![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:37:03
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ancica, a imaš to pol po planu..?Mislim delanje otroka?Midva sva tretjega mal splanirala, datumsko in tko.. Pa so me v službi zezale, da če me bo samo pogledal, pa bom noseča...Ja, pa je kar držalo.Se je takoj prijelo.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:37:30
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Sončnica, pa dejva medve kako rač. Jaz sem ravno v službo prišla.Naredila sem obhod, sedaj imam pa mal lufta. Kaj pa ve počenjate? hojla NAJBOLJSA ...kaksno sluzbo pa imas ce smem vprasat? Glede na to da hodi na obhode bi jaz rekla ali je v zaporih ali pa v bolnici
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:37:44
|
|
|
|
_ancica_
|
ja dejmo jo stotko!!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:37:50
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
A smo na 100...jupii
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:38:21
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Sončnica, pa dejva medve kako rač. Jaz sem ravno v službo prišla.Naredila sem obhod, sedaj imam pa mal lufta. Kaj pa ve počenjate? hojla NAJBOLJSA ...kaksno sluzbo pa imas ce smem vprasat? Glede na to da hodi na obhode bi jaz rekla ali je v zaporih ali pa v bolnici ja, sem tud jaz razmisljala tako nekako
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:38:51
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA A smo na 100...jupii nismo se...mogoce pa zdej...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:39:29
|
|
|
|
sončnica24
|
Ha ha ha jo že imamo smo vse 3 na enkrat zgledap poste poslale , smo pa res prave čvekice ha? No nič jaz se bom zdaj počasi poslovila grem še pod tuš potem pa mojega čakat. Najboljša ti boš očitno noč preživela delovno, pridna. Tany in ancica vidve pa lepo striptiz odplešita , poročila pa ni treba delat . Lepo se mejte še kaj napišite in pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:39:32
|
|
|
|
_ancica_
|
aja...ups...smo ze na stotki...ne vem zakaj sem pa jst misnla da se nismo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:40:14
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Sem bla prehitra, in zgrešila vprašanje.Ja, delam v ..zaporih. Ne, saj se hecam..Sem predrobna, da bi une norce krotila.Delam v bolnici.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:41:34
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Sem bla prehitra, in zgrešila vprašanje.Ja, delam v ..zaporih. Ne, saj se hecam..Sem predrobna, da bi une norce krotila.Delam v bolnici. a ti tut delaš v bolnici??? jst tut
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:42:22
|
|
|
|
_ancica_
|
soncnica...lepo spanckaj, pa upam, da te coprnica grda ne preseneti jo bomo pregnale!!! Midva s tany se pa na striptis pripravljava. Ona si ze veselo lase ravna...ja jst bi si jih pa spet mogla mal nakodrat A porocila pa potem noces slisat al kako? No pa nic se tipkamo jutri cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:43:18
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Sem bla prehitra, in zgrešila vprašanje.Ja, delam v ..zaporih. Ne, saj se hecam..Sem predrobna, da bi une norce krotila.Delam v bolnici. ja za zapor bi pa res mogla bit bolj svojmu avatarju podobna
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:44:12
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Eva1, a dej nehi, no..A res.Jaz sem vedno pravla, da so medicinske setre zakon...A ne?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:45:29
|
|
|
|
eva1
|
ja itak....ne dvomim o tem sam kur je z takimi norci delat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:46:06
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Eva1, namest da kle klepetaš, rajš otroke spedenaj.A že spijo?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:47:22
|
|
|
|
tany83
|
oja... jaz sem nazaj.... a zdaj ko ste na stotki ste pa vse sle... ... in me samo pustle... no jaz sem si lase polikala... zdaj se se stusiram pol pa konec za danes... soncnica lepo se imej... se tipkamo... lahko noc ... ancica... ti lepo odlesi striptiz.... jaz sem bom potrudla... ... se tipkamo....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:47:25
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Eva1, namest da kle klepetaš, rajš otroke spedenaj.A že spijo? O marija spijo že od 7.30..sem šla že en krog okol...dec že spi, jst pa tle bluzim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:49:05
|
|
|
|
eva1
|
Kako kej ti, kako je v službi?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:49:31
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ja, Eva1, zbud ga , ane...Pa mal akcije, da ti nau dolgčas...ha ha.Jaz bi tud to, pa moram bit tukaj. Sodelavka M. te pozdravlja.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:50:45
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ej, grem mojo nadaljevanko pogledat, pa se beremo kasneje...o.k.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:50:52
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Ja, Eva1, zbud ga , ane...Pa mal akcije, da ti nau dolgčas...ha ha.Jaz bi tud to, pa moram bit tukaj. Sodelavka M. te pozdravlja. Ja seveda pozdrav nazaj kaki akcija, se mi še noge ne da narazen dat kaj šele da bi bla kašna akcija
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:55:14
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...jst sm tuki, sem sla neki v kuhno iskat, ker sm ful lacna. Oglasi se se kaj, ce bos lahko...jaz bom tukaj se nekaj casa...no vsaj se kako urco
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 22:00:02
|
|
|
|
tany83
|
Sem tukaj... ... sam zdaj se skocm stusirat, ker sem cist prepotena od pospravljanja in likanja las... se stusiram in pridem nazaj... aja, pa dober tek...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 22:02:14
|
|
|
|
_ancica_
|
no prav, jaz bom tukaj...pa hvala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 22:05:58
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz sem si tudi na hitrco solatko nardila, kasneje bova pa imela malo obilnejso vecerjo, tako da niti nocem zdaj prevec jest, ker potem ne bom mogla pa se striptiza ne bom mogla izpeljat kot je treba ce bom prepolna
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.