|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
19.5.2008 10:44:38   
mml
katina super, da ste doma user posted image . Držim pesti, da mleko bo. Pri meni je tudi mleko šele po 5. dnevu, tako da po mojem bo tudi pri tebi user posted image

vse ostela uživajte še danes sonček, ker po tem ga nekaj dni menda ne bo

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 401
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
19.5.2008 19:53:33   
Majuska
mml, hvala za lepe želje, ravno ugotavljam da sem še pravi čas prišla domov... user posted image

sem šibala naokoli, imela sem vpis ocene od zadnjega izpita, na srečo sem z rednimi končala in moram pospraviti še stare grehe. Sicer pa sem fajn, bebica mi v trebuhu nagaja sto na uro in se očitno zabava, ko ga mami treplja user posted image


Pa ostale? Nanka, koliko časa še delaš, preden boš začela uživati doma?

Novopečene mamice NiLe, Calena, Katina, srečka, verjetno uživate s svojimi sončki? Upam da se veliko cartate user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 402
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
20.5.2008 0:07:38   
blustar
Katina čestitke!

Majuska: študiram (oz. je boljše rečt, sem študirala, ker že 3 leta nisem naredila nič user posted image ) na EF. Sam študij (poslovna informatika) je bil čist enostaven, sam za magistrsko si moram pa res čas vzet.

Pa še moje novice. Sem bila na AC in je bilo vse ok. Zdaj pa čakam rezultate. In po AC res čutim brcike (prej se mi je zdelo, zdaj sem prepričana).

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 403
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
20.5.2008 7:01:32   
nanka
Katina, krasno, da sta doma ina da je z vama vse OK. Mleko pa tudi bo, če ne pa flaška, še vsak je zrastel.

Majuška, delam še ta teden in naslednji, potem sem pa svobodna kot ptička. Še 2.6. bom šla zadnji dan malo pogledat in da naredim še za en dan plus ur, ki mi bodo drugo leto prišle zelo prav. Jutri grem na socialno, da oddam papir za porodniško in paket, potem sem pa zaenkrat vse uredila. Aja pa še najpomembnejša vest, naša Zoja je dobila vrtec, sva obe zelo veseli, ker je šlo za las in sva ga komaj dobili ( uporabili smo veze). Tako da jeseni postane vrtičkar in že komaj čaka.

Majuška, zdaj sva pa midve na vrsti, še malo.


(odgovor članu blustar)
Neposredna povezava do sporočila: 404
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
20.5.2008 11:01:46   
Majuska
Uh Nanka, ne me prehitro strašit, včeraj sem ravno gledala svoj koledarček in me je skoraj kap ob ugotovitvi, kako kmalu bo vse skupaj tu user posted image se mi je dan ali dva prej že utrnila misel, da bom mogla svoj kufrček pripravit. Me veseli, da sta z Zojo dobili vrtec, kaj češ, danes je pač treba uporabiti vse, kar je možno, če hočeš kam priti ...

Blustar
, me veseli da si bila uspešna AC in je super, ko čutiš brcike, a ne? Meni je bilo na začetku ful čudno, zdaj pa prav uživam v njih - če to ni ravno fuzbalerstvo tik pred spanjem user posted image ne vem, naš malček ima največje veselje preden grem spat, naša babi (moja mama) je bila zadnjič čisto preč od navdušenja, ko ga je čutila.

Lara Croft,  si si že odpočila od Egipta ali si zdaj, ko imamo takle dež, morda želiš iti nazaj? user posted image

Danes je res tak zaspan dan ... sem celo jaz potegnila s spanjem, zdajle še malo pospravila, čeprav se me že dva dneva drži lenoritis. Čakam prijateljico, če bo prišla na kofi, skratka, vse sorte se dogaja.


(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 405
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
20.5.2008 14:11:45   
Lara Croft
Ma takoj bi šla.... kr neprej me zebe... malo, ki nimam nič zimskega več za oblečt... pa še centralne ne morem prižgat, ker smo dali tudi radiatorje dol... Pa še ta cigo od parketarja danes ni prišel... matr sem jezna... Ma s temi obrtniki imet opravka!!!

Tk ja, kr v Egipt bom šla.... ki v temu natlačenem stanovanju ne zdrži več...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 406
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
20.5.2008 18:42:57   
Majuska
Ojej, še težave s parketarjem imaš ... mi je že žal, da sem stegnila jezik user posted image   upam, da boste čimprej zrihtali vaš parket.

Zanimivo, meni je pa stalno vroče, že ves dan sem v majici s kratkimi rokavi in kratkih hlačah, pa mi ni nič premalo. Odkar sem noseča, imam čisto nov termo sistem, v normalnem stanju bi me najbrž že zeblo user posted image   Sicer sem pa brala, da bom po porodu prišla na prejšnje stanje, kar se moje termike tiče. Bomo videli. Evo sem ravno računala, samo še cca 10 tednov imam do konca user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 407
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
20.5.2008 19:54:08   
Lara Croft
Kaj ti če bit žal... sej sem komi čakala, da se malo razpizdim.... hahaha

Pa ne samo s parketarjem.... tudi tisti, ki nam pleskajo, so da gorje svinji... Menda bova kr druge dobila za ostale prostore....user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 408
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
21.5.2008 17:22:51   
Majuska
Na srečo je majstrov dovolj na voljo - če ne delajo v redu, zamenjat user posted image

Jaz sem danes opravila pregled pri G, z nama je vse v redu, dojenčkov srček je zelooo aktiven, njegove nogice pa tudi user posted image brca kot da ve, da vse vse dogaja zaradi njega. So me še prešpikali, ker sem Rh negativna in jutri dobim injekcijo ... so mal pozabili na to! No, dvignila sem še papirje na socialnem uradu in nesla v službo, pravzaprav sem bila ful pridna danes.

No, zdaj sem se najedla in malce počivam počitek pravičnega, čeprav bi morala med knjige ... ampak rabim malce pavze prej user posted image

In ve, dekleta? Ste se poskrile pred vremenom? user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 409
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
23.5.2008 15:52:29   
Lara Croft
Mene pa od včeraj v želodcu peče... smrk.... user posted image

Ja in majstre smo menjali....

Bejbe... kje ste?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 410
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
23.5.2008 16:52:13   
Majuska
želodec? si kaj takega pojedla? zanimivo, da je tudi mene včeraj nekaj po malem ščipalo ...

Tukaj smo, Lara user posted image   čakam da pride še katera naokoli, ne morem samo jaz pisat. V sredo sem imela pregled, včeraj sem dobila še injekcijo zaradi mojega Rh faktorja. Direkt v rit!

Dobila sem tudi že napotnico za rešilca - kar me je presenetilo, a ste ostale tudi tako kmalu dobile te papirje? Noro!

Danes pa grem po dolgem času zvečer ven, z dragim greva v Cankarjev dom in se že ful veselim ... user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 411
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
23.5.2008 20:16:28   
Lara Croft
Ma ne vem, če sem kej takega pojedla, kar ne bi vsak dan.... aja, točno... po tisti nektarini me j začelo.... samo danes me je tudi vsako tolko.... ma malo mleka popijem pa je boljš...

Ajeja... kr v rit te špikajo.... user posted image ... Aja, ti si negativna, ne?

Mene je pred leti dr. nagnal na inekcije zaradi nizkega hemoglobina... skoraj pod 70 mi je padel.... Pet dni - v rit... hahaha... Zdej mi pa stalno kontrolirajo kri.... pa železo morem pit... mah, sej sem že navajena...

Napotnico za rešilca??? Zakaj pa to?user posted image user posted image

Imejta se z možekom fajn... user posted image





< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 23.5.2008 20:17:31 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 412
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
23.5.2008 21:43:58   
nanka
Majuska, asi že dobila papirje, meni ni še nič dal, naslednji pregled imam šele 17.6, praktično tri tedne pred rokom in šele takrat dobim napotnico in vse ostalo. Punce še en teden službe mi ostane.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 413
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
23.5.2008 23:49:49   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Majuska, asi že dobila papirje, meni ni še nič dal, naslednji pregled imam šele 17.6, praktično tri tedne pred rokom in šele takrat dobim napotnico in vse ostalo. Punce še en teden službe mi ostane.


O Nanka, a ni fajn občutek, samo še en teden ... jaz sem zadnje dneve skorajda odštevala user posted image   so me bili pa zadnjič ful veseli, ko sem prinesla papirje v službo. Jasno, zdaj sem že pošteno okrogla, ženske so imele vse nasmešek na obrazu!

Nanka, na papirje sem jih pa kar sama spomnila - oddala bi jih lahko že 30.5., ampak sem se zmenila da gre še majska plača v podatke. Kar opomni sestro, naj ti da potrdilo, nimaš več kaj odlašat.

Lara C., napotnico za rešilca sem dobila hkrati s komentarjev "če vas bo ravno presenetilo..." Hm, ne vem zakaj dajem vtis, da me bo kaj presenetilo. Občutek imam, da bomo rodili nekako po planu user posted image

Katina se nam je nekam skrila, vendar je na polno okupirana z Intijem, ostale mamice pa očitno tudi user posted image


No zdajle sem prišibala iz Cankarjevega doma, sem uživala v plesu in dobri muziki, še vedno sem malce adrenaliska. Se bo treba počasi umirit pa it spat ... še mali je sodeloval pri predstavi user posted image

Lepo se imejte, mačke! user posted image


(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 414
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
25.5.2008 9:33:01   
Lara Croft
Nismo glih iz pedesete neke, ma vseeno... user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=fY2K5FTuqp4

Lep dan!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 415
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
25.5.2008 11:26:31   
NiLe
Hojla!

Vidim, da s(m)o se mamice kar nekako skrile in  da nosečke pridno čvekate user posted image user posted image user posted image ... jap, sej čas za branje še nekako najdem, ampak za pisanje pa ga nekako zmanjka user posted image .  V glavnem se imamo fino, sicer zna bit kar pestro in ko sem sama s tremi škrati - tudi naporno ...

Sicer pa: vem, da čas tako hitro mineva in bodo 1,2,3 zrasli ... zato sedaj uživam v vsaki malenkosti, vsakem objemu, mokrem poljubčku, nežnem pogledu ter nepričakovanem nasmešku - vse to mi polepša še tako naporen dan in pozabim na vse slabo user posted image . Vse tiste, ki boste mamice prvič, boste kmalu spoznale o čem govorim user posted image user posted image
Nanka; zdriži še 1 teden, potem pa uživanje user posted image

Majuska; tudi jaz sem tako zgodaj dobila papirje in je fino, da jih imaš pri sebi. Nikoli ne veš user posted image Uf, vidim, da se bliža tudi tvoj čas. Uživaj v brcikah in v božanju bušija.

Lara; tole z majstri mi je znano ... če nisi zraven, je vedno kaj narobe user posted image .  Moraš biti kar tečen in jih nadzorovat.
A ti si pa kar v Egiptu uživala?? Blagor ti. Aja, glede napotnice za rešilca: dobiš jo, če ti slučajno odteče plodovnica in naj bi poklical rešilca.
Katina; lepo, da ste doma in da ste fino. Pa upam, da je mleko prišlo in da se lepo dojita user posted image Mal sem firbčna, pa me zanima, kako sta prišla do tako izvirnega imena user posted image

Blustar; naj ti dnevi do prejema rezultatov čim hitreje minejo in da bodo rezultati OK.

Tkole, malo sem vas pokomentirala ... čakam, da se moja princeska zbudi, da se zrihtava in greva k mojim staršem na kosilo. Tam sta tudi moja ta večja dva, ki sta tam od včeraj ... saj je moj dragi delal včeraj in tudi danes. Upam, da bomo popoldne preživeli skupaj.











_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 416
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
25.5.2008 15:48:50   
Majuska
Ojla Nile, lepo da si malce oglasila. In ful lepo slišati, da uživaš s svojimi sončki, čeprav je naporno ... Ja tudi meni se kar fajn zdi, da imam te papirje pri sebi, čeprav ne razmišljam o zgodnjih presenečenjih, ampak človek res nikoli ne ve. Po eni strani bi najraje videla (ker sem tak ziheraš), da se vse prične ko bom doma na varnem, ne pa da mi sredi kake trgovine voda odteče user posted image Uživam pa zelo v brcikah, mali se ful premetava po trebuhu in je prav hecno opazovati, kako se mi trebuh oblikuje.

Lara Croft, je s tvojim želodcem že kaj bolje?

Kje se pa ostale skrivate, Katina, Calena, mml, srečka in ostala druščina? user posted image





(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 417
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
26.5.2008 8:13:41   
Lara Croft
Nile.... ma nismo vedli, da je treba policaja špilat.... jao, jao....

je parketarja moj v soboto kr nagnal ven iz stanovanja.... hahaha.... danes gre na podjetje, me prow zanima, kaj se bo zmenu.... user posted image   Ma dej, tip se mu je v oči lagal.....

Majuška.... želodec je boljš, ja... hvala... Morem pazit, kaj jem....


Drgač me je pa danes moja pupika prvič zbudila tudi ponoči...enkrat me je tku zabolelo.. je mogla stegnit al rokico al nogico.... ma kako je pritiskala...user posted image
Pol sem pa malo pritisnila nazaj pa se je spet čist umirila....



(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 418
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
26.5.2008 8:54:28   
Majuska
Lara tudi mene je moj mali včeraj tako hecno butal, da je že skoraj bolelo ... čutilo se je, kot da z notranje strani z rokico trkapo trebuhu ali kaj takega. Prava predrznost! user posted image

Zdaj moram pa med knjige, jutri imam izpit ... user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 419
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
26.5.2008 9:56:35   
Calena
Dobro jutro user posted image  in mamice,

Ker Tosja ravno spančka, imam čas, da se malo oglasim. Saj spremljam vas redno in se veselim vaših novic, le časa za pisanje nekako ne najdem. Mi smo vsi ok. Veliko časa preživimo zunaj na sprehodih in otroških igriščih (kadar gre naša ta velika user posted image  z nami na sprehod, ji moramo dovoliti, da se tudi malo poigra).
Tosja je zelo priden in popolnoma nenaporen dojenček - pravi dobrovoljček. Samo da ima dovolj hrane pa je zadovoljen. Čez dan sicer bolj malo spi, ponoči pa spi tudi po 5 ali 6 ur, potem se podojiva in potem spančka še do 7ih ali 8ih. Kapljice AD3 sedaj dajemo že polno dozo (7) pa zaenkrat ni težav. Je pa zelo radoveden otroček, vse ga zanima, z veseljem tolče po igračah v svojem gugalniku, doseči skuša tudi igračke na svojem vrtiljaku nad posteljico, se jim nasmiha in se po svoje pogovarja z njimi. Zelo uživa tudi v večernem kopanju in praktično nikoli ne joka. Ker je tako zlat sem tudi jaz spočita in polna energije. Kajti ko pride z vrtca naša 4 letna user posted image  zahteva od mene 100% pozornost. Saj ima bratca zelo, zelo rada in mi tudi veliko pomaga, ampak kadar ravno ne papa, pa želi, da se midve skupaj igrava, ustvarjava, seveda ji moram tudi jaz prebrati pravljico za lahko noč in jo uspavati. No ampak imamo se luštno tudi kadar sem sama z obema sončkoma.

Katina super da ste doma. Upam, da ste se že navadili na novega družinskega člana in da je tudi dojenje steklo. Kako ste kaj? Upam, da se tudi ti ok počutiš in da o sladkorni ni več sledu. Ko utegneš, se kaj oglasi.

NiLe super, da se imate tako fino in da je mala princeska tako pridna. Tako lepo si napisala o občutkih ob user posted image . Res je škoda, da tako hitro zrastejo in moramo uživati dokler lahko. Dojenčki nas skoraj vsak dan presenetijo s čim novim in nam res polepšajo vsak še tako naporen dan.

mml hvala za link do toplic - izgledajo fantastično. Kako ste kaj pri vas? Verjetno ste tudi veliko zunaj. Ko utegneš, se tudi ti kaj javi.

nanka no pa je končno prišel zadnji delovni tedenuser posted image  Upam, da ti čimprej mine in da boš potem lahko uživala doma in se v miru pripravila na prihod user posted image    user posted image user posted image user posted image  da ste dobili vrtec za Zojo, ker je res velik naval. Kdaj pa imaš PDP, da bomo lahko držali pesti in mislili nate?

Majuska super da je s tvojim otročkom vse ok in da si že uredila vse papirje. Si pa ful pridna, da še študiraš in hodiš na izpite. Bom držala pesti in mislila nate jutri, ko imaš izpit, da ga čimbolje opraviš. A potem je pa konec z izpiti?
Uživaj v brcikah tvojega otročka in božanju bušija. Kdaj pa imaš ti PDP, da bomo lahko držali pesti in mislili nate?

Lara upam, da boste zadeve z majstri čimprej uredili. Ja res jih je treba imeti stalno pod nadzorom. Upam, da si v Egiptu uživala. Meni je bilo super, čeprav je od mojega obiska Egipta že 10 let minilo. Kdaj pa pričakuješ rojstvo tvoje pupike? Uživaj v sladkem pričakovanju, njenih brcikah in božanju bušija - to tako hitro mine.

Blustar držim pesti da bo izvid AC ok in naj ti dolg čas čakanja na izvid čimprej mine.

No toliko zaenkrat. Zdaj pa moram iti, ker se Tosja že prebuja. Potem se samo še nahraniva in preoblečeva in šibava ven na sončka.

Tudi ve izkoristite sončka in maksimalno uživajte v današnjem dnevu, karkoli že pač boste počele

Pa-pa

Calena

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 420
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
26.5.2008 10:06:00   
mml
Dan,

da se na hitro javim user posted image

Pri nas je vse več ali manj OK, razen da sem staknila eno virozo user posted image , sem prav jezna, ker sem bila celo zimo in pomlad čisto zdrava, zdaj tik pred poletjem pa tole...smrkam, kašljam, teče mi iz nosu, boli me glava...skratka obup, pa še Matic je tudi prehlajen, sicer on prenaša to dosti bolj športno kot jaz in se še kar naprej veselo reži na vsa usta, še vedno se trudi, da bi se na glas smejal, pa mu nekako ne znese najboljše. Sicer pa čeblja in se pogovarja kot kakšna vaška opravljivka user posted image . Manca je še vedno pridna velika sestrica, po novem mu z največjim veseljem briše slino z brade in podobne neumnosti, je pa strašno žalostna, če jo Matic zgrabi za lase...

nanka zdaj si pa res tike pred koncem, bo pa po tem drugo leto toliko lepše, ko boš lahko dalj časa doma. Si dobila vrtec za Zojo?

majuska kako kaj tvoj študij? Si še vedno tako pridna in uspešna? Lepo uživaj te sončne dneve

Lara Croft upam, da se bo tale zadeva z obrtniki kmalu pozitivno končala. Mene tudi mika, da bi šla kam daleč na dopust, pa ne bo nič iz tega, bo letos spet samo Djerba...

redhouse kam si se pa ti izgubila???

blustar upam, da se ti dnevi ne velčejo preveč hudo. Upam, da so se razmere na genetiki kaj uredile, ker jaz sem čakala na izvid več kot en mesec, po tem je pa urgirala moja G...sicer sem živela v prepričanju, da je vse OK, ker me niso poklicali, ampak vseeno je lpo imeti stvari črno na belem

katina upam, da je z vami vse OK in samo uživate 100/uro in zato nimaš časa za RR user posted image

NiLe, resnično srečna in calena kako kaj rastejo vaši sončki? So ponoči pridni?

Matic spančka dopoldansko spanje pred hrano, danes ga je ponoči nekaj biksal, sicer pa spi praviloma od 23. do 6. ali pa še malo dalj, tako da se ne smem pritoževati, je pa zato precej zamnjšal količino dnevnega spanja, prvi mesec je bil namreč sposoben prespati 20 od 24 ur user posted image . Zdaj pa zadrema takolo okrog 10. in po tem okrog 13. malo daljša spalna seansa in še en kitica spanja okrog 18

Nosečke lepo uživajte v brcah in telovadbi vaših podnajemnikov, mamice ve pa veselo in lepo vozičkajte in kofetkajte

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 421
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
26.5.2008 13:41:26   
mml
calena sva očitno istočasno pisali user posted image . Manca ima tudi iskreno rada Matica, ji niti na pamet ne pride, da bi mu kaj naredila ali bila ljubosmna, pridno mu nosi igračke in ga tolaži...

majuska držim pesti jutri user posted image
No pa še malo slikovnega materiala

takole berem z očijem časopis
user posted image

valjanje po postelji
user posted image

sline se mi cedijo
user posted image

le kaj počne mamica
user posted image

medvedki moji prijatelji
user posted image

spanje z najljubšo igračko - kahlico tjulen user posted image
user posted image
velika pozerka

kodrčki in mamicina očala
user posted image

user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 422
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
26.5.2008 16:39:39   
Lara Croft
user posted image user posted image Kake luštne fotkice..... hrošček na njih pa še bolj.... user posted image
Celena, septembra imam rok.... 11. user posted image

Ma zgleda, da se bo z obrtniki uredilo, ki slabših pa res ne moremo več dobit...user posted image

Danes je prišel pogledat eden za kitat in pleskat, ki zgleda resen.... ma kaj, ku bo mogu še tista dva prostora, ki sta kao že končana popravljat... ma dobro, dva dni gor al dol...
S parketarji pa tudi zgleda da se bo uredilo, je šel moj mož danes na firmo in vse povedal... sej sploh ne vejo, kake zaposlene imajo.... vse smo že v naprej plačali, za nardit pa kažin... ma zdej je reku, al dnar nazaj al da zrihtajo v enem tednu od kar jih bomo poklicali.... če ne, sodišče.... user posted image

Pa tok nam ni blo prav, ki je bilo treba na vrata čakat 5 tednov... ma zgleda, da bojo prej, kot vse ostalo... hahaha


Kaj je zdej ta črta tle??? user posted image    user posted image user posted image

VSharmu je blo prekrasno.... letos malo bolj na izi...lahko bi dala kako fotkico, ma ne znam oz. nisem niti še probala kako funkcionira ta album...
Pa lani sem bla tudi... s frendico sva šli na križarjenje.... user posted image

Sej Đerba pa tudi ni slaba destinacija.... user posted image

Majuška, za jutri držim pesti... tudi prske na nogah bom stiskala... user posted image

Redhause pa tudi mene zanima, kje je.....

Joj, bi blo treba it že kmalu kej po nakupih.... vsaj naročit večje kose.... ma nimam pol kam dat....
Aja, v kolikem času dobim paket iz ministrsva..... jaz bom naročila previjalno mizo, upam, da jo dobim preden rodim, oštja...

Jutri pa grem po terarij v Trst..... sem si kraljevega pitona rezervirala..... user posted image






(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 423
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
26.5.2008 18:15:07   
nanka
Dan,

kakšen velik fant je vaš Matic, ne morem verjeti kako gre čas hitro.

Rok imam 8.7. tako da se počasi približujem cilju, še 6 t. Počasi moram začeti pipravljati stvari, drugi teden začnem.
Zoja gre v jeseni v vrtec in komaj čaka. Zdaj samo še čakam da me pokličejo podpisat pogodbo, potem greva pa na zdravniški pregled.

Majuška, jutri držimo pesti za izpit.

Mml, Zoja tudi ni bila celo zimo nič bolna, zdaj ima pa že drugi vikend eno čudno virozo. Prejšnji vikend vročina in driska, ta vikend vročina in kihanje. Danes je že dobra.


Greva še malo na vrt, gugalnica kliče.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 424
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
26.5.2008 19:37:02   
Katina
Najprej se malo javim. Mi smo OK, vendar skoraj nimam časa za RR. Večinoma se javljam le na majčicah, da jim čestitam zna nove majske hroščke user posted image .

Včeraj smo bili na prvem sprehodu in danes smo ga ponovili. Kako paše it malo ven na zrak user posted image . Malo mi sicer nagaja moja noga, ki noče sodelovati, tako da sem šla lahko le na en sprehod. Verjetno bom morala do zdravnika, da malo povprašam zakaj me noče ubogat user posted image . Še vedno imam mravljinčasto desno roko, a je imela katera od vas tudi kakšno tako težavo? No, upam, da kmalu mine.

Drugače smo super. Še vedno se najprej dojimo (10 minut na eni in 10 minut na drugi strani) nato pa dodajamo. Upam, da se mali pri meni vsaj odžeja, če se že naje ne. Navadno poje vso vsebino steleničke, drugič pa pusti 10-20ml. V sredo pride patronažna, da ga bomo prvič kopali user posted image .

Za nazaj še nisem prebrala bom pa v naslednjih dneh, obljubim. Upam, da se bom uspela tudi bolj redno javljat.

Aha, pa še to: moj cuker je v mejah normale. Zadnjič sem si ga merila po zajtrku, ki je vseboval marmelado in 3 žlice kakav av mleku user posted image in sladkor je bil po 90 minutah v mejah. Naslednja kontrola je čez 1/2 leta in če prestanem še to brez problemov sem na konju. Pa saj itak bom.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?