|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
20.3.2008 22:02:39   
julci
Pripravljam skupaj za potico,prej sem mlela domače orehe,pa kokos mlejem počasi na kafe mlinček za kokosovo potico,pa rozine morm it malo namočit v rum,da se čez noč fajn napijejo ,pa spanje mi že diši,pa....

Hanane deli lušt z kokosovo potico,mjami je dobra.Jo je lanikolegica spekla,ko smo nesli pisanko.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
20.3.2008 22:14:44   
dodi
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Kako lepo je,če imaš neko osebo,ki te tudi z zgledom vodi skoz življenje in ti privzgoji lepe navade--ampak odločila si se za to sama in nihče te ni silil.Hvala bogu za tako babico,če bi videla kako dobro je posejala svoj zrnje in kako bogato je rodilo skozi vero v tvoji družini in zato ste tudi zadovoljna in nezahtevna družina in vse se vam v dobro izide,naj bo tako še naprej in user posted image user posted image user posted image zate in za tvojo zlato babico,naj bdi nad delom tvojih najdražjih

....lepa oblekica,prav ulita je zanjo,fajn,da ste tako dobili ,ko pa rabi sam za tisti dan....

Hanna - kako lepo napisano.
Res bi bila vesela,kajti ona me je imela res rada...sem bila podobna njeni ljubezni katero so ubili Nemci,ko je bilo moji mami 2 leti...mislila sta se poročit...potem pa je rinko vrgla v grob h krsti...čez čas se je poročila,z tem možem nista imela otrok in tako je podedovala  kmetijo moja mama ,ona je bila bajtarsko dekle...

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
20.3.2008 23:03:04   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Res bi bila vesela,kajti ona me je imela res rada...sem bila podobna njeni ljubezni katero so ubili Nemci,ko je bilo moji mami 2 leti...mislila sta se poročit...potem pa je rinko vrgla v grob h krsti...čez čas se je poročila,z tem možem nista imela otrok in tako je podedovala  kmetijo moja mama ,ona je bila bajtarsko dekle...

Kakšne zgodbe piše življenje user posted image user posted image user posted image .....tega nisem najbolš razumela...a se je bolš razumela s tabo kot s tvojo mamo,ki je bila njena hčerka...sem mogoče kaj zamešala user posted image

julci,ta potica je men res dobra,ampak jaz kupljen kokos še zmeljem ,da je čim bolj droben,se pol ne zatika za zobmi user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
21.3.2008 7:18:24   
dodi
Jutro!

Spet sem prva...

Ne,ne me razumeti narobe...pri nas doma smo na zunaj zgledali lepa krščanska družina,ki je bila vsako nedeljo pri maši...kaj se je dogajalo potem za štirimi stenami doma,pa vemo mi,ki smo tu živeli...a pustimo to...to je preteklost...in treba je gledati naprej...nočem,da mi spet kdo stoji za vratom.

Stara mama je imela mojo mamo sigurno rada,a ni se strinjala z načinom življenja...jaz sem ji pa ne izmerno hvalžna za vse kar je storila za nas...bila je kot en angel,ki te je mnogokrat rešil iz težav...čeprav sva se znali tudi na smrt skregati...mladost..in glava,ki misli da vse najbolje ve...

Na tisto soboto,ko je umrla,se je preden sem šla v šlužbo(delala sem popoldne) poslovila,kot se ni nikoli prej...rekla mi je : Da boš previdno vozila,da se ti kaj ne zgodi v tem snegu...Adijo.......
Kot bi slutila,da se zadnjič vidiva...ah postala bom zamorjena,zato bom raje nehala...grem zamesit testo za potico...

Se tipkamo kaj kasneje.....

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
21.3.2008 7:37:41   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image ve me je vrglo,pa še sploh nisem končala,a sem spet preveč nakladala user posted image user posted image user posted image

Nika vse najboljše za pol leta
user posted image

mamici ursikizali pa eno user posted image

Dodi,dobro jutro,sem bla že ob 6 pokonc,ko je sine mel takrat uro naštimano-še sreča,ker moj si je pa zvečer ni naštimal in je zaspal--pa sej bi ga klicali s šihta user posted image user posted image --gledam malo skoz okno,če bova lahko z Hano kaj šli ven,včeraj sva bili že ob 9 zunaj,je krasno sonček sijal,danes pa ne vem kako bouser posted image user posted image .Sam najprej pa grem si pripravit eno dobro user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
21.3.2008 7:56:07   
dodi
No testo že vzhaja...........user posted image
Pri nas pa sneži...........user posted image user posted image  klinc pa taka pomladuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
21.3.2008 8:08:32   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

No testo že vzhaja...........user posted image .....pridna...user posted image user posted image user posted image
Pri nas pa sneži...........user posted image user posted image  klinc pa taka pomladuser posted image ....že spet...user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
21.3.2008 9:03:07   
mateyka
klinc pa taka pomladuser posted image

heh, da ne bom jest kej rekla.. user posted image -11 recimo user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
21.3.2008 9:04:48   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
klinc pa taka pomladuser posted image

heh, da ne bom jest kej rekla.. user posted image -11 recimo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
21.3.2008 9:11:07   
sombica
dobro jutro,no nisem ravno vstala ampak sem že  3 ure delala,ja dodi pri nas imamo podobno praznovanje,samo k njegovim če greva na obisk je to tako blizu-50muser posted image -vstajenska maša je pa pri nas ob 4.30 in bomo videli če bova šla,jaz bom danes delala potratno potico,popoldan bomo pa z puncam  pirhe delale,dodi fajn naredi potico,samo da ne bo čez grić pridišalo.Pri nas trenutno sije sonce je pa zelo hladno....moram it regrat nabrat.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
21.3.2008 9:28:27   
makala
Dan
Tud pri nas piha in je prav grozno vreme.
Res lepo praznujete veliko noč. Tudi pri nas je navada, da v soboto barvamo jajčka in kuhamo meso. Popoldne nesemo k žegnu, v nedeljo zjutraj pa imamo zajtrk, skupaj s sestrino družino, ker na žalost nimam več staršev.In zato smo sestrina družina in moja družina ENO.
Jaz pa se nisem še nikol spravla pečt potice. Pečem raznorazna peciva, samo potice si nekako ne upam. Skoz imam občutek, da mi ne bo ratala. Ampak se jo bom enkrat lotla. Drugač nam pa to speče od mojgauser posted image mama(beri tašča).
Včerej zvečer je pa naši Lani ratalo rečt mamama in sem bla ful srečna, da so se mi kar očke zarosile. Pa sej vem, da še ne ve kaj to pomeni, ampak je bil res krasen občutek to slišat.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu sombica)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
21.3.2008 9:38:55   
julci
Najprej NIKI in njeni mamici URŠIKIZALI za obmesečnico
user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
21.3.2008 9:46:06   
julci
jutro,dans ste ble pa hitre za čvek.Pravijo po jutru se dan poznauser posted image

Dodi lepo speči potico,jaz jo bom pa popoldne delala.
Makala saj je čist enostavno jo spečt,ni panike1x se je tk za hec loti,pa boš videla.user posted image

Hana a una ena kava jebla za meneuser posted image .

Mateyka za unih -11 ti nisem pa čist nč favšuser posted image ti bomo malo sonca poslale gr v sibirijo.

Jazpa pogrešem še naše stare čvekice-Neli,Natašaom,Pikico,pa Viator neki štrajka,pa Trixi,vglavnem čvekice.user posted image Dajte se kaj oglasit

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
21.3.2008 9:48:04   
hanna1
Joj,a res polna luna dela svoje,naša pikica je pa dons takoooooo slabe volje,čisto nič ji ne paše,nisem še nč naredla poleg nje--no zdaj spi user posted image -ma res malo zamašen nosek,ampak še pogledat je nisem smela je bil že vik in krik--ponavadi gre spat okrog pol 11,je pa ponoči fajn spala--no bomo videlimkaj jo muči,nekaj bomo že nagruntali....
makala
ali si dobla ZS-nekaj sem ga po........,ko sem ti pošiljala user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
21.3.2008 9:50:56   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Hana a una ena kava jebla za meneuser posted image ...ti še eno skuham,ta je bla najbrž premalo..user posted image

Mateyka za unih -11 ti nisem pa čist nč favšuser posted image ti bomo malo sonca poslale gr v sibirijo....a maš ti kaj sončka,pr nas ni kaj prida..user posted image ..

Jazpa pogrešem še naše stare čvekice-Neli,Natašaom,Pikico,pa Viator neki štrajka,pa Trixi,vglavnem čvekice.user posted image .....jaz tudi !!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Dajte se kaj oglasit.......pliiiiissssss....

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
21.3.2008 9:52:27   
julci
Makalauser posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo pupiko in njeno prvobesedo.Tako se začneuser posted image
ti pa čist vrjamem da si jokala,jaz sem tud čist blažena bla.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
21.3.2008 9:59:36   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: julci
Hana a una ena kava jebla za meneuser posted image ...ti še eno skuham,ta je bla najbrž premalo..user posted image ......si uganlauser posted image

Mateyka za unih -11 ti nisem pa čist nč favšuser posted image ti bomo malo sonca poslale gr v sibirijo....a maš ti kaj sončka,pr nas ni kaj prida..user posted image ..sem se prehitro pohvalila,kerse je spet skril

Jazpa pogrešem še naše stare čvekice-Neli,Natašaom,Pikico,pa Viator neki štrajka,pa Trixi,vglavnem čvekice.user posted image .....jaz tudi !!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Dajte se kaj oglasit.......pliiiiissssss....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
21.3.2008 10:09:19   
makala
Hanna hvala za ZS.Bom probala.
A si ti mogoče spregledala moje vprašanje, če prideš kaj k bratu na obisk v Šmarješke Toplice, ker mi stanujemo 5 minut stran od hotela?.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
21.3.2008 10:21:23   
makala
user posted image
No, da vidmo.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
21.3.2008 10:24:39   
makala
user posted image

Ta slikca mi je prov všeč, upam, da sem se naučila.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
21.3.2008 10:26:26   
hanna1
makalauser posted image user posted image user posted image user posted image veš sem baje zarad slikce poslala nekaj tako velikega,da se mi je moderatorka oglasla-mislim krizauser posted image user posted image user posted image -grem včasih res preveč v detajle,pol pa dobim bumerang.Uspelo pa je user posted image user posted image user posted image user posted image -slika mislim user posted image .Z bratom sva se pa ravno včeraj pogovarjala,najprej bi moral 24 v Šmarješke,pa mama tud gre,pol so mu pa sporočili,da je ful gužva in da bi mama lahk šla šele 29,pa skup ne bi bila v sobi,tako da se je domenil kr za oba 29..no 30 se pa itak vidimo...bomo pa videli,če bomo mi po kakšnega plavalnega užgali dol user posted image --to pa se še mormo zmenit,kdo bo šel ponju,dol pelje najbrž svakinja.....bom 30 več vedela user posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 21.3.2008 10:27:25 >

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
21.3.2008 10:29:12   
makala
Čvekice ne se mi smejat.
Danes imam učne ure na RR. Zdej sem se naučila slikce kopirat. Bravo zame in za Hanno, ki mi je dala inštrukcije.user posted image user posted image user posted image Pa zgleda da še nisem prestara, da se še kej naučim. Pa avatar bi rada zamenjala, pa mi skoz govori,ko hočem drugo slikco v moj profil prilepit, da je slikca prevelka, kljub temu, da sem jo prej pomanjšala. Pa sem že več slikic probala. user posted image user posted image Mogoče je pa z RR kej narobe, he, heuser posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
21.3.2008 10:38:32   
julci
makala veš sem baje zarad slikce poslala nekaj tako velikega,da se mi je moderatorka oglasla-mislim kriza -grem včasih res preveč v detajle,pol pa dobim
A SI TI TUD DOBLAuser posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
21.3.2008 10:40:17   
julci
Makala s temi slikcami za avatar morš met kr srečo,da maš glih prav veliko.user posted image Kr so kr naprej datoteke prevelike.

user posted image user posted image user posted image za kopirano slikco.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
21.3.2008 10:40:50   
makala
user posted image

Nika vse naj naj za pol leta.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?