|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
26.5.2008 21:51:01   
blustar
Najprej lep pozdrav vsem "novim" mamicam in ostalim, ki še čakate skupaj z mano. In hvala za slikice - me čist raznežijo.

mml: dvomim, da so se razmere na genetiki kaj uredile. Sem se zdaj kar pripravila, da pred enim mesecem ne bo nič. Prejšnjič sem tako kot ti čakala več kot en mesec. Samo sem potem ugotovila, da je bil razlog tudi to, da je izvid čakal par dni (ne vem, v kakšnem predalu mogoče, ali pa da so zbral podpise) pri njih, ker je bil izdan kar nekaj časa preden sem dobila po pošti. Malo me bodo okol meseca živcirale samo neznane številke na mobitelu, ker takih klicev pa imam zdaj nekaj.

Lara: to z obrtniki je res hudo. Sama sicer nimam ne vem koliko izkušenj, sem pa slišala iz vseh bližnjih ust. In tudi živcev nimam za to - to vedno svojemu prepuščam. Take stvari me hitro razjezijo, čeprav sem drugače kar tolerantna.

Pa ko smo ravno pri tem - a ve katera za kakšnega dobrega mizarja tu v Lj ali okolici? Rabim za omare po meri. Moramo zdaj malo zracionalizirat stanovanjeuser posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
26.5.2008 22:17:18   
Majuska
Blustar, poznam enega tišlerja starega kova ... gospod je že v penziji, ampak občasno še kar dela. Lahko se pozanimam, če njegov biznis še laufa user posted image

(odgovor članu blustar)
Neposredna povezava do sporočila: 427
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
26.5.2008 22:29:30   
Majuska
Uh,

šele zdaj vidim kako pridne ste bile danes, ste kar lepo prišle sem gor pokukat ...

Calena, meni se sploh ne zdi da bi bila kdove kako pridna, bolj lovim zadnje izpite pred julijem, da čimveč pospravim pred rojstvom. PDP imam 29.07., vseeno pa imam občutek, da bo mali že prej hotel ven. Ni pa nujno, a ne user posted image

mml, slikce so super, Matic je že ful velik fant, Manca pa je pravi cukrček s tistimi kodri user posted image   Lepo, da se imate fino.

Katina, fajn je da si se malce javila, dostikrat mislim nate. Super, da je sladkor zdaj v mejah normale, saj pravijo, da je po porodu zadeva pasé. Tudi dojite se očitno pridno ... samo da se imate dobro, to je važno user posted image

Lara C., hvala za lepe misli, raje ne tolk mislit name jutri, da ne bom na sredi pregorela user posted image je pa hecno, ko sem hodila na vaje in tudi sedaj, ko doma delam naloge, mali veselo pobrcava zraven. Očitno je nadarjen za številke! user posted image

Takole, ful sem utrujena, za danes imam dovolj ... še eno kopel za noge si privoščim, zelo mi namreč spet otekajo, pogledam efbiajevce in grem spat.

Topel pozdravček vsem! user posted image



(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
27.5.2008 8:41:34   
Calena
Jutro vsem,

Prebrala in  komentirala vas bom kasneje, zdaj samo na kratko odgovarjam blustar glede mizarja:

Pa ko smo ravno pri tem - a ve katera za kakšnega dobrega mizarja tu v Lj ali okolici? Rabim za omare po meri. Moramo zdaj malo zracionalizirat stanovanje

Mi smo bili zelo zadovoljni s tem mizarjem:
http://www.pohistvo-setnikar.si/
Sicer je nam delal kuhinjo po meri in je res super naredil, tudi znanke in kolegice so z njegovim delom zelo zadovoljne. Je zelo korekten, drži se dogovora, kvalitetno dela, pa še cene ima zmerne.

Lepo preživite današnji sončni dan in se imejte čimbolj fajn,



(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 429
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
27.5.2008 18:46:30   
Katina
Mi smo prav super - z izjemo današnjega dne, ker mali že od 6ih zjutraj joka. Ravnokar je zaspal in upam, da bo tudi kaj odspal. Saj drugače že ne more biti, ker ima 12 urni šiht za sabouser posted image .  Upam, da ga daje samo jutrijšnja luna.

Glede mleka kakšnega posebnega izboljšanja ni. Seveda vztrajamo najprej z dojenjem, nato dodajamo. Danes smo mu prvič dali malo komarčkvega čaja, ker že nisem več vedela kaj mu fali. Spil je vseh 100ml, se za nekaj časa malo pomiril, nato pa nadaljeval z arijami.

blustar, upam, da čim prej zveš rezultate AC. Če sodim po sebi je bilo prvih 14 dni relativno enostavno. Tretji teden pa so se začeli živčki. Držim pesti, da rezultate dobiš čimprej pisno na dom - takrat si boš pa oddahnila.

nanka, torej si še ta teden v službi. Se mi zdi, da je ful hitro minilo. Bravo za Zojo in mesto v vrtcu. S temi vrtci je res križ. Jaz sem že izpolnila prijavnico in jo mislim v naslednjih dneh odnest v vrtec z upanjem na prosto mesto naslednje leto user posted image .
Jaz sem dobila napotnico za rešilca in za v P, ko sem bila v 30t.

majuska, super, da je bilo na pregledu vse OK. Krasno, da se mali premetava, upam, da bo do konca zelo aktiven.Držim pesti, da je bil današnji izpit uspešen, pa saj sploh ne dvomim.

NiLe, tudi jaz se poskušam prebit čez napisano, za pisanje je pa bolj kriza.  Ti rada verjamem, da je s tremi škrati že prava umetnost in precej naporno.

Sicer pa: vem, da čas tako hitro mineva in bodo 1,2,3 zrasli ... zato sedaj uživam v vsaki malenkosti, vsakem objemu, mokrem poljubčku, nežnem pogledu ter nepričakovanem nasmešku - vse to mi polepša še tako naporen dan in pozabim na vse slabo .
Pod tole se pa kar podpišem


Ime mi je že pred časom padlo v oči, še posebno povezava s soncem, saj je v našo družino resnično posijalo sončece user posted image . Sicer je bila dokončna odločitev sprejeta samo par dni pred rojstvom. Glede na to, da mi je Južna Amerika in kulture s tega področja že od nekdaj zanimiva in simpatična, odločitev niti ni bila tako težka. Drugače je pa Inti kečuanski oziroma Inkovski bog sonca.

Lara Croft, upam, da je s tvojim želodcem že kaj bolje.
calena, user posted image za Tosjo. Je pa res idealen dojenček. Naše sončece ima kar težave s krčki že iz P. Navadno je imel eno seanso ponoči in eno podnevi. Danes pa je orušil rekord.
Moje počutje je super. Če primerjam s prvim porodom, sploh ni primerjave.

mml, upam, da bosta kmalu premagala virozo, ker si v tej vrčini sploh ne predstavljam kako je, če te kuha še vročina user posted image .
Krasne slikice. Kako je Matic že zrasel user posted image

No, nam danes ni uspelo prit venuser posted image . Upam, da jutri patronažna pride čimprej, da gremo potem lahko malo na zrak. Ob takem sončnem dnevu mi je že prav zoprno bit doma.





(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 430
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
27.5.2008 20:16:37   
Lara Croft
Katina... je boljše, ja.... hvala... Kak dan me začne še pečt.. ma če spijem malo mleka je takoj boljše..user posted image

Majuškaaaaaaaaaaaaaa... kako je blo na izpitu?

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 431
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
27.5.2008 21:09:57   
Majuska
Ojla dekleta,

hvala vsem za vzpodbudo, krasne ste bile user posted image   najprej odgovorim Katini, da je izpit z njenega področja in samo molim, da bom zbrala dovolj pik. Toliko računanja in vsega drugega, da mi je praktično zmanjkalo nekaj časa, vsaj še 15 minut bi rabila user posted image

Upam na najboljše... pa še tako vroč dan je bil, da je kar teklo z mene. Sem se kar po hitrem postopku vrnila domov, slekla cunje in dala noge na kavč, preden spet preveč zatečejo. Tole je že prav noro!

Toliko na hitro od mene, grem malce počivat zdaj. Sem pa vesela, da je mora mimo ... vsaj to user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 432
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
28.5.2008 7:52:10   
Lara Croft
Uf računanje..... user posted image

Si nisem glih blizu s številkami.... samo s tistimi na bankovci... hahaha

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 433
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
28.5.2008 15:58:33   
redhouse
Ojla, ženskice,

evo mene, user posted image živa, zdrava, kr naprej v movingu...

Čestitke vsem novim in ponovnim mamicam za user posted image !
 
Sej vas berem vsake tolk časa, da mal vidm kako ste.

In občudujem Majuško user posted image  kolk je pridna in študira in študira in vsak teden nardi en izpit. Jest pa že eno leto nič, zmeri najdem en izgovor, sto stvari je bolj nujnih kot to, da se za knjige vsedem. Sej ne vem, če je sploh še kaj upanja za mene... Majuška, kdaj maš pa rok? A je to tvoj prvi?!  Za mene bo to prvo dete in zdej sem izbrala voziček in neki od pohištva, kar se tiče oblačil morm pa še mal predebatirat s kakšno izkušeno mamico, ker se mi zdijo kar obširni seznami.

Prejšnji teden sem bla na pregledu in jest sem zamudim ravn 2 minuti, ker me G vpraša "kako ste" in ji rečem "odlično", posluša srček in sm že zuni. Kaj bi jamrala, če sm pa res odlično!

Jest sm tud že dobila napotnico za rodit in napotnico za rešilca, sm kar mal debel pogledala, ker sem v 25 tednu...Ziher je ziher, dost sm šla pa še kri dat, da so pogledal, če je s sladkorjem vse OK in je vse OK.

V pondelk grem pa v materinsko šolo, a pride še kera od vas user posted image ?!

Tolk na hitr. Konc tedna dobim nov computer, tko da se bom lahko tud doma priklopila in bomo več na vezi. Do takrat pa ... lepo se imejte in uživajte v prijetno ohlajenih prostorih!


(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 434
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
28.5.2008 17:48:34   
Majuska
Ojla,

Redhouse ne me toliko občudovat no ... mi bo še nerodno. Moram priznati, da je šel zadnji letnik kar lepo skozi, zdaj se ukvarjam samo še s starimi grehi. V bistvu bi rada pred porom čim več stvari opravila, PDP pa imam 29.07. A ti si iz Lj? Jaz grem namreč tudi v ponedeljek v MŠ v porodnišnico, če boš tam, se bova videli user posted image

NiLe, mml, Katina, Calena, naše mamice - kje ste, a se skrivate pred vročino?

Danes sem čisto skuhana, zjutraj sem se najprej tuširala, šla v trgovino, malo pospravila in pričakala prijateljico, s katero sva imeli nekajurni čvek in je bilo prav fajn. Zdajle po kosilu bi pa najraje malce zadremala... user posted image





(odgovor članu redhouse)
Neposredna povezava do sporočila: 435
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
28.5.2008 22:48:34   
Lara Croft
Oooo vidi jo... user posted image

Jaz začnem s šolo v torek.... v četrtek pa imam pregled, verjetno bom tudi jaz že dobila to napotnico..... user posted image

(odgovor članu redhouse)
Neposredna povezava do sporočila: 436
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
28.5.2008 22:55:49   
Majuska
Lara C., kdaj imaš pa ti rok? user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 437
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
29.5.2008 8:37:07   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Lara C., kdaj imaš pa ti rok? user posted image


11.septembra.... ma če je Redhouse dobila napotnico, jo bom verjetno tudi jaz, glede na to, da sva tam tam.... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 438
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
29.5.2008 10:20:59   
Majuska
kako usoden datum user posted image   ampak meni je prav všeč, 11 je moja cifra in se mi stalno kaj dogaja okoli nje.

drage moje nosečke in mamice, a ni lep dan danes? Jaz sem stuširana, privoščila sem si odličen zajtrk, zdaj samo še spišem eno prošnjo za faks in šibam do mame.

Uživaaaaajteeee!

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 439
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
29.5.2008 15:45:06   
redhouse
Ja, Majuška, jest sm iz Lj, tko da se v pon vidva!
Kako se pa spoznava tam med samimi user posted image ?!

Lep dan je, ja, jest sm šla zjutri na en dober trim, potem pa pod tuš in najprej mal delat doma, potem v salon, potem pa spet na hladno domov.

Uživajte, poletje prihaja!user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 440
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
29.5.2008 17:23:30   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: redhouse

Ja, Majuška, jest sm iz Lj, tko da se v pon vidva!
Kako se pa spoznava tam med samimi user posted image ?!




si bova že nekaj zmislili ... user posted image

(odgovor članu redhouse)
Neposredna povezava do sporočila: 441
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
29.5.2008 18:57:37   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: redhouse

Ja, Majuška, jest sm iz Lj, tko da se v pon vidva!
Kako se pa spoznava tam med samimi user posted image ?!



Vsaka s svojo bodečo nežo v laseh nej pride tja...user posted image user posted image

Matr, kak uživam..... v sosednjem prostoru štemajo.... pa tko je fino prašno..... user posted image

Majuška..... ja tak zgodovinski je moj datum.... ma ne bom na tist dan rodila, ampak 14... sem si perokovala.... hahaha

(odgovor članu redhouse)
Neposredna povezava do sporočila: 442
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
29.5.2008 20:09:07   
Majuska
Lara C., no bomo videle kako točno si si ti tole zamislila user posted image

Redhouse, ti pošljem ZS da se bova našli v ponedeljek.

Kako ste kaj ostale? Meni je nenormalno vroče, hodim naokoli skorajda v perilu, ker drugače ne zdržim, mi s čela kar teče. Ponoči mi je čisto odveč biti pokrita z dekico.



(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 443
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
29.5.2008 20:29:15   
nanka
Majuska meni je tudi vroče, zdajle se grem v sp. perilu hladit na balkon, ponoče sem pa tako ali tako odkrita. Dete je pa tudi živahno, najbrž mu je vroče tako kot meni. Še malo pa bom začela že 35t, še malo pa smo na cilju.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 444
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
29.5.2008 21:09:58   
Lara Croft
Meni pa sploh ni prevroče..... prow fino mi je..... zaradi mene, bi blo lahko celo leto tako...user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 445
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
29.5.2008 21:12:14   
Majuska
Lara C., ne se hecat ... odkar sem noseča, mi je duplo vroče, sem že sredi marca jamrala da mi je preveč toplo user posted image   sem pa nekje brala, da je to normalno in da bom po porodu padla na prejšnji termostat user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
30.5.2008 8:02:54   
Lara Croft
Bo boljše, bo... user posted image

Jaz sem se pa to noč počutila, kot v campu.... hahaha...... smo fliknili vsa vrata dol in zdej imamo najlon na vratih od spalnice.... pa je tku lepo šuškal.... hihihi

Bo pa še kar nekaj časa tako.... najprej kitat, brusit, belit.... parket postavljat pa lakirat.. komaj potem pridejo vrata, če nam jih bodo seveda pripeljali.... user posted image

Lep dan vsem.... jupi, danes je petek...

Jutri pa greva z možekom v LJ.... ima neko smemanje v živo na slo1.... pol pa v HM, ker mi nobena majčka s kratkimi rokavi ni več prav.... se je kr napihnil moj trebšk v tem tednu..... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 447
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
30.5.2008 10:22:39   
Majuska
Lara C., ti želim prijeten izlet in fajn šoping user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 448
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
30.5.2008 13:11:21   
NiLe
Heeej ... vas na hitrco pozdravim... vidim, da nosečke pridno klepetateuser posted image , občasno pa se še kakšna mamica javi ... se mi zdi, da smo prav luštna druščina in upam, da se v kratkem kaj srečamo. Še preden nam Nanka in Majuška pobegneta v P user posted image user posted image user posted image

Jaz prav uživam, sploh sedaj, ko imamo urejen balkonček (v tem mesecu so nam položili ploščice, postavili ograjo in včeraj je šel dragi v nakup po mizico in dva stola)user posted image user posted image user posted image in ta teden nam je prišel zeloooo prav, saj sva z mojo Tio že okoli 10h opravile en sprehod, potem pa jo prestavim na balkon. Na balkonu imam en star voziček in jo s torbo položim notri in spi kot ubita 2 do 3h,  ker je res prijetno hladno in malce vetrčka.
No, zdele spi že od pol enajstih, jedla je okoli 9.30, zato jo bom počasi zbudila, da jo nafutram in previjem. Popoldne pa smo vabljeni na dva piknika, zato se bomo razdelili user posted image - ženska stran družine gre na en piknik, moška pa na drug ... potem pa se dobimo user posted image user posted image user posted image
Dva dni nazaj sem imela malo panike, saj je vse kazalo, da bom "fasala" mastitis user posted image , pa sem se z masažo in obkladki lepo ognila tej zoprni zadevi ... poleg tega pa me je dva dni nenormalno bolel komolec, tako da sem prav težko dvigovala, nosila, previjala mojo princesko. No, danes sem že čist OK, tako da so tegobe pozabljene.

Za komentiranje mi je zmanjkalo časa, saj se moja pikica počasi prebuja ...

Vsem želim leeeep vikend, nosečke pazite nase in svoje bušije, ve mamice pa na male škratke user posted image




_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 449
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
1.6.2008 13:16:18   
Majuska
Hej NiLe, ne kliči user posted image   tako kmalu pa jaz ne bi še šla rodit... user posted image   Upam da si uspešno premagala težave, kot si napisala ni bilo hujšega, ampak vseeno.

Meni je že ves vikend ful vroče in iščem vse možne načine, kako ohladiti stanovanje. Včeraj sva celo montirala mrežico proti komarjem, ponavadi radi name navalijo in letos nimam nobene želje, da bi bila vsa pikasta... Proti večeru grem ven, na plesno predstavo ene prijateljice in se že veselim, da bom spet uživala v muziki.

Ostala dekleta so pa verjetno v kaki senčici, a ne? Kar uživajte tam ... pa se upam kmalu kaj najdemo!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?