|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
21.3.2008 10:41:28   
viator
Dobro jutro....hmm, sej je že pol enajst. Včeraj sem bila na telovadbi, danes se pa še kar držim, celo vstala kar hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Bravo Makala, ti kar kimaj slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image . - so zelo fletne, kava pa en fejst poba, pa je dan takoj lepši.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vse najboljše NIKI in Ursikizali - na evo sej ne morem verjet, že 6. mesecev!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hmm, polna luna je, a zato sem mal smotana.user posted image user posted image user posted image

Mateyka, na včeraj -10, danes -11 - uhh. Pa taka pomlad. Kdaj se bo pa kaj ogrelo pri vsa?

Lepo ste pisale včeraj, dodi, hanna, julci in laubica...jaz sem sicer bila vzgojena v krščanskem duhu, ampak moram priznat, da grem redko k maši...seveda za praznike...božič, velika noč...Bomo pa seveda barvali pirhe, praznike pa preživimo v družinskem krogu..z mamo, sestro...

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
21.3.2008 10:42:47   
viator
Aja, potice..jaz obožujem pehtranovo...uhhh, zakon, se mi že sline cedijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
21.3.2008 10:44:56   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

makala veš sem baje zarad slikce poslala nekaj tako velikega,da se mi je moderatorka oglasla-mislim kriza -grem včasih res preveč v detajle,pol pa dobim
A SI TI TUD DOBLA in na lastosti,pa piše  potem v okvirčku velikost slikeuser posted image user posted image

sam ne vem zakaj na ZS user posted image user posted image user posted image -ko sem pa čist normalno kopirala eno normalno veliko sliko-iz tega vendar ne more ratat orjak,al pa tuduser posted image

makala probaj večkrat,pa malo poglej ,kako velika je slikca,če je samo malo večja,bo sprejelo,drugače pa ne-vidiš pa,če klikneš na pomanjšano sliko z desnim gumbom in na lastnosti,pa se ti potem v okencu vidi user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
21.3.2008 10:45:32   
viator

Makala s temi slikcami za avatar morš met kr srečo,da maš glih prav veliko.user posted image Kr so kr naprej datoteke prevelike.

user posted image user posted image user posted image za kopirano slikco.

Tole je pa čisto res, zadnič sem se full dolgo zezala, da bi eno luštno slikico zrihtala za avatar....in mi očitno ni uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bom si enkrat par ur časa vzelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
21.3.2008 10:46:32   
hanna1
julci,sva isto mislili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
21.3.2008 10:54:23   
julci
user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
21.3.2008 10:54:53   
julci
sam ne vem zakaj na ZS -ko sem pa čist normalno kopirala eno normalno veliko sliko-iz tega vendar ne more ratat orjak,al pa tud
mogoče pa vsebinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
21.3.2008 11:32:36   
Laubica

Najprej NIKI in njeni mamici URŠIKIZALI za obmesečnico
user posted image

Tudi od nasuser posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
21.3.2008 11:38:17   
Laubica
Včerej zvečer je pa naši Lani ratalo rečt mamama in sem bla ful srečna, da so se mi kar očke zarosile. Pa sej vem, da še ne ve kaj to pomeni, ampak je bil res krasen občutek to slišat.
MAKALA-ČUDOVOTOuser posted image user posted image user posted image si mislim kako mora to bit fajn občutekuser posted image

Jazpa pogrešem še naše stare čvekice-Neli,Natašaom,Pikico,pa Viator neki štrajka,pa Trixi,vglavnem čvekice. Dajte se kaj oglasit -tudi jaz vas pogrešamuser posted image

za kopirano slikco.
Moram se pohvalit-da je moj sin danes ŽE ZDRAVuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
21.3.2008 11:45:34   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Včerej zvečer je pa naši Lani ratalo rečt mamama in sem bla ful srečna, da so se mi kar očke zarosile. Pa sej vem, da še ne ve kaj to pomeni, ampak je bil res krasen občutek to slišat.

Moram se pohvalit-da je moj sin danes ŽE ZDRAVuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - samo, da ste zdravi!!

Hec tole čebljanje - Lara je čebljanje za kake 3 tedne čisto opudtila - včeraj pa je začela nakladat, kot strgan dohtar.user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
21.3.2008 12:07:26   
julci
ja to čebljanje.Naša jena trenutke tud strgan dohtaruser posted image zadnjič sem jo snemala,ko je muziko poslušala,pa je zraven stala,pa svojo rit migala  in si pela lal,a,la,la.čist izve ritma.sem se ji tk smejala.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
21.3.2008 13:16:46   
neli99
ku ku .. user posted image

iz previdnosti raje najprej pozdravim ... vas mam mal na sumu da ste tok načvekale, da bom doooooooooolgo brala ...

pri nas ma pa mala bronhitis user posted image  ... je rekla dohtarca da je pač še tok mala, da se ji je prehlad takole poslabšal. sem še sina pelala pokazat ... sem se kar mal ustrašla. no ampak sine je bil sam prehlajen. ta mala je pa boga ... najprej sem jo tri tedne mučila ko sem ji nos pucala, zdej mava pa še masko inhalacije, pa antibiotik ...user posted image  .in mala seveda kriči in se upira ... pa neki na 6h, drugo na 8h ... čist ji bom uničla ves ritem spanja ki ga ma ... čeprav kar mal priredim kako uro gor al pa dol ... da boga reva vsaj približno kdaj normalno spi.

sam gre že na boljš ... danes sva mele prvo kontrolo, pravi zdravnica da že manj piska po pljučih. še drug teden se greva pokazat.

drugače mamo pa sneg user posted image  ... kje je zdej moja topla pomlad ... jst jo že komi čakam.

punce a za 30. tut pobira kera prijave? kje pa bo zdej kosilo? ...

...zdej grem pa brat ... da vidim kje sem ostala ...

a ja ... vilma je še 2v1 .... škoda da se sama nič kaj več ne oglasi tuki user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
21.3.2008 13:19:25   
makala

Še mau za hec.

Starejši Jud se poroči z mlajšo žensko in zelo sta zaljubljena. Vendar pa žena ne glede na to, kaj njen mož počne v postelji, nikoli ne doživi orgazma. Ker ima pri Judih žena pravico do spolnega užitka, se odločita vprašat za nasvet rabina. Rabin posluša njuno zgodbo, se poboža po bradi in predlaga naslednje:
"Najemita krepkega mladeniča. Medtem ko se ljubita, naj mladenič nad vama maha z brisačo. To bo pomagalo ženi pri fantaziranju in pripomoglo k orgazmu."
Odideta domov in upoštevata rabinov nasvet. Najameta čednega mladeniča in ta nad njima maha z brisačo, medtem ko se ljubita. Vse skupaj ne pomaga in žena je še vedno nezadovoljena.
Vsa zbegana spet odideta k rabinu. "Prav", reče rabin možu, "poskusimo obratno. Naj se mladenič ljubi z vašo ženo, vi pa nad njima mahajte z brisačo". Še enkrat upoštevata rabinov nasvet.
Mladenič odide v posteljo z ženo, mož pa maha z brisačo. Mladenič se loti dela z veliko vnemo in žena kmalu doživi izreden, potresen, glasen orgazem.
Mož se nasmehne, pogleda mladeniča in mu zmagoslavno reče: "Ti tepec, takole se maha z brisačo!"

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
21.3.2008 13:22:54   
viator

ja to čebljanje.Naša jena trenutke tud strgan dohtaruser posted image zadnjič sem jo snemala,ko je muziko poslušala,pa je zraven stala,pa svojo rit migala  in si pela lal,a,la,la.čist izve ritma.sem se ji tk smejala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - a niso srčki. Super,da si posnelauser posted image ...joj, kolk jaz rada te stare posnetke gledam in se zraven topim - (mislim od Urške in Lee) - Laro pa seveda tudi posnamem.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
21.3.2008 13:23:30   
viator
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - makala!!! Ta je pa dober.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
21.3.2008 13:24:54   
viator
Neli, za 30. se nismo nič za naprej menile, samo za ZOO.
Boga mala Nataška - pišuka, da mora to prestajat. user posted image user posted image user posted image user posted image da boste čimprej OK.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
21.3.2008 13:52:40   
neli99
preletela ...user posted image  je res preveč za brat ... bo prej moj doma pa ker otroček pokonci ...

me je kar zadelo ko ste pisale da greste že v službo ... julči pa stefany user posted image  ... marička ... nč nisem fouš ...

laubica ... si pisala o sinu (a je bil nekje v šoli v naravi al kako ... upam da nisem kej zabluzila) ... sem se spomnila nase ko sem zadnjič dobila da je sin sprejet jeseni v vrtec, pa sem dobila cmok v grlo, pa solzne očke ... sej vem, sej vem ... vse nas skrbi, bo skrbelo ... sej smo mame ...

kaj majo novembrke za ene ideje user posted image  ... kakšen ribežen, kaj pa je s tem navadnim narobe ... jst sem pri uvajanju GH kmalu nehala komplicirat ... sam to vem, da sem najprej kupila neko riževo kašico, bio ... je bla zanič, sine ni jedel ... pa smo končali s kariero bio neslane hrane ... pa itak sem sam z vilicami mal zmučkala, pa je blo ...

a samo zoo za 30 ... to je pa še boljš ... ker naš sine pol mora odspat svoje, pa je to najlažje  v avtu ... kaj pa ura ... zihr sem spregledala ...

natasaom ... mene pa nič ne pokličeš ...user posted image  ... sej se hecam, sej vem da maš drugega dost.

jst sem pa dones skuhala zelenjavno juho (ker je post), pa not dala krompir pa makarončke, pa sem še lačna ...user posted image

jutri pa pirhi, pa potička ....

< Sporočilo je popravil neli99 -- 21.3.2008 14:09:19 >

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
21.3.2008 14:38:22   
dodi
Pri nas pa sneži......sneži...user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
21.3.2008 14:40:37   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Pri nas pa sneži......sneži...user posted image user posted image user posted image

Norišnica..tu pri nas v LJ je zaenkrat samo en tak siv, depresiven dan...dol pa še nič ne pada....

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
21.3.2008 14:40:49   
hanna1
makala,dober vic,da ne bi katera slučajno probala user posted image user posted image user posted image

a vaši mulčki pa tako čebljajo-naša samo,ko se njej ljubi--ji rečeš Hana reci pa-pa al pa ati-ati,pa ona samo ustaodpira in je...slika je,zvoka niuser posted image user posted image ,ko se stran obrneš,pa ona pa-pa,ma-ma...nč noče na komando,razume pa dobro vse...sam ma pa dons čist zmešan ritem,skoz se dere,zdaj,ko bi morala bit najbolj živahna,ona spi user posted image user posted image user posted image --ni njen dan dons...jes sem hladno potico že zamesla,zdaj vzhaja v hladilniku user posted image user posted image user posted image ,itak se mi je preveč mleka vlilo,pol sem moko dodajala,na koncu scagala in rekla,kar bo,pa bo--je bila bolj taka mehka--bomo vidli kaj bo ratalo ven.pol me pa še čaka ena noga kokosove,eno pa nardim samo dvobarvno testo,pa malo cimeta vmes,to pa si je moja mama zaželela

..bogi mali bolančki..Nataška...čim prej se pozdravi..kaj je zdaj s temi smajliji,mi noče odpret,pa ne morem pikapokic prilepit user posted image ..bom rajši poslala,da mi še tega ne izbriše

Timon user posted image user posted image ,sam da je bolje,pa Tinej bo tud kmalu doma,a ne mamiuser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
21.3.2008 14:42:06   
hanna1
.....mi smo tud meli dons samo rpičevo župo,pa mam že skor pajčevino po trebuhu....user posted image user posted image ....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
21.3.2008 14:43:31   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Pri nas pa neeee  user posted image user posted image user posted image user posted image -vsaj zaenkrat user posted image user posted image ,je pa tako čudno...tudi..

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
21.3.2008 16:39:09   
lumpa6
vesele velikonočne praznike

user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
21.3.2008 20:27:59   
mateyka
moj oči je pa včeri mel prometno nesrečo in je zdaj na intenzivni travmatološki v šok sobi atm user posted image 2x zlom lobanje in notranja oteklina + nevarnost krvnih strdkov. edin kar je pozitivno je, da ni v nezavesti, ampak spi in ga majo 24 ur pod opazovanjem (sestra in med. tehnik).
ga je en avto na pločniku zbov in sploh ne vemo kaj se je zgodil, ker je bil sam zuni; šel na banko keš men nakazat za rojstni dan - pa sem rekla, da nič nočem, ker sta tok prijazna in mi skoz neki pošiljata. no, pol pa tole dobi user posted image

ne vem a nej grem domov v slovenijo al kaj.. če grem takoj, moram Inaro tle pustit (pa tok mala je še), če pa gre z mano, ji moram pasoš dat delat, kar traja. un 1x-ni pasoš, ki ga dobiš na letališču, je pa drag k žafran.. sploh ne vem kaj nej nardim, pa še teli prazniki so vmes..
za očjia pravjo, da mora pregurat teh 48 ur, da bo iz najhujšga. a nej počakam, da bomo vidl kaj bo al kaj? mami je čist paf, slabo ji je in jest ne more od šoka.
ma k bi tega voznika najraj tok - ne vem, vrat bi mu zavila user posted image user posted image user posted image zbit enga na pločniku - mislm, nimam besed user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
21.3.2008 20:59:47   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

moj oči je pa včeri mel prometno nesrečo in je zdaj na intenzivni travmatološki v šok sobi atm user posted image 2x zlom lobanje in notranja oteklina + nevarnost krvnih strdkov. edin kar je pozitivno je, da ni v nezavesti, ampak spi in ga majo 24 ur pod opazovanjem (sestra in med. tehnik).
ga je en avto na pločniku zbov in sploh ne vemo kaj se je zgodil, ker je bil sam zuni; šel na banko keš men nakazat za rojstni dan - pa sem rekla, da nič nočem, ker sta tok prijazna in mi skoz neki pošiljata. no, pol pa tole dobi user posted image

ne vem a nej grem domov v slovenijo al kaj.. če grem takoj, moram Inaro tle pustit (pa tok mala je še), če pa gre z mano, ji moram pasoš dat delat, kar traja. un 1x-ni pasoš, ki ga dobiš na letališču, je pa drag k žafran.. sploh ne vem kaj nej nardim, pa še teli prazniki so vmes..
za očjia pravjo, da mora pregurat teh 48 ur, da bo iz najhujšga. a nej počakam, da bomo vidl kaj bo al kaj? mami je čist paf, slabo ji je in jest ne more od šoka.
ma k bi tega voznika najraj tok - ne vem, vrat bi mu zavila user posted image user posted image user posted image zbit enga na pločniku - mislm, nimam besed user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nevem kaj naj rečem, držim pesti , da se vse dobro izteče

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?