|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
22.3.2008 9:53:27   
viator
No, sej so tudi dobre novice..BRAVO VILMA, ČESTITAM!!!!!

VSEM SKUPAJ TUDI LEPE PRAZNIKE!!! user posted image user posted image user posted image Julci - luštna čestitka.

Pri nas snežiiiiiiii.....no, ja samo da se tole vreme popravi do naslednje nedelje!!!!!!

Včeraj sem bila pa v gledališču - in sem gledala komedijo Evrofilija - kar zabavno, se človek malo nasmeje. Letos sva z možem vzela samo eno abonmajsko karto, pa se malo izmenjujeva...včeraj sem bila jaz na vrstiuser posted image .

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
22.3.2008 9:58:27   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

laubica ... si pisala o sinu (a je bil nekje v šoli v naravi al kako ... upam da nisem kej zabluzila) ... sem se spomnila nase ko sem zadnjič dobila da je sin sprejet jeseni v vrtec, pa sem dobila cmok v grlo, pa solzne očke ... sej vem, sej vem ... vse nas skrbi, bo skrbelo ... sej smo mame ...

kaj majo novembrke za ene ideje ... kakšen ribežen, kaj pa je s tem navadnim narobe ... jst sem pri uvajanju GH kmalu nehala komplicirat ... sam to vem, da sem najprej kupila neko riževo kašico, bio ... je bla zanič, sine ni jedel ... pa smo končali s kariero bio neslane hrane ... pa itak sem sam z vilicami mal zmučkala, pa je blo ...

a samo zoo za 30 ... to je pa še boljš ... ker naš sine pol mora odspat svoje, pa je to najlažje v avtu ... kaj pa ura ... zihr sem spregledala ...
Ja NELI-v šolo v naravi je šel-in DANES je domaaaaaa-kako sem vesela-NIČ ni jokal -nobedenuser posted image
Ja tudi jaz sem jokala-ko je šel moj v vrtecuser posted image
Ja naše novemberke so tako posrečene ena nekaj kupi-in pol VSE za njo ponavljajo in kupujejo od lesenih stajic,do lesenih stolčkov,steklen ribež in še bi se dalo naštevatuser posted image

Timon ,sam da je bolje,pa Tinej bo tud kmalu doma,a ne mami
JJJJJJa končno sem ga dočakala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - to je pa hecno ja, mislim kupovanje in ponavljanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Fora. Ma ni za pretiravat. Predvsem je treba vedet, kaj res rabiš - user posted image user posted image user posted image . Kaj pa vem, mogoče z leti postaneš mal pametnejši pri teh rečeh...user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo Laubica pa je doma Tinej!!!user posted image user posted image user posted image . Naslednjič ti bo lažje.

Joj, glede vrtca...ko je šla Urška prvič...sej me je še danes sram, ko pomislim, kakšen cirkus sem zganjalauser posted image user posted image user posted image user posted image . Jokala itak, kot dež, potem sem se okrog vrtčevske ograje plazila, ko so bili malčki na dvorišču in preverjala situacijo...skratka bog pomagajuser posted image user posted image user posted image .

Pri tadrugi sem bila že bolj utrjenauser posted image .

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
22.3.2008 9:59:01   
viator
Julči - pirhi so ful hudi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
22.3.2008 10:06:45   
julci
Ker bila je prava lunca,
se VILMI je rodila punca,
ker na puncah svet stoji,
bo JULIJA za fante tri.
Vilma iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice,
JULIJA dobrodošla med nami.
user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
22.3.2008 10:08:17   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Julči - pirhi so ful hudi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala,saj če bi hotla da so taki mi itak ne bi rataliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
22.3.2008 12:25:34   
dodi

Pubertetnikov račun
Pubertetnik pride v kuhinjo, kjer mama kuha kosilo in ji pomoli pod nos list papirja, kjer piše:
1. Za pomite stopnice: 10 evrov.
2. Za dobro oceno v šoli: 12 evrov.
3. Za pospravljeno sobo: 11 evrov.
4. Ker sem odnesel smeti: 5 evrov.
5. Ker sem opral solato: 5 evrov.
6. Ker sem posesal stanovanje: 15 evrov.
Skupaj: 58 evrov.
Mama se obrne k njemu, ga nežno pogleda, si obriše roke v predpasnik, vzame list papirja, ga obrne in začne pisati:
1. Za to, da sem te 9 mesecev nosila pod svojim srcem: 0 evrov.
2. Za to, da sem te rodila: 0 evrov.
3. Za vse prečute noči, ko te je bolel trebušček in si jokal: 0 evrov.
4. Za vse poljube, ko si bi žalosten: 0 evrov.
5. Za vse previte ritke, ko si bil pokakan: 0 evrov.
6. Za vse sendviče: 0 evrov.
7. Za vse molitve, ko si imel v šoli kontrolke: 0 evrov.
Skupaj: 0 evrov.
List je vrnila sinu. Ko ga je fant prebral, so mu po licih začele polzeti solze. Vzel je list papirja in na svoji strani brez besed napisal: Plačano!

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
22.3.2008 12:31:00   
dodi
Pa še to v razmislek.....user posted image

Družinska sreča
Podarjena mi je bila družinska sreča. Ne mislim na družinsko srečo, ki jo doživljam v svojem domu. Mislim na preprosto rastlinico z imenom družinska sreča. Polna drobnih lističev se je razraščala in polnila v lončku vse kotičke svojega domovanja. V preobilju je kipela celo čez robove, ki mi je bila podarjena.
Razveselil sem se je in jo postavil na sredino mize v dnevni sobi. Več dni sem jo hodil občudovat in negovat. Potem pa ... saj veste, za družinsko srečo ni bilo več časa. Preobilje skrbi, pomembni opravki, neodložljive poti, srečanja, daleč vstran od skupne mize in sobe in družinske sreče, ki je vedno bolj hirala brez nege. Brez pozornosti, brez ljubezni.
Nekega dne sem stopil v dnevno sobo in moj pogled se je ustavil na družinski sreči - umirala je. Prej kipeče preoblije živlenja je venelo in prebudilo je očitek: “Zakaj si me zapustil? Kje si bil? Vse ti je pomembnejše od mene?” Grešnik sem stal pred krhko stvarco in vedel sem, da se moja krivda imenuje nepozornost, brezbrižnost, zanemarjanje ... Bilo me je sram. Ali ni zapisal pesnik: “Če pozabiš na cvet, boš pozabil na človeka; če spregledaš rožo, boš spregledal brata.” Prilil sem vodo in upal, da bo sreča oživela. Pa ni - bilo je prepozno. Skupna miza je postala pusta in hladna. Nobena stvar ni mogla nadomestiti družinske sreče.
Nekega dne sem vstopil v cvetličarno. “Družinsko srečo bi rad!” Cvetličarka mi je izbrala najlepšo. “Koliko stane?” sem hotel vedeti. Žena živahnih oči se je nasmehnila: “Družinska sreča se ne prodaja. Podarjena vam je!” Presenečem sem se zahvalil, in ko sem hotel oditi, mi je rekla v naročilo: “Družinsko srečo morate zalivati vsak dan. Zelo občutljiva je. Ne pozabite na to tudi, ko imate veliko skrbi in opravkov!”
“Vem,” sem tiho odgovoril in jo ponesel v življenje.
Karel Gržan
Iz knjige Zgodbe za srečo v družini

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
22.3.2008 14:52:53   
Laubica
tata peljem v torek pod nujno v lj v bolnico na novo presaditev,ker se je stanje poslabšalo...

majrim-upam da bo pesaditev uspela in bo oče okrevaluser posted image user posted image user posted image user posted image zate pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rodila se je julija ... danes ponoči ob 1.26 ... velika 50cm in težka 3010g ... sporoča srečna mamica vilma.

naj jim bo lepo ...
ČESTITKE-VILMA-ZATE             user posted image user posted image IN ZA JULIJO

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
22.3.2008 15:07:00   
Laubica
DODI-oboje me je zelo ganlo in dalo mislit-hvalauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
22.3.2008 16:47:38   
mateyka
hvala punce, sej bomo nardil tko, da bo najbolj optimalno (se ravno menimo kako in kaj narest.)
julči, super pirhi user posted image dober tek vsem želim user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
22.3.2008 17:21:42   
viator

IZVIRNO SPOROČILO: julci

IZVIRNO SPOROČILO: viator

Hvala,saj če bi hotla da so taki mi itak ne bi rataliuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri imamo  "kičaste" - so punce zbrale barve. Meni so najlepši na to temo, kot so tvoji Julci.

Hmmm - Dodi, res ti da mislit. Včasih najbolj pomembne stvari v življenju jemljemo kot samoumevne...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
22.3.2008 17:22:29   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

hvala punce, sej bomo nardil tko, da bo najbolj optimalno (se ravno menimo kako in kaj narest.)
julči, super pirhi user posted image dober tek vsem želim user posted image

Drži se Mateyka!!!user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
22.3.2008 19:51:49   
Laubica
ČEEERR KJE STEuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
22.3.2008 19:53:44   
smotka lonib
Hojla!

Bom bolj hitra. Vas bolj malo spremljam, včasih na hitrco.

Mateyka!
Držim pesti, da bo še vse OK s tvojim očetom.user posted image user posted image user posted image

Vilma!
Za Julijo želim, da bi bila pridna dojenčicauser posted image user posted image user posted image

Za vse obmesečnike, ki ste praznovali želim vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
22.3.2008 20:24:30   
dodi
Čer!

Prišli od žegna,povečerjali,nekaj jih že spi-nekaj še ne-se oglasim kasnejeuser posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
22.3.2008 20:31:18   
Laubica
Pri nas manjši spi od 18h ta velik je pa z atijem na hokejski tekmi-jesenice -MBuser posted image jaz pa čakam če bo kera kaj povedalauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
22.3.2008 20:54:59   
julci
tk,naša rr je v zeleni barvi-zunaj pa sneguser posted image

tk jaz pa zdaj zasluženo počivam,sem še prej zlikala cote,tk da zdaj pa ni več kupauser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
22.3.2008 21:25:24   
stephany
Vilma - čestitke ob rojstvu tvoje princeske Julije!
user posted image    user posted image

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
22.3.2008 21:29:51   
stephany
Julči - kot so že ostale punce rekle - user posted image user posted image user posted image  za pirhe, res so ti lepo uspeli! Sedaj si pa le privošči in malo odpočij, ko si bila tako pridna!

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
23.3.2008 8:16:46   
makala
Jutro.
Vsem želim lepe in srečne velikonočne praznike.
Naši mali princeski pa vse naj naj za obmesečnico.
user posted image

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
23.3.2008 9:49:52   
natasaom
dan user posted image  mi smo pozajtrkovali,sedaj sva s hano atiju kremšnite naredile-ma roj dan-
pa ful ima dela s nacko (morski prašiček)user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
23.3.2008 12:45:57   
stephany
Lana in mamica Makala - vse najboljše za obmesečnico!

user posted image       user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
23.3.2008 12:54:58   
stephany
Pa še najlepše želje za dragega od Natašeom, ki danes praznuje. Vse najboljše!

user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
23.3.2008 14:01:58   
julci
Lana in mamica Makala  vse najbolše za obmesečnico
user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
23.3.2008 15:00:21   
neli99
... še pozdravček od mene, ki ravno visim tuki gor ....

čestitke vsem ki praznujete obmesečnice, RD in vsem ki praznujete praznike ...

mi smo pojedli kosilo v razširjeni sestavi, potem pa so mogli otroci spat... zdej mamo pa siesto ...

zuni pa globoooooooka zima user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?