|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
14.2.2008 22:18:25   
_ancica_
zdej me pa ful matrajo tisti cokoladni srcki, ki sm jih za danes kupila...mmmmm....bom probala kaj druzga sladkega najt, da ne bom vseh srckov zmazala se preden moj Valentincek pride domov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
14.2.2008 22:21:41   
tany83
haha... najboljs da vse srcke pojes...user posted image ...

mas orav boljs, da jes solato, jaz sem jo tud.. ker ce se prevec najes, pol ne bo nc s striptizom user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
14.2.2008 22:25:00   
_ancica_
sem nasla v omari ene druge cokoladke, v bistvu so mandeljni obliti s cokolado...bom kr te pojedla, potem pa se srcke user posted image
kaj bos pa kej dala nase za striptiz? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
14.2.2008 22:26:56   
tany83
hm.. kaj dost ne, da se mi ne bo treba dosti slacit...user posted image user posted image user posted image ... kako hudo oblekco... itak je bolj spodnje perilo pomembno a ne??? nevem user posted image  oz. najbolj pomembno je kako odpleses...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
14.2.2008 22:30:16   
_ancica_
ja to je res, najpomembnejsi je ples, pa kako se slacis...more bit z obcutkom user posted image user posted image user posted image najboljs da si dava eno tako sexy perilo gor...ce sploh mam kej tazga doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
14.2.2008 22:32:31   
tany83
hahauser posted image ... jaz seksi perilo mam... sam mene bolj ples martrauser posted image ... sem ga sam enkrat plesala, pa se to sem prej nekaj spila user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
14.2.2008 22:37:11   
_ancica_
sej jaz tud nimam izkusenj s tem...enkrat sem neki probala, pa mi je slo tako na smeh...sem se kr mal neumno pocutla user posted image user posted image user posted image bo veckrat treba!!!
Jst bom tud probala najt kaj primernega, moram malo pobrskat po predalu... user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
14.2.2008 22:37:43   
_ancica_
ja pa mal alkohola tud ne bi skodlo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
14.2.2008 22:39:09   
tany83
hahauser posted image ... saj jaz tud nisem tko samozavesten clovek, da bom plesala tko kot une po stangi user posted image user posted image user posted image ... no sej a ves kaj jaz pravim, vazen je namen.. in da sigurno je dober... ce ne bo sel ples dobro, se bo treba potrudit pa da bo slo boljs tisto, kar za plesom pride user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
14.2.2008 22:40:37   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

ja pa mal alkohola tud ne bi skodlo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ... sam paz, da te ne ine s teme ALOKOHOL na nosecnosti slisijouser posted image user posted image ..

saj jaz sem razmisljala o sampanjcu in jagodah.. sam nisem sla sama nuser posted image c v trgovino... nc.. bo treba kar mal ruma zvrnit....user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
14.2.2008 22:42:24   
_ancica_
ja mas prav...nimava kaj za zgubit, samo se slajse je lahko, pa tudi ce nisva profi user posted image Sem razmisljala da bi kake svecke kupla, une disece, pa sem si potem premislila, ker imava dva alarma v stanovanju in se ful hitro vkljucita, ze samo ce se kaj kuha, pa niti ni treba da se zge...sta ful obcutljiva za dim...ne bi pa rada, da nama kdo na vrata trka med akcijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
14.2.2008 22:43:48   
_ancica_
ja tista tema glede alkohola je pa huda ej! user posted image Mislm, kr neki..ene se tok razburjajo tam user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
14.2.2008 22:45:03   
tany83
haha user posted image ... a si predstavljas... vidva akcija.. pa uletijo gacilci, cev, voda.... vaju bi hitro pohladilauser posted image user posted image user posted image

midva mava zmer kake disece svecke doma.. tko, da bom uporabla.... jaz mam itak vsa okna odprta k je toplo...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
14.2.2008 22:45:40   
_ancica_
aja glede alkohola...tuki ga v trgovinah sploh ne prodajajo...mislim trgovinah z zivili user posted image moras it v posebno trgovino namenjeno samo alkoholnim pijacam. Ko sta bla moja tukaj na obisku sta samo debelo pogledala ko sem jima omenla, se posebaj moj oce user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
14.2.2008 22:46:31   
tany83

ja tista tema glede alkohola je pa huda ej! user posted image Mislm, kr neki..ene se tok razburjajo tam user posted image

ja iz ene skrajnosti v drugo... jaz bi temo zaklenila in konc... k da se take pisejo.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
14.2.2008 22:47:01   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

haha user posted image ... a si predstavljas... vidva akcija.. pa uletijo gacilci, cev, voda.... vaju bi hitro pohladilauser posted image user posted image user posted image

hahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta bi bla dobra!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
14.2.2008 22:51:23   
tany83

IZVIRNO SPOROČILO: tany83

hahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta bi bla dobra!

hahahuser posted image user posted image user posted image ... res bi bla... user posted image user posted image user posted image ... pa se u casniku najbrz...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
14.2.2008 22:55:41   
_ancica_
ta bi se do dominikanske prisla, pa do slovenije tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
14.2.2008 22:56:36   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... saj vrjetno res... si predstavljas, da bi se slika bla... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
14.2.2008 23:04:23   
_ancica_
midva bi pa tko neumno gledala kao ''ja piscanc se nama je prismodu'' user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
14.2.2008 23:08:16   
tany83
haha user posted image  ja in naga bi vidva piscanca kuhala...user posted image user posted image user posted image ... no ja v danasnjih casih je vse mozno.....

joj, me hrbet boli od sedenja... se grem se malo na kavc pred TV vreci, ker drugace ne bo nic s striptizom user posted image user posted image user posted image ...

lepo prezivita danasnji vecer s tvojim user posted image ... user posted image user posted image user posted image

se tipkamo jutri.... papa user posted image

lahko noc user posted image  za pole.. ne grem se spat..user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
14.2.2008 23:11:28   
_ancica_
jst grem tud se mal v dnevno pred tv in se pocasi pripravit na striptiz user posted image Lep vecer vama zelim!!! user posted image user posted image user posted image pa se jutri spet tipkamo!!!

cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
15.2.2008 7:43:29   
spps
jutro čvekice,kako ste mi kaj?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
15.2.2008 8:10:38   
sončnica24
Dobro jutro spps, jaz sem pa danes jutranjauser posted image me popoldan ne bo ker grem na lepo, komaj čakam.

Si za eno kavicouser posted image jaz bom pa raje čaj ali pa kakav, ni kava za meneuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
15.2.2008 8:39:20   
sončnica24
spps kam pa si zdaj pobegnila? Midve si očitno nisva usojene da bi popoldanskim čvekam nekaj naklepetaleuser posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.