|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
15.2.2008 9:15:55   
spps
eto mene-sem doma.sem malo v vrtec peljala,šla na jutranji čvek s kolegicouser posted image ,v trgovino,zdaj sem pa domauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
15.2.2008 9:26:16   
sončnica24
Aha zato te ni bilo tukaj. No saj jaz sem malo tu malo pa me ni še vmes nekaj delam pa eno lepo risanko si dol vlečemuser posted image pa net bolj počasi dela

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
15.2.2008 9:45:27   
binica
dobro jutro babe, evo še mene tuuser posted image user posted image user posted image
tudi jaz sem lano peljala v vrtec, sedaj pa se spravljam k učenju user posted image  pa se mi ne da prevec.

soncica kam pa ti popoldan?

Neposredna povezava do sporočila: 2528
15.2.2008 9:51:24   
sončnica24
Kopat se grema danes, sva se mislila it že v torek pa je potem mogo it delat pa je reko da se mi bo v petek oddolžiluser posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
15.2.2008 9:52:20   
sončnica24
Binica saj mogoče si že napisala pa sem jaz spregledala, kaj pa študiraš? No saj malce počitka tudi lahko imaš tako da lahko rečeš da je RR relaksacijauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2530
15.2.2008 10:09:33   
binica
ma doštudirala sem že, sedaj me je firma poslala delat licenco za borznega posrednika, je pa literature za en cel letnik študija user posted image user posted image user posted image
tako da imam samo še 2 tedna časa za se učit, 29/2 pa je izpit

Neposredna povezava do sporočila: 2531
15.2.2008 10:10:16   
binica
kam se pa gresta kopat?
a to je post-valentinovo al kaj?

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
15.2.2008 10:11:12   
binica
kam se pa gresta kopat?
a to je post-valentinovo al kaj?

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
15.2.2008 10:13:45   
sončnica24
Pa niti ni je to čisto nepričakovano vletelo, ker je dobil v pon in torek fraj pa sma se že v ponedeljek menla da boma se šla nekam kopat v torek ampak potem je on šel privat nekaj delat pa je vse skupaj v vodo padlo. Verjetno boma šla na ptuj ni pa še čisto ziher boma vidla jaz sem sicer za to da podaljšava kar v soboto, tako da upam da pride dobre volje s službeuser posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
15.2.2008 10:20:19   
binica
kako sta pa kaj včeraj potem "praznovala"?

Neposredna povezava do sporočila: 2535
15.2.2008 10:21:54   
sončnica24
Nič kaj posebnega jaz sem vrtnico dobila on pa milkine srčke, ker je tako popoldan delo sva pa zato zjutraj bla bolj dolgo v postli pa zvečer je hitro domov prišo user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
15.2.2008 10:26:10   
binica
no, jaz sem vam o prvem delu - o romantični večerjici že poročala - o drugem, pa ne vem, če bi....

Neposredna povezava do sporočila: 2537
15.2.2008 10:31:46   
sončnica24
Pa saj vsega tudi ne rabijo vedetuser posted image , boma drugi teden kaj več napisale če bota ancica pa tany podali poročilouser posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
15.2.2008 10:46:23   
spps
user posted image user posted image danes mi pa kr nekak ne rata prit zraven  compauser posted image user posted image user posted image zdaj sem še obisk imela,zdaj pa menda bo nekaj časa-preden grem kuhatuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2539
15.2.2008 10:51:22   
spps
sončnica,kdaj boš delala test?vem,da maš nekje napisan,saam se mi ne da it iskatuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2540
15.2.2008 11:43:39   
sončnica24
Jaz bom test delala enkrat drug teden, sicer po tem trakcu bi ga lahko že danes, samo je rok tam nekj 17. s tem da mi včasih zamuja tako da bom malce še počakala enkrat v sredini drugega tedna po vsej verjetnosti

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
15.2.2008 11:48:34   
spps
aha,bom navijala zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2542
15.2.2008 11:54:05   
sončnica24
Hvala saj ko bo bo se nena preveč s tem obremenjujem. Saj ti bi ga tudi zdaj enkrat mogla al si ga že pa ni nič pokazal?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
15.2.2008 11:57:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Hvala saj ko bo bo se nena preveč s tem obremenjujem. Saj ti bi ga tudi zdaj enkrat mogla al si ga že pa ni nič pokazal?

jaz sem ga delala včeraj,pa je bil minus,sploh ne vem če še bom delala testeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2544
15.2.2008 12:02:14   
sončnica24
Aja škoda nisem nikjer zasledila, pa saj je skoraj brezveze teste delat saj čez kak mesec ti je potem očitno vse jasno ko je niuser posted image , saj včasih jih tudi niso delali pa so vseeno skapirale da so nosečeuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
15.2.2008 12:15:03   
spps
jp,sam ko ta naša nestrpnost dela svojeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2546
15.2.2008 12:19:01   
sončnica24
Pa saj to je to, sicer pa jaz zdaj res poskušam čim manj mislit na to pa bomo vidli kako pa kaj bo, enkrat že bo pravim jaz, samo preveč pozno pa tudi ne rabi bituser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
15.2.2008 12:22:28   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Pa saj to je to, sicer pa jaz zdaj res poskušam čim manj mislit na to pa bomo vidli kako pa kaj bo, enkrat že bo pravim jaz, samo preveč pozno pa tudi ne rabi bituser posted image

jaz tud ne mislim,dok ni tisga tedna ko naj bi user posted image  prišla,saj drugač gre

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2548
15.2.2008 12:26:49   
sončnica24
Pol si lahko že kot živčna razvalina, in potem je logično da zaostaja ker živci tudi vplivajo na to. No pa pri tebi je mogoče že malce lažje ker enega dojenčka že imaš tiste, ki pa delajo na prvem pa si ga full želijo tam pa je malce težje ker ti pol same slabe stvari hodijo po glavi.

Pa da malo temo spremenim, kaj pa boš danes kuhala?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
15.2.2008 12:45:16   
sončnica24
No pa sta mi obe pobegnili, binica se očitno uči, spps pa kosilo kuha, no če se še katera kaj javi se še lahko kaj tipkamo drugače pa bom jaz prej pobegnila

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.