Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.3.2008 18:45:43
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Dobro jutro-madona mate težke teme vsem ki imate take grde probleme Midva z možem pa sva pospremla sina v šolo v naravi sem pa TAKO ZELO JEZNA na mamo od njegovega sošolca-BABA zmešana ni otroka dala zraven sem že to vedela takrat ko smo imeli sestanek in je ni bilo-sem možu rekla da se grem za miljon € stavit da bogega Anderjčka ne bo dala zraven pa še res je to naredila-to je psihopat babji-misli da je sina za sebe rodila-je sama brez partnjerja -živi z starši in sestro pa so vsi skup potegnjeni-ta fant ne sme nikamor-2x na leto lahko pride k nam drugač pa nikamor najraje bi jo Dela pa v Giga športu. Poznam jo!!! Boš videla, da bo Tinej užival. Potolaži se. Kaj res jo poznaš-pa povej če sem se kaj zmotla ali imam prav da je potegnjena
< Sporočilo je popravil Laubica -- 17.3.2008 18:47:29 >
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.3.2008 19:04:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Laubica - družle se nisva, da ne boš mislila. So pa njeni starši družinski prijatelji od moje tašče in takrat je rodila cca 2. meseca za mano. Jaz se sicer nikdar ne vtikam v vzgojo drugih staršev, vsak pač dela kot misli, da je najbolje za njegovega otroka ampak, da je ona hranila čisto majhnega otroka s čokoladami, pa se meni tudi ni zdelo čisto diht.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.3.2008 19:21:46
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: makala Še to. A sm spregledala uro, kdaj se dobimo 30.3. ali je še nismo določle. Jst bi bla kr za ob 10.30. Pa ve? Glede ure se bom prilagodila - raje povejte tiste, ki se od bolj daleč pripeljete, kdaj vam je OK. Kolk je bil danes lep dan, sonček - sva bili z Laro dooolgo zunaj. Milina Julči - luštna uspavanka. Lara se še vedno pali na šnapija - je enkrat Hanna dala gor link - to je hit!!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.3.2008 19:33:40
|
|
|
|
natasaom
|
jest sem pa jedla regrat njami!!!!!!! s hano sva bili celo popoldne zunaj.pa zelje sem oprala,skuhala segedin za tri dni ...sedaj je pa hana v banji.se mora mal namočit da jo bom lažje umila pol pa hvalabogu spavanje .sem kar mal utrujena.moj pa pravi,da je za vse sam
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.3.2008 19:34:44
|
|
|
|
natasaom
|
aja za uro se tudi jaz lahko prilagodim,imate prednost ve,ko pridete od daleč
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.3.2008 19:35:57
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz sem tudi za 10.30h,zunaj grmi moj sin se pa tega ful boji pa mi je tako hudo -ker nisem z njim
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.3.2008 20:34:41
|
|
|
|
natasaom
|
bogica..samo roko na srce naši otroci morajo postati samostojni,,jest se tud tega ful bojim kako bom preživela ko bo šla kam brez mene.. ti pa povem kako moja sodelavka skrbi,da je njen sin samostojen,star je 30 let,ima otoka in če ona gre od doma za cel dan mu nalupi krompir in da v vodo,da revež ne bo lačen čeprav ima punco in dojenčka..in potem so tamlade zanič
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.3.2008 20:35:09
|
|
|
|
Laubica
|
Prefinjena aluminijasto ohišje telefona Nokia 5310 XpressMusic združuje množico funkcij v ikonski obliki. Tanek zgolj 9,9 mm in lažji od 71 g, telefon Nokia 5310 To sem si danes kupila-fullll je lep
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.3.2008 20:35:56
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom bogica..samo roko na srce naši otroci morajo postati samostojni,,jest se tud tega ful bojim kako bom preživela ko bo šla kam brez mene.. ti pa povem kako moja sodelavka skrbi,da je njen sin samostojen,star je 30 let,ima otoka in če ona gre od doma za cel dan mu nalupi krompir in da v vodo,da revež ne bo lačen čeprav ima punco in dojenčka..in potem so tamlade zanič Bogi sin- saj vem da mora postat samostojen -samo saj veš -mama kot mama
< Sporočilo je popravil Laubica -- 17.3.2008 20:36:59 >
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.3.2008 20:37:31
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Prefinjena aluminijasto ohišje telefona Nokia 5310 XpressMusic združuje množico funkcij v ikonski obliki. Tanek zgolj 9,9 mm in lažji od 71 g, telefon Nokia 5310 To sem si danes kupila-fullll je lep vau kolk pa to čudo stane
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.3.2008 20:41:40
|
|
|
|
natasaom
|
Bogi sin- saj vem da mora postat samostojen -samo saj veš -mama kot mama ooovem,vem jest še prjatelcam težim,če me ne pokličejo vsaj 1x na mesec če je vse ok
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.3.2008 20:44:38
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom Bogi sin- saj vem da mora postat samostojen -samo saj veš -mama kot mama ooovem,vem jest še prjatelcam težim,če me ne pokličejo vsaj 1x na mesec če je vse ok To je prava prijateljica GSM-stane 100€ samo mojega sem prodala za 30€ tak da sem 70 plačala jaz vsaki 2 leti menjam -sem nora na to-in mora bit Nokia,starega vedno prodam in pol kupim novega
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.3.2008 20:45:13
|
|
|
|
stephany
|
Pozdravljene, konzervice! Vas pogrešam, pa mi kar ne znese večkrat pridit čvekat. S Klemnom se počasi uvajava pri varuški, evidenčno sem ga vpisala v vrtec, na pregled k okulistu sem šla, ker rabim nova očala, ... Non stop nekam letam. Kaj bo šele potem, ko bom šla v službo Se bom verjetno javila 1x na mesec. Sem šla malo nazaj gledat, pa sem našla vprašanje od mbrine.Hana je kar prav napisala. Se oproščam, ker nisem videla vprašanja. Bom pa sedaj odgovorila, če bo še veljalo. Po starem so ti v primeru, da v tekočem letu nisi izkoristil nič dopusta, vzeli 10 dni, ostalega pa si lahko koristil. Po novem ti v tem primeru vzamejo vsega. Jaz sem bila v bolniški od oktobra 2006, za september pa mi je uspelo, da sem koristila LD. Ostalo mi je 5 dni, ki jih tudi ni več. Potem sem bila na bolniški do aprila, ko sem nastopila porodniško in logično, nisem mogla koristit LD. In je šel k . Za nov dopust je pa spet odvisno od tega, kdaj začneš delat. Če začneš v prvi polovici leta, ti pripada cel LD, če pa npr. s 1.7. pa polovica.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.3.2008 20:49:01
|
|
|
|
Laubica
|
Pozdravljene, konzervice! Vas pogrešam, pa mi kar ne znese večkrat pridit čvekat. S Klemnom se počasi uvajava pri varuški, evidenčno sem ga vpisala v vrtec, na pregled k okulistu sem šla, ker rabim nova očala, ... Non stop nekam letam. Kaj bo šele potem, ko bom šla v službo Se bom verjetno javila 1x na mesec. Tudi me te pogrešamo-no jaz že saj boš že našla čas -mene naprimer danes tako križ boli da ne morem zaspat-pa sem tu in čvekam pa tudi skozi divjam ,služba otroka in drugo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.3.2008 20:49:33
|
|
|
|
Laubica
|
DODI-ku ku
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.3.2008 20:51:10
|
|
|
|
natasaom
|
sej jest imam tud rada lep mobitel.midva imava samo eno naročnino in pol menjava vsako leto eden..letos je moj na vrsti-to on misli-meni se ja lani pokvaril,ko sva bila najbl brez evrov in sem vzela eno nokio za 20e..sej dela to je glavno.letos naj bi pa šli vsi na simobil in bomo potem tud tel menjali
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.3.2008 20:52:14
|
|
|
|
natasaom
|
štefka men verjem,da časa ni več ko 1x začneš delat
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.3.2008 20:53:40
|
|
|
|
natasaom
|
ja punce,jest grem pod tuš dokler je še topla voda pa na kavč..lepo se imejte pa-pa
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.3.2008 20:54:39
|
|
|
|
julci
|
čer vas najprej lepo pozdravim,pol pa grem brat . Evo pri nas pa imamo zunaj tretji zobek,kaže pa se že četrti.Jupi.Sem pa prej dopoldne opazla ko sem jo previjala.Zdaj pa naj še kdo reče da zobki in uhe niso povezani.No vsaj prio nas so.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.3.2008 20:55:10
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom sej jest imam tud rada lep mobitel.midva imava samo eno naročnino in pol menjava vsako leto eden..letos je moj na vrsti-to on misli-meni se ja lani pokvaril,ko sva bila najbl brez evrov in sem vzela eno nokio za 20e..sej dela to je glavno.letos naj bi pa šli vsi na simobil in bomo potem tud tel menjali Mi smo tudi vsi pri Si mobilu-majo fajn tel. štefka men verjem,da časa ni več ko 1x začneš delat Kaj ni časa saj jaz tudi že od decembra delam-treba si ga je vzet
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.3.2008 20:56:15
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci čer vas najprej lepo pozdravim,pol pa grem brat . Evo pri nas pa imamo zunaj tretji zobek,kaže pa se že četrti.Jupi.Sem pa prej dopoldne opazla ko sem jo previjala.Zdaj pa naj še kdo reče da zobki in uhe niso povezani.No vsaj prio nas so. BRAVO ZALA za zobek-ali te kaj grize?????????
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.3.2008 20:57:12
|
|
|
|
hanna1
|
čeeeeer Jes sem pa rožice sadila oz.presajevala-tiste hišne,joj kako svinjarijo sem mela,jih mam ta dolge še zdaj v banji,ker sem jih stuširala in bodo najbrž čez noč tud ostale noter Laubica,ne skrbi,sej otroci malo že pogrešajo-proti koncu ponavadi,drgač se pa toliko dogaja,da so skoz zaposleni tako ali drugače,pa še filing je ,ko so par dni sami ,pa samostojni,se zelo potrudijo.Boš videla koliko ti bo imel za povedat,ko pride domov--no najprej se bo pa pošteno stisnil k tebi--ti ga pa tud ne boš mogla izpustit iz objema -lastne izkušnje Pa kak dober mobi--sva najbrž na isti valovni dolžini,jaz sem ravno danes po e-prodaji mobijev pregledovala kakšno ponudbo imajo natasaom--buhteljni --pošlji po mailu ,pa regrat sem tud jes dons jedla ...zdaj pa še zavese dol poberem in namočim,da se do jutra malo svinjarija odmoči,pa da jih operem...ma sem tolk vesela,da sem se dons spravila k rožam,mam pol dooooooooolgo cajta mir duskamb si me enkrat spraševala za brata-sem bila zelo nevljudna,se oravičujem,ker nisem nč povedala,ampak na ponedeljek je šel v MB,so mu sčistli žile,nič drugega,naslednji dan nazaj v SG,v sredo je bil že doma--sem ga hecala,da so mu zgleda kar grede po stopnicah to zrihtali-zdej gre na okrevanje v Šmarješke toplice ..kaj sem pozabla komentirat...grem nad firanke ....
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.3.2008 21:09:41
|
|
|
|
julci
|
BRAVO ZALA za zobek-ali te kaj grize????????? Ja sem zjutraj mela to priliko preizkusit IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: natasaom sej jest imam tud rada lep mobitel.midva imava samo eno naročnino in pol menjava vsako leto eden..letos je moj na vrsti-to on misli-meni se ja lani pokvaril,ko sva bila najbl brez evrov in sem vzela eno nokio za 20e..sej dela to je glavno.letos naj bi pa šli vsi na simobil in bomo potem tud tel menjali Mi smo tudi vsi pri Si mobilu-majo fajn tel.midva tud štefka men verjem,da časa ni več ko 1x začneš delat Kaj ni časa saj jaz tudi že od decembra delam-treba si ga je vzet absolutno
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.3.2008 21:23:22
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Prefinjena aluminijasto ohišje telefona Nokia 5310 XpressMusic združuje množico funkcij v ikonski obliki. Tanek zgolj 9,9 mm in lažji od 71 g, telefon Nokia 5310 To sem si danes kupila-fullll je lep jaz ga bom pa majamenjala,se mi pa ful dopade.Morem malo preštudirat.Bom za rojstni danzbirala prispevke namesto daril,pavzelatud malo dražjo varijanto.Mogoč bo do takrat že kaj cenejši. Hanauhti bojo hvaležne rožice.Jaz pa obožujem orhideje.Za to ljubezen do tehrožic pa me je navdušila mama.Zdaj pa lepo vračajo ljubezen z bujnim cvetenjem.orhideje so bile mamina strast.Zdaj jih pa ataskrbno neguje naprej in mu čudovitocvetijo.Ga morem pohvalit,si je jeseni sam naredil podtaknjence pelargonij,kerje rekel da ne bo imel tako praznega balkona.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.3.2008 21:24:17
|
|
|
|
Laubica
|
najprej se bo pa pošteno stisnil k tebi--ti ga pa tud ne boš mogla izpustit iz objema Že jočem-ne morem pomagat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?