mml
|
No mi je končno uspelo prit do RR in tudi nekaj prebrat in napisat "poročilo" o našem prvem dopustovanju Skratka mi smo v sredo nabasali avto in se odpeljali na dopust. Vse sem lepo prekalkulirala, kako bo Matic zaspal in spal dobri dve uri, po tem bo pa jedel in še dobra ura vožnje in bomo na cilju...ja pa kaj še...zaspla sicer je, ampak se je zbudil že po dobre pol ure...tam nekje pri Mariboru in po tem je več ali manj protestiral, tako da smo se morali še ne dvakrat ustavit, ker ni vveč šlo...no po 4 urah smo končno prispeli v naš hotelček, ki je res super prialgojen za otroko: v sobah so previjalne mize, kadi za dojenčke, kahlice, nastavki za stranišče, otroške postelje, varovala za posteljo, na recepciji dobiš babyphone in podobno kramo. Zunaj pa super igrala, ogromen peskovnik in trampolin, pa mali živalski vrt skozami, zajci, morskimi prašički, ki jih otroci lahko božajo, imajo koelsa, skiorje, tricikle, kup porivalčkov, igrač za v pesek...in nič ni pokvarjeno in polomljeno. V sobah so seveda tudi kopalni plašči za vse družinske člane in seveda že pripravljena torba s koplanimi brisačami. Tudi pri mizah je razumljivo da imajo stolčke različnih velikosti, na voljo so slinčki, slamice, kašice, otrkomo prilagojeni meniji, igralni kotiček, ob večerji vedno dobijo kakšno igračko, tako da je res super. Tudi v hotelu je velika igalnica s toboganom, kroglicami in plezali... Do term prideš iz hotela po podzemnem hodniku, kjer so na voljo vozički, da ni treba s sabo vlačit vozička, ker so 2x na poti stopnice. Same terme so pa nore...veljajo za najlepše evropske terme za otroke. Samo del za dojenčke in male otroke je ne 3x tako velik kot "svet doživetij" v Atlantisu. Manca je noro uživala, Matic je pa tudi bil navdušen nad prvim kopanjem. Manca se ni ničesar bala in se je spuščala tudi po ta velikih toboganih (tistih ta zavitih in čisto pokritih) in je vriskala od veselja. Kar mi je bilo še posebaj super je to, da je voda topla - med 34 in 36°C, zrak pa 29°C, kar pomeni, da te ne zebe, ko čepiš zraven otroka v vodi, pa nobenih starih mam ni, za katere bi imel občutek, da so se prišle malo odmočit, tako da so v del uza dojenčke in otroke res samo družine z majhnimi otroki. Imajo tudi prostor za doejnje ,več previjalnic in prostor, kjer lahko dojenčki in otroci spijo, ker je malo zovčno izoliran, tako da ni hrupa. Skratka res je super poslrbljeno za otroke in starše. Vse skozi kontrolirajo vodo, čistijo tla in so sploh in oh skrbni. No pa še malo fotodokumnetacije: Pogled na igrla Manca na trampolinu S kozami Kopalni plašček za najmanjšega Sladoledna Čofotalka Tudi tako gre po toboganu Tudi po ta modrem in oranžnem toboganu je šla Manca čisto sama Prostor za dojenje Previjalnica Skratka Manca je uživala, vsi ostali pa tudi. Z Maticem sva šla en popoldan na krožno pot, imajo namreč označene krožne poti za vozičke "Baby on Tour" , dolge od 4 do 8 km, prav zabavno. Verejtno bomo naslednej leto okrog prvega maja spet šli, takrat bo užival tudi Matic...no vsaj upam Tako razpisala sem se na dolgo, ker je Matic priden v igralnici, Manca in oči se pa potepata , tako da je mami lahko na RR NiLe in srečka lepo vaju je bilo zadnjič videt, zgledata super in vajini punčki sta prava cukrčak, pa saj to tako ali tako vesta katina upam, da bo mentor brez hujših pripomb glede naloge...res si pridna , upam, da kamlu dobiš svojega korenjaka v naročje majuska se malo pa konec službe nanka super, da boš lahko dopsut koristila naslednje leto calena meni je tudi Mutsy ful všeč in če bi še enkrat kupovala voziček, bi ga sigurno kupila, tako imam pa od Mance še zelo ohranjnega Hartana in sploh ni bilo vprašanje nov voziček ja ali ne . Boš povedala, kako si zadovoljna Lepo se imejte