Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 18:52:59
|
|
|
|
majrim
|
hvala ...se moram spravit v red,,,,, pred poletjem...obvezno!!
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 19:06:50
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim evo, KT pa spet samo kuka tle Ti si zvezdica , vse opaziš, a kaj vraga, ko vam ne morem več sledit - potem pa se ne upam umešavat v debato
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 19:12:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: majrim evo, KT pa spet samo kuka tle Ti si zvezdica , vse opaziš, a kaj vraga, ko vam ne morem več sledit - potem pa se ne upam umešavat v debato Ti se kar vmešaj. Saj je vseeno kaj mi čvekamo, dovolj je da pametno komentiraš. majrim - sem ti že poslala
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 19:24:39
|
|
|
|
majrim
|
KT...tako jaz vskočim k julijkam...ampak one so ratale prehitre zame,pa še sem odkrila te babnce tle in zdaj sem tu veliko raje ...tak občutek imam zdej jaz pri julijkah kot praviš ti...amapk jaz rečem tako,kdor je za je vedno za ...itak te rade vidimo tle
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 19:48:38
|
|
|
|
hanna1
|
Tako šibate ,da mene skor RR ne spusti gor ojla majrim,KT,lonib,jana in ostale,kje je mamča se je sam mal oglasla--prid še kaj jes bi pa nekaj kislega jedla,a mislte,da mi kaj fali -sem udarena na solate,murke in ostalo,pa noseča al ne --bom morala it zadovoljit svojo potrebo --po kislem
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 19:54:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa pečem palačinke - si jih je Jure zaželel. Zato ne smem preveč čvekat, da ne bodo črne.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 20:05:07
|
|
|
|
julci
|
Midva pa delama dans domačo nalogo iz gospodinjstva Prvi del-spečeš biskvit,pa je pocn,ker moj vrli sine zna recept na pamet bog vedi kaj je pozabil not dat. Pol mi je pa v pečici nastajo na žar,jaz pa pozabla pogledat.Tk da mu je domača naloga pristala v košu. Zdaj mama pa replay. Sam recept od nutela torte si še skopiram pa grema ponovit,po unmo receptu pa naj kr učitlca peče Hana zakaj pa me ni poklical tvoj dragi ,bi lahk šli na kavo.Midve sva dans vozičkale po Prevaljah.Najprej sva malo po trgovinah šle.Pol pa čez cele Prevalje okrog.M Malo sem že gledala za pisanko.Bom krščenki kupla zlate uhančke in neki za oblečt,pa kakšno igračko.Pa si bom malo porazdelila.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 20:07:35
|
|
|
|
majrim
|
hmmmmmmmmmmm...kislo...jaz bi lahko jedla ob vsaki uri...pa dej ne norte s hrano...
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 20:19:34
|
|
|
|
hanna1
|
julci,dobra domača naloga- (˙je treba koš tud nasitit )-se pa razlikuje program devetletke in osemletke ,moj sine je zdaj preskoču,ampak gospodinstva še nimajo ...drgač se nam je pa prej že svin....sko mudilo, me je spucu,ker sem bla predolgo v trgovini
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 20:22:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa ravnokar jem palačinko z brusničinim džemom. NJAMI!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 20:27:53
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim hmmmmmmmmmmm...kislo...jaz bi lahko jedla ob vsaki uri...pa dej ne norte s hrano... Evo ravno eno solatko uničujem kislo kadarkoli!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 20:29:24
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Jaz pa ravnokar jem palačinko z brusničinim džemom. NJAMI! Ja, te bi pa za desert!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 20:44:55
|
|
|
|
hanna1
|
Eh,KT,ti si itak suhica,da lahk vagon solatk in palačink zmalcaš,pa ti nav nikamor udarlo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 20:55:52
|
|
|
|
dodi
|
Serviser je le prišel,a je rekel da se tega stroja ne splača popravljat ...tako,da je odromal na odpad...moj pa se je odpeljal v ŠK.Loko in mi pripeljal novega pa nekaj je doplačal in imamo sedaj garancijo 6 let in velja menda za vse(kaj točno še nisem preštudirala) in sedaj že veselo pomiva...je bila groza,posode za po.....t
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 20:57:16
|
|
|
|
julci
|
Tk pecivo se peče,valjda ga je mogla mama zmiksat,ker učenc gleda televizijo. Jaz pa ližem sladoled
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 20:57:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Eh,KT,ti si itak suhica,da lahk vagon solatk in palačink zmalcaš,pa ti nav nikamor udarlo Jaz pa sem skrila vago, da me slučajno nebi zamikalo, da bi se tehtala. Midve z Žano pa greva sedaj pečt torto.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 20:59:47
|
|
|
|
julci
|
Dodi to pa verjam,da lahk konc storiš zravn posode.Vsaj če po sebi dol gledam.Pa smo 4člani+ata,pa je včasih posode za 20 ludi zunaj.Tk da če men pomivalc crkne,bibla tud kriza
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 21:00:55
|
|
|
|
julci
|
Jaz pa sem skrila vago, da me slučajno nebi zamikalo, da bi se tehtala. moji je pa beterij zmanjkalo.nč hudga,se nikamor ne mudi
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 21:05:47
|
|
|
|
dodi
|
Jaz sem tud začela z ločevalno in,ko sem mojga danes poslala v trgovino po sadje in zelenjavo,je rekel,da se je bal,da bi ga na blagajni kdo vprašal,če je nabavil koze... Upam,da bom vztrajala in da se bom čim dlje držala.....
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 21:08:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi Jaz sem tud začela z ločevalno in,ko sem mojga danes poslala v trgovino po sadje in zelenjavo,je rekel,da se je bal,da bi ga na blagajni kdo vprašal,če je nabavil koze...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 21:09:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bom še malo počakala z ločevalno, ker so mi povedali, da če dojim, da ni pametno, ker se strupi izločajo iz telesa. In bi to otrok dobil z mlekom.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 21:18:14
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Jaz pa sem skrila vago, da me slučajno nebi zamikalo, da bi se tehtala. moji je pa beterij zmanjkalo.nč hudga,se nikamor ne mudi ,baterije koštajo ,valjda dodi,bravo za novga pomivalca,
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 21:20:09
|
|
|
|
dodi
|
Mi se skoraj nič več ne dojimo vilma je že zdavnaj pogruntala,da gre lažje po flaški Vida je vstrajala do sedaj,zdaj se pa tudi že punta,tako da bo kmal odklop...meni bo pa tudi pasal,da bom potem lahko ob migreni vzela ta ubijalske tablete moja migrena traja tri dni in je za umret...tako da bo to prav balzem...
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 21:29:13
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Eh,KT,ti si itak suhica,da lahk vagon solatk in palačink zmalcaš,pa ti nav nikamor udarlo Ne govor, men gre zmer vse v jezik, ta je orenk podmazan
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.1.2008 21:29:16
|
|
|
|
makala
|
Zdele mate pa dobro temo - hrana. Jst mam pa dons sadni dan in mi vitamini že čez ušesa gledajo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
imesymbakatero ime ti je lepše?tadej (
42%)
matic (
58%)
Število vseh glasov: 104Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!