|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
5.5.2008 22:45:46   
NiLe
Čer punce!

Sem se morala kar v rit brcnit user posted image user posted image user posted image , da vas pozdravim, kaj pokomentiram in napišem, kako se rihtamo.

V glavnem imamo kar pestro, prejšnji teden je bilo kar naporno, ker sta bila oba starejša doma in se je stalno dogajalo. Naša Tia je pridna dojenčica, lepo se dojiva, spi kakor nanese (včasih prespi celo popoldne, danes npr. je spala s presledki), tudi trenira svoje glasilke oz. med previjanjem izraža svojo voljo, zvečer se rada carta pri očiju, veliko se "vozičkamo" ... ma, moram priznati, da je kar luštno. Je pa po drugi strani potrebno veliko prilagajanja in logistike, sploh če sem sama z vsemi tremi mojimi škrati.

Calena in Resnično srečna
; vidim, da se lepo rihtate in da sta obe ful aktivni.

Mml; s tvojim opisom in fotkami družinskih toplic si me čisto fascinirala in se toplo priporočam za kakšen link in če bom rabila še kakšno info, se bom obrnila nate. Tvoja sončka sta pa ful cort.
Majuška; user posted image user posted image da si končno doma, sedaj pa si le oddahni, pa verjamem, da boš opravila vse študijske obveznosti pred prihodom user posted image .
Katina; user posted image user posted image user posted image kapo dol za oddajo magistrske ... ful si pridna. Dobro opravi na jutrišnjem pregledu, če pa te slučajno pošljejo rodit - pa srečno in čim lepši porod ti želim. Pa ne pozabi sporočit, ko bo za tabo.

Nanka; tebi želim, da hitro mine tale maj, potem pa počasi priprava na novega člana.

Zdej grem pa počasi pod tuš in v posteljo ... Tia je pred pol urce začuda sama zaspala v košku in upam, da ne bo alarma pred 3. uro zjutraj user posted image user posted image user posted image .

NOČKO!



_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 376
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
6.5.2008 16:36:50   
Katina
Jaz sem zopet sprobala vse klopi in stole pred ordinacijami in se vrnila domov. Danes mi je družbo delal in me večkrat tako zabaval, da sem se od srca nasmejala. Zdaj pa še poročilo:
- urin: imam veliko bakterij, čeprav ne čutim nobenih težav in veliko pijem, tako da ne vem od kod.
- diabetolog: dobila sem napotke kako ravnati ko me sprejmejo v P in kako po porodu, bila sem pohvaljena za pravilno uravnavanje insulina in zdravnica me je pomirila, da je bezljanje sladkorja v redu, saj bi sicer pomenilo da ne rase
- CTG: Ok, pridelali smo en popadek na 90 (od 100). Bi me čudilo, če ga CTG ne bi zaznal, tako da sem kar zadovoljna, da vem kaj čutim
- pregled pri G: MV zmehčan, odprta 1,5 cm
- zaključek: v četrtek grem v P v PDC, kjer mi bodo opravili vse preiskave za morebitni CR in se dokončno odločili ali CR ali naravno.

Torej jutri me čaka še pospravljanje, da dokončam začeto, v četrtek pa zvem kdaj bomo cartali.

Vse to pohajkovanje po okolici KC me je kar utrudilo, tako da bom danes verjetno bolj počivala, prebrala in komentirala vas bom pa jutri.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 377
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
6.5.2008 22:14:12   
Majuska
Katina, ti moram prav čestitati da si tako uspešno prebrodila tole ubadanje z diabetesom, tole menjavanje stolov v čakalnicah je vse prej kot lahko delo. Upam da bo šlo vse gladko in držim pesti, da se bodo stvari iztekle karseda dobro.

NiLe, me veseli da ste pri vas pri v redu in da je mala Tia tako pridna dojenčica. Fajn je slišati, da uživate.

Pravzaprav vas je vse lepo slišati, ko vidim koliko veselja vam je prinesel novi družinski član user posted image   si kar predstavljam, kako bo šele pri nas pestro user posted image

Jaz sem zaenkrat fajn, danes sem imela zadnje redne vaje na faksu in sem se sama pri sebi nasmejala, da mali lepo sodeluje pri računanju, ker je veselo pobrcaval v mojem trebuhu. Mogoče bo pa nadarjen za številke user posted image kdo ve.

Kaže da mi bo sestra spet preskrbela goro stvari za malega, sama sem te dni nemobilna, avto noče vžgati in kdove kdaj bom šla spet kaj po nakupih.

Zdaj ja počivat, dan je bil kar naporen!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 378
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
7.5.2008 23:33:41   
blustar
mml: tele fotke iz počitnic pa res super zgledajo za otroke. Kje ste to bli?

Katina: čestitam za oddajo magistrske. Jaz sem pričakovala, da bom magistrirala med prejšnjo porodniško - saj so mi vse govorile, da naj ne sanjam, naj to prej, pa nisem verjela, pa mi ni ratal. Po poteku porodniške pa še manjuser posted image . Mam full slabo vest, sam si (nam) kar nočem odtrgavat časa. Me pa ti bolonjski programi lovijo - ne vem, koliko časa mi bodo še dovolil podaljšvat.

Drugače pa tudi tole nosečnost dobro prenašam. Naslednji teden imam AC in ker vem, da me potem čaka (pre)dolgo čakanje na rezultate, sem šla tokrat kar prej še na nuhalno. Je bilo v redu, tako da mi bo zdaj lažje čakat.

Ene ste že bile na dopustu, kdaj pa kaj druge planirate? Mi smo nameravali enkrat junija za kak teden, pa potem še septembra, ko bom že na porodniški oz. še mal dopusta prej.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 379
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
7.5.2008 23:53:06   
Majuska
Blustar, kar se tiče študija, se malce pozanimaj na svoji fakulteti kako je z bolonjskimi programi. Vidim da bom morala tudi jaz pospešiti zadeve, ker smo pri nas zadnja generacija starega dodiplomskega programa, potem ostanejo samo še bolonjci. Kaj pa študiraš, če smem vprašat?

Nanka, upam da ti čas v službi hitro mineva. Maj se bo najbrž še prehitro obrnil ... jaz se zabavam, ker so me danes že iz službe klicali, da so našli ene papirje user posted image

Jaz sem imela danes prijeten dan doma, se je oglasila tudi noseča prijateljica in sva imeli pomenkovanje vse do poznega popoldneva, prav prijetno je bilo user posted image

Evo lepo se imejte, grem spat preden se moje drago dete oglasi z brcikami user posted image

(odgovor članu blustar)
Neposredna povezava do sporočila: 380
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
10.5.2008 6:47:08   
Katina
mml, super slikice z dopusta in krasno poročilo. Upam, da nam tudi zaupaš kakšen link, ker se nam že sline cedijo.

Vsem hvala za čestitke ob oddaji mag. naloge. Moj mentor je sicer nekaj obljubljal, da mi bo popravke sporočil med prazniki, pa iz tega ni še nič. Ga moram mal spomnit.

Malo manj sem se javljala, ker imam kar naprej neke seanse pri dohtarjih. V četrtek sem bila v PDC, kjer so mi opravili vse preiskave za morebitni CR, ki je bil na koncu zavrnjen. Torej bomo najprej morali probat vaginalno. Od Vsega skupaj sem bila psihično tolk zbita in down, da vam ne znam povedat. Najprej so že okoli 37t govorili, da se cukrčicam kot sem jaz sproža porod in od takrat se datum kar prestavlja. Če bo šlo tko naprej bomo lovili maj. Ko mi vsaj prej ne bi skoz govorili o predčasnem porodu in o nevarnostih po 37t. Tako pa vsakič ko grem ponoči na WC čakam na kakšno brco, da vem da je vse OK.
Baje sem odprta 2 cm, kar se meni ob vsem rednem pitju čaja iz malinovih listov niti ne zdi kakšen poseben dosežek. Naslednji pregled imam v torek 13.5. in tokrat bom šla tja brez pričakovanj, ker so se do zdaj še vsa izjalovila. Po četrtkovem UZ je naš user posted image ocenjen na 3800g (v četrtek ta teža ni bila več dovolj za CR ampak bi morala preseči 4 kg user posted image ), obseg glavice pa 36cm. Iskreno upam, da je toleranca v meritvah taka, da bo kvečjemu manjši, res upam, da ne večji, ker sem že user posted image (3180g, obseg g 34cm, 51 cm) kar s težavo spravila na svet.

Upam, da kmalu najdem založeni optimizem. Upam, da ga med vsem tem pospravljanjem in metanjem stvari stran, nisem pomotoma odvrgla v smeti user posted image . Se ga bom danes lotila iskat.

Vsem ostalim lep pozdrav. Lahko bi se drug teden zmenile za kakšno seanso. Jaz sem čisto frej v ponedeljek. V torek pa zopet žulim porodnišnične stole.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 381
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
10.5.2008 23:43:07   
Majuska
Katina,

že zdaj si pogumno premagovala vse ovire, mislim da ne bo problem še malo zdržat. Optimizem se vendarle skriva v tebi, le malce pobezaj in boš videla, hitro bo planil ven user posted image

Ostala dekleta verjetno uživate v vikendu. Jaz sem imam prav fajn, tale sonček super vpliva name. Tako da hodim na sprehode, moža sem danes zvlekla v mesto na sladoled, kasneje sva poslušala pianista v Mercator centru, skratka prav fajn se imam in uživam v vsakem premiku najine bebice.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 382
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
11.5.2008 19:31:55   
mml
En hiter pozdravček,

meni čas zadnje čase tako mineva, da sploh nimam nobenega pravega časa za RR, se vidi, da je vreme lepše in se da več biti zunaj.

Matic je imel v petek že prvo pravo cepljenje in ga je prestal brez reakcije, po Rotarixu je imela pa tudi tokrat dva dneva malo krčev, tako da včeraj ni čez dan skoraj nič spal, danes je pa že pravi dobrovoljni Matic, sicer je pa velik že 63 cm in težak 6450 g, tolikšne so bile Mancine mere pri 4 mesecih, tako da fantiči so res večji.

katina jaz sem bila na PDP odprta 1,5 cm ,tako da se nikar ne pritožuj, Matic je imel obseg glavice 36,5 cm in sem jo odnesla brez šivov, tako da naj te to nikar ne skrbi
Držim pesti, da bo mentor dal dobro oceno za tvojo nalogo in imel čim manj pripomb

majuska lepo veselo uživaj tele lepe majske dneve

calena, NiLe in resnisčno srečna kako so kaj user posted image ?

redhouse kje se pa ti skrivaš?

blustar ti verjamem, da se ti bo vleklo čakanje na izvid AC, čeprav če je bila NS OK je čakanje res lažje in gre samo za potrditev, da je res vse OK in po tem je druga polovica nosečnosti res pravi užitek

No pa še linki do našega prvomajskega dopustovanja: www.sonnentherme.com (to so terme) in www.semi.at (tole je pa hotelček prilagojen otrokom), sicer so v okolici še drugi hoteli, ki pa niso tako namenjeni otrokom, kot je ta

Lep sonečn pozdrav

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 383
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
11.5.2008 22:06:55   
Majuska
Ojla,

mml lepo da si se javila, pa da vemo da sta otroka pri vas fajn.

Katina, je pri tebi že kaj novega? Si že kaj bližje usodnemu dnevu? Vabilo na kofi je super, jaz imam načeloma čas, le brez avta sem še vedno user posted image

Nanka, NiLe, Calena in ostale, kje se skrivate? Vas je sonček zvabil na plan?

Jaz danes še malo praznujem svoj RD, smo šli na kitajsko kosilo in dolg sprehod po sončku, prav pasalo je. Mi je pa hecno, kako starejše gospe buljijo v moj trebuh, ene so samo zvedave, druge me pa sumničavo gledajo, kot da sem kaj čudnega storila user posted image

Hmmm, saj ne vem če je to v redu, sem ter tja si namreč še vedno privoščim pravo kavo...?

Drugače pa se psihično pripravljam na učenje novega predmeta, 27. maja imam namreč spet izpit, tokrat zelo zahteven. Priprave bodo verjetno kar naporne.

No, če boste imele predlog za kavico, kar z besedo na plan. Načeloma ne bo problema.




(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 384
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
13.5.2008 9:34:41   
NiLe
Heeej ... tile dnevi tako brzijo mimo mene ... cel vikend se računalnika tudi dotaknila nisem.

Sem prišla pofirbcat, če je naša Katina že v P. No, vidim, da imaš danes pregled user posted image ... držim pesti in mogoče bo celo danes tvoj srečni dan.

Mml; hvala za link za terme. Tudi mi smo več ali manj zunaj na sončku. Matic je pa pravi korenjak! Mi imamo jutri prvo posvetovalnico in upam, da se pridno redimo in rastemo.

Majuska; nikar se ne sekiraj zaradi čudnih pogledov na tvoj trebuh. Jaz sem bila tako ponosna nanj, sedaj ko imam še malo trebuha pa nisem čist nič ponosna user posted image user posted image user posted image Aja, pa VSE NAJBOLJŠEEEEE ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blustar; naše počitnice so se malce izjalovile, ampak smo hitro našli zamenjavo. Konec junija gremo za 1 teden v Sukošane, potem pa mogoče še konec avgusta ali septembra na morčka.

Tkole ... sedaj pa letim umit še lase, preden se moja princeska prebudi. Potem pa na sončka.








_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 385
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
13.5.2008 10:16:35   
resnično srečna
evo mene...

naša Iza ima rahle težavice...namreč stalno bi se rkljala na prsi, zadnje blato včeraj je bilo zelenkasto, tako da malo sumim, da jo spet nekaj krči...pa nisem nič posebnega jedla...spanje ponoči je ok...zbuja se na 4-5 ur...ampak čez dan je pa kriza...bi ona spala kar objeta v mojem naročju...malo dlje spi, če jo dam na prebuščka...ampak takrat pa sedim več ali manj poleg nje...

ko smo zunaj spi na obroke...pa dudo ji turim, ko se zbudi, da se vsaj malo potolaži...očitno bomo tole obdobje morali malo stisnit...

kopanje v čebričku zvečer ji pa paše in tuli, ko jo vzamem iz vode...potem se malo dlje dojiva in zaspi...tako da spi tam nekje od cca 21...pa do 2 zjutraj..pa potem okrog 6. zjutraj je spet malo dojenja...

se pa pokaka tako, da ji pri nogicah navadno steče malo ven in naš pralni stroj kar napolnimo 1x tedensko...ker je prava sračka...nekaj dni je sicer kakala samo 1x dnevno...sedaj ima pa spet napad in je pokakana vsaka plenička...

ekola tole od mene...

mml dobro rastete...se bojim, da je naša bolj manekenka....po mojem bo imela v petek, ko se bova tehtali pri pediatru ravno na meji...bolj raste, kot pa da bi se redila...

majuska boš videla, kako boš še pogrešala ta trebušček he he...no ja jaz imam sedaj nekaj mlahavega namesto trebuha in bo treba začeti delati kake trebušnjake...ampak za to kar nimam še volje

Katina mogoče ti pa rata danes kaj...čeprav kolikor jih jaz poznam odlašajo do konca...pa ne vem zakaj....no ja...pri nas se je potem kar hitro izteklo in mogoče je bolje tako...

pip

G


_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 386
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
13.5.2008 10:59:17   
Majuska
Ojla punce,

kako ste kaj danes? Jaz sem še vsa zaspana, morala bi si oprat lase in se že dve uri spravljam v banjo, pa še kar nisem šla user posted image   Mali me brca, kot da je plačan za to.

NiLe, hvala za lepe želje, vidim da boste imeli prav fajn počitnice, vam prav privoščim.

srečka, najbrž je luštno, da se vaša Iza tako rada pocrklja. Si pa kar mislim ja, da bom pogrešala premike v trebuščku, zdaj je postalo prav zabavno, ko vidim, da se malemu tam notri ful dogaja. Včeraj me je dvakrat tako ruknil, da sem se kar zbudila iz dremeža user posted image

Katina, kje je naša majčica? Me prav zanima, kdaj bo šla v P... mislimo nate, da bo vse ok user posted image

Včeraj sem ravno za eno kolegico izvedela, da je rodila zdravega fantiča. Pobič je imel 4,370 kg uhhh pravi korenjak, sem prav vesela zanjo. Oči je pa najbrž tudi čisto iz sebe user posted image



(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 387
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
13.5.2008 18:39:35   
Katina
mml, krasno, da gre Maticu tako dobro s cepljenji. Kako raste, saj sploh ne moreš verjet. user posted image
Glede teh zadev okrog user posted image je pa itak tako, da ni pravila. Prav imaš, ene rodijo korenjake da je kaj brez težav, druga pa se matrajo s piščančki. Moja user posted image je imela obseg glavice le 34cm, pa sem bila prerezana in strganauser posted image . kako bo pa tokrat bom pa itak kmalu sporočila.
Upam, da bo mentor v kratkem sporočil kako mu je naloga všeč. Imam pa k sreči v tem trenutku glavo polno drugih stvari, tako da me niti ne moti, da bo trajalo malo dlje.

majuska, sem mislila, da bom imela več časa včeraj, pa sem imela polno obveznosti. Tako, da sorry za kofi. Čestitke za tvoj rojstni dan user posted image . Vem, da boš 27.5. brez problemov opravila tudi ta izpit, ker se pridno pripravljaš.
Ti pa kar uživaj v brcah in bodi vesela vsakič ko te orng pod rebra, ker veš, da je vse OK.
Čestitke za kolegičinega korenjaka. user posted image
NiLe, dobro opravite jutri v posvetovalnici. Fino ,da imate že splaniran dopust. Želim vam, da bo v paketu tudi planirano vreme user posted image
resnično srečna, vidim, da ga Iza trenutno malo žgečka. Pa saj jo bo minilo.
Drugače imaš pa prav. Čakajo do konca in naprej user posted image .


Danes sem zadovoljna z rezultatom pregleda. Odprta sem 2-3 cm, torej je v tem času že rahel napredek. Jutri zjutraj grem v P, da mi sprožijo porod. V primeru, da bi se zadeva zavlekla, ne bodo dolgo odlašali s CR. Zelo sem vesela, ker je za moje pojme to optimalna varianta. Če bo le šlo bi raje rodila vaginalno, če pa ne bo šlo, pa tudi ne bi rada videla, da predolgo poskušamo. Torej, dekleta: če bo šlo vse po planu bomo jutri cartali user posted image , kar vam bom seveda z veseljem sporočila.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 388
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
13.5.2008 19:27:47   
nanka
Katina to pa je napredek, želim ti da bi se jutri vse odvijalo tako da bo najbolje za vaju dva in da bo porod čimprej za tabo. Drži se, čakamo novice.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 389
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
14.5.2008 14:49:18   
Lara Croft
Hojla babetine. user posted image

Jst sem bla en teden v Egiptu... ma tk sem se fino imela, ležala, plavala... ribice in korale gledala.... se spočila... vsak dan sem spala v čistih rjuhah.... user posted image
Pupikpa je bla tudi zlo živahna... veliko bolj, kot prej in tudi bolj ku zdej.... Zgleda, da ji je blo fajn tudi na kemeli in pri norenju s štirikolesnikom po puščavi.... user posted image

Zdej sem pa vsak popoldne spet tkuu zmatrana.. pa ful enga dela imam tle, ker nam belijo, vrata in parket menjavajo..... vse je prašno.... user posted image ....

Nič se mi ne da...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 390
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
14.5.2008 20:15:39   
Calena
Katina!
Iskrene čestitke ob rojstvu tvojega zlatega malega princa s prekrasnim imenom Intiuser posted image user posted image user posted image
 
 
 


(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 391
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
14.5.2008 21:23:51   
Majuska
Ja slišim, da ima Katina luštnega sinčka ... čestitke predvsem mamici in dobrodošlica Intiju, da mu bo lepo na tem našem planetu! Upam da bo vsa družinica uživala v trenutkih z novim članom, želim vsem obilo veselja in čim več spanja ponoči!!! user posted image user posted image user posted image


user posted image

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 392
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
14.5.2008 22:33:23   
NiLe
Se mi je zdelo, da moram priti pokukat gor user posted image user posted image user posted image ... BRAVO, Katinauser posted image user posted image user posted image !

Tebi in tvoji družinici želim vse lepo, tvojemu INTIJU pa srečno otroštvo, polno  smeha, radosti in  zdravja!


_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 393
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
15.5.2008 8:33:33   
mml
Katina iskrene čestitke tebi in dobrodoošel Inti user posted image , čestitke sevedatudi očiju in veliki sestrici
user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 394
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
15.5.2008 10:46:41   
nanka
Katina iskrene čestitke ob rojstvu sina Intija.user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 395
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
15.5.2008 11:26:36   
mml
Evo, da dopolnim katinin seznamček user posted image


user posted image

mml, 30.01.2008
MATIC, 3700g, 54 cm



user posted image

NiLe, 08.04.2008
TIA, 3020 g, 50 cm


user posted image

Resnično srečna, 15.04.2008
IZA, 3150, 53 cm

 
user posted image
katina; 14. 05. 2008
INTI; 3865g, 53 cm

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 396
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
16.5.2008 13:56:48   
Majuska
po mojem bo meni prav hecno, ko bom še sebe ugledala na tem seznamu user posted image

Kako ste dekleta? Danes sem jaz prava zaspanka, ne vem kako mi je uspelo potegniti do desetih ... najbrž je kriva prejšnja noč, ko nikakor nisem mogla zaspati in sem se samo premetavala. Meni je noro vroče ponoči, a je še kateri? Me je kar groza, kako bom poleti zdržala, že zdaj odpiram okna, kolikor je pač možno.

Kje se skrivate? Sprehajate vaše srčke? user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 397
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
18.5.2008 15:26:21   
Katina
Punce, hvala za čestitkeuser posted image .


Včeraj so naju spustili domov, kljub temu, da nimam mleka. Sem povedala, da že poznam rutino in sva odpeketala domov . Zdaj se najprej dojimo, nato dodajamo po steklenički. Dobila sem recept za Tametil in jutri šibamo v lekarno ponj. Upam, da bo kaj pomagal. Če ne, bo pa tako kot je rekla sestra v P: Če ni, še vojska ne vzame. No, sem videla, da takih primerov sploh ni malo.

Zdaj se navajamo na novo okolje in rutino in se imamo lepo. Zelo prijetno me je presenetila moja , ki je prav navdušena nad bratcem . Upam, da tako tudi ostane.

Toliko zaenkrat. Kaj več pa čez čas.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 398
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
18.5.2008 16:42:29   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Punce, hvala za čestitkeuser posted image .




Katina, vse dobro vam želim.... veliko zdravja in prespanih noči za začetek.... user posted image


(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 399
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
18.5.2008 22:47:47   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Punce, hvala za čestitke .


Včeraj so naju spustili domov, kljub temu, da nimam mleka. Sem povedala, da že poznam rutino in sva odpeketala domov . Zdaj se najprej dojimo, nato dodajamo po steklenički. Dobila sem recept za Tametil in jutri šibamo v lekarno ponj. Upam, da bo kaj pomagal. Če ne, bo pa tako kot je rekla sestra v P: Če ni, še vojska ne vzame. No, sem videla, da takih primerov sploh ni malo.

Zdaj se navajamo na novo okolje in rutino in se imamo lepo. Zelo prijetno me je presenetila moja , ki je prav navdušena nad bratcem . Upam, da tako tudi ostane.

Toliko zaenkrat. Kaj več pa čez čas.



Katina, super da sta že doma in da je vse v redu. Veseli me tudi, da je vaša deklica lepo sprejela bratca. Ti se dobro počutiš?

Še enkrat čestitke, želim vam da boste ponoči čim več spali in se čez dan crkljali! user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?