Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 8:21:16
|
|
|
|
dodi
|
Imaš svoje meso,veš kaj je žival jedla in kako si skrbel zanjo,je zdrava....to pa tud nekaj velja.Mesa pa ne prodajamo,kar ga pošenkjam,drugač dam pa v skrinjo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 8:36:26
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka hanna1 še dobr da si pogruntala, kva če bi nov štedilnik kupla in šele pol pogruntala, pol bi se šele lahk smejal .....ja,si predstavljaš z mojo kurjo logiko,kaj vse se men lahko zgodi...še dobro,da sem mojster za vse in se stvari včasih kr sama lotim...in ponavadi mi znese...
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 8:39:37
|
|
|
|
hanna1
|
dodi,se strinjam,jes tud pogosto kupujem meso-domače pri poznanem kmetu- -tud peljejo na zakol--ma včasih smo pa vse doma klali,kje so tisti cajti --še malo pa bom začela tako kot moja mama---ke so tisti cajti
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 8:58:06
|
|
|
|
julci
|
Jutro dans ste pa zgodne A veste da še malo pabo Nataša mela za sabo prvi dve uri nove službe Hana kdaj pa prideš,da vem Dodi domače meso je res najboljše.Mi sicer pri sorodnikih kupimo govedino,pa če kdaj telička kolejo tud. Mateyka ta dieta sploh ni zakomplicirana.Edino kar ne smeš jesti skupaj je škrob(krmpir,riž,....)in mesa.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 9:10:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Je kar trajalo, da sem vas prebrala. Ste ga dobro sračkale včeraj, edino sem že pozabila kaj sem hotela komentirat. Moja žana je imela lep rojstni dan, prišlo je 14 otrok, potem pa smo še doma odvijali in občudovali darila... Malček mi še spi, jaz sem ob vaših postih spila kavo in se nasmejala. Zdaj pa me spet čaka pospravljanje. In novica od včeraj - naš Matija se je uspel prvič sam preobrnit na trebuh. In potem mu je bilo to tako všeč, da se je cel dan obračal, če je le imel možnost. Najbolje pa je bilo ponoči, okrog 4-ih sem ga slišala (zbudil se je za hranjenje) sem šla po njega. Malček pa je ležal na trebuhu (pasel je kravice) in delal eh, eh... IZVIRNO SPOROČILO: mateyka makala, kako pa ločuješ? sladkor in mleko od kave al kako.. dej povej, k tole kok si zgubila se prav privlačno sliš Matejka, jaz imam nekje skenirano ločevalno dieto, če potrebuješ, ti jo pošljem. Hanna - za Musako Lonib - za tvojo punčko Viator - samo, da ti je bolje. Stanovanje boš že prezračila. In mislim, da imamo spet eno novo konzervico - DOBRODOŠLA!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 9:33:47
|
|
|
|
makala
|
Mateyka sploh ni komplicirano. Na Kulinarični Sloveniji imaš ogromno receptov in forumov o tej dieti. Vse je dober razloženo in napisano kaj lahko kdaj ješ. Jst sem si vse od tam sprintala.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 9:34:13
|
|
|
|
majrim
|
play gel deluje!!!!!!!!!!!!!!...zddeej šibam ven,pol povem
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 9:41:46
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim play gel deluje!!!!!!!!!!!!!!...zddeej šibam ven,pol povem OOO KAKO SMO ZADOVOLJNI
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 9:53:38
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: majrim play gel deluje!!!!!!!!!!!!!!...zddeej šibam ven,pol povem OOO KAKO SMO ZADOVOLJNI Ne vem če ni Majrim nadoknadla za nazaj.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 9:58:48
|
|
|
|
makala
|
Laubica nisem spregledala. Le mau sem tuhtala če povem, ker se bo nekterim mogoče zdel čudno. Tud men se je pred leti, ko sva se spoznala. Ko pa razčistiš sam s sabo in spoznaš, da samo ljubezen in razumevanje štejeta je to to. Mlajši je 10 let.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 9:58:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: majrim play gel deluje!!!!!!!!!!!!!!...zddeej šibam ven,pol povem OOO KAKO SMO ZADOVOLJNI Ne vem če ni Majrim nadoknadla za nazaj. Ali pa še bo..... Mi danes spet pečemo torto (tisto od nedelje). Jutri imamo žur še s prijatelji doma. Zdaj pa ga že sračkamo. Moram pa danes še pospravit in zlikat perilo (pa en stroj se mi pere), ker ga nimam kam skrit....
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 10:02:07
|
|
|
|
makala
|
Prosim pomoč. Na slikomatu se trudim pomanjšat slikco za nov avatar. Pomanjšam jo, pol jo pa hočem kopirat v odložišče pa ne gre. Spet sem blond.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 10:02:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: makala Laubica nisem spregledala. Le mau sem tuhtala če povem, ker se bo nekterim mogoče zdel čudno. Tud men se je pred leti, ko sva se spoznala. Ko pa razčistiš sam s sabo in spoznaš, da samo ljubezen in razumevanje štejeta je to to. Mlajši je 10 let. BOMBA!!!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 10:08:30
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: makala Prosim pomoč. Na slikomatu se trudim pomanjšat slikco za nov avatar. Pomanjšam jo, pol jo pa hočem kopirat v odložišče pa ne gre. Spet sem blond. makala nisi blond,sam probi drugo pomanjšat,ker vsaka ne gre kopirat v avatar.To sem jaz pol ugotovila,ko mi je Hana rekla da je s tem pomanjšala skike. Laubica za ozdravitev in -kg se pa vidi da si dobre volje.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 10:14:08
|
|
|
|
Laubica
|
MAKALA- ZA MOŽEKA Hvala JULCI-grem zdaj na sonček
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 10:20:32
|
|
|
|
julci
|
Midve tud grema na zrakeca,sicer še ni sončka ampak vsaj deža ni Pa malo prej sem zvedela da bo lahko Miha šel v šolo v naravi.Namrečv jeseni ni hotel slišat zanjo,ker je rekel da on itak zna smučat,da se gre rajš zravn strica smučat.No zdaj pa ko grejo vsi,je pa bil ves nesrečen,tk da jaz dobra duša sem klicala podravnatla,da se je pozanimu,če še lahko gre.Dans se mu bo pa itak vse smejalo. Nč greva vozičkat,pol morma pa južno kuhat.Bommo melipečene ribe in krompirjevo solato.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 10:30:06
|
|
|
|
dodi
|
No to so pa čmrlji,ki ostanejo pri meni doma
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 10:39:34
|
|
|
|
Laubica
|
DODI-lepa slikca Jaz pa ne smem ven-mi mož ne dovoli-bo šel on z malim ven ker baje lahko fašem pljučnico -tega pa res nočem tak da sem še tu Aja sušilca mam pa gorenje 5kg-ko bo hin bo tudi Hoover 9 kg ker je res fuuul fajn
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 10:42:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Dodi verjamem, da ti nikoli ni dolgčas. Zelo so lepi. Res pa je, da se sigurno lepo zamotijo med seboj. Midva še kar pospravljava. Moj oče pride danes iz bolnišnice. Morali bi mo naredit še en pregled za srce, zato še nevem ali gre v ponedeljek anzaj, ali mu ga bodo delali drugič. On se počuti dobro, resnica pa je, da ima obe zaklopki pokvarjeni in da mu srce dela samo s 45% močjo. Glavno, da se on počuti dobro.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 10:47:03
|
|
|
|
Laubica
|
Duska- zate in za očeta Hana-za tisti program ti ne znam jaz nič več povedat ,ker kot sem napisala dela to moj mož -ko bo mel čas vam dam napotke lahko pa to naredi MATEYKA ko je tak maher
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 11:01:19
|
|
|
|
Laubica
|
Makala -pol je pa tvoj mlajši od mojga-maš najmlajšega možeka-superca
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 11:13:32
|
|
|
|
mateyka
|
Mateyka ta dieta sploh ni zakomplicirana.Edino kar ne smeš jesti skupaj je škrob(krmpir,riž,....)in mesa. hmm, tko je pa tko k atkinsonova dieta - tam se podobno lčuje in mesek papa s solato (nikol s kromirjem, kruhom, rižem..) pa tko.. a je to ta zadeva?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 11:24:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Točno to - edino je določeno kateri dan lahko ješ meso. Če mi bo uspelo, vam bom nekaj pokazala. Pa mi je uspelo. Manjša slikica (nažalost je slaba, ker sem jo kar preslikala) je Žana pri 4. mesecih, spodaj pa Matija pri 4. mesecih. Kaj pravite? Zdaj moram pri tašči najt slikico od atija pri 4 mesecih, pa nardim fotomontažo in rečem, da imam trojčke.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 11:25:13
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Makala -pol je pa tvoj mlajši od mojga-maš najmlajšega možeka-superca a res? moj je bil 25 (novembra07) - a ma kera mlajga tuki? ja, duskamb - če mi lahko poslješ kak material za uno dieto, bi blo the best moj mož pravi, da jo bova enkrat skupi udarla - how supportive of him da ja ne bom sama trpela, a ne? in hvala za recepte
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?