Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 11:30:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Matejka imaš ZS
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 11:35:53
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Makala -pol je pa tvoj mlajši od mojga-maš najmlajšega možeka-superca a res? moj je bil 25 (novembra07) - a ma kera mlajga tuki? ja, duskamb - če mi lahko poslješ kak material za uno dieto, bi blo the best moj mož pravi, da jo bova enkrat skupi udarla - how supportive of him da ja ne bom sama trpela, a ne? in hvala za recepte MATEYKA-super,zakaj si pa do zdaj to skrivala?
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 11:36:54
|
|
|
|
Laubica
|
Duška-tako podobnost redko kje vidiš
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 11:47:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Duška-tako podobnost redko kje vidiš Smo doma klonirali...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 11:51:15
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Duška-tako podobnost redko kje vidiš Smo doma klonirali...
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 11:53:04
|
|
|
|
Laubica
|
MAKALA IN MATEYKA jaz sem pa zdaj užaljena-sem bila takooo važna ker mam mlajšega zdaj sta me pa pri polni črti obe prehiteli .Jaz sem bila nato vedno ponosna
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 12:25:42
|
|
|
|
dodi
|
NO PA ŠE SAMO TAMALI DVE
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 12:27:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako je lepo videt, ko se igrata. Se kdaj zravsajo?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 12:30:10
|
|
|
|
mateyka
|
MATEYKA-super,zakaj si pa do zdaj to skrivala? sej nism - sej naše babnce vejo to duskamb - najlepša hvala
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 12:35:34
|
|
|
|
smotka lonib
|
Dodi! pametno, da si cepila vse otroke. tisti, ki ti je pred nos vrgel, ker si cepila otroke, očitno ne ve kakšna bolezen je ta klopni meningitis. jest cepljenje vsakemu priporočam, sam kaj ,ker me skor nobeden ne jemlje resno . Punce, hvala za lepe želje po vanjinem zdravju, res ste super . Vse vas imam .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 12:52:53
|
|
|
|
mateyka
|
Punce, hvala za lepe želje po vanjinem zdravju, res ste super . oho, Vanjo maš moja prijateljica Vanja je ravno zdej noseča in je zvedla pred par dnevi, da bo mela fantka. Vanje so kul pozdravi svojo Vanjo
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 13:15:14
|
|
|
|
julci
|
Dodi super slikce in mali so pravi cukri. Duška bom jaz probala najt tud od Mihana in Zalino slikco.Ker vsi pravijo da je Zala mali Mihi .Jaz pa pravim,saj je bil pa kalup isti .Drugač pa je Matija kopija Žane Ja to vaše mlado meso,bat se je treba zanjga.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 13:31:50
|
|
|
|
julci
|
Malo za dobro voljo Mož konča branje nove knjige z naslovom Lahko ste gospodar v svoji hiši. Oddrvi v kuhinjo in stopi naravnost proti ženi. Upre prst v njen obraz in ostro reče: "Vedi, da sem od zdaj naprej jaz gospodar v tej hiši in moja beseda je zakon! Zvečer mi boš pripravila gurmansko večerjo in ko bom pojedel, mi boš servirala sijajno sladico. Po večerji bova šla v spalnico in se ljubila tako, kot jaz hočem. Potem mi boš pripravila kopel, da se bom lahko sprostil. Umila mi boš hrbet in me obrisala, nato pa mi boš prinesla pižamo. Potem mi boš zmasirala stopala in roke. Ugani, kdo me bo oblekel in počesal, ko bo to opravljeno?" "Jaz bi rekla, da delavec pogrebnega zavoda!"
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 13:33:13
|
|
|
|
julci
|
Pa še en Oče in sin kupita zavitek marelic in si ogledujeta živalski vrt. Ko prideta do šimpanzov, jih sin ponudi enemu od njih. Šimpanz vsako od njih najprej odpre, vzame ven koščico in si jo vtakne v zadnjico. Nato jo vloži nazaj v sadež in ga poje. Začudena oče in sin vprašata čuvaja, zakaj se šimpanz tako obnaša, nakar čuvaj odgovori: "Nekoč je požrl zelo veliko marelico, ki mu je obtičala v danki, tako da smo jo morali s posebnimi kleščami vzeti ven. Od takrat vsako koščico najprej preizkusi."
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 13:39:33
|
|
|
|
Laubica
|
JULCI-
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 13:41:33
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka Punce, hvala za lepe želje po vanjinem zdravju, res ste super . oho, Vanjo maš moja prijateljica Vanja je ravno zdej noseča in je zvedla pred par dnevi, da bo mela fantka. Vanje so kul pozdravi svojo Vanjo Hvala za pozdrave! sem ji pa dala Vanja ime po mojemu ginekologu, ki je imel takrat zasluge, da smo Vanjo sploh dobili. ključno vlogo je imel seveda moj mož, da ne bo pomote .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 13:43:13
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Malo za dobro voljo Mož konča branje nove knjige z naslovom Lahko ste gospodar v svoji hiši. Oddrvi v kuhinjo in stopi naravnost proti ženi. Upre prst v njen obraz in ostro reče: "Vedi, da sem od zdaj naprej jaz gospodar v tej hiši in moja beseda je zakon! Zvečer mi boš pripravila gurmansko večerjo in ko bom pojedel, mi boš servirala sijajno sladico. Po večerji bova šla v spalnico in se ljubila tako, kot jaz hočem. Potem mi boš pripravila kopel, da se bom lahko sprostil. Umila mi boš hrbet in me obrisala, nato pa mi boš prinesla pižamo. Potem mi boš zmasirala stopala in roke. Ugani, kdo me bo oblekel in počesal, ko bo to opravljeno?" "Jaz bi rekla, da delavec pogrebnega zavoda!" ta je pa dobr.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 13:43:19
|
|
|
|
Laubica
|
Hvala za pozdrave! sem ji pa dala Vanja ime po mojemu ginekologu, ki je imel takrat zasluge, da smo Vanjo sploh dobili. ključno vlogo je imel seveda moj mož, da ne bo pomote jA seveda -ne bo pomote
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 13:47:36
|
|
|
|
smotka lonib
|
Dodi! Kako lepo sedita tvoji hčerkici. Naša je šele sedaj začela samostojno sedet. Včasih se še malo lovi. Sicer pa sva bile dons prvič na fizioterapiji, ker je malo zategnjena. So pa ful fletni tvoji . Še dobr, da imaš dva fanta, če ne bi bil skoz dež . Sej veš, kjer so same ženske na kupu, pol je dež.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 14:13:20
|
|
|
|
dodi
|
Lonib-kam hodiš na nfz? Jaz hodim v Škofjo Loko in jo imam spet 30.1. Vida že fino sedi,Vilmo pa včasih še vrže...a bo že...plazita se pa še ne čeprav Vida nekaj poskuša... Moram it,Nace mi ves čas nagaja in mi ugaša ekran
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 14:27:09
|
|
|
|
lumpa6
|
ojla sem celo uro brala za nazaj dobrodošle nove , danes pa moj pride iz službenega potovanja in bo potem doma delau vsaj 1 mesec
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 14:35:07
|
|
|
|
viator
|
Živjo punce, ampak smo pa tahude čveke . Super. V LJ je SONCE!!!!!!!!! Ne moreš verjet....zdejle sva z malo s sprehoda. Da bi bilo čimveč takih dni. Natasaom je pa zdejle že doma, a? Dodi - kolk lušne fotke Duskamb - danes sem že čist naspidirana, sicer še malo kašljam, ampak ni panike. Vidim,da sre pri vaši bajti mojsti kloniranja...ampak da se mal pohvalim, pri nas je podobno...bom probala stare fotke poskenirat...pri nas imamo tud trojčice. Sploh Lea in Lara... Vauu, punce take mlade možeke imate ..super, makala, mateyka, laubica.... Hanna1 - še za pečico in musako... julci - sem se narežala štosom.. . Zdej grem pa še mal sonce gledat...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 15:11:19
|
|
|
|
natasaom
|
jaaaaaaa doma utrujena... julči!!!!!!slike sta super!!!!!!še1x hvala!!!!!!! jest sem tolk vesela,da imam službo,pa res je tud kolektiv uredu..kako bo bo pa še čas pokazal,,,starčki so pa eni takoo hvaležni ko jim daš čaj,da mi je šlo kar na jok,sej so tud satani,samo jih je malo mi smo imeli včeraj frko s sosedi..avto so nama zapeljali na vrt in podrli ograjo..smo imeli tukaj policijo,,no,zdej imamo v nedeljo sestanek-prideta lastnici in najbrž bodo morali ven,ker pravta,da se to predolg vleče..bomo vidl. moj je z živci čist v k... in včeraj ga je skoraj kap-tud dihat ni mogu..matr jest sem bla pa čist mirna in umirjena.sam povedala sem jim,da se z mene norca ne bojo delal.. policija itak ni nič naredila,ker ni bilo nobene škode-kar je tud res-sam ****l v glavo me pa ne bodo.pa ko sem šla po stopnicah je bil njihov maček-in sem se prevrnila po štengah in z glavo zadela v rob - seveda so se smejal-ampak kdor se zadnji smeje,se najslajši smeje.. res nimava sreče... imam pa službo in vam ne morem povedat kolk sem zadovoljna-ker sem koristna.pa hana je bla z atijem doma-pa jo tud iz pižame ni imel cajta dat-sploh ne vem kako to
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 16:01:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Natasaom - prvo, vesela sem, da ti je všeč v službi. Ti vaši sosedi so pa res pravi kreteni. Upam, da se jih boste res rešili. Naša policija pa je tudi za v ....... , ko bi lahko naredili red, pa niti s prstom ne mignejo. Vsaj prijavo ste dali. Meni je mali spet zaspal, Žana je šla na trening, Jure igra Nintendota, jaz pa sem si skuhala kavo, da si naberem moči za zadnji boj z likalnikom. Sovražim likanje!!!! lumpa - ti pa zdaj že dolgo nisi nič napisala.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 16:17:09
|
|
|
|
Laubica
|
Hojla-kje ste-mi smo danes jedli kar pizo in mi je kar pasalo,sem samo pospravljala in čistla brez kuhanja Natašom-super da je tvoj prvi vtis pozitiven smo vse mislile nate Ne vem če sem se vam že pohvalila -da se mi je moj sonček -manjši dva dni zdaj ko sem bila taka boga -na glas smejal kako je lepo slišat takega malega škrata na glas smejat
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?