![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 22:18:25
|
|
|
|
_ancica_
|
zdej me pa ful matrajo tisti cokoladni srcki, ki sm jih za danes kupila...mmmmm....bom probala kaj druzga sladkega najt, da ne bom vseh srckov zmazala se preden moj Valentincek pride domov
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 22:21:41
|
|
|
|
tany83
|
haha... najboljs da vse srcke pojes... ... mas orav boljs, da jes solato, jaz sem jo tud.. ker ce se prevec najes, pol ne bo nc s striptizom
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 22:25:00
|
|
|
|
_ancica_
|
sem nasla v omari ene druge cokoladke, v bistvu so mandeljni obliti s cokolado...bom kr te pojedla, potem pa se srcke kaj bos pa kej dala nase za striptiz?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 22:26:56
|
|
|
|
tany83
|
hm.. kaj dost ne, da se mi ne bo treba dosti slacit... ... kako hudo oblekco... itak je bolj spodnje perilo pomembno a ne??? nevem oz. najbolj pomembno je kako odpleses...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 22:30:16
|
|
|
|
_ancica_
|
ja to je res, najpomembnejsi je ples, pa kako se slacis...more bit z obcutkom najboljs da si dava eno tako sexy perilo gor...ce sploh mam kej tazga doma
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 22:32:31
|
|
|
|
tany83
|
haha ... jaz seksi perilo mam... sam mene bolj ples martra ... sem ga sam enkrat plesala, pa se to sem prej nekaj spila
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 22:37:11
|
|
|
|
_ancica_
|
sej jaz tud nimam izkusenj s tem...enkrat sem neki probala, pa mi je slo tako na smeh...sem se kr mal neumno pocutla bo veckrat treba!!! Jst bom tud probala najt kaj primernega, moram malo pobrskat po predalu...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 22:37:43
|
|
|
|
_ancica_
|
ja pa mal alkohola tud ne bi skodlo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 22:39:09
|
|
|
|
tany83
|
haha ... saj jaz tud nisem tko samozavesten clovek, da bom plesala tko kot une po stangi ... no sej a ves kaj jaz pravim, vazen je namen.. in da sigurno je dober... ce ne bo sel ples dobro, se bo treba potrudit pa da bo slo boljs tisto, kar za plesom pride
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 22:40:37
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja pa mal alkohola tud ne bi skodlo ... sam paz, da te ne ine s teme ALOKOHOL na nosecnosti slisijo .. saj jaz sem razmisljala o sampanjcu in jagodah.. sam nisem sla sama n c v trgovino... nc.. bo treba kar mal ruma zvrnit....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 22:42:24
|
|
|
|
_ancica_
|
ja mas prav...nimava kaj za zgubit, samo se slajse je lahko, pa tudi ce nisva profi Sem razmisljala da bi kake svecke kupla, une disece, pa sem si potem premislila, ker imava dva alarma v stanovanju in se ful hitro vkljucita, ze samo ce se kaj kuha, pa niti ni treba da se zge...sta ful obcutljiva za dim...ne bi pa rada, da nama kdo na vrata trka med akcijo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 22:43:48
|
|
|
|
_ancica_
|
ja tista tema glede alkohola je pa huda ej! Mislm, kr neki..ene se tok razburjajo tam
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 22:45:03
|
|
|
|
tany83
|
haha ... a si predstavljas... vidva akcija.. pa uletijo gacilci, cev, voda.... vaju bi hitro pohladila midva mava zmer kake disece svecke doma.. tko, da bom uporabla.... jaz mam itak vsa okna odprta k je toplo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 22:45:40
|
|
|
|
_ancica_
|
aja glede alkohola...tuki ga v trgovinah sploh ne prodajajo...mislim trgovinah z zivili moras it v posebno trgovino namenjeno samo alkoholnim pijacam. Ko sta bla moja tukaj na obisku sta samo debelo pogledala ko sem jima omenla, se posebaj moj oce
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 22:46:31
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja tista tema glede alkohola je pa huda ej! Mislm, kr neki..ene se tok razburjajo tam ja iz ene skrajnosti v drugo... jaz bi temo zaklenila in konc... k da se take pisejo....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 22:47:01
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 haha ... a si predstavljas... vidva akcija.. pa uletijo gacilci, cev, voda.... vaju bi hitro pohladila hahahaha ta bi bla dobra!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 22:51:23
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 haha ... a si predstavljas... vidva akcija.. pa uletijo gacilci, cev, voda.... vaju bi hitro pohladila hahahaha ta bi bla dobra! hahah ... res bi bla... ... pa se u casniku najbrz...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 22:55:41
|
|
|
|
_ancica_
|
ta bi se do dominikanske prisla, pa do slovenije tudi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 22:56:36
|
|
|
|
tany83
|
... saj vrjetno res... si predstavljas, da bi se slika bla...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 23:04:23
|
|
|
|
_ancica_
|
midva bi pa tko neumno gledala kao ''ja piscanc se nama je prismodu''
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 23:08:16
|
|
|
|
tany83
|
haha ja in naga bi vidva piscanca kuhala... ... no ja v danasnjih casih je vse mozno..... joj, me hrbet boli od sedenja... se grem se malo na kavc pred TV vreci, ker drugace ne bo nic s striptizom ... lepo prezivita danasnji vecer s tvojim ... se tipkamo jutri.... papa lahko noc za pole.. ne grem se spat..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 23:11:28
|
|
|
|
_ancica_
|
jst grem tud se mal v dnevno pred tv in se pocasi pripravit na striptiz Lep vecer vama zelim!!! pa se jutri spet tipkamo!!! cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 7:43:29
|
|
|
|
spps
|
jutro čvekice,kako ste mi kaj?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 8:10:38
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro spps, jaz sem pa danes jutranja me popoldan ne bo ker grem na lepo, komaj čakam. Si za eno kavico jaz bom pa raje čaj ali pa kakav, ni kava za mene
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 8:39:20
|
|
|
|
sončnica24
|
spps kam pa si zdaj pobegnila? Midve si očitno nisva usojene da bi popoldanskim čvekam nekaj naklepetale
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.