Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 21:30:56
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi Mi se skoraj nič več ne dojimo vilma je že zdavnaj pogruntala,da gre lažje po flaški Vida je vstrajala do sedaj,zdaj se pa tudi že punta,tako da bo kmal odklop...meni bo pa tudi pasal,da bom potem lahko ob migreni vzela ta ubijalske tablete moja migrena traja tri dni in je za umret...tako da bo to prav balzem... dodi - bravo za pomivalca - jest bi tistemu, ki se ga je zmisli dala nobelovo nagrado, aja pa tistmu, ki si je zmislu pralni stroj tudi. Katere tablete pa vzameš za migreno? Boga, to pa vem, da je ubijalska bolečina.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 21:33:26
|
|
|
|
majrim
|
a pol je boljše da počakam al kaj duskamb??'
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 21:37:31
|
|
|
|
dodi
|
Včasih sem imela Imigran-pa mi niso pasale,me je špikal pri srcu.Zdaj pa mi je napisal Relpax-upam da bodo vredu.Sedaj jih nisem jedla že več kot tri leta,sem bila noseča za Naceta,potem sva se dojila in med dojenjem sem zanosila za Vido in VILmo,pa sedaj 8 mesecev dojenja...ob prvem napadu jih preizkusim.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 21:39:08
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: makala Zdele mate pa dobro temo - hrana. Jst mam pa dons sadni dan in mi vitamini že čez ušesa gledajo. to pa me še spominja na zadnje nosečniške dni Sem ga mela tri dni v 5 dneh,tk da mi je sadje že ko sem ga zagledala prek glave šlo,sem bla kr sita.Pa mam sadje drugač rada.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 21:45:25
|
|
|
|
julci
|
Ja ti migrene.Sem jih sama mela pred nosečnostjo kr pogosto,pomagalo ni nič.Kolko krat sembila zaprta v sobi v popolni temi,tišini pa z brisačo ovito okol glave.Še bitje lastnega srca mi je šlo na živce,slao,da bi kr bruho.Nazadnje sem jo pa mela nebodigatrebnico v sami porodni sobi.Groza.Mene ponavadi takrat zabaše,ko se vreme spremeni iz dežja na sonce.In 5.6 jebil edentakšnih dnevov,pa še 4 noči prej nisem spala,ker so mi porod sproževali in sem po tabletkah dobila popadke,ki pa so se proti jutro umirili.Pa je blo dovolj za migreno.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 21:46:11
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Eh,KT,ti si itak suhica,da lahk vagon solatk in palačink zmalcaš,pa ti nav nikamor udarlo Ne govor, men gre zmer vse v jezik, ta je orenk podmazan Men gre tud v jezik. še rajši bi pa vidla, da bi mi hrana šla v joške, ker imam tako miniaturne kot ena najstnica v 8 razredu. Zvečer se Zala še tok priklopi gor, da dobi tisti 0,5 kot en pijanček. Ostala hrana se mi pa nikamor ne nalima, ker se nima časa, ker z Zalo v naročju letam gor pa dol po štengah. je moj reku, da včasih ponoči misli, da šlata okostnjaka. DODI! Kakšnega dobrega moža imaš. jest pa posodo še kar na roke pomivam. So mi že domači misli kupit stroj, pa ga nisem hotla, ker sem rekla, da moramo najprej kuhinjo na novo uredit.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 21:47:47
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim a pol je boljše da počakam al kaj duskamb??' majrim če dojiš ne smeš hujšat,ker ti Neža ne bo dobila dovolj kalorično mleko,pa tako kot ti jeduška rekla se strupi izločajo iz telesa.Saj bo še čas za hujšanje.Probi z telovadbo,hitrim vozičkanjem,pa bo šlo dol zdravo.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 21:50:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim a pol je boljše da počakam al kaj duskamb??' Jaz sem hotela na ločevalno s 1. februarjem, pa so mi tako svetovali. Kaj ti še dojiš? Sicer pa lahko vprašava za javno mnenje na forumu - Hujšajmo. Dodi - za pomivalca . Za migreno . Upam, da je neboš imela prepogosto, (to velja tudi za tebe Julči)
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 21:52:56
|
|
|
|
dodi
|
Men so ta starga tud kupil za rojstni dan,pa sem se ga full branla,zdaj pa ne morem bit več brez njega Ja moža imam pa res zlatega,da se včasih kar bojim,da ga ne bi izgubila dolgo sva se iskala-a na koncu sva se le našla-moj brat je rekel da hodiva ciklično enkrat ja,pa spet ne,pa spet ja....
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 21:56:58
|
|
|
|
dodi
|
Migreno imam na tri tedne tri dni ,pa prvih 12 tednov nosečnosti,pol pa mir,en teden pred porodom pa jo spet fašem
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 22:04:29
|
|
|
|
julci
|
Jaz vem da zdaj ko me malo začne bolet glava vzamem lekadol in spijemkavo z limono.Saj je nezgravžna sam pomaga pa. Midve z Zalo se še tud dojiva,zato bo hujšanje še neki cajta počakalo,ker sem za to 8 let vztrajala,da lahko dans dojim.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 22:05:07
|
|
|
|
julci
|
Duška a ti delaš pod kamuflažo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 22:05:58
|
|
|
|
kofetek2010
|
Čeeeer! Ufff, danes pa imate teme. Hujšanje? Na srečo mi je uspelo spravit dol skoraj vseh 30 pridelanih kil (tiste tri pa me ne motijo). Pri meni ločevalna ni bila uspešna. Migrena? Poznam, a na srečo v zadnjih 3. letih me je obiskala le 1x.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 22:22:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Duška a ti delaš pod kamuflažo kaj res? Sem smotana - se bom takoj vkopla.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 22:53:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj pa nisem več , pa ni nobene nikjer......
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 22:55:13
|
|
|
|
dodi
|
Upsssss,jaz sem še tu pa ne bom več dolgo,grem v mižule............LAHKO NOČ
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 23:09:09
|
|
|
|
trixi
|
joj, danes pa mate temo- vse poznano in preizkušeno, migrena, hujšanje. Ja, pajade, jaz pa ne verjamem, da ti grejo z ločevalno strupi ven. Meni se še najbolje sliši tista francoska- manjžri. Mah, moja dieta danes zgleda takole: pravkar sem pomalcala dva kosa kruha z domačo marmelado, zdaj pa pijem še kapučin. Tako, hujšala bom jutri . Sem bla itak pridna, sem zdaj končala s pucanjem, malo sem posesala in tako. Jutri greva s tamalim namreč v gledališče že dopoldne, popoldne bova pekla štrudelj- se je sam zmislil, zvečer pa dobimo prijatelje na obisk, otroci se bojo igrali, mi pa čvekali.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 19.1.2008 0:15:24
|
|
|
|
Anonimen
|
VIDIM, DA NI NOBENE VEČ........LAHKO NOČ!!!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 19.1.2008 8:49:27
|
|
|
|
hanna1
|
DOBRO JUTRO--čeprav je pri nas bolj kilavo,sploh ne veš,a se že mrači,ker dnevu ni podobno Greva s Hano zalavfat stroj,pol pa eno za vse,ki je še niste uspele dons skuhat
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 19.1.2008 9:20:10
|
|
|
|
hanna1
|
Mene pa včeraj zvečer moja kišta ni spustla na internet,še brat vas nisem mogla--kejk sem bla živčna bi ga najraj ,zdej si bom pa še malo račune vpisala,da vidim,kako pridno smo zapravljali ta mesec--če je še ostalo kaj od colnge
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 19.1.2008 10:12:07
|
|
|
|
julci
|
Dobro jutro,jaz jo že pijem Hana dobra si da že zjutr študiraš na račune. men se še mislt ne da
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 19.1.2008 10:25:14
|
|
|
|
natasaom
|
jutrčk!!!!jest že pospravljam po bajti..vidm pa da vse hujšate pa torte pečete jest pa sam hujšam in ko mi cukr pade pojem vitalineja jogurt ampak bom že mal potrpela.....no,lep sončen vam želim-jest moram delat naprej jutri imamo sestanek pa sem mal živčna (priznam)
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 19.1.2008 10:28:09
|
|
|
|
julci
|
Nataša a ti maš sonce.Mi mamo pa prav skozlano vreme.Saj ne večlovek a bo dež al kaj. Držim pesti za jutr,dase bo za vaju lepo isteklo,za une dumbute pa da se jih boste znebili.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 19.1.2008 10:31:10
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Držim pesti za jutr,dase bo za vaju lepo isteklo,za une dumbute pa da se jih boste znebili. Za natasaom sosedom pa šccc
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 19.1.2008 10:44:53
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Hujšanje? Na srečo mi je uspelo spravit dol skoraj vseh 30 pridelanih kil (tiste tri pa me ne motijo). 30 kil kako si se pa počutla po hujšanju --sej ne sprašujem,ker bi rada hujšala,mam 2 kili manj,ko preden sem zanosla,ampak to je pa lepa cifra ---30kg
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Imehoney_beeIzbrala bi... :)Nuša (
26%)
Neža (
38%)
Maša (
36%)
Število vseh glasov: 121Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!