|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
18.1.2008 21:30:56   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Mi se skoraj nič več ne dojimouser posted image user posted image  vilma je že zdavnaj pogruntala,da gre lažje po flaškiuser posted image  Vida je vstrajala do sedaj,zdaj se pa tudi že punta,tako da bo kmal odklop...meni bo pa tudi pasal,da bom potem lahko ob migreni vzela ta ubijalske tableteuser posted image user posted image  moja migrena traja tri dni in je za umret...tako da bo to prav balzem...

dodi - bravo za pomivalca user posted image  - jest bi tistemu, ki se ga je zmisli dala nobelovo nagrado, aja pa tistmu, ki si je zmislu pralni stroj tudi.

Katere tablete pa vzameš za migreno? Boga, to pa vem, da je ubijalska bolečina.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 251
18.1.2008 21:33:26   
majrim
a pol je boljše da počakam al kaj duskamb??'

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 252
18.1.2008 21:37:31   
dodi
Včasih sem imela Imigran-pa mi niso pasale,me je špikal pri srcu.Zdaj pa mi je napisal Relpax-upam da bodo vredu.Sedaj jih nisem jedla že več kot tri leta,sem bila noseča za Naceta,potem sva se dojila in med dojenjem sem zanosila za Vido in VILmo,pa sedaj 8 mesecev dojenja...ob prvem napadu jih preizkusim.

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 253
18.1.2008 21:39:08   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Zdele mate pa dobro temo - hrana.user posted image user posted image Jst mam pa dons sadni dan in mi vitamini že čez ušesa gledajo.
to pa me še spominja na zadnje nosečniške dniuser posted image user posted image user posted image Sem ga mela tri dni v  5 dneh,tk da mi je sadje že ko sem ga zagledala prek glave šlo,sem bla kr sita.Pa mam sadje drugač rada.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 254
18.1.2008 21:45:25   
julci
Ja ti migrene.Sem jih sama mela pred nosečnostjo kr pogosto,pomagalo ni nič.Kolko krat sembila zaprta v sobi v popolni temi,tišini pa z brisačo ovito okol glave.Še bitje lastnega srca mi je šlo na živce,slao,da bi kr bruho.Nazadnje sem jo pa mela nebodigatrebnico v sami porodni sobi.Groza.Mene ponavadi takrat zabaše,ko se vreme spremeni iz dežja na sonce.In 5.6 jebil edentakšnih dnevov,pa še 4 noči prej nisem spala,ker so mi porod sproževali in sem po tabletkah dobila popadke,ki pa so se proti jutro umirili.Pa je blo dovolj za migreno.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 255
18.1.2008 21:46:11   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Eh,KT,ti si itak suhica,da lahk vagon solatk in palačink zmalcaš,pa ti nav nikamor udarlo user posted image user posted image user posted image

Ne govor, men gre zmer vse v jezik, ta je orenk podmazan user posted image

Men gre tud v jezik. še rajši bi pa vidla, da bi mi hrana šla v joške, ker imam tako miniaturne kot ena najstnica v 8 razredu. Zvečer se Zala še tok priklopi gor, da dobi tisti 0,5 kot en pijanček.user posted image user posted image user posted image  Ostala hrana se mi pa nikamor ne nalima, ker se nima časa, ker z Zalo v naročju letam gor pa dol po štengah. je moj reku, da včasih ponoči misli, da šlata okostnjaka.

DODI!
Kakšnega dobrega moža imaš. jest pa posodo še kar na roke pomivam. So mi že domači misli kupit stroj, pa ga nisem hotla, ker sem rekla, da moramo najprej kuhinjo na novo uredit.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 256
18.1.2008 21:47:47   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

majrim če dojiš ne smeš hujšat,ker ti Neža ne bo dobila dovolj kalorično mleko,pa tako kot ti jeduška rekla se strupi izločajo iz telesa.Saj bo še čas za hujšanje.Probi z telovadbo,hitrim vozičkanjem,pa bo šlo dol zdravo.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 257
18.1.2008 21:50:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

Jaz sem hotela na ločevalno s 1. februarjem, pa so mi tako svetovali.user posted image  Kaj ti še dojiš? Sicer pa lahko vprašava za javno mnenje na forumu - Hujšajmo.

Dodi - za pomivalca user posted image user posted image user posted image . Za migreno user posted image user posted image user posted image . Upam, da je neboš imela prepogosto, (to velja tudi za tebe Julči)

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 258
18.1.2008 21:52:56   
dodi
Men so ta starga tud kupil za rojstni dan,pa sem se ga full branla,zdaj pa ne morem bit več brez njegauser posted image user posted image user posted image
Ja moža imam pa res zlatega,da se včasih kar bojim,da ga ne bi izgubilauser posted image
dolgo sva se iskala-a na koncu sva se le našla-moj brat je rekel da hodiva cikličnouser posted image user posted image user posted image user posted image  enkrat ja,pa spet ne,pa spet ja....

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 259
18.1.2008 21:56:58   
dodi
Migreno imam na tri tedne tri dniuser posted image user posted image user posted image ,pa prvih 12 tednov nosečnosti,pol pa mir,en teden pred porodom pa jo spet fašemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 260
18.1.2008 22:04:29   
julci
Jaz vem da zdaj ko me malo  začne bolet glava vzamem lekadol in spijemkavo z limono.Saj je nezgravžna sam pomaga pa.
Midve z Zalo se še tud dojiva,zato bo hujšanje še neki cajta počakalo,ker sem za to 8 let vztrajala,da lahko dans dojim.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 261
18.1.2008 22:05:07   
julci
Duška a ti delaš pod kamuflažouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 262
18.1.2008 22:05:58   
kofetek2010
Čeeeer!

Ufff, danes pa imate teme. user posted image

Hujšanje? Na srečo mi je uspelo spravit dol skoraj vseh 30 pridelanih kil (tiste tri pa me ne motijo). user posted image
Pri meni ločevalna ni bila uspešna. user posted image

Migrena? Poznam, a na srečo v zadnjih 3. letih me je obiskala le 1x. user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 263
18.1.2008 22:22:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Duška a ti delaš pod kamuflažouser posted image user posted image user posted image

kaj res? Sem smotana - se bom takoj vkopla.

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 264
18.1.2008 22:53:24   
Anonimen
Zdaj pa nisem več user posted image , pa ni nobene nikjer......user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 265
18.1.2008 22:55:13   
dodi
Upsssss,jaz sem še tuuser posted image  pa ne bom več dolgo,grem v mižule............LAHKO NOČ

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 266
18.1.2008 23:09:09   
trixi
joj, danes pa mate temo- vse poznano in preizkušeno, migrena, hujšanje.
Ja, pajade, jaz pa ne verjamem, da ti grejo z ločevalno strupi ven. Meni se še najbolje sliši tista francoska- manjžri. Mah, moja dieta danes zgleda takole: pravkar sem pomalcala dva kosa kruha z domačo marmelado, zdaj pa pijem še kapučin. Tako, hujšala bom jutriuser posted image .

Sem bla itak pridna, sem zdaj končala s pucanjem, malo sem posesala in tako. Jutri greva s tamalim namreč v gledališče že dopoldne, popoldne bova pekla štrudelj- se je sam zmislil, zvečer pa dobimo prijatelje na obisk, otroci se bojo igrali, mi pa čvekali.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 267
19.1.2008 0:15:24   
Anonimen
VIDIM, DA NI NOBENE VEČ........LAHKO NOČ!!!

(odgovor članu trixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 268
19.1.2008 8:49:27   
hanna1
DOBRO JUTRO--čeprav je pri nas bolj kilavo,sploh ne veš,a se že mrači,ker dnevu ni podobnouser posted image user posted image Greva s Hano zalavfat stroj,pol pa enouser posted image

za vse,ki je še niste uspele dons skuhatuser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 269
19.1.2008 9:20:10   
hanna1
Mene pa včeraj zvečer moja kišta ni spustla na internet,še brat vas nisem mogla--kejk sem bla živčna user posted image

bi  ga najraj user posted image ,zdej si bom pa še malo račune vpisala,da vidim,kako pridno smo zapravljali ta mesec--če je še ostalo kaj od colngeuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 270
19.1.2008 10:12:07   
julci
Dobro jutro,jaz jo že pijemuser posted image

Hana dobra si da že zjutr študiraš na račune.user posted image men se še mislt ne dauser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 271
19.1.2008 10:25:14   
natasaom
user posted image jutrčk!!!!jest že pospravljam po bajti..vidm pa da vse hujšate pa torte pečete user posted image

jest pa sam hujšam in ko mi cukr pade pojem vitalineja jogurt user posted image
ampak bom že mal potrpela.....no,lep sončen vam želim-jest moram delat naprej
jutri imamo sestanek pa sem mal živčna (priznam)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 272
19.1.2008 10:28:09   
julci
Nataša a ti maš sonce.Mi mamo pa prav skozlano vreme.Saj ne večlovek a bo dež al kaj.

Držim pesti za jutr,dase bo za vaju lepo isteklo,za une dumbute pa da se jih boste znebili.user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 273
19.1.2008 10:31:10   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Držim pesti za jutr,dase bo za vaju lepo isteklo,za une dumbute pa da se jih boste znebili.user posted image

Za natasaom user posted image user posted image user posted image user posted image

sosedom pa šcccuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 274
19.1.2008 10:44:53   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: jana73
Hujšanje? Na srečo mi je uspelo spravit dol skoraj vseh 30 pridelanih kil (tiste tri pa me ne motijo). user posted image

user posted image user posted image user posted image 30 kil user posted image user posted image user posted image kako si se pa počutla po hujšanju user posted image --sej ne sprašujem,ker bi rada hujšala,mam 2 kili manj,ko preden sem zanosla,ampak to je pa lepa cifra user posted image user posted image ---30kg

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Ime
honey_bee

Izbrala bi... :)

Nuša (26%)

Neža (38%)

Maša (36%)

Število vseh glasov: 121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!