mml
|
Dan, da se na hitro javim Pri nas je vse več ali manj OK, razen da sem staknila eno virozo , sem prav jezna, ker sem bila celo zimo in pomlad čisto zdrava, zdaj tik pred poletjem pa tole...smrkam, kašljam, teče mi iz nosu, boli me glava...skratka obup, pa še Matic je tudi prehlajen, sicer on prenaša to dosti bolj športno kot jaz in se še kar naprej veselo reži na vsa usta, še vedno se trudi, da bi se na glas smejal, pa mu nekako ne znese najboljše. Sicer pa čeblja in se pogovarja kot kakšna vaška opravljivka . Manca je še vedno pridna velika sestrica, po novem mu z največjim veseljem briše slino z brade in podobne neumnosti, je pa strašno žalostna, če jo Matic zgrabi za lase... nanka zdaj si pa res tike pred koncem, bo pa po tem drugo leto toliko lepše, ko boš lahko dalj časa doma. Si dobila vrtec za Zojo? majuska kako kaj tvoj študij? Si še vedno tako pridna in uspešna? Lepo uživaj te sončne dneve Lara Croft upam, da se bo tale zadeva z obrtniki kmalu pozitivno končala. Mene tudi mika, da bi šla kam daleč na dopust, pa ne bo nič iz tega, bo letos spet samo Djerba... redhouse kam si se pa ti izgubila??? blustar upam, da se ti dnevi ne velčejo preveč hudo. Upam, da so se razmere na genetiki kaj uredile, ker jaz sem čakala na izvid več kot en mesec, po tem je pa urgirala moja G...sicer sem živela v prepričanju, da je vse OK, ker me niso poklicali, ampak vseeno je lpo imeti stvari črno na belem katina upam, da je z vami vse OK in samo uživate 100/uro in zato nimaš časa za RR NiLe, resnično srečna in calena kako kaj rastejo vaši sončki? So ponoči pridni? Matic spančka dopoldansko spanje pred hrano, danes ga je ponoči nekaj biksal, sicer pa spi praviloma od 23. do 6. ali pa še malo dalj, tako da se ne smem pritoževati, je pa zato precej zamnjšal količino dnevnega spanja, prvi mesec je bil namreč sposoben prespati 20 od 24 ur . Zdaj pa zadrema takolo okrog 10. in po tem okrog 13. malo daljša spalna seansa in še en kitica spanja okrog 18 Nosečke lepo uživajte v brcah in telovadbi vaših podnajemnikov, mamice ve pa veselo in lepo vozičkajte in kofetkajte