aurora28
|
Estrella* pri meni bi pa se lahko malo zmotila pri kilah, + 12 se sliši takooooo velikoooo . Pa čestitke za pregled . Glede na to, da nisi ravno pomirjena od dr. Jurčevih besed, ti predlagam, da greš še na en GP nekomu drugemu, zaradi preventive, ker boš tako bolj pomirjena. Špelin@ zlata si, ti pa res znaš poskrbeti za nas in nam vedno nalepiš kakšen link, da se izobrazimo. Jana81 midva z nisva prve tri mesece, ker je mene bilo zelo strah, da ne bi česa povzročila. Ampak ker sem imela negativni izkušnji pred to sem se čuvala in si nisem želela spolnega kontakta, niti se nisem hodila kopati na bazen...ko razmišlim za nazaj, smo včasih ženske preveč panične, ampak vseeno bolje, da smo panične in previdnejše, kot neuke. Mravljince imam jaz predvsem ponoči, včasih v nogah, včasih pa v dlaneh. Da pa imaš mravljince takrat kadar si v poturšek položaju, je pa normalno, ker ni dovolj dobre cirkulacije krvi v nogah in poglej, če se kopaš v kadi in klečiš ali sediš na nogah, boš čez čas imela noge čisto bele in dobila boš mravljince zaradi pomanjkanja krvi. Itak pa ni dobro sedeti po turško zaradi krčnih žil , čeprav ti povem moj najljubši položaj sedenja je ravno po turško. Mislim, da AC stane okrog 140 €. Anitka tudi meni ni žal dati ta denar, ker sem bolj ziheraški tip ženske in ga bom seveda nabavila, saj bom tako le bolj umirjena. Sem pa vesela, da je Špelin@ priskrbela link, kjer lepo piše o oživljanju, ker tako kot pravi Špelin, noben AC ali kakšne druge naprave ti ne pomagajo, če ti ne znaš pomagati svojemu otroku.
< Sporočilo je popravil aurora28 -- 6.2.2008 19:43:02 >