![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 9:15:55
|
|
|
|
spps
|
eto mene-sem doma.sem malo v vrtec peljala,šla na jutranji čvek s kolegico ,v trgovino,zdaj sem pa doma
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 9:26:16
|
|
|
|
sončnica24
|
Aha zato te ni bilo tukaj. No saj jaz sem malo tu malo pa me ni še vmes nekaj delam pa eno lepo risanko si dol vlečem pa net bolj počasi dela
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 9:45:27
|
|
|
|
binica
|
dobro jutro babe, evo še mene tu tudi jaz sem lano peljala v vrtec, sedaj pa se spravljam k učenju pa se mi ne da prevec. soncica kam pa ti popoldan?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 9:51:24
|
|
|
|
sončnica24
|
Kopat se grema danes, sva se mislila it že v torek pa je potem mogo it delat pa je reko da se mi bo v petek oddolžil
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 9:52:20
|
|
|
|
sončnica24
|
Binica saj mogoče si že napisala pa sem jaz spregledala, kaj pa študiraš? No saj malce počitka tudi lahko imaš tako da lahko rečeš da je RR relaksacija
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 10:09:33
|
|
|
|
binica
|
ma doštudirala sem že, sedaj me je firma poslala delat licenco za borznega posrednika, je pa literature za en cel letnik študija tako da imam samo še 2 tedna časa za se učit, 29/2 pa je izpit
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 10:10:16
|
|
|
|
binica
|
kam se pa gresta kopat? a to je post-valentinovo al kaj?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 10:11:12
|
|
|
|
binica
|
kam se pa gresta kopat? a to je post-valentinovo al kaj?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 10:13:45
|
|
|
|
sončnica24
|
Pa niti ni je to čisto nepričakovano vletelo, ker je dobil v pon in torek fraj pa sma se že v ponedeljek menla da boma se šla nekam kopat v torek ampak potem je on šel privat nekaj delat pa je vse skupaj v vodo padlo. Verjetno boma šla na ptuj ni pa še čisto ziher boma vidla jaz sem sicer za to da podaljšava kar v soboto, tako da upam da pride dobre volje s službe
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 10:20:19
|
|
|
|
binica
|
kako sta pa kaj včeraj potem "praznovala"?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 10:21:54
|
|
|
|
sončnica24
|
Nič kaj posebnega jaz sem vrtnico dobila on pa milkine srčke, ker je tako popoldan delo sva pa zato zjutraj bla bolj dolgo v postli pa zvečer je hitro domov prišo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 10:26:10
|
|
|
|
binica
|
no, jaz sem vam o prvem delu - o romantični večerjici že poročala - o drugem, pa ne vem, če bi....
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 10:31:46
|
|
|
|
sončnica24
|
Pa saj vsega tudi ne rabijo vedet , boma drugi teden kaj več napisale če bota ancica pa tany podali poročilo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 10:46:23
|
|
|
|
spps
|
danes mi pa kr nekak ne rata prit zraven compa zdaj sem še obisk imela,zdaj pa menda bo nekaj časa-preden grem kuhat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 10:51:22
|
|
|
|
spps
|
sončnica,kdaj boš delala test?vem,da maš nekje napisan,saam se mi ne da it iskat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 11:43:39
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz bom test delala enkrat drug teden, sicer po tem trakcu bi ga lahko že danes, samo je rok tam nekj 17. s tem da mi včasih zamuja tako da bom malce še počakala enkrat v sredini drugega tedna po vsej verjetnosti
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 11:48:34
|
|
|
|
spps
|
aha,bom navijala zate
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 11:54:05
|
|
|
|
sončnica24
|
Hvala saj ko bo bo se nena preveč s tem obremenjujem. Saj ti bi ga tudi zdaj enkrat mogla al si ga že pa ni nič pokazal?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 11:57:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Hvala saj ko bo bo se nena preveč s tem obremenjujem. Saj ti bi ga tudi zdaj enkrat mogla al si ga že pa ni nič pokazal? jaz sem ga delala včeraj,pa je bil minus,sploh ne vem če še bom delala teste
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 12:02:14
|
|
|
|
sončnica24
|
Aja škoda nisem nikjer zasledila, pa saj je skoraj brezveze teste delat saj čez kak mesec ti je potem očitno vse jasno ko je ni , saj včasih jih tudi niso delali pa so vseeno skapirale da so noseče
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 12:15:03
|
|
|
|
spps
|
jp,sam ko ta naša nestrpnost dela svoje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 12:19:01
|
|
|
|
sončnica24
|
Pa saj to je to, sicer pa jaz zdaj res poskušam čim manj mislit na to pa bomo vidli kako pa kaj bo, enkrat že bo pravim jaz, samo preveč pozno pa tudi ne rabi bit
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 12:22:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Pa saj to je to, sicer pa jaz zdaj res poskušam čim manj mislit na to pa bomo vidli kako pa kaj bo, enkrat že bo pravim jaz, samo preveč pozno pa tudi ne rabi bit jaz tud ne mislim,dok ni tisga tedna ko naj bi prišla,saj drugač gre
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 12:26:49
|
|
|
|
sončnica24
|
Pol si lahko že kot živčna razvalina, in potem je logično da zaostaja ker živci tudi vplivajo na to. No pa pri tebi je mogoče že malce lažje ker enega dojenčka že imaš tiste, ki pa delajo na prvem pa si ga full želijo tam pa je malce težje ker ti pol same slabe stvari hodijo po glavi. Pa da malo temo spremenim, kaj pa boš danes kuhala?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 12:45:16
|
|
|
|
sončnica24
|
No pa sta mi obe pobegnili, binica se očitno uči, spps pa kosilo kuha, no če se še katera kaj javi se še lahko kaj tipkamo drugače pa bom jaz prej pobegnila
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.