo... ja sej sm rekla, bova pa vsaj lahko v miru telovadla ta vikend...brez tasce in tasta, sestre in moza ter brez gasilcev bom pogledala temo...nisem pa vedla, da je umrl...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 16:03:58
|
|
|
|
binica
|
O dobro jutro obema!! Me veseli, da sta že med nami. No, vidim da iz striptiza ni bilo nič.... sam važno, da je bilo pa vse ostalo super Jaz pa raje ne bi povedala kaj se mi je zgodilo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 16:05:31
|
|
|
|
tany83
|
... no vse je za neki dobro... ne bo treba skrbet, kam se skrit, da ne bo slisat, da .... no moje perilo je oprano... zdaj grem pa dat susit... je toplo za crknit... uf... sem bom spet skuhala tam na soncu
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 16:07:12
|
|
|
|
tany83
|
ojla binica.... ja midva sva uzivala... zakaj pa ne bi povedla, a je blo smesno al kaj??? no po tem sodec, da raj ne bi povedla, je blo zgleda zanimivo in pestro
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 16:08:22
|
|
|
|
_ancica_
|
binica...ja kaj se je pa tebi takega zgodilo? Midva nisva mela nic alkohola, se pravi ''nic alkohola...nic striptiza'' tany...ja zdaj bova mela vec moznosti za ''oploditev''
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 16:13:05
|
|
|
|
binica
|
v glavnem... potem, ko sem vam pisala, da grem od mame domov... sem prišla, stuširala lano in pol še sebe, se vsa odišavila, namazala s kremami itd itd, spravila lano v posteljo in se ulegla zraven nje (ker sicer noče zaspat).... moj dragi pa me je medtem čakal na kavču.... in me seveda ni dočakal, ker sem ZASPALA KOT TOP!!!!!!!!!!! me je kar malo sram
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 16:16:17
|
|
|
|
_ancica_
|
ooooooooohhhhhhhhh ta je pa dobra! Kaj pa on...te ni prsu budit??? Je tud on kar zaspal od vsega hudega???
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 16:17:48
|
|
|
|
binica
|
ne, verjetno je en čas čakal, pa je še on zaspal na kavču. sam zjutraj sem ga videla, me je prišel zbudit in je šibal v službo, meni pa ni bilo jasno kaj hudiča se dogaja.... groza, kaka sramota. pa take priprave
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.