|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
6.2.2008 11:38:02   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Mojega bratranca hčerka, stara 17 dni je prenehala dihat, medtem ko se je podojila in je mama zraven zaspala oz. so obe, le da je mala zaspala za vedno. Ko se je mama zbudila, je bilo žal prepozno. Žal je tako, da ko spimo, ne slišimo, kako dojenček oz. novorojenček diha.

Upam, da nisem preveč zatežila.

Nisi zatežila - žal je vse to del življenja user posted image  Pa moramo se zavedati, da nič ni 100%. Ne spanje ob otroku, ne AngelCare. Poleg tega so dojenčkovi možgani mnogo bolj občutljivi in bistveno manj časa preživijo brez kisika kot npr. možgani odraslega človeka. To pomeni, da je tudi odzivnega časa za oživljanje mnogo manj oz. je bistveno krajši user posted image

Iskreno sožalje ob tej grozljivi izgubi user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
6.2.2008 11:38:36   
Pepita
Lep dan vsem, bogice kakšne težave imate. Saj nimamo več daleč do cilja. user posted image
Jaz tudi tega AC ne bom imela, raje ne razmišljajte o tem, kaj se lahko zgodi ... ker boste samo še bolj nervozne in panične.

Jaz sem pa danes mislila imeti sadni dan, pa bolj kot sem te jabolke jedla bolj sem bila lačna, tako da sem morala sedaj kos kruha. Meni ni jasno kako lahko ene zdržijo.

A tale test za sladkorno vsaki delajo? Ker meni ga ni predpisal. Je pa moja sestrična tudi imela to nosečniško sladkorno. Pa je dobila tisti aparat za merjenje sladkorja in vse pripomočke zraven, pa je rekla, da ni bilo tako hudo, se je tudi kdaj pregrešila.

Sem danes vesela sem rabljeno košaro dreami kupila, in to v enaki barvi kot imam športni del user posted image user posted image . Zdaj samo še čakam da jo grem iskat. Potem pa so se ti večji nakupi za nas končali. Samo še kozmetiko, pa kakšno malenkost moram kupiti (čeprav vem, da to tudi ne bo poceni).

LP

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
6.2.2008 11:41:37   
sesil
a v nosečnosti imate tudi sadne dneve? jaz niti pomislila nisem nato, sem jih pa imela pred nosečnostjo in včasih so prav pašali.

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
6.2.2008 11:44:05   
Pepita
Pri nas jih G priporoča, če se preveč rediš. Sicer se jaz ne, sam malo zarad prevetive sem mislila.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
6.2.2008 11:46:26   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Mojega bratranca hčerka, stara 17 dni je prenehala dihat, medtem ko se je podojila in je mama zraven zaspala oz. so obe, le da je mala zaspala za vedno. Ko se je mama zbudila, je bilo žal prepozno. Žal je tako, da ko spimo, ne slišimo, kako dojenček oz. novorojenček diha.

Upam, da nisem preveč zatežila.

Ja, sej tega me je itak strah in me je bilo že pri Timiju.  Še bolj bi me pa bilo, če bi bil otrok v sobi stran od mene... Joj, sploh ne smemo o tem razmišljat... Sam kako pa deluje Angel Care, če imaš plošče v svoji postelji, otrok pa ti zaspi v naročju. najbrž se ne javi, ker vsaj ti dihaš.. ne predstavljam siuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
6.2.2008 12:03:01   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

A so potem ugotovili, kaj je bilo narobe?

Menda se temu reče "smrt v zibelki". Nič niso ugortovili, da bi bilo kaj noarobe.
Se je pa zgodilo pred približno šestimi leti in je bilo res grozno za starše. k sreči pa imata še dva sončka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
6.2.2008 12:07:16   
Naty*
Dan bejbe! Kak lep sončen dan mamo ane user posted image , se kr razpoloženje izboljša!

Grem hitr komentirat za nazaj....

barbaw kaj sem se nasmejala pri onem vicu o ginekološkem asistentu user posted image user posted image user posted image , sm mogla takoj še mojmu dat za prebrat user posted image user posted image .

jana81 kaka luštna slikca user posted image ! Ampak tale mali je pa zelo hitr začel pozirat, le glej da ga bosta tud pol spodbujala v tej smeri user posted image !

katina žal mi je, da se je tko izteklouser posted image , ampak upam, da boš uspela čimboljš dat to skoz in da bo po porodu vse tko kot prej. user posted image

**** lepo, da si prispela pa mislim, da si sonček prinesla s sabo, ker ga prej že neki dni ni bilo. Še dobr, da je Vrhnika tolk bliz Logatca, da mamo kej od tega user posted image .

edinaos to je pa tko, ko bo oči zaščitniški do svoje punčke, pa bo vsazga mulca grdo gledal, k jo bo hotu ven peljat user posted image . Verjetno bosta moj pa od Tamare precej bolj ponosna, če bo fantič reku, da gre na zmenek pri šestnajstih user posted image .

Tamara glede vožnje bom pa js mogoče zdej mal težje zaradi mojih problemov z želodcem... že do Postojne težko sedim v prisiljeni drži v avtu, tko da bi se js tud priporočala, da bi kera druga peljala user posted image ...sej za avto ni problem, ampak peljat pa res ne upam, ker me vse tišči pol. Glih zato nisem šla v Celje včeri.

Estrella* pobčev za tvojo user posted image  bo pa dost v okolici, tko da se nič ne sekiraj! Zihr bo kazga fajnga pripeljala domov, sej smo tud mamice same fajne user posted image !

barbaw men tud ni nič jasno, kar se teh kil tiče...v decembru 4 kile gor, zdej sm pa že en mesec na isti teži. Pa ne da glih pazim... ampak očitno majo naši user posted image  svoj sistem izkoriščanja "naravnih virov". Sej če gre kej iz mojih maščobnih oblog, se nič ne pritožujem user posted image . Kar se pa tiče položaja ležanja pa js že tud ne vem, kako naj se uležem. Al me boli želodec, al ledvice, al me pa mali brca, ker mu ne paše, da ležim na boku... ma sej kr ne veš kaj bi...

špelin@ upam, da se boš hitro pozdravila. Te viroze ponavadi ne trajajo več kot kake tri dni, vsaj to je dobra stran. kasso isto velja za tebe in tvojega otročka ...pozdravte se ženske!

aurora js razmišljam o nakupu angel care, ampak bomo na koncu vidli, kako bo, ko bo vse nujno nakupljeno. V vsakem primeru baby sitter al pa angel care...če bo šlo, mogoče celo oboje user posted image . Sicer bo tud v isti sobi kot midva prve štiri ali pet mesecev, ampak vseeno mam rajš AC, kot pa, da bi vsake 10 minut poslušala, če še diha.

Ej bejbe vam morm povedat, da sm včeri iz prve roke in samo nekaj ur po porodu zvedela izkušnjo o porodu z ultivo...in morm rečt, da sem se skor sigurno odločla, da se odločim za njo. Sicer je pa dobra stran tega, da se lahko na podlagi poteka poroda za njo odločiš vmes. Je pa rekla sestrična, da je mela mala ful velik obseg glavice in se je raztrgala pa še prerezali so jo user posted image ...tko da je kr dobro zašita. Odpirala se je ful počasi, pol je vzela ultivo in se je ful na hitro odprla, tko da je bla kr šokirana, ko so rekl, da samo še nekajkrat potisne pa bo rodila.  Je rekla, da morm vedet, da tud če mislim, da mam visok prag bolečine bom takrat ugotovila, da temu verjetno ni čist tko user posted image . No ampak ona in punčka sta vredu in to je glavno user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
6.2.2008 12:14:27   
jana81
sem se zdle spomnala ko sem naty-in post prebrala...so mi včeri na 3D rekl, da je mali v rasti že v 28.tednu, po tistem BPD (ne vem kaj je to) pa že v 30.tednu, ma pa že 1150g, joj kok bo šele težek ko bom rodila.user posted image  in moj rok bi lahko bil že 27.4., sam se moj user posted image  ne strinja z aprilom.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
6.2.2008 12:17:13   
barbaw
Pa sem nazaj!

Vse je bp, slišala sem srčka, mala brca kot nora, bolniška še naprej. konec drugega meseca pa ponucam stari dopust potem pa porodniška. user posted image

Angelcare in angelsound se meni zdita dobri naložbi, vendar za mene osebno nepotrebni, ker bomo imeli user posted image  v spalnici (spet). Ko postaneš mamica novorojenčka spiš tako, da slišiš vsak gib, ki ga otroček naredi. Se je prvič obneslo bit brez, se bo pa še drugič. Jaz sem striktno za to, da spi dojenček pri meni, poznam pa ljudi, ki ga dajo v drugo sobo takoj ko pridejo iz porodnišnice. user posted image

Prehlad tudi mene daje, vendar ni hujšega kot neprehoden nos.

Kasso in Špelin@ vidve pa res imata pestro življenje.

sesil cukr se meri vedno na tešče.

**** dobrodošla v SLO. user posted image  Nekaj sončka pa si prinesla s seboj.

Naty user posted image  za sestrično. Šivi se bodo zacelili, samo da sta mamica in user posted image  dobro.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
6.2.2008 12:19:34   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Ej bejbe vam morm povedat, da sm včeri iz prve roke in samo nekaj ur po porodu zvedela izkušnjo o porodu z ultivo...in morm rečt, da sem se skor sigurno odločla, da se odločim za njo. Sicer je pa dobra stran tega, da se lahko na podlagi poteka poroda za njo odločiš vmes. Je pa rekla sestrična, da je mela mala ful velik obseg glavice in se je raztrgala pa še prerezali so jo user posted image ...tko da je kr dobro zašita. Odpirala se je ful počasi, pol je vzela ultivo in se je ful na hitro odprla, tko da je bla kr šokirana, ko so rekl, da samo še nekajkrat potisne pa bo rodila.  Je rekla, da morm vedet, da tud če mislim, da mam visok prag bolečine bom takrat ugotovila, da temu verjetno ni čist tko user posted image . No ampak ona in punčka sta vredu in to je glavno user posted image

ej, ne delaj mi lustov, jest moram v lj rodit user posted image  ma sej bo..sam mal me je strah, ker - ce cist iskren povem - G je rekla (po mojih pripombah, da me tisti kljun zelo zelo zelo boli!), da sem spodaj pac malo bolj "ozka" ja super! user posted image  tko da mene recimo EA ful mika, pa tut ultiva, sam v lj je nimajo, EA pa kot po tomboli user posted image

ma, sej bo, je lih ena RRjevka rekla, da "not je slo bolj na izi, ven bo mogl it, ceprav na hard!" user posted image  

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
6.2.2008 12:26:10   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Vse je bp, slišala sem srčka, mala brca kot nora, bolniška še naprej. konec drugega meseca pa ponucam stari dopust potem pa porodniška. user posted image

a ti si mogla it tud na komisijo po enem mesecu bolniške?
men je reku da po enem mesecu morem na komisijo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
6.2.2008 12:29:34   
Naty*
Ja narava sej verjamem, da je zoprno, da nimaš možnosti koristit ultive al pa EA, tud če bi želela. Mogoče se bo pa navsezadnje izkazalo drugače, kot trenutno kaže.. Nekaj časa še maš, da se mal bolj razširiš tam spodaj user posted image ...veš da se včasih stvari razpletejo drugače, kot pričakujemo.

Pa isto zate jana81 sm glih govorila z mami od mojega user posted image ... ob rojstvu je bil velik 56, pa težek okrog 4,5 kg user posted image  (upam, da bo najin mali kej manjši)... no u glavnem je rekla, da ga je še najlažje rodila, še prerezali jo niso. Poznam pa eno, ki je rodila fantka težkega 2,4 kg, pa velikega 46 cm, pa je mela ful težek porod.

Mislim, da je kr težko vnaprej ocenit kaj se bo dogajalo, ko bo prišel čas za nas user posted image .

barbaw sej pravim, midva ga bova mela tud neki mesecev v spalnici, ampak bom vseen bolj mirna, če bom mela Angel care. Sodelavka je rodila septembra in je mel mali ful probleme z dihanjem. Kr naenkrat je nehu dihat, pol so mogl pa mal potrest in je začel normalno. Že v bolnici je blo tko in ko so prišli domov, sta celo noč spala (če sta sploh spala) ob prižgani luči in ga nadzorovala. Ker gibanje res slišiš, dihanja pa ne vedno.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
6.2.2008 12:30:20   
TamaraJ

Tamara glede vožnje bom pa js mogoče zdej mal težje zaradi mojih problemov z želodcem... že do Postojne težko sedim v prisiljeni drži v avtu, tko da bi se js tud priporočala, da bi kera druga peljala user posted image ...sej za avto ni problem, ampak peljat pa res ne upam, ker me vse tišči pol. Glih zato nisem šla v Celje včeri.

Sem ža kasso predlagala, da lahko jaz vozim. Rada vozim, ti bogica boš spredaj (k se da sedež nazajuser posted image ) in tudi vseh 5 se nas komot zbaše v avto. Kasso pride do Logatca npr., tam poberem še tebe in edinaos... in spotoma poberemo na Vrhniki še ****. Ti boš navigator, ke rpoznaš pot in mislim, da nam bo uspelouser posted image user posted image .
Je še katera iz tega konca? Sicer pa kombi najamemouser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
6.2.2008 12:32:01   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Sem ža kasso predlagala, da lahko jaz vozim. Rada vozim, ti bogica boš spredaj (k se da sedež nazajuser posted image ) in tudi vseh 5 se nas komot zbaše v avto. Kasso pride do Logatca npr., tam poberem še tebe in edinaos... in spotoma poberemo na Vrhniki še ****. Ti boš navigator, ke rpoznaš pot in mislim, da nam bo uspelouser posted image user posted image .

Evo js sm čist ZA tvoj plan user posted image !

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
6.2.2008 12:32:04   
narava
bravo barbaw za pregled!

joj, kje je se moj?! ampak, ce je do mojega "moznega" poroda se natanko 82 dni (matr, sm natancnauser posted image ) in do pregleda se 22 dni, to pomeni, da po pregledu do "moznega" poroda natanko 60 dni, kar je spet ze ornk sitno! user posted image  zakomplicirala sto na uro, ampak jaz moram imeti mejnike, brez mejnikov ne znam ziveti user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
6.2.2008 12:37:59   
TamaraJ
barbaw... čestitke za pregled in aktivno princeskouser posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
6.2.2008 13:16:30   
barbaw
Narava tale bolj ozka je bolj dvoumna. Ti si lahko ozka, pa imaš medenico še vedno dovolj široko, kar pomeni, da se vse skupaj raztegne. Mogoče bi lahko imela edino več možnosti za šivanje. Ne se sekirat glede tega, ker če ne boš kolikor se da sproščena bo še težje in možnosti da vse skupj poslabšaš večje.

Če bodo kake pravopisne napake se ne jezit, imam namreč novo tipkovnico in ugibam razpored črk. še dobro, da sem včasih sestavljala tipkovnice. user posted image

jana81 mene so zdaj dali že tretjič na komisijo. Na bolniški sem od novembra, s tem da sem nekaj dni delalam potem pa spet na bolniško. Po enemmesecu dajo predlog na komisijo, ki pa ti pošlje odločbo domov. To je to. Od 30, dneva bolniškke te ne plačuje več firma, ampak zavod za zdravstvo (ostali, ki pridno hodijo v službo, tudi same smo nekaj prispevale user posted image ).

Naty je kar malo strašljivo tole z dihanjem. Ne moreš vedet kaj se bo dogajal z user posted image , lahko pa marsikaj ppreprečiš. Sem popolnoma za. Eni otroci so ful bolehavi, ali pa so imeli težave med samim porodom. Nikoli ne veš kaj te čaka. Naš škrat je dobil sicer pri 8 mesecih prvi bronhitis, pa je že to dovolj hudo. Se mi zdi, da imajo največ težav otrocii, ki imajo akšne težave med in takoj po porodu. Mora pa biti ful hudo. user posted image  Sene bom obremenjevala, ker to škoi našemu user posted image . pozitivne misli privlačiio pozitivne stvari in takoj naj ostane. Še 3 mesece user posted image  pa se bomo cartali.

Estrella naslednji pregled imam 5.3. Hvala, ker nas imaš pod kontrolo. user posted image  kile +12 (čeprav je 11,8 ampak naj bo) obeg pa 93 cm

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
6.2.2008 13:34:48   
narava

Narava tale bolj ozka je bolj dvoumna. Ti si lahko ozka, pa imaš medenico še vedno dovolj široko, kar pomeni, da se vse skupaj raztegne. Mogoče bi lahko imela edino več možnosti za šivanje. Ne se sekirat glede tega, ker če ne boš kolikor se da sproščena bo še težje in možnosti da vse skupj poslabšaš večje.

ma sej vem, ce so vse, bom pa se jest, a ne? seveda. Avtosugestija user posted image

Če bodo kake pravopisne napake se ne jezit, imam namreč novo tipkovnico in ugibam razpored črk. še dobro, da sem včasih sestavljala tipkovnice. user posted image

jaz jih se brez nove tipkovnice delam, se se zmeraj nisem znebila nosecniske nerodnosti, ki se pri delu z racunalnikom kaze v omenjeni obliki (poleg polivanja tipkovnice s cajemuser posted image )

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
6.2.2008 13:47:20   
aurora28
Kasso to pa je strašno, ubogi starši user posted image user posted image user posted image

Barbaw čestitke za dober pregled! user posted image user posted image user posted image

Jana81 tvoj pikec je pa že velik user posted image user posted image user posted image , ima že kar konkretne kile user posted image . Koliko je že tehtal na morfologiji? Moj je tehtal na morfo 425 g in ga od takrat ni več tehtal, tak da nevem kolk je težek. Opažam oz. predvidevam, da je tudi čez kilo težek, ker ko se zvečer obračam iz levega na desni bok in sem za trenutek na hrbtu me začne vse tiščati in mi na hrbtu ne paše, se moram takoj obrnat. user posted image

Naty midva tudi razmišljava, da bova nabavila AC. Je že res, da bo user posted image spal z nama v spalnici, ampak ne bo v najini postelji, ampak v kinderpetu. Se pa popolnoma strinjam z Špelin@, da je pri vsem tem, če že pride do zastoja dihanja, najbolj pomembno vedeti kako otroku pomagati. Kako pa se da umetno dihanje otroku - verjetno daš usta preko nosu in ust, kajne? A ga moraš obrniti z glavo navzdol???

V vsem tem je malo nesmiselno razmišljati, ker jaz pravim, da če je namenjeno, je namenjeno. Tako kot je Kasso napisala, da je otroček nehal dihati poleg mamice user posted image .

Estrella* sem se končno odločila in skuhala testenine in tunino omako s paradižniki user posted image , čeprav moj ni ljubitelj tune user posted image , mu bom pa skuhala kompot in češpljeve knedlce. user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
6.2.2008 14:04:59   
Naty*
Ja to so vse grozne zgodbe, če se gre za smrt otročka user posted image ... se čist strinjam, da bi mogle VSE mamice...no in očki... vedet, kako ukrepati v primeru, če neha dihat. A to pa ne povejo v MŠ? In konec koncev zakaj ne, če vsi vemo, da so primeri "smrti v zibki"?

Se spomnim, ko je lani umrla ena punčka še v porodnišnici, ko je ležala zraven mamice. Reva boga je bila dolgo obtožena, da se je ulegla na njo, potem so pa ugotovili, da je punčka sama nehala dihat. Si sploh ne predstavljam trpljenje te mamice.

Joj tak lep dan, me pa tako turobno temo...

barbaw seveda so pa pomembne pozitivne misli. To so pač primeri, ki se zgodijo...brezveze si je zatiskat oči in se delat, da se to ne dogaja. Bi blo pa noro razmišljat samo o stvareh, ki grejo lahko narobe, ker bi bil spisek predolg. Živiš pač za vsak trenutek, trudiš se, da narediš vse po svojih najboljših močeh, ostalo je pa odvisno od usode. Tko kot je aurora rekla...kar ti je namenjeno, je namenjeno.

Punce sonček je, v naših bušijih so pa user posted image , ki se že približujejo eni kili...eni prej drugi mal kasneje, ampak vseeno....bodmo dobre volje user posted image !

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
6.2.2008 14:19:44   
jana81
jana81 mene so zdaj dali že tretjič na komisijo. Na bolniški sem od novembra, s tem da sem nekaj dni delalam potem pa spet na bolniško. Po enemmesecu dajo predlog na komisijo, ki pa ti pošlje odločbo domov. To je to. Od 30, dneva bolniškke te ne plačuje več firma, ampak zavod za zdravstvo (ostali, ki pridno hodijo v službo, tudi same smo nekaj prispevale user posted image ).

jst sicer še kr delam, kljub temu da mam bolniško, sicer delam pač manj kot 8 ur, sam da mi delo ne zaostaja, pa prednost mam ker sem doma.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
6.2.2008 14:23:27   
aurora28
Tako kot se zgodijo splavi, se tudi zgodijo ˝smrti v zibelki˝, oči si ne smemo zatiskati, ampak vedno moramo imeti nekje v podzavesti, da kljub vsemu tudi do tega prihaja. user posted image user posted image Moja sestra ko je bila v zibelki je kar naenkrat pozabila dihati in se začela dušiti, še sreča, da sta starša to slišala in sta jo hitro dvignala z glavo navzdol in jo parkrat udarla po hrbtu, da je začela dihat. Od česa in zakaj je prišlo do tega niso nikoli ugotovili, ampak je preprosto pozabila dihati. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
6.2.2008 14:28:00   
valentina2006
No punce...preživelaaaaaaaaaaaaaaaaaa v službi... Sem vidla, da ste ble kr pridne s pisanjem... Bom pol mal prečekirala in kej komentirala... user posted image

LP

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
6.2.2008 14:29:53   
kasso

jaz sem tudi za :)

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
6.2.2008 14:47:23   
Anonimen

Evo js sm čist ZA tvoj plan user posted image !

Jaz tud!!! Sam moras racunat da sem jaz bajsi...user posted image user posted image  

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.