Naty*
|
Dan bejbe! Kak lep sončen dan mamo ane , se kr razpoloženje izboljša! Grem hitr komentirat za nazaj.... barbaw kaj sem se nasmejala pri onem vicu o ginekološkem asistentu , sm mogla takoj še mojmu dat za prebrat . jana81 kaka luštna slikca ! Ampak tale mali je pa zelo hitr začel pozirat, le glej da ga bosta tud pol spodbujala v tej smeri ! katina žal mi je, da se je tko izteklo , ampak upam, da boš uspela čimboljš dat to skoz in da bo po porodu vse tko kot prej. **** lepo, da si prispela pa mislim, da si sonček prinesla s sabo, ker ga prej že neki dni ni bilo. Še dobr, da je Vrhnika tolk bliz Logatca, da mamo kej od tega . edinaos to je pa tko, ko bo oči zaščitniški do svoje punčke, pa bo vsazga mulca grdo gledal, k jo bo hotu ven peljat . Verjetno bosta moj pa od Tamare precej bolj ponosna, če bo fantič reku, da gre na zmenek pri šestnajstih . Tamara glede vožnje bom pa js mogoče zdej mal težje zaradi mojih problemov z želodcem... že do Postojne težko sedim v prisiljeni drži v avtu, tko da bi se js tud priporočala, da bi kera druga peljala ...sej za avto ni problem, ampak peljat pa res ne upam, ker me vse tišči pol. Glih zato nisem šla v Celje včeri. Estrella* pobčev za tvojo bo pa dost v okolici, tko da se nič ne sekiraj! Zihr bo kazga fajnga pripeljala domov, sej smo tud mamice same fajne ! barbaw men tud ni nič jasno, kar se teh kil tiče...v decembru 4 kile gor, zdej sm pa že en mesec na isti teži. Pa ne da glih pazim... ampak očitno majo naši svoj sistem izkoriščanja "naravnih virov". Sej če gre kej iz mojih maščobnih oblog, se nič ne pritožujem . Kar se pa tiče položaja ležanja pa js že tud ne vem, kako naj se uležem. Al me boli želodec, al ledvice, al me pa mali brca, ker mu ne paše, da ležim na boku... ma sej kr ne veš kaj bi... špelin@ upam, da se boš hitro pozdravila. Te viroze ponavadi ne trajajo več kot kake tri dni, vsaj to je dobra stran. kasso isto velja za tebe in tvojega otročka ...pozdravte se ženske! aurora js razmišljam o nakupu angel care, ampak bomo na koncu vidli, kako bo, ko bo vse nujno nakupljeno. V vsakem primeru baby sitter al pa angel care...če bo šlo, mogoče celo oboje . Sicer bo tud v isti sobi kot midva prve štiri ali pet mesecev, ampak vseeno mam rajš AC, kot pa, da bi vsake 10 minut poslušala, če še diha. Ej bejbe vam morm povedat, da sm včeri iz prve roke in samo nekaj ur po porodu zvedela izkušnjo o porodu z ultivo...in morm rečt, da sem se skor sigurno odločla, da se odločim za njo. Sicer je pa dobra stran tega, da se lahko na podlagi poteka poroda za njo odločiš vmes. Je pa rekla sestrična, da je mela mala ful velik obseg glavice in se je raztrgala pa še prerezali so jo ...tko da je kr dobro zašita. Odpirala se je ful počasi, pol je vzela ultivo in se je ful na hitro odprla, tko da je bla kr šokirana, ko so rekl, da samo še nekajkrat potisne pa bo rodila. Je rekla, da morm vedet, da tud če mislim, da mam visok prag bolečine bom takrat ugotovila, da temu verjetno ni čist tko . No ampak ona in punčka sta vredu in to je glavno