|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
18.1.2008 8:21:16   
dodi
Imaš svoje meso,veš kaj je žival jedla in kako si skrbel zanjo,je zdrava....to pa tud nekaj velja.Mesa pa ne prodajamo,kar ga pošenkjam,drugač dam pa v skrinjouser posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 151
18.1.2008 8:36:26   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
hanna1 user posted image user posted image user posted image še dobr da si pogruntala, kva če bi nov štedilnik kupla in šele pol pogruntala, pol bi se šele lahk smejal user posted image .....ja,si predstavljaš z mojo kurjo logiko,kaj vse se men lahko zgodi...še dobro,da sem mojster za vse user posted image in se stvari včasih kr sama lotim...in ponavadi mi znese...user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 152
18.1.2008 8:39:37   
hanna1
dodi,se strinjam,jes tud pogosto kupujem meso-domače pri poznanem kmetu- user posted image -tud peljejo na zakol--ma včasih smo pa vse doma klali,kje so tisti cajti user posted image --še malo pa bom začela tako kot moja mama---ke so tisti cajti user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 153
18.1.2008 8:58:06   
julci
Jutro dans ste pa zgodneuser posted image

A veste da še malo pabo Nataša mela za sabo prvi dve uri nove službeuser posted image user posted image user posted image

Hana kdaj pa prideš,da vemuser posted image

Dodi domače meso je res najboljše.Mi sicer pri sorodnikih kupimo govedino,pa če kdaj telička kolejo tud.

Mateyka ta dieta sploh ni zakomplicirana.Edino kar ne smeš jesti skupaj je škrob(krmpir,riž,....)in mesa.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 154
18.1.2008 9:10:12   
Anonimen
Dobro jutro!

Je kar trajalo, da sem vas prebrala. Ste ga dobro sračkale včeraj, edino sem že pozabila kaj sem hotela komentirat.

Moja žana je imela lep rojstni dan, prišlo je 14 otrok, potem pa smo še doma odvijali in občudovali darila...

Malček mi še spi, jaz sem ob vaših postih spila kavo in se nasmejala. Zdaj pa me spet čaka pospravljanje. In novica od včeraj - naš Matija se je uspel prvič sam preobrnit na trebuh. In potem mu je bilo to tako všeč, da se je cel dan obračal, če je le imel možnost. Najbolje pa je bilo ponoči, okrog 4-ih sem ga slišala (zbudil se je za hranjenje) sem šla po njega. Malček pa je ležal na trebuhu (pasel je kravice) in delal eh, eh...

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

makala, kako pa ločuješ? sladkor in mleko od kave al kako..
dej povej, k tole kok si zgubila se prav privlačno sliš user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Matejka, jaz imam nekje skenirano ločevalno dieto, če potrebuješ, ti jo pošljem.

Hanna - za Musako user posted image user posted image user posted image user posted image

Lonib - user posted image user posted image user posted image  za tvojo punčko

Viator - samo, da ti je bolje. Stanovanje boš že prezračila.

In mislim, da imamo spet eno novo konzervico - DOBRODOŠLA!

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
18.1.2008 9:33:47   
makala
Mateyka sploh ni komplicirano. Na Kulinarični Sloveniji imaš ogromno receptov in forumov o tej dieti. Vse je dober razloženo in napisano kaj lahko kdaj ješ. Jst sem si vse od tam sprintala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 156
18.1.2008 9:34:13   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image play gel deluje!!!!!!!!!!!!!!...zddeej šibam ven,pol povemuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 157
18.1.2008 9:41:46   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image play gel deluje!!!!!!!!!!!!!!...zddeej šibam ven,pol povemuser posted image

OOO KAKO SMO ZADOVOLJNIuser posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 158
18.1.2008 9:53:38   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

OOO KAKO SMO ZADOVOLJNIuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem če ni Majrim nadoknadla za nazaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 159
18.1.2008 9:54:02   
Laubica
Dobro jutro-joj sem zdaj doooolgo brala od 4 straniuser posted image
no in tudi jaz večino pozabila kaj sem mislila povedat-ja mi imamo tudi Hoover 9 kg in sem sduper zadovoljna
Lonib-za punčkouser posted image user posted image user posted image
Hana -si me spet nasmejalauser posted image z tvojim štedilnikomuser posted image
Duška-super da je r. d. uspeluser posted image user posted image user posted image
Makala-si zgleda spregledala moje vprašanje -kolko je pa tvoj mlajši?
Jaz se danes že boljše počutimuser posted image bi kar zaplesala-pa še malčka kot vidim nisem okužila -ker sem imela super masko -da skoraj nisem mogla dihat,pa roke sem si non-stop prala po brisanju nosa-sem fulll veselauser posted image user posted image user posted image Praznovanje najinih RD pa sva prestavila na drugo sobotouser posted image   sem pa z virozo zgubila 2.5 kguser posted image in to brezuser posted image pol grem pa z malčkomuser posted image tak malo sem popestrila -ker sem dobre volje -zunaj sije sonček in jaz sem skuštranauser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 160
18.1.2008 9:58:48   
makala
Laubica nisem spregledala. Le mau sem tuhtala če povem, ker se bo nekterim mogoče zdel čudno. Tud men se je pred leti, ko sva se spoznala. Ko pa razčistiš sam s sabo in spoznaš, da samo ljubezen in razumevanje štejeta je to to. Mlajši je 10 let.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 161
18.1.2008 9:58:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Ne vem če ni Majrim nadoknadla za nazaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ali pa še bo.....user posted image user posted image user posted image

Mi danes spet pečemo torto (tisto od nedelje). Jutri imamo žur še s prijatelji doma.user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa ga že sračkamo. Moram pa danes še pospravit in zlikat perilo (pa en stroj se mi pere), ker ga nimam kam skrit....user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 162
18.1.2008 10:02:07   
makala
Prosim pomoč.
Na slikomatu se trudim pomanjšat slikco za nov avatar. Pomanjšam jo, pol jo pa hočem kopirat v odložišče pa ne gre.user posted image user posted image Spet sem blond.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 163
18.1.2008 10:02:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Laubica nisem spregledala. Le mau sem tuhtala če povem, ker se bo nekterim mogoče zdel čudno. Tud men se je pred leti, ko sva se spoznala. Ko pa razčistiš sam s sabo in spoznaš, da samo ljubezen in razumevanje štejeta je to to. Mlajši je 10 let.

BOMBA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
  Neposredna povezava do sporočila: 164
18.1.2008 10:08:30   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Prosim pomoč.
Na slikomatu se trudim pomanjšat slikco za nov avatar. Pomanjšam jo, pol jo pa hočem kopirat v odložišče pa ne gre.user posted image user posted image Spet sem blond.user posted image user posted image
makala nisi blond,sam probi drugo pomanjšat,ker vsaka ne gre  kopirat v avatar.To sem jaz pol ugotovila,ko mi je Hana rekla da je s tem pomanjšala skike.user posted image

Laubica user posted image user posted image user posted image za ozdravitev in -kg se pa vidi da si dobre volje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 165
18.1.2008 10:14:08   
Laubica
MAKALA-user posted image user posted image user posted image user posted image ZA MOŽEKA
Hvala JULCI-grem zdaj na sonček

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 166
18.1.2008 10:20:32   
julci
Midve tud grema na zrakeca,sicer še ni sončka ampak vsaj deža niuser posted image user posted image

Pa malo prej sem zvedela da bo lahko Miha šel v šolo v naravi.Namrečv jeseni ni hotel slišat zanjo,ker je rekel da on itak zna smučat,da se gre rajš zravn strica smučat.No zdaj pa ko grejo vsi,je pa bil ves nesrečen,tk da jaz dobra duša sem klicala podravnatla,da se je pozanimu,če še lahko gre.Dans se mu bo pa itak vse smejalo.user posted image user posted image

Nč greva vozičkat,pol morma pa južno kuhat.Bommo melipečene ribe in krompirjevo solato.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 167
18.1.2008 10:30:06   
dodi
user posted image

No to so pa čmrlji,ki ostanejo pri meni domauser posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 168
18.1.2008 10:39:34   
Laubica
DODI-lepa slikcauser posted image user posted image
Jaz pa ne smem ven-mi mož ne dovoli-bo šel on z malim ven ker baje lahko fašem pljučnicouser posted image -tega pa res nočemuser posted image tak da sem še tu
Aja sušilca mam pa gorenje 5kg-ko bo hin bo tudi Hoover 9 kg ker je res fuuul fajn

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 169
18.1.2008 10:42:04   
Anonimen
Dodi verjamem, da ti nikoli ni dolgčas. Zelo so lepi. Res pa je, da se sigurno lepo zamotijo med seboj.

Midva še kar pospravljava.

Moj oče pride danes iz bolnišnice. Morali bi mo naredit še en pregled za srce, zato še nevem ali gre v ponedeljek anzaj, ali mu ga bodo delali drugič. On se počuti dobro, resnica pa je, da ima obe zaklopki pokvarjeni in da mu srce dela samo s 45% močjo. user posted image  Glavno, da se on počuti dobro.

(odgovor članu dodi)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
18.1.2008 10:47:03   
Laubica
Duska-user posted image zate in za očetauser posted image user posted image user posted image
Hana-za tisti program ti ne znam jaz nič več povedat ,ker kot sem napisala dela to moj mož -ko bo mel čas vam dam napotke lahko pa to naredi MATEYKA ko je tak maher

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 171
18.1.2008 11:01:19   
Laubica
Makala -pol je pa tvoj user posted image mlajši od mojga-maš najmlajšegauser posted image user posted image user posted image možeka-superca

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 172
18.1.2008 11:13:32   
mateyka
Mateyka ta dieta sploh ni zakomplicirana.Edino kar ne smeš jesti skupaj je škrob(krmpir,riž,....)in mesa.

hmm, tko je pa tko k atkinsonova dieta - tam se podobno lčuje in mesek papa s solato (nikol s kromirjem, kruhom, rižem..) pa tko.. a je to ta zadeva?

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 173
18.1.2008 11:24:30   
Anonimen
Točno to - edino je določeno kateri dan lahko ješ meso.

Če mi bo uspelo, vam bom nekaj pokazala.

user posted image   user posted image

Pa mi je uspelo. Manjša slikica (nažalost je slaba, ker sem jo kar preslikala) je Žana pri 4. mesecih, spodaj pa Matija pri 4. mesecih.

Kaj pravite? Zdaj moram pri tašči najt slikico od atija pri 4 mesecih, pa nardim fotomontažo in rečem, da imam trojčke.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
18.1.2008 11:25:13   
mateyka
Makala -pol je pa tvoj user posted image mlajši od mojga-maš najmlajšegauser posted image user posted image user posted image možeka-superca

a res? moj je bil 25 (novembra07) - a ma kera mlajga tuki? user posted image user posted image

ja, duskamb - če mi lahko poslješ kak material za uno dieto, bi blo the best user posted image moj mož pravi, da jo bova enkrat skupi udarla - how supportive of him user posted image user posted image da ja ne bom sama trpela, a ne? user posted image in hvala za recepte user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?