viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica laubica ... si pisala o sinu (a je bil nekje v šoli v naravi al kako ... upam da nisem kej zabluzila) ... sem se spomnila nase ko sem zadnjič dobila da je sin sprejet jeseni v vrtec, pa sem dobila cmok v grlo, pa solzne očke ... sej vem, sej vem ... vse nas skrbi, bo skrbelo ... sej smo mame ... kaj majo novembrke za ene ideje ... kakšen ribežen, kaj pa je s tem navadnim narobe ... jst sem pri uvajanju GH kmalu nehala komplicirat ... sam to vem, da sem najprej kupila neko riževo kašico, bio ... je bla zanič, sine ni jedel ... pa smo končali s kariero bio neslane hrane ... pa itak sem sam z vilicami mal zmučkala, pa je blo ... a samo zoo za 30 ... to je pa še boljš ... ker naš sine pol mora odspat svoje, pa je to najlažje v avtu ... kaj pa ura ... zihr sem spregledala ... Ja NELI-v šolo v naravi je šel-in DANES je domaaaaaa-kako sem vesela-NIČ ni jokal -nobeden Ja tudi jaz sem jokala-ko je šel moj v vrtec Ja naše novemberke so tako posrečene ena nekaj kupi-in pol VSE za njo ponavljajo in kupujejo od lesenih stajic,do lesenih stolčkov,steklen ribež in še bi se dalo naštevat Timon ,sam da je bolje,pa Tinej bo tud kmalu doma,a ne mami JJJJJJa končno sem ga dočakala - to je pa hecno ja, mislim kupovanje in ponavljanje . Fora. Ma ni za pretiravat. Predvsem je treba vedet, kaj res rabiš - . Kaj pa vem, mogoče z leti postaneš mal pametnejši pri teh rečeh... Evo Laubica pa je doma Tinej!!! . Naslednjič ti bo lažje. Joj, glede vrtca...ko je šla Urška prvič...sej me je še danes sram, ko pomislim, kakšen cirkus sem zganjala . Jokala itak, kot dež, potem sem se okrog vrtčevske ograje plazila, ko so bili malčki na dvorišču in preverjala situacijo...skratka bog pomagaj . Pri tadrugi sem bila že bolj utrjena .
|