Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.3.2008 22:02:39
|
|
|
|
julci
|
Pripravljam skupaj za potico,prej sem mlela domače orehe,pa kokos mlejem počasi na kafe mlinček za kokosovo potico,pa rozine morm it malo namočit v rum,da se čez noč fajn napijejo ,pa spanje mi že diši,pa.... Hanane deli lušt z kokosovo potico,mjami je dobra.Jo je lanikolegica spekla,ko smo nesli pisanko.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.3.2008 22:14:44
|
|
|
|
dodi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Kako lepo je,če imaš neko osebo,ki te tudi z zgledom vodi skoz življenje in ti privzgoji lepe navade--ampak odločila si se za to sama in nihče te ni silil.Hvala bogu za tako babico,če bi videla kako dobro je posejala svoj zrnje in kako bogato je rodilo skozi vero v tvoji družini in zato ste tudi zadovoljna in nezahtevna družina in vse se vam v dobro izide,naj bo tako še naprej in zate in za tvojo zlato babico,naj bdi nad delom tvojih najdražjih ....lepa oblekica,prav ulita je zanjo,fajn,da ste tako dobili ,ko pa rabi sam za tisti dan.... Hanna - kako lepo napisano. Res bi bila vesela,kajti ona me je imela res rada...sem bila podobna njeni ljubezni katero so ubili Nemci,ko je bilo moji mami 2 leti...mislila sta se poročit...potem pa je rinko vrgla v grob h krsti...čez čas se je poročila,z tem možem nista imela otrok in tako je podedovala kmetijo moja mama ,ona je bila bajtarsko dekle...
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.3.2008 23:03:04
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi Res bi bila vesela,kajti ona me je imela res rada...sem bila podobna njeni ljubezni katero so ubili Nemci,ko je bilo moji mami 2 leti...mislila sta se poročit...potem pa je rinko vrgla v grob h krsti...čez čas se je poročila,z tem možem nista imela otrok in tako je podedovala kmetijo moja mama ,ona je bila bajtarsko dekle... Kakšne zgodbe piše življenje .....tega nisem najbolš razumela...a se je bolš razumela s tabo kot s tvojo mamo,ki je bila njena hčerka...sem mogoče kaj zamešala julci,ta potica je men res dobra,ampak jaz kupljen kokos še zmeljem ,da je čim bolj droben,se pol ne zatika za zobmi
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 7:18:24
|
|
|
|
dodi
|
Jutro! Spet sem prva... Ne,ne me razumeti narobe...pri nas doma smo na zunaj zgledali lepa krščanska družina,ki je bila vsako nedeljo pri maši...kaj se je dogajalo potem za štirimi stenami doma,pa vemo mi,ki smo tu živeli...a pustimo to...to je preteklost...in treba je gledati naprej...nočem,da mi spet kdo stoji za vratom. Stara mama je imela mojo mamo sigurno rada,a ni se strinjala z načinom življenja...jaz sem ji pa ne izmerno hvalžna za vse kar je storila za nas...bila je kot en angel,ki te je mnogokrat rešil iz težav...čeprav sva se znali tudi na smrt skregati...mladost..in glava,ki misli da vse najbolje ve... Na tisto soboto,ko je umrla,se je preden sem šla v šlužbo(delala sem popoldne) poslovila,kot se ni nikoli prej...rekla mi je : Da boš previdno vozila,da se ti kaj ne zgodi v tem snegu...Adijo....... Kot bi slutila,da se zadnjič vidiva...ah postala bom zamorjena,zato bom raje nehala...grem zamesit testo za potico... Se tipkamo kaj kasneje.....
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 7:37:41
|
|
|
|
hanna1
|
ve me je vrglo,pa še sploh nisem končala,a sem spet preveč nakladala Nika vse najboljše za pol leta mamici ursikizali pa eno Dodi,dobro jutro,sem bla že ob 6 pokonc,ko je sine mel takrat uro naštimano-še sreča,ker moj si je pa zvečer ni naštimal in je zaspal--pa sej bi ga klicali s šihta --gledam malo skoz okno,če bova lahko z Hano kaj šli ven,včeraj sva bili že ob 9 zunaj,je krasno sonček sijal,danes pa ne vem kako bo .Sam najprej pa grem si pripravit eno dobro
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 7:56:07
|
|
|
|
dodi
|
No testo že vzhaja........... Pri nas pa sneži........... klinc pa taka pomlad
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 8:08:32
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi No testo že vzhaja........... .....pridna... Pri nas pa sneži........... klinc pa taka pomlad ....že spet...
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 9:03:07
|
|
|
|
mateyka
|
klinc pa taka pomlad heh, da ne bom jest kej rekla.. -11 recimo
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 9:04:48
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka klinc pa taka pomlad heh, da ne bom jest kej rekla.. -11 recimo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 9:11:07
|
|
|
|
sombica
|
dobro jutro,no nisem ravno vstala ampak sem že 3 ure delala,ja dodi pri nas imamo podobno praznovanje,samo k njegovim če greva na obisk je to tako blizu-50m -vstajenska maša je pa pri nas ob 4.30 in bomo videli če bova šla,jaz bom danes delala potratno potico,popoldan bomo pa z puncam pirhe delale,dodi fajn naredi potico,samo da ne bo čez grić pridišalo.Pri nas trenutno sije sonce je pa zelo hladno....moram it regrat nabrat.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 9:28:27
|
|
|
|
makala
|
Dan Tud pri nas piha in je prav grozno vreme. Res lepo praznujete veliko noč. Tudi pri nas je navada, da v soboto barvamo jajčka in kuhamo meso. Popoldne nesemo k žegnu, v nedeljo zjutraj pa imamo zajtrk, skupaj s sestrino družino, ker na žalost nimam več staršev.In zato smo sestrina družina in moja družina ENO. Jaz pa se nisem še nikol spravla pečt potice. Pečem raznorazna peciva, samo potice si nekako ne upam. Skoz imam občutek, da mi ne bo ratala. Ampak se jo bom enkrat lotla. Drugač nam pa to speče od mojga mama(beri tašča). Včerej zvečer je pa naši Lani ratalo rečt mamama in sem bla ful srečna, da so se mi kar očke zarosile. Pa sej vem, da še ne ve kaj to pomeni, ampak je bil res krasen občutek to slišat.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 9:38:55
|
|
|
|
julci
|
Najprej NIKI in njeni mamici URŠIKIZALI za obmesečnico
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 9:46:06
|
|
|
|
julci
|
jutro,dans ste ble pa hitre za čvek.Pravijo po jutru se dan pozna Dodi lepo speči potico,jaz jo bom pa popoldne delala. Makala saj je čist enostavno jo spečt,ni panike1x se je tk za hec loti,pa boš videla. Hana a una ena kava jebla za mene . Mateyka za unih -11 ti nisem pa čist nč favš ti bomo malo sonca poslale gr v sibirijo. Jazpa pogrešem še naše stare čvekice-Neli,Natašaom,Pikico,pa Viator neki štrajka,pa Trixi,vglavnem čvekice. Dajte se kaj oglasit
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 9:48:04
|
|
|
|
hanna1
|
Joj,a res polna luna dela svoje,naša pikica je pa dons takoooooo slabe volje,čisto nič ji ne paše,nisem še nč naredla poleg nje--no zdaj spi -ma res malo zamašen nosek,ampak še pogledat je nisem smela je bil že vik in krik--ponavadi gre spat okrog pol 11,je pa ponoči fajn spala--no bomo videlimkaj jo muči,nekaj bomo že nagruntali.... makala ali si dobla ZS-nekaj sem ga po........,ko sem ti pošiljala
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 9:50:56
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Hana a una ena kava jebla za mene ...ti še eno skuham,ta je bla najbrž premalo.. Mateyka za unih -11 ti nisem pa čist nč favš ti bomo malo sonca poslale gr v sibirijo....a maš ti kaj sončka,pr nas ni kaj prida.. .. Jazpa pogrešem še naše stare čvekice-Neli,Natašaom,Pikico,pa Viator neki štrajka,pa Trixi,vglavnem čvekice. .....jaz tudi !!!!!! Dajte se kaj oglasit.......pliiiiissssss....
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 9:52:27
|
|
|
|
julci
|
Makala za tvojo pupiko in njeno prvobesedo.Tako se začne ti pa čist vrjamem da si jokala,jaz sem tud čist blažena bla.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 9:59:36
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: julci Hana a una ena kava jebla za mene ...ti še eno skuham,ta je bla najbrž premalo.. ......si uganla Mateyka za unih -11 ti nisem pa čist nč favš ti bomo malo sonca poslale gr v sibirijo....a maš ti kaj sončka,pr nas ni kaj prida.. ..sem se prehitro pohvalila,kerse je spet skril Jazpa pogrešem še naše stare čvekice-Neli,Natašaom,Pikico,pa Viator neki štrajka,pa Trixi,vglavnem čvekice. .....jaz tudi !!!!!! Dajte se kaj oglasit.......pliiiiissssss....
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 10:09:19
|
|
|
|
makala
|
Hanna hvala za ZS.Bom probala. A si ti mogoče spregledala moje vprašanje, če prideš kaj k bratu na obisk v Šmarješke Toplice, ker mi stanujemo 5 minut stran od hotela?.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 10:21:23
|
|
|
|
makala
|
No, da vidmo.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 10:24:39
|
|
|
|
makala
|
Ta slikca mi je prov všeč, upam, da sem se naučila.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 10:26:26
|
|
|
|
hanna1
|
makala veš sem baje zarad slikce poslala nekaj tako velikega,da se mi je moderatorka oglasla-mislim kriza -grem včasih res preveč v detajle,pol pa dobim bumerang.Uspelo pa je -slika mislim .Z bratom sva se pa ravno včeraj pogovarjala,najprej bi moral 24 v Šmarješke,pa mama tud gre,pol so mu pa sporočili,da je ful gužva in da bi mama lahk šla šele 29,pa skup ne bi bila v sobi,tako da se je domenil kr za oba 29..no 30 se pa itak vidimo...bomo pa videli,če bomo mi po kakšnega plavalnega užgali dol --to pa se še mormo zmenit,kdo bo šel ponju,dol pelje najbrž svakinja.....bom 30 več vedela
< Sporočilo je popravil hanna1 -- 21.3.2008 10:27:25 >
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 10:29:12
|
|
|
|
makala
|
Čvekice ne se mi smejat. Danes imam učne ure na RR. Zdej sem se naučila slikce kopirat. Bravo zame in za Hanno, ki mi je dala inštrukcije. Pa zgleda da še nisem prestara, da se še kej naučim. Pa avatar bi rada zamenjala, pa mi skoz govori,ko hočem drugo slikco v moj profil prilepit, da je slikca prevelka, kljub temu, da sem jo prej pomanjšala. Pa sem že več slikic probala. Mogoče je pa z RR kej narobe, he, he
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 10:38:32
|
|
|
|
julci
|
makala veš sem baje zarad slikce poslala nekaj tako velikega,da se mi je moderatorka oglasla-mislim kriza -grem včasih res preveč v detajle,pol pa dobim A SI TI TUD DOBLA
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 10:40:17
|
|
|
|
julci
|
Makala s temi slikcami za avatar morš met kr srečo,da maš glih prav veliko. Kr so kr naprej datoteke prevelike. za kopirano slikco.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 10:40:50
|
|
|
|
makala
|
Nika vse naj naj za pol leta.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?