Katina
|
mml, krasno, da gre Maticu tako dobro s cepljenji. Kako raste, saj sploh ne moreš verjet. Glede teh zadev okrog je pa itak tako, da ni pravila. Prav imaš, ene rodijo korenjake da je kaj brez težav, druga pa se matrajo s piščančki. Moja je imela obseg glavice le 34cm, pa sem bila prerezana in strgana . kako bo pa tokrat bom pa itak kmalu sporočila. Upam, da bo mentor v kratkem sporočil kako mu je naloga všeč. Imam pa k sreči v tem trenutku glavo polno drugih stvari, tako da me niti ne moti, da bo trajalo malo dlje. majuska, sem mislila, da bom imela več časa včeraj, pa sem imela polno obveznosti. Tako, da sorry za kofi. Čestitke za tvoj rojstni dan . Vem, da boš 27.5. brez problemov opravila tudi ta izpit, ker se pridno pripravljaš. Ti pa kar uživaj v brcah in bodi vesela vsakič ko te orng pod rebra, ker veš, da je vse OK. Čestitke za kolegičinega korenjaka. NiLe, dobro opravite jutri v posvetovalnici. Fino ,da imate že splaniran dopust. Želim vam, da bo v paketu tudi planirano vreme resnično srečna, vidim, da ga Iza trenutno malo žgečka. Pa saj jo bo minilo. Drugače imaš pa prav. Čakajo do konca in naprej . Danes sem zadovoljna z rezultatom pregleda. Odprta sem 2-3 cm, torej je v tem času že rahel napredek. Jutri zjutraj grem v P, da mi sprožijo porod. V primeru, da bi se zadeva zavlekla, ne bodo dolgo odlašali s CR. Zelo sem vesela, ker je za moje pojme to optimalna varianta. Če bo le šlo bi raje rodila vaginalno, če pa ne bo šlo, pa tudi ne bi rada videla, da predolgo poskušamo. Torej, dekleta: če bo šlo vse po planu bomo jutri cartali , kar vam bom seveda z veseljem sporočila.
|