hanna1
|
makala,dober vic,da ne bi katera slučajno probala a vaši mulčki pa tako čebljajo-naša samo,ko se njej ljubi--ji rečeš Hana reci pa-pa al pa ati-ati,pa ona samo ustaodpira in je...slika je,zvoka ni ,ko se stran obrneš,pa ona pa-pa,ma-ma...nč noče na komando,razume pa dobro vse...sam ma pa dons čist zmešan ritem,skoz se dere,zdaj,ko bi morala bit najbolj živahna,ona spi --ni njen dan dons...jes sem hladno potico že zamesla,zdaj vzhaja v hladilniku ,itak se mi je preveč mleka vlilo,pol sem moko dodajala,na koncu scagala in rekla,kar bo,pa bo--je bila bolj taka mehka--bomo vidli kaj bo ratalo ven.pol me pa še čaka ena noga kokosove,eno pa nardim samo dvobarvno testo,pa malo cimeta vmes,to pa si je moja mama zaželela ..bogi mali bolančki..Nataška...čim prej se pozdravi..kaj je zdaj s temi smajliji,mi noče odpret,pa ne morem pikapokic prilepit ..bom rajši poslala,da mi še tega ne izbriše Timon ,sam da je bolje,pa Tinej bo tud kmalu doma,a ne mami