![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:10:46
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: binica aha, zakaj pa imaš status odsotna? a te CIA išče al kaj?? pismo s kom imam jaz opravka, me je kar strah, da bom še kam vpletena zato, ker sem v ilegali... nimam dokumentov .... tajna dominikanska policija sem jaz..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:14:36
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Binica, nikol se ne ve... Za vas se začne vikend, kaj počenjate?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:15:20
|
|
|
|
binica
|
u pismo, potem morem pa pazit kaj govorim.... aha, sedaj vidim, da si še kraj umaknila, tako da te nobeden ne more najt. ma kaj je zdaj to?? a si včeraj res preveč , pa danes delaš same neumnosti?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:16:02
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Tany, kako pa to zglrda, k prideš v tujo deželo živet?A je težko? Jaz namreč premišljujem o delu v Avstriji, pa me je strah...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:17:39
|
|
|
|
binica
|
o najboljša, a ti si pa že v službi? ej, lana tako vneto gleda nodija, moj dragi pa zraven smrči. po moje mi vrača od včeraj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:17:41
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Binica, mislim, da ni nič , zato jo pa tko meče, da dela traparuje...ha ha.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:18:51
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: binica ma meni tudi rr nagaja. mi skoz za vse piše, da so odsotni, tako da sploh ne vem katera je gor in katera ne. ancica, a potem odpade izlet? škoda. jaz sem še vedno v bojni pripravljenosti za učenje, medtem ko lana in moj dragi gledata nodija. a poznate to risanko? dejta mi nekaj povedat. a vedve tam imata avto za se malo pomikat naokrog? jst sem tud v ilegali avta pa midva nimava, ga pa nameravava kupit, ampak enga rabljenga
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:19:18
|
|
|
|
binica
|
NEEE, JE JE IN TO TOO MUCH sam kaj, ko noče nič detajlov povedat kako je to izpeljala bogtigavedi kako nadomestilo je našla namesto striptiza. pismo, nič domišljije nimam več
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:19:23
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
A je mala še pokonci, Binica. Moji so že v deželi lenuhov..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:21:47
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Tudi mene firbec matra, kaj je lohk boljš kot striptiz za uvod...???? Tany..detajle , prosim.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:22:25
|
|
|
|
binica
|
o ancica, tudi ti v ilegali. pa kaj je zdaj to, neka nova modna muha? vidve s tany sta mi res sumljivi. ravno študiram zakon o preprečevanju pranja denarja in se učim o indikacijah...TAKO DA SE PAZITA! Najboljša ravno je moj dragi popokal lano v posteljo, tako da sam čakam, da mala prileti nazaj: maaamaaaa, pridi tudi ti!!! tako da če me ni en čas, ležim zraven lane
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:24:04
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Binica, s čim se pa ti ukvarjaš, da takle bereš?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:27:35
|
|
|
|
binica
|
ma ja, sem ravno prej jokala na to temo. licenco za borznega posrednika delam. čez 1000 strani samih zakonov za prebrat a ne bomo , kar je treba je pač treba
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:28:15
|
|
|
|
tany83
|
Pismo babe... ste klepetave... ne sledim vec, res ne... ne morem... ne bom od podrobnosti vcerajsne noci... sam to povem, da sem zarad tega danes zmedena, zaspana in ponovno zaljubljena ... mojmu sem pa tud obe glavi zmesala in je pustu celo noc hladilnik odprt ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:28:43
|
|
|
|
binica
|
najboljša, vsaj ena, da ima manj zvezdic od mene. bravo bravo!! tu med internacionalkami so namreč same čvekice
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:30:02
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: binica o ancica, tudi ti v ilegali. pa kaj je zdaj to, neka nova modna muha? vidve s tany sta mi res sumljivi. ravno študiram zakon o preprečevanju pranja denarja in se učim o indikacijah...TAKO DA SE PAZITA! Najboljša ravno je moj dragi popokal lano v posteljo, tako da sam čakam, da mala prileti nazaj: maaamaaaa, pridi tudi ti!!! tako da če me ni en čas, ležim zraven lane ti oblljubim koktail, ce me ne prijavis, da sem v ilegali.... a je to korupcija zdaj???? ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:30:11
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: binica o ancica, tudi ti v ilegali. pa kaj je zdaj to, neka nova modna muha? vidve s tany sta mi res sumljivi. ravno študiram zakon o preprečevanju pranja denarja in se učim o indikacijah...TAKO DA SE PAZITA! Najboljša ravno je moj dragi popokal lano v posteljo, tako da sam čakam, da mala prileti nazaj: maaamaaaa, pridi tudi ti!!! tako da če me ni en čas, ležim zraven lane ja midve s tany se skrivava, da naju ne dobijo in deportirajo nazaj v slovenijo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:31:35
|
|
|
|
_ancica_
|
kaj sva se hitro odzvale na binicin post
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:31:45
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Tany, kako pa to zglrda, k prideš v tujo deželo živet?A je težko? Jaz namreč premišljujem o delu v Avstriji, pa me je strah... meni ni blo tezko, ker mi je blo znano ze od prej... pa se moj je od tle in vec al manj vse on ureja... nevem.. jaz tud jezik en tolk znam... jaz bi ti rekla, da ce mas moznost pejd delat u avstrijo, to je itak blizu slovenije...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:32:42
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: binica najboljša, vsaj ena, da ima manj zvezdic od mene. bravo bravo!! tu med internacionalkami so namreč same čvekice ja nas bo treba malo veckrat obiskat pa bo tudi vec zvezdic ze jaz prav krepko zamujam za tany
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:35:15
|
|
|
|
binica
|
aha, pa sem vaju našla!! čaki, grem poslat prijavo na urad za pranje denarja...čaki.....kje mam že ta obrazec?? hmmmm.... no, naj vama bo za tokrat, ker ga med goro knjig na mizi ne najdem joj tany, zdej me pa že firbec matra....le kaj si naredila, da si danes še bolj zaljubljena???? jaz tudi bi!!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:37:22
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: binica joj tany, zdej me pa že firbec matra....le kaj si naredila, da si danes še bolj zaljubljena???? jaz tudi bi!!!! ... uf... sam to povem... blo je noroooooo dobrooo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:39:32
|
|
|
|
binica
|
pa pismo no, jaz sem ti detajlno opisala kako sem zaspala a sta se šla igric v stilu 9 tednov in pol (po filmu)???
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:41:53
|
|
|
|
tany83
|
ja pismo.. jaz bi si tud upala podrobno opisat kako sem spala... ma to moje je bl khm... ... kak je ta film... ga nisem gledla...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:43:45
|
|
|
|
_ancica_
|
binica...ti radovednica ti no tany pobej nama!!!
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.