TamaraJ
|
jana81... . No, na srečo ni tako hudo in dober tek (kar se krofa tiče ) Aurora... ja, jaz sem razmišljala o tem... vendar se za to ne bom odločila, ker je že Timi spal pri meni in bo drugi pikec zagotovo tudi. Podnevi pa tudi nikoli ni spal v posteljici, ampak vedno kje v bližini mene (ali sem delala za računalnikom, kuhala,v vozičku... ). Spalnico imam namreč v zgornjem nadstropju. Tako, da mi nekako ne pride v poštev. Je pa super stvarca, če otroka daš v svojo sobo spat, ker res nimaš nadzora potem nad njim. In bolj mirno spiš, če računaš, da bo AC začel piskat, če bo kaj narobe. Dejstvo pa je, da je mamica bistveno manj utrujena in bolje spi, če je otrok v istem prostoru. Jaz sem razmišljala tako, da je bil 9 mesecev pri meni in bo vsaj še 9 mesecev spal tako, da bo čutil moj utrip. Torej z menoj. Nekdo mi je rekel, da bo potem razvajen... Ne, nikakor ga ne moreš razvaditi s pozornostjo, ljubeznijo, telesno bližino,... Razvadiš ga lahko le z materialnimi dobrinami in tem, da dobi in doseže vse, kar si zamisli. Naš je zelo samostojen fantič glede na to, da spi pri nama. No, zadnje leto štarta spanje v svoji postelji, zbudimo pa se skupaj . Pri nas ta teorija o razvajenosti ne drži. No, tole je moje mnenje in pri nas ga po veliko posvetih zdaj ne nameravamo kupiti. Razmišljala sem, da bi ga in da bi kar lonček postavila v vežo (da vsak ko pride vrže kaj not: zbiramo za Angel Care ). Je super izum in najbrž je že rešil marsikatero življenje. Vsak zase mora presoditi. Če boš bolj mirna potem, ga le kupi. Zihr bo odtehtalo ceno. Sicer pa naj da vsak nekaj zraven. Namesto za bodije ipd. naj prispevajo za AC . vsak nekaj, pa je.