hanna1
|
ojla Jes pri natasaom točno vem,da moram kar Citirat njen post,pa se vse pokaže -služba dobro uspeva,a jutr si pa fraj al kk Je bla pa Hana gmajtna,ko je lahk cel dan skakala v pižami--po moje je bil tvoj prav gmajtn,ko s prišla domov,da so stvari normalno zalavfale viator,pol je recept od duske uspešen,si ga bom šla shranit,nikol ne veš kdaj prav pride.Fajn,da si bolje,pa da Lara rada je - -BTW sem se zdaj spomnila,da sem včeraj vprašala za Hemoglobin--104 imama,je precej nizko,ampak boma vseeno probale s hrano julci,moj te je dons vidu vozičkat mimo Spara,ko je ves živčen čaku name--sej veste--ko gre ženska v trgovino--sam sem ful hilala,prisežem!!!!!! ,pol smo šli hitro nekaj pojest,doma je pa iz avta stopu,pa kr zravn sodelavca,pa na šiht.Sem ga vprašala.če ma vse,je pa reku "ja,sam volje ne"--bogi,sem ga ful preganjala dons po Ravnah--sem si šla še od leta 2000 vpisat 1 in pol meseca del.dobe,ker sem si sama plačala,ko sem imela skrajšan delovnik prek javnih del,razliko do polnega del.časa.Me je že šef klical,če še imam knjigo doma --naj ga malo žuli Ja punce,kr vse mate takooooo mlade možeke,jes pa tolk starejšega --upam,da ga je že minlo tisto,da bi kdaj zbezljal --drgač je še pa prav fit,posebej ko drži pir v roki lonib,kolko je pa stara tvoja Zala