|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
20.3.2008 9:32:56   
julci
Danes pa praznuje svojo obmesečnico MATIJA in njegova mamica DUŠKAMB.
Matija vse najlepše
user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
20.3.2008 9:36:14   
mateyka
pri nas sije sonce in je -10 user posted image
mi bi mel pa novo lado nivo - ker gre povsod user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
20.3.2008 10:37:58   
Laubica
Mateyka-vauuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image

MATIJA VSE NAJBOLJŠE ZA POL SVEČKE
user posted image
MAMICI DUŠKI -ZA TAKEGA JUNAKA,PA TOLE
user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
20.3.2008 10:49:05   
hanna1
Matija.....čestitam user posted image user posted image user posted image -POL LETA že praznuješuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

mamici duskimb pa lep sončen pozdravček od Hane in njene mame user posted image

user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
20.3.2008 10:49:45   
Laubica
Duška-po tvoji zaslugi -se moj otrok danes zjutraj NI zbudil z luskasto kožo po obrazu in tudi temenc je 3/4 majn-HVALA TI
Je pa zato moj malček od včeraj zvečer šmrkavuser posted image sem mu ob 23h sesala z pumpico nosek in ob 5h zjutraj tudi pol sem pa parno kopel z kamilic naredila in sva šla skupaj pod brisačo ,sem mu zraven pela in je kar revček zaspal.Prvo pa da vam še povem KAKO SEM SMOTANA IN NERODNAuser posted image user posted image user posted image ko sem šla z njim iskat brisačo sva se mogla počepnit ker so spodaj v omari pa mi je malček naenkrat cmoknil z glavico napej in se fullll ruknil v polico KAPPP ME JE SKORAJuser posted image user posted image user posted image user posted image krvi ni je pa znamenje rdeča zareza-joj je jokal,no da še ni bilo dovolj sem pol pod brisačo naju spravljala (ko se je umiril)in pozabla da je lonec vroč in ga je malček primiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol še je bil jok in ga hitro dam vstran z to rokico in pol je še z drugo primil-mislimmmmmmmmm,tako sem bila že znervirana da mi je srce bilo 100 na uro-BOGO MOJE DETE kaj sem delalauser posted image user posted image user posted image user posted image no ko sva se končno potolažla ,rokice sva seveda dala takoj pod mrzlo vodo(nič ni mehurjev)sva šla inhalirat in je revček od vsega hudega zaspaluser posted image user posted image user posted image -je pa ta pumpica res ZLATA vredna pa fizološko mu špricam in na podplate mu masiram kremo proti prehladu-no upam da bo hitro boljši-zdaj je tašča šla z njim ven,ker vročine pa nima

< Sporočilo je popravil Laubica -- 20.3.2008 10:51:18 >

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
20.3.2008 10:52:13   
Laubica
Sem zdaj ta roman za vsak slučaj kopirala -pa je dobro šlouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
20.3.2008 10:53:29   
Laubica
Hana-res smo lahko presrečne ko imamo zdrave otrokeuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
20.3.2008 10:59:12   
hanna1
mene pa Vilma....jo pogrešem...grem malo k marčevkam špegat....user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
20.3.2008 12:59:16   
hanna1
.....malo nostalgije

http://www.youtube.com/watch?v=wcVLeUFW-AM

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
20.3.2008 13:20:31   
dodi
...MOJA JE PA TA.........

http://www.youtube.com/watch?v=nDrxJXjIgG4

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
20.3.2008 13:58:38   
dodi
IN TA............
http://www.youtube.com/watch?v=AOuYHnaolxA&feature=related

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
20.3.2008 14:10:44   
viator
Vse najboljše Matija in Duška za 6. mesecev!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mateyka - uhh -10, to pa je mraz!

Laubica, nič se sekirat, pride kak dan, ko smo bolj nerodni. user posted image K sreči otroci niso tolk občutljivi..uhh kolk kozlarij sem že jaz naredila.

Ja, pri tehle pesmicah z z youtuba te pa res nostalgija na mlada leta popadeuser posted image .

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
20.3.2008 17:35:42   
dodi
Taka približno bo naša miš za obhajilouser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
20.3.2008 18:01:36   
Anonimen
Ojla punce.

midva z malčkom se zahvaljujeva za čestitke. Danes sem se kar raznežila - enostavno ne morem verjet, da je minilo že  6 mesecev.

Sem pa bila danes taksist in sem sedaj kar izčrpana. Julči zelo mi je žal, da mi ni zneslo. Sem se kar razvadila ko sta ati in tašča vedno taksirala otroke. Danes pa sem bila jaz v igri. Pa še glava me je bolela in to divje. In spet sem spila 3 kave. Nevem kaj je to zadnje čase - spomladanska utrujenost?????

Dodi - mala je prava princeska!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3739
20.3.2008 18:16:26   
dodi
user posted image

ZA MALEGA PRINCA MATIJO....

user posted image

......IN ZA MAMICO DUŠKO............

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
20.3.2008 19:23:05   
julci
čer

Dodi tvoja hčerkica je prava mala lepotička,mini nevestica.Lepo oblekco bo mela.

Duška ne sekiri se,če nismo uspelekavospit,pa malo počvekat.Pridem če ne naslednji teden pa čez14 dni.Danes je bil pa ful brzinski,še sama nisem utegnala kave spit,pa je bil že nazaj.Bomo drugič nadoknadleuser posted image

Laubica pravijo da se živemu človeku vse zgodi,vglavnem da ni kaj hujšega.Mali otroci pa tud hitro pozabijo.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
20.3.2008 19:47:02   
Anonimen
Super, da nisi jezna. Ampak mi res ni zneslo.

Čez 14 dni pa bo mogoče spet topleje.

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3742
20.3.2008 19:55:09   
Laubica
Laubica pravijo da se živemu človeku vse zgodi,vglavnem da ni kaj hujšega.Mali otroci pa tud hitro pozabijo.
Saj on ja-jaz ne bomuser posted image
Dodi -lepo malo nevestico imateuser posted image
Julci-upam da se kmalu spet vidimouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
20.3.2008 20:55:17   
mateyka
dodi, sej ta obleka je pa prav nobel - niti približno tko načičkana k una prva, ki si jo prilimala. ta se mi zdi prav fensi user posted image hehe, pa "barbi" rokavičke in torbica user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
20.3.2008 21:03:04   
dodi
Saj  potem nisem naročila po Ebayu ampak mi jo je dala ena gospa,ki je ne rabi večuser posted image user posted image user posted image  in meni je bila tako všeč,pa še taka je kot bi bila delana prav za njouser posted image user posted image user posted image  jaz sem ful vesela,da je bila tudi naša miš zaovoljna,pa seveda jaz in ati........

Kako praznujete Veliko noč?
Pri nas je Velika noč največji krščanski praznik,na katerega se temeljito pripravimo.Strogo se držimo posta in vsak se odpove kaki stvari,ki jo ima rad....pred praznikom seveda očistimo tudi svoje duše,tako da gremo k spovedi in da odpustimo vse zamere,ki so se nabrale skozi leto...

Na petek ponavadi pečem potico,na ta dan se striktno držim običaja,da naj se cunje nebi sušile na vrvici....ker na ta dan visi na križu Kristus...popoldan se udeležimo obredov in zvečer skupno molimo žalostni del rožnega venca...

Sobota...priprava in barvanje pirhov,kuhanje mesa,peka kruha za žegen...in nato priprava košaric in košare...pri nas nosijo punce...Žan pa nese gobo za ogenj....

V nedeljo zjutraj,preden gremo k maši pozajterkujemo blagoslovljena jedila in nato gremo k vstajenski procesiji (imamo jo ob pol devetih user posted image ) ...in nato preznujemo v krogu svoje družine...v nedeljo ali velikonočni ponedeljek pa gremo na obisk k njegovim domov...

Kar se tiče tega velikonočnega zajčka....to se mi zdi sama zabloda in praznik kot tak zgubi na pomenu

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
20.3.2008 21:27:18   
julci
Pri nas je pa že skoznavada,da se v petek barvajo jajčka,speče potica in skuha meso,v soboto se potem vse skupaj pripravi za k žegnu.v nedeljo imamo potem družinski zajtrk.Potem pa nesemo popoldne pisanko,Miha jo dobi v nedeljo dopoldn,Zala pa v ponedeljek.Pri nas je pisanka že tradicija.
se spomnemkako lepo je vsako leto svakinja pripravla malenkosti-čokoladice,bombončke,lizanke,jajčke,pomaranče,kakšna igračka se je našla vmes,potem pa mu vse to skrila okolihiše in je mogel pol iskati.Kako navdušen je bil vsakoleto,zdaj je pa že prevelik,da bi to iskal.Je mel takelampijončke v očeh,ko je hitel in gledal zemljevid,da ja ne bi kaj ven spustiluser posted image ,na koncu pa je mogelnajti še zemljevid na katerem je bil označen zaklad-knjiga.Mislim da muje to ostalo res v najlepšem spominu.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
20.3.2008 21:30:36   
Laubica
Mi pa imamo v petek post,v soboto kuhamo pečemo in nesemo k žegnju v nedeljo jemo žegenj in obišemo svoje bližnje ,to je to nič kaj posebnegauser posted image .
Mi je pa zelooo lepo kako imate VI Dodi-to lepo porihtanouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
20.3.2008 21:45:16   
dodi
Kaj vem...saj pri nas tega ni bilo...je bil prevečkrat vmes alkoholuser posted image user posted image user posted image ,meni je vse to pripovedovala moja stara mama,me naučila moliti,mi pripovedovala zgodbe svetega pisma,legende o hudiču,ki se je potikal tod okrog,navade in običaje starih dni...in meni so bile nekatere tako všeč,da sem se že kot otrok odločila,da bom to posredovala svoji družini...tudi molitev pred jedjo,je pri nas odnesel alhohol...sedaj ko imam svojo družino,pa se tega držimo in vsak dan molimo....
Tudi molitev pred spanjem ohranjam in  molitev ki jo je me naučila stara mama jim preden ugasnem luč vsak dan povem,gre pa takole:Bog daj srečno,mirno lahko noč,da bi nas angelčki in pa Jezuščk-merkal celo dolgo,dolgo noč...
To mi je stara mama navadno zaželela preden sem šla spat...o bog kako jo pogrešam...pa je bilo decembra že 12 let od kar je umrlauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dodi -- 20.3.2008 21:46:13 >

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
20.3.2008 21:51:10   
hanna1
dodi,to pa imate zelo lepo pošlihtano,tako smo mi imeli včasih doma.Zadnje čase se zopet poskušam držat nekega reda,čeprav mi je večkrat služba prekrižala naččrte,ker se mi je zgodlo,da sem bla celo nedeljo in še ponedeljek v službi in pol smo pisanko včasih dali na cvetno nedeljo.Jutri bom pač delala vse ..potica ,jajčka kuhanje mesa,bomo pa imeli strogi post.Lepo,da še molite,meni so včasih starši tako silili k molitvi,da mi je bilo na trenutke res muka.Molitev zame niso samo besede,ampak moraš to tud doživet v srcu.V soboto nesemo dopoldne k žegnu,popoldne grem k moji mami,da pospravima--kdaj bom le sebi (tako po kiticah delam in ko pridem do kraja,lahko začnem od začetka user posted image ),pol še k tašči na obisk,ker ima danes RD,v nedeljo zjutraj pa greva z sinom k vstajenski procesiji-ob pol osmih,ob desetih pa še ati,jaz pa kuham kosilo-zjutraj za zajtrk pojemo malo žegna-mora bit pa zakosilo obvezno kruhov hren-je zakon  user posted image user posted image .Potem bomo pa popoldne nesli pisanko k mojima dvema krščencema,dve pa sem že odpikala--ena od teh je tud letos zadnja,pa verjetno jo bo takrat tud Blaž dobil:Hana ap bo najbrž dobila...še niso nč klicali,pa verjetno pridejo samo na obisk,ker  imamo botro iz MB,tam pa ne dajejo tako pisanke ,kot mi.....

Pripravljam skupaj za potico,prej sem mlela domače orehe,pa kokos mlejem počasi na kafe mlinček za kokosovo potico,pa rozine morm it malo namočit v rum,da se čez noč fajn napijejo user posted image user posted image ,pa spanje mi že diši,pa....user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
20.3.2008 21:59:16   
hanna1
Kako lepo je,če imaš neko osebo,ki te tudi z zgledom vodi skoz življenje in ti privzgoji lepe navade--ampak odločila si se za to sama in nihče te ni silil.Hvala bogu za tako babico,če bi videla kako dobro je posejala svoj zrnje in kako bogato je rodilo skozi vero v tvoji družini in zato ste tudi zadovoljna in nezahtevna družina in vse se vam v dobro izide,naj bo tako še naprej in user posted image user posted image user posted image zate in za tvojo zlato babico,naj bdi nad delom tvojih najdražjih

....lepa oblekica,prav ulita je zanjo,fajn,da ste tako dobili ,ko pa rabi sam za tisti dan....

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?