Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice 16.6.2008 20:39:32
|
|
|
|
mml
|
Meni v petek po 10. čisto ustreza, Matic pa najbrž tudi ne bo imel kaj dosti proti
|
|
RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice 16.6.2008 21:47:50
|
|
|
|
NiLe
|
Heeej... vidim, da se menite za kavico ... meni načeloma ustreza petek, tako da se vidimo. Pa ne vem, če bom ravno točna ... bom videla, kako se bova s Tio rihtali.
|
|
RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice 16.6.2008 23:28:59
|
|
|
|
Majuska
|
Nič bat NiLe, saj veš da nikoli ne zginemo po pol ure ... Torej velja ob 10h? Super, upam da bodo še ostale prebrale tole vabilce...
|
|
|
|
RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice 18.6.2008 12:22:18
|
|
|
|
redhouse
|
Lepo poklepetajte v petek na kofetku. Mene ne bo, ker bom že napoti proti morčku . Imejte se lepo s svojimi in okroglimi trebuščki.
|
|
|
|
RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice 18.6.2008 13:31:43
|
|
|
|
nanka
|
Po vsej verjetnosti pridem tudi jaz, se vidimo.
|
|
|
|
RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice 18.6.2008 13:56:20
|
|
|
|
mml
|
Jaz pridem z obema, kar pomeni, da bomo leteči, ker Manca ne zdrži pri miru več kto 15 minut in ni tako pridna kot nankina Zoja
|
|
RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice 18.6.2008 14:01:01
|
|
|
|
nanka
|
mml mogoče se bosta pa Manca in Zoja skupaj zaigrali, pa bosta pri nas.
|
|
|
|
RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice 18.6.2008 18:04:10
|
|
|
|
Majuska
|
No super, mislim da se bodo tudi otroci lepo zmenili Se že veselim, saj se že lep čas nisem udeležila našega kofetkanja ... danes sem imela pregled, z malim je vse ok, veselo pobrcava in sodeluje sto na uro, čez dva tedna bova šla na UZ in na CTG. Šele takole se zaveš, kako hitro bo dan D tu ... ampak odkar poslušam predavanja na MŠ, me je vsaj manj strah. Superca, imam polepšan dan ... grem po malce sladoleda, da bo še bolj luštno
|
|
|
|
RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice 23.6.2008 9:33:46
|
|
|
|
Majuska
|
Oj, vidim da so se punce skrile pred to vročino ... Tale letošnja vročina je pa kar ubijalska, sploh za moje noge. Najbrž bi jih mogla imeti stalno na višini, ampak to pač ne gre. Sploh desna zateka kot za stavo. Zdaj se grem pa učit ... Še to moram pokomentirat, ful vas je bilo luštno videt z vašimi sončki Super ste! Še midve z Nanko morava rodit, pa bo sploh živahno
|
|
|
|
RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice 23.6.2008 10:38:10
|
|
|
|
nanka
|
O Majuska, a še zatekaš. Midve z Zojo sediva na terasi in noge namakava v bazenček, pa kar paše. Meni zaenkrat noge še ne zatekajo, me je pa počasi stisnilo, ker so začele julijke hodit v porodnišnico. Ja prav lušne ste bile res, še midve pa bomo rabile večji prostor.
|
|
|
|
RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice 23.6.2008 11:12:01
|
|
|
|
Majuska
|
Ojla Nanka, ja meni noge še kar ne dajo miru ... žal imam pa v stanovanju samo ventilatorje in si pomagam, kolikor si pač lahko. Pa ne me strašit s porodnišnico... odkar je prijateljica rodila, že tako preveč premišljujem, kako kmalu se bo to meni zgodilo dogodek je praktično pred vrati!
|
|
|
|
RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice 24.6.2008 10:23:10
|
|
|
|
Katina
|
Se strinjam z vama, prav luštno se je bilo zopet srečat. Naslednjič se bomo verjetno srečale same vozičkarice . Majuška, tudi meni so blazno zatekale noge. Po porodu se je stanje zelo umirilo, vendar mi noge še vedno zatekajo, posebno leva. Upam, da bo ta težava sčasoma minila. Nanka, ti pa brojiš sitno, ne? Če se ne motim je še 14 dni do dneva D. Resno sem začela razmišljati o klimi. Mi imamo sicer le dopoldansko sonce, vendar se stanovanje kljub temu dopoldan kar ogreje. Ko smo bili dopoldan poleti vsi od doma je še šlo, sedaj si pa želim kakšno stopinjo manj. Kako kaj ostale vozičkarice prenašate vročino?
|
|
|
|
RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice 25.6.2008 9:34:35
|
|
|
|
Majuska
|
Katina, ne boš verjela, zdaj imam poleg zateklih nog težave še z zapestji. Mislim da manj zatekajo, me pa zato precej bolijo. Joj, da bi se ta agonija vendarle nehala ... moram se učiti, zdaj pa že težko svinčnik držim Tudi jaz razmišljam, kako bi prišla do klime. Noro, našemu stanovanju ventilatorji ne pomagajo dosti, pa čeprav smo obrnjeni za sever. Ne vem, kako so lastniki zdržali notri. Takole, mislim da bom šla (spet) pod tuš ...
|
|
|
|
RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice 30.6.2008 13:41:46
|
|
|
|
mml
|
Nisem pozabial na vas, samo časa mi kronično zmanjkuje (je bil oči doma cel teden, pa smo bili leteči ), sicer smo pa OK, Matic je praviloma še vedno priden in lepo spi, Manca je nagajivka... No pa še malo fotomateriala, ker Matic pridno spančka Zrcalce, zrcalce v igralnici povej... Takole se me zjutraj razveseli Manca Ljubezen Prvi poskusi na gugalnici Zgodaj je treba začeti brati Tudi "velika" sestrica kdaj omaga Življenje na "veliki" nogi je lepše
|
|
RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice 30.6.2008 15:24:10
|
|
|
|
Majuska
|
Hehe, Manca je pa kmalu začela nosit mamine čevlje ... mml, fuuuul so lepe fotke, se mi zdi da je Matic zelo zrastel v zadnjih tednih. Ste imeli torej počitnice v minulem tednu? Prav je tako. Jaz sem bila žal okupirana s knjigami, pa še utrujena sem precej, tako da nismo kaj dosti letali okoli. Kam so pa ostale punce izginile? Nanka se počasi verjetno že pripravlja, Katina skrbi za malega sončka, Nile je verjetno tudi okupirana s svojo trojico, srečke že dolgo ni bilo naokoli, Redhouse je najbrž še na morju ... Do srede se še učim, potem bom pa tudi jaz prepuščena "čakanju" ... medtem lahko vse do konca operem, posteljico dobim proti koncu tedna, tako da bomo kmalu ready Uhh, zanimivo poletje me še čaka.
|
|
|
|
RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice 2.7.2008 23:15:19
|
|
|
|
Majuska
|
Ojla, evo za mano je nov ultrazvok in danes prvič CTG ... moja G. pravi, da je vse v najlepšem redu in da je mali že lepo obrnjen navzdol, praktično že pripravljen na nove izzive. Naporen dan je bil ... najprej vsi pregledi, pol dekompresija, popoldne zadnji planirani izpit za nekaj časa. Bomo videli, kakšen bo razplet. Danes dobila tudi posteljico in previjalno mizico, oz. predalnik in sem polna delovnega navdiha, vendar sem čisto preveč utrujena, da bi se lotila danes. Pa še zatekle noge me matrajo, glede tega je danes precej hudo. Še dobro, da so samo še štirje tedni
|
|
|
|
RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice 3.7.2008 13:35:33
|
|
|
|
nanka
|
Majuska jaz do zdaj še nisem imela ctg, pa imam rok čez 5 dni. Včeraj smo se namakli v Ankaranu, tako da imam vsaj nekaj od morja letos, v soboto nas čaka še piknik v MB, potem si pa želim odhoda v porodnišnico, pa seveda s svojimi popadki. Upam ,da bo dete točno, ker čakanje čez rok je moreče, pa še mojega g ni do 15.7., nadomešča ga pa kajjaz vem kdo na Fužinah, menda, tako je setra rekla.
|
|
|
|
RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice 3.7.2008 18:40:54
|
|
|
|
Majuska
|
Čao Nanka, ja moja G. gre zgleda tudi na dopust, ker imam pregled naslednji teden pri drugem dohtarju. Glavno da smo zaenkrat v redu... mali veselo pobrcava, vsi po spisku mi govorijo, da bom pred rokom rodila Ja ti boš pa res hitro na vrsti. Le glej, da se boš javila ko bo veseli dogodek, sem danes že mislila nate, kako in kaj je zdaj pri vas. Pa veliko sreče s čim krajšim čakanjem!
|
|
|
|
RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice 7.7.2008 16:09:07
|
|
|
|
Majuska
|
kje ste, mamice in nosečke??? Da še tule objavim, naša Nanka je v soboto rodila punčko Natko in ji čestitam!!!!
|
|
|
|
RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice 7.7.2008 17:23:39
|
|
|
|
Calena
|
Draga Nanka, ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU MALE PRINCESKE NATKE
< Sporočilo je popravil Calena -- 7.7.2008 17:38:32 >
|
|
|
|
RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice 7.7.2008 20:10:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska kje ste, mamice in nosečke??? Da še tule objavim, naša Nanka je v soboto rodila punčko Natko in ji čestitam!!!! .. No pa se ji je uresičila želja in ni blo čakanja čez rok....
|
|
|
|
RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice 7.7.2008 20:55:56
|
|
|
|
Majuska
|
a ne? upam da bo tudi pri meni kaj prej ...
|
|
|
|
RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice 8.7.2008 8:51:06
|
|
|
|
mml
|
No pa da dopolnimo seznam Evo, da dopolnim katinin seznamček mml, 30.01.2008 MATIC, 3700g, 54 cm NiLe, 08.04.2008 TIA, 3020 g, 50 cm Resnično srečna, 15.04.2008 IZA, 3150, 53 cm katina; 14. 05. 2008 INTI; 3865g, 53 cm nanka; 05. 07. 2008 Natka; 2500g, 47 cm
|
|
RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice 8.7.2008 8:52:20
|
|
|
|
mml
|
...pa še enkrat...nanka iskrene čestitek ob rojstvu tvoje Natke
|
|
RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice 8.7.2008 10:37:51
|
|
|
|
Katina
|
No, ravno pravi čas sem se prijavila, da pogledam kako je z nanko . nanka, čestitke za Natko čestitke veljajo tudi za srečnega očka in sorojence. Mi se imamo luštno, še posebno od takrat, ko smo Aptamil zamenjali s probiotičnim Hippom. Mml, najlepša hvala za nasvet . Vmes smo 1x kupili "navaden Hipp, pa ga naša probiotična ritka ni sprejela in se bomo v bodoče kar držali predlaganega AM. Ju3 nam bodo prišli montirat klimo, da bo v našem stanovanju še bolj prijetno, kadar bo pritisnila ta velika vročina. Pojutrišnjem pa gremo sprobat potni list in šibamo na morčka.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?