|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
6.2.2008 7:56:40   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Imam pa na voljo Andraža, ki bo tudi prišel v poštevuser posted image  Je zelo priden in delaven in bo popolen zetuser posted image

Andraža?? Ja, pa moj Timi bo tud aktualen. Lepo bo vzgojen, priden, delaven... (Jeah, mama wishuser posted image )

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
6.2.2008 8:16:38   
kasso
katina...mi je prav hudo zate. Poskusi biti čimmanj v stresu, ker tudi ta dejavnik zelo vpliva na porast cukra. Je ravno na nedeljo stric razlagal koliko ima visok cuker pa brez, da bi jedel kaj več, ali pa se ne bi pazil.... ne pomisli pa na stres in hudo bolnega tasta, zaradi katerega so zdaj vsi v skrbeh.
Teh par mesecev bo šlo hitro mimo, le da ti ne ostane za naprej.... močno držim pesti.

jana81 ti si pa dobro začela, da si se odpovedala krofu...bravooo.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
6.2.2008 8:27:21   
barbaw
Dobro jutro!

Preden odbrzim na pregled se še malo javim.

Katina ti se lepo sprijazni s tem, da kar je je. Boš šla lepo k diabetologu in ti bo dal vsa navodila in se jih držiš. Ponavadi gestacijski diabetes izgine. Boš pač morala malo spreminit način življenja in se držati stroge diete, da bo za vaju z user posted image  vse ok. Vedno glej s pozitivne strani. Te bodo že zrihtali, da bo vse ok.

Drugače pa je za nenosečnico normalno, da imaš cuker do max6. 6 je tista zg meja.

Pusta smo pokopali. user posted image  Imam še dva krofa na zalogi. user posted image  Mi se sicer ne držimo običajev, bomo pa danes jedli ribico, ker je že dolgo nismo.

Jaz sem spet malo bolj pazila na prehrano zaradi pristiska in bolečin v križu. Glej ga zlomka. Zdaj pa hujšam. user posted image  Nič več mi ni jasno. Jaz več nič ne razumem v tej nosečnosti glede kil in počutja. Pika se je hotel včeraj na glavo obrnit. Je bil na zelo dobri poti saj me je za spremembo brcala v rebra, potem pa si je premislila in se nazaj vlegla v horizontalo. user posted image  Sicer pa še ima čas, ampak tole mene vedno bolj boli. Ne najdem več nobenega položaja po katerem me ne bi kaj bolelo. user posted image  Se tolažim, da lahko čez dva meseca podnajemnika vržem ven. user posted image

Zdaj pa šibam in sporočim kaj bo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
6.2.2008 8:38:34   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Danes sem pa jaz vsa user posted image  Včeraj popoldne me je "zašlatala" ena viroza, najprej sem kihala kot nora, potem pa glavobol, povišana temperatura, "celotelesobol" user posted image , slabost (2x bruhala kot vidra user posted image ),... Na srečo mi je Lekadol malo prijel user posted image  Ponoči pa nisem mogla spati, sem kar izselila veliko piko v posteljo k možu (mala je itak že sama prej pribrcala tja user posted image ), jaz pa sem se potem premetavala v njeni postelji, dokler me ni začela peči še zgaga user posted image  In sem izmenoma hodila lulat in pit Donat. Potem sem si flašo prinesla kar k postelji in sem počasi srkala po požirkih kot en pijanček user posted image  Malo po tretji sem pa zaspala kot klada user posted image

Zdaj pa si grem naredit belo kavo in prebrat vaše poste za nazaj user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
6.2.2008 8:50:55   
narava
Dobro jutro!

Boga Spelina, ampak trenutno tudi jaz nisem nekaj d best. Ful mi je slabo? user posted image  pa mam filing, da bom natanko cez 23 minut sla bruhat?? user posted image  V celi nosecnosti nisem niti enkrat bruhala, tut slabo mi ni blo, zdej pa kr neki?!

lacna sem. mogoce zaradi tega? user posted image  sej k bo 9 ura, pa grem v trgovino, pojem in bomo vidli kaj pa kako.. ce mi bo pa slabo, bom sla pa domov user posted image

kr neki..

cist zamorila sceno user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
6.2.2008 8:56:02   
kasso
špelina, uf, tudi ti bolna.. ..nas je pa kar nekaj....tudi mene se nekaj loteva, ampak brez vročine. Le to zelo redko dobim, spremlja pa me glavobol, boleči sinusi, grlo....Poleg vsega pa ravno, ko je tamala še kar v redu po prehladu, vsaj brez vročine, včeraj zboli ta večji. Sem jih šla popoldne iskat k tašči, on pa čisto fertik z visoko vročino na kavču...evo pa smo rekli, da je šlo pustovanje mimo. In ko so ostali odli na povorko in mi ostlai tam, je začlel jokat, da kako rad bi on šel. Tako, da je potem v luftu spil cetripanček, pojedel eno banano in se našemil. K sreči je vročina padla in smo šli na pustno rajanje z Romano Kranjčan. Tisto urco sta oba uživala in plesala (sicer tamali malo manj, ker ni mogel), .... Ko smo prišli domov, smo pojedli eno prežganko in je zaspal kot top na kavču in ko se je zbudil je bila vročina skoraj 39...mama kriva!!! Odpravili smo se spat kar zgodaj ob 21:30 in ko je tamala ravno zaspala, je pokašljala in vrgla vso večerjo in mleko v loku po postelji, sebi in meni. Evo, pa smo se morali ob pol enajstih kopat, na novo narest posteljo (ker spi pri meni)...tamali se je zbudil in je bila žurka, ker mu je padla vročina...tako da smo se spet matrali z uspavanjem obeh. No, za višek pa sem bila sama, ker je moj žural in zapival eno novorojenko s prijatljem v Postojni. 

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
6.2.2008 8:58:33   
špelin@
narava, user posted image  za pručko user posted image

Naty*, se pridružujem čestitkam ob rojstvu male Eme user posted image

valentina2006, drži se danes v službi user posted image  user posted image

jana81, user posted image  za uspešen 3D UZ. Prekrasna sličica, sem se čisto raznežila user posted image

barbaw, ful dober vic user posted image

Katina, imaš res luštno hčerkico, super se je našemila user posted image  Pa pokaži temule cukru, kdo je šef user posted image

edinaos, tvoj user posted image  ti je res ripravil enkratno presenečenje user posted image

Ve ste nore, da že o hujšanju razmišljate user posted image

****yyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!! Superca, da je vse ok in da si celo že tu user posted image  Si nas kar presenetila, pozitivno user posted image  Pa seveda user posted image  za uspešno opravljeno morfologijo. Pa se strinjam s Katino: upam, da si nam prinesla nekaj sončka user posted image

Post, ja. Pri nas definitivno bo, ampak ne zaradi običaja - bolj zaradi tega, ker meni trenutno vse smrdi, še najbolj pa meso user posted image  Bom za kosilo spacala kaj zelenjavnega, itak mi je še vedno rahlo slabo.

IZVIRNO SPOROČILO: narava
Ful mi je slabo? user posted image  pa mam filing, da bom natanko cez 23 minut sla bruhat?? user posted image  V celi nosecnosti nisem niti enkrat bruhala, tut slabo mi ni blo, zdej pa kr neki?!

lacna sem. mogoce zaradi tega? user posted image  sej k bo 9 ura, pa grem v trgovino, pojem in bomo vidli kaj pa kako.. ce mi bo pa slabo, bom sla pa domov user posted image

Menda se nisi od mene nalezla na daljavo user posted image  Če ti ne bo bolje, res raje pojdi domov malo odležat user posted image

Pozdravčki user posted image  še za vse ostale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
6.2.2008 9:04:43   
špelin@
kasso, res hudič tole user posted image user posted image  Lepo se pozdravite vsi user posted image

Me je pa danes naša mala pika tako nasmejala: ker sem čisto brez volje in se mi ne ljubi ukvarjat s kruhom, sem jo vprašala, če bo kaj iz pekarne (žemljico, pletenko,...), ona pa pravi: "Klobaso!" user posted image user posted image

Pa včeraj: glavico je imela na mojem trebuščku in se je smejala, ko jo je kepica brcala. Potem se pa usede in začne naglas razmišljati: "Mami ma bebija, ati ma luleka, jaz mam ritko..." Sem se do solz nasmejala user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
6.2.2008 9:07:07   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Me je pa danes naša mala pika tako nasmejala: ker sem čisto brez volje in se mi ne ljubi ukvarjat s kruhom, sem jo vprašala, če bo kaj iz pekarne (žemljico, pletenko,...), ona pa pravi: "Klobaso!" user posted image user posted image

Pa včeraj: glavico je imela na mojem trebuščku in se je smejala, ko jo je kepica brcala. Potem se pa usede in začne naglas razmišljati: "Mami ma bebija, ati ma luleka, jaz mam ritko..." Sem se do solz nasmejala user posted image

He he, faca ta mala user posted image user posted image user posted image

Katina, imate pri hiši zelo lušno muco :)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
6.2.2008 9:09:47   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Poleg vsega pa ravno, ko je tamala še kar v redu po prehladu, vsaj brez vročine, včeraj zboli ta večji. Sem jih šla popoldne iskat k tašči, on pa čisto fertik z visoko vročino na kavču...evo pa smo rekli, da je šlo pustovanje mimo. In ko so ostali odli na povorko in mi ostlai tam, je začlel jokat, da kako rad bi on šel. Tako, da je potem v luftu spil cetripanček, pojedel eno banano in se našemil. K sreči je vročina padla in smo šli na pustno rajanje z Romano Kranjčan. Tisto urco sta oba uživala in plesala (sicer tamali malo manj, ker ni mogel), .... Ko smo prišli domov, smo pojedli eno prežganko in je zaspal kot top na kavču in ko se je zbudil je bila vročina skoraj 39...mama kriva!!! Odpravili smo se spat kar zgodaj ob 21:30 in ko je tamala ravno zaspala, je pokašljala in vrgla vso večerjo in mleko v loku po postelji, sebi in meni. Evo, pa smo se morali ob pol enajstih kopat, na novo narest posteljo (ker spi pri meni)...tamali se je zbudil in je bila žurka, ker mu je padla vročina...tako da smo se spet matrali z uspavanjem obeh. No, za višek pa sem bila sama, ker je moj žural in zapival eno novorojenko s prijatljem v Postojni. 

hud vecer! user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
6.2.2008 9:19:47   
špelin@
Nč, jaz grem zdaj malo ležat, danes ne bo kaj dosti z mano user posted image  Vsaj v kruhomat sem zmetala vse sestavine, to je pa tudi vse user posted image  Škoda, da sem vse knjige iz knjižnice že prebrala, ostala je samo otroška enciklopedija od velike pike user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
6.2.2008 9:27:30   
aurora28
Špelin@ kaka faca je ta mala user posted image . Jaz sem pa tak lena, nimam idej za kuhanje, ne ljubi se mi brati knjige, še po računalniku komaj kaj preberem...ej sem čist adijo. user posted image
Vas je pa kar nekaj bolanih user posted image user posted image .

Katera od vas si bo kupila Angel care? Midva razmišljava, da bi ga nabavila, je pa kar drag
user posted image .

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
6.2.2008 9:42:04   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Danes sem pa jaz vsa user posted image  Včeraj popoldne me je "zašlatala" ena viroza, najprej sem kihala kot nora, potem pa glavobol, povišana temperatura, "celotelesobol" user posted image , slabost (2x bruhala kot vidra user posted image ),...

se podpišem, danes sem pa že ok.

aurora..midva sva imela sposojenega, pa sva mogoče ene parkrat poslušala, takrat ko ni brcal čez dan.Zdej sva ga morala dat nazaj, pa sem razmišljala da bi ga kupla svojega, sam sva rekla da rajš dava za 3D, in se je obrestovalo, mi ni žal, ker se je naš mali tak lepo smejal.

sem pa ravno nazaj iz cuker testa, mater sem se načakala. ampak sem še v mejah normale, sicer zgornja meja (6.2.), je rekla naj samo malo pazim pri prehrani pa bomo vidli kak bo naslednjič. ufff sem si oddahnala, zdej pa lahk spet pojem kak krof user posted image .

v glavnem majčice moje grem mal delat, še kej počorglam vmes.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
6.2.2008 9:54:55   
TamaraJ
Katina...luuuštkana muckauser posted image . Oziroma bolj mačka, ker na drugi slikci izleda prav napadalno s krempeljčki venuser posted image user posted image .

Kasso... ja, se spomnim tega posteljnega bruhanje sredi noči. Enkrat smo spali na brisačah, ker mi je zmanjkalo rjuhuser posted image . Mali tudi spi pri nama (no, zdej v svoji novi postelji)... je njegova soba še v gradnji.. Upam, da bo prihajajoča noč bolj mirna in da se mala mucka pozdravita.

spelin@... boga. Jaz imam pa zamašen nos, kašljam... vročine in glavobola pa na srečo nimam. Pa naj tako ostane. Kar se zgagice tiče..sem že vajena, da noči preživljam s flašo Donata v rokiuser posted image .
Mala je pa cukr s svojim razmišljanjemuser posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
6.2.2008 9:57:19   
aurora28
Jana super, da test ni tolk drastičen, ampak zdaj se malo pazi, pa bo vse ok. user posted image
Ti si mislila na Angel sound, jaz pa mislim na Angel care, to je naprava, ki zaznava dihanje otroka medtem ko spi.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
6.2.2008 10:17:16   
TamaraJ
jana81...user posted image . No, na srečo ni tako hudo in dober tek (kar se krofa tičeuser posted image )

Aurora... ja, jaz sem razmišljala o tem... vendar se za to ne bom odločila, ker je že Timi spal pri meni in bo drugi pikec zagotovo tudi. Podnevi pa tudi nikoli ni spal v posteljici, ampak vedno kje v bližini mene (ali sem delala za računalnikom, kuhala,v vozičku... ). Spalnico imam namreč v zgornjem nadstropju. Tako, da mi nekako ne pride v poštev.
Je pa super stvarca, če otroka daš v svojo sobo spat, ker res nimaš nadzora potem nad njim. In bolj mirno spiš, če računaš, da bo AC začel piskat, če bo kaj narobe.
Dejstvo pa je, da je mamica bistveno manj utrujena in bolje spi, če je otrok v istem prostoru. Jaz sem razmišljala tako, da je bil 9 mesecev pri meni in bo vsaj še 9 mesecev spal tako, da bo čutil moj utrip. Torej z menoj. Nekdo mi je rekel, da bo potem razvajen... Ne, nikakor ga ne moreš razvaditi s pozornostjo, ljubeznijo, telesno bližino,... Razvadiš ga lahko le z materialnimi dobrinami in tem, da dobi in doseže vse, kar si zamisli. Naš je zelo samostojen fantič glede na to, da spi pri nama. No, zadnje leto štarta spanje v svoji postelji, zbudimo pa se skupajuser posted image . Pri nas ta teorija o razvajenosti ne drži.

No, tole je moje mnenje in pri nas ga po veliko posvetih zdaj ne nameravamo kupiti. Razmišljala sem, da bi ga in da bi kar lonček postavila v vežo (da vsak ko pride vrže kaj not: zbiramo za Angel Careuser posted image ). Je super izum in najbrž je že rešil marsikatero življenje. Vsak zase mora presoditi. Če boš bolj mirna potem, ga le kupi. Zihr bo odtehtalo ceno. Sicer pa naj da vsak nekaj zraven. Namesto za bodije ipd. naj prispevajo za ACuser posted image . vsak nekaj, pa je.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
6.2.2008 10:21:34   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jana super, da test ni tolk drastičen, ampak zdaj se malo pazi, pa bo vse ok. user posted image
Ti si mislila na Angel sound, jaz pa mislim na Angel care, to je naprava, ki zaznava dihanje otroka medtem ko spi.

Joj sorry , sem nahiter prebrala.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
6.2.2008 10:55:54   
narava
jaz pa sem sedaj pojedla zajtrk, se nafilala s svezo papriko (vitamin C) in si kupila magnezijeve ter kalcijeve sumece tablete, ker me vcasih zagrabijo krci, kosti okoli medenice me pa tako bolijo, da res hodim kot raca! izgleda smesno pri tako malem trebuhu user posted image

no, pa gremo v napad user posted image

aja, slabo mi je malo manj? user posted image  se zmer pa ni glilh ok, je vzdrzno, le precej nadlezno user posted image

angel care mi2 ne bova kupila, ker bo Poba pri nama v spalnici, sicer v svoji posteljici, cez dan pa bo pac tam, kjer bom jaz user posted image

jana, me veseli za cukr test. sama upam, da mi ga ne bo treba opravljat k ze tko nisem neki ful sladkosneda, pol pa se taka doza?! user posted image  

no, se beremo kasneje..

aja, ****, me veseli, da si blizje, sej se se v zivo spoznamo kmalu..

p.s. kje pa sta taula in cmrlika?!

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
6.2.2008 11:20:01   
špelin@
aja, slabo mi je malo manj? user posted image  se zmer pa ni glilh ok, je vzdrzno, le precej nadlezno user posted image

Glavno, da si bolje user posted image

Jaz sem si kar dobro odpočila, uspelo mi je celo malo zadremati, kar je ob mali piki skoraj znanstvena fantastika - sploh ker mi nonstop vleče veke gor in vpije "mami, zbud se, odpri učke" user posted image  No, malo so pomagale risanke Fifi in Cvetličniki, ki sem ji jih potegnila z neta user posted image
jana81, super rezultat user posted image  

AngelCare jaz ne bom kupovala - bi pa vsem, ki se za nakup odločate (in vsem, ki ga ne boste imele) toplo priporočila tečaj oživljanja dojenčkov in otrok, ker ti nič ne pomaga, če v odločilnem trenutku ne znaš ukrepati.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
6.2.2008 11:24:54   
špelin@
p.s. kje pa sta taula in cmrlika?!

Taulo kar dosti zasledim na RR, Čmrlika je pa odklopljena, ampak ima verjetno Skye njeno telefonsko, da jo bo obvestila o srečanju user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
6.2.2008 11:25:16   
kasso
Kako pa deluje Angel Care? Ali piska, ko otrok preneha dihat???

Nikoli pa ni sigurno, da bo otrok bolj na varnem, če spi z nami v postelji ali pa v naši bližini....
Povem  vam primer, ampak prosim ne paničarit!

Mojega bratranca hčerka, stara 17 dni je prenehala dihat, medtem ko se je podojila in je mama zraven zaspala oz. so obe, le da je mala zaspala za vedno. Ko se je mama zbudila, je bilo žal prepozno. Žal je tako, da ko spimo, ne slišimo, kako dojenček oz. novorojenček diha.

Upam, da nisem preveč zatežila.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
6.2.2008 11:29:45   
sesil
nosečke, kaj vas napada? sem slišala teorijo, da naj bi bile nosečke bolj odporne na viruse. potem pa zadnjič ena psihologinja pravi, da če imaš težave, se v nosečnosti te še bolj izrazito pokažejo. hhmmm.... no, pa hitro se ozdravte.
endomy, super si že v slo. dobrodošla.
jaz sem pa prišla na idejo, da bi si cuker zmerila kar pri naši babici, ki ima sladkorno. me prav zanima kaj mi bo pokazalo. sej to se verjetno meri po jedi predvidevam. katina, sej bo, ni več daleč do konca in nosečniška sladkorna po porodu izgine. ti se sam drži navodil ki ti jih bodo dali. verjamem pa da ni prijetno. ko si napisala kaj vsega ne smeš, sem jaz pogruntala, da bi shirala. to so namreč edine stvari, ki gredo meni lepo po grlu dol. zelenjavo pa sovražim. jah, se nezdravo prehranjujem, ma kaj čem. že od malega sem taka- - zbirčna metka.
mi pa smo naročili nov kavč, mango barve. jaz sem si zaželela usnje + kombinacija skaja. če bi bilo samo usnje bankrotiram. moj je sicer zavijal malo z očmi nad usnjem - da tega ne rabim-tipično njegovo. ma meni je bil carski. zdej ga moram pa kar nekaj časa čakat.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
6.2.2008 11:32:27   
Anonimen
Dobro jutro še z moje strani. Jutro???? Saj  je že  pol dneva mimouser posted image user posted image . Kolk je meni fajn, ko sem doma da mi ni treba v službouser posted image . Vse imam bolj na easy. Ko pomislim pa par mescev  nazaj, pa si sploh nisem mogla predstavljati, da bi bila toliko doma, brez dela.
Že tist en dan ko sem morala biti doma, me je hvatala trema kaj početiuser posted image .
V glavnem fajn mi je, ko se lahko doma.

Ja najina user posted image bo tudi pri nama v spalnici ponoči, podnevi pa tam kjer bom jaz, tako da za zdaj še ne razmišljam o nakupu AC. Mogoče pol, če bo potrebno.

Grem malo pofirbcat, kaj ste kej načvekale od včeraj.

Ej ampak ta RR je hujša zasvojitev, kot mehiške nadaljevankeuser posted image user posted image .
Na vsem moramo biti na tekočem.user posted image

(odgovor članu narava)
  Neposredna povezava do sporočila: 2098
6.2.2008 11:32:42   
sesil
kasso, nam so rekli v MŠ, da takega ne smemo poslušat. čim dlje stran. mi je pa žal za dojenčka, jaj, kako le mora biti mamici, očku hudo - si sploh ne predstavljam.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
6.2.2008 11:35:42   
Anonimen
Kasso: ]Mojega bratranca hčerka, stara 17 dni je prenehala dihat, medtem ko se je podojila in je mama zraven zaspala oz. so obe, le da je mala zaspala za vedno. Ko se je mama zbudila, je bilo žal prepozno. Žal je tako, da ko spimo, ne slišimo, kako dojenček oz. novorojenček diha.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A so potem ugotovili, kaj je bilo narobe?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.