|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
6.2.2008 19:00:38   
Estrella*
barbaw: od moškega gena??? A mi lahko kaj več poveš, ker jaz za kaj takega prvič slišim.

35,5 cm pa tudi ni malo. Res se vsak cm pozna. Mogoče bo tvojauser posted image  kaj manj kot Jaka.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
6.2.2008 19:06:29   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Se vam je kaj vrnila želja po spolnosti? Mene občasno razmetuje in takrat z mojim user posted image user posted image user posted image in potem je spet en mesec mir, ker nimam želje. user posted image

aurora28: TKO, TKO... Zlo podobn kot si napisala... So dnevi ko kr naprej user posted image ....pol pa obdobje suše...user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
6.2.2008 19:14:33   
barbaw
Sem malo čakala pri G in semm naletela na članek o nosečnosti. Strokovnjaki so ugotovili, da je dolžina odvisna od moškeega gena in da je po navadi v vseh nosečnostih približno isto dolga. So pa ugotovili, da na to vpliva moški gen, ne vedo pa še kateri. To pa je tudi vse, kar je pisalo. Pa ostale stvari, kdaj je najboljša staroost zanosittve, razmik md nosečnostmi (3-5let), pa da je boljše delat kariero po rojstvu otroka, ker otrok zraste in je že samostojen in se ji ne rabiš odpovedat za en čas oz. drugače trpi otrok, če guraš kariero in otroka skupaj.

Tiste, ki imate več otrok bi vprašala, koliko se razlikujejo dolžine nosečnosti med seboj. Me kar malo skrbi tale raziskava. Ne bi rada še enkrat nosila čez rok in hodila na kakšno sprožanje. user posted image

Ena  zanimivost, ki pa ni pri ns pa je, da na Nizozemskem rojevaju ženske doma, razen če doplačajo 500 eeurov za bolnico. Je ena znanka, ki se je preselila tja plačala za bolnico in so ji potem morali delati carskega. Me je kar groza, da bi to pri nas bilo tako. Kako pa potem naredijo urgenten CR? Prevoz v bolnico je lahko že prepozen. Če rabi rešilec do nas 1 uro ( jaz pridem do bolnice v 10 min, nimam pojma kaj je tako dolgo delal) si že adijo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
6.2.2008 19:17:27   
jana81

.

Se vam je kaj vrnila želja po spolnosti? Mene občasno razmetuje in takrat z mojim user posted image user posted image user posted image in potem je spet en mesec mir, ker nimam želje. user posted image

aurora joj men se bo pa zmešal ker mam skos to vnetje, in pol nočem še mojga lubija okužit....želja pa taka pr obeh,da adijo pamet..no jst že lahk ugodim njemu,on pa ... upam da hiter mine tale teden da spet tole kuro dam skos, zej sem dobla nek gino daktarin... pobral me bo.user posted image
je pa res da je blo na zečetku user posted image  kr strah, da ne bi malemu kej naredu, sploh ko sem bla v bolnici zarad krvavitve.

estrella jst te mam tk rada ,ko moje kile nič ne spreminjašuser posted image

špelin hvala za link.
kolk sploh stane ta angel care?

ej a se še kateri dogaja da če sedi po turško, al pa s skrčenimi nogami, da dobi mravljince v podplate....joj morem mal razmigat nogo, me tk mravljinči...

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
6.2.2008 19:17:45   
valentina2006
Estrella*: user posted image  user posted image  ... za kolegico user posted image in tvoj pregled user posted image ...  

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Neposredna povezava do sporočila: 2155
6.2.2008 19:35:18   
špelin@
Sploh ne "sfolgam" prebrati čisto vsega user posted image  Imam nonstop motnje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006
No punce...preživelaaaaaaaaaaaaaaaaaa v službi...

user posted image
suzy85, super, da si dala čez še ta izpit user posted image

Estrella*, barbaw: user posted image  user posted image  za pregled. Hja, Canesten... user posted image  Ne bi komentirala user posted image

Danes je imela pregled tudi Taula, ne? Nič ne pride sem... user posted image  Sem pa videla, d aje prejle odprla eno temo.

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
ej a se še kateri dogaja da če sedi po turško, al pa s skrčenimi nogami, da dobi mravljince v podplate....joj morem mal razmigat nogo, me tk mravljinči...

Meni se to dogaja tudi v nenosečem stanju user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
6.2.2008 19:40:31   
aurora28
Estrella* pri meni bi pa se lahko malo zmotila pri kilah, + 12 se sliši takooooo velikoooo user posted image user posted image user posted image . Pa čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image . Glede na to, da nisi ravno pomirjena od dr. Jurčevih besed, ti predlagam, da greš še na en GP nekomu drugemu, zaradi preventive,  ker boš tako bolj pomirjena.

Špelin@ zlata si, ti pa res znaš poskrbeti za nas in nam vedno nalepiš kakšen link, da se izobrazimo. user posted image user posted image user posted image

Jana81 midva z user posted image   nisva user posted image prve tri mesece, ker je mene bilo zelo strah, da ne bi česa povzročila. Ampak ker sem imela negativni izkušnji pred to user posted image sem se čuvala in si nisem želela spolnega kontakta, niti se nisem hodila kopati na bazen...ko razmišlim za nazaj, smo včasih ženske preveč panične, ampak vseeno bolje, da smo panične in previdnejše, kot neuke. user posted image  

Mravljince imam jaz predvsem ponoči, včasih v nogah, včasih pa v dlaneh. Da pa imaš mravljince takrat kadar si v poturšek položaju, je pa normalno, ker ni dovolj dobre cirkulacije krvi v nogah in poglej, če se kopaš v kadi in klečiš ali sediš na nogah, boš čez čas imela noge čisto bele in dobila boš mravljince zaradi pomanjkanja krvi. Itak pa ni dobro sedeti po turško zaradi krčnih žil user posted image user posted image , čeprav ti povem moj najljubši položaj sedenja je ravno po turško. user posted image

Mislim, da AC stane okrog 140 €.

Anitka
tudi meni ni žal dati ta denar, ker sem bolj ziheraški tip ženske in ga bom seveda nabavila, saj bom tako le bolj umirjena. Sem pa vesela, da je Špelin@ priskrbela link, kjer lepo piše o oživljanju, ker tako kot pravi Špelin, noben AC ali kakšne druge naprave ti ne pomagajo, če ti ne znaš pomagati svojemu otroku. user posted image

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 6.2.2008 19:43:02 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
6.2.2008 19:56:30   
Estrella*

Natnko tako user posted image Je full zasoljena cenauser posted image

Jana: vidim, da se mi vedno zmuzneš s tem kilamiuser posted image Le kako ti to uspe??? Sicer pa nam še enkrat zaupaj koliko kaže ta preklemanska tehtnica. Meni že +10kg, to je že 2 kg več kot sem jih imela ko sem šla rodit...halooo sem pa šele v 26t.

Valentina: se mi je zdelo, da ne bo prevelik šok v službi. Sicer pa imaš samo še jutri, pol je 3 dni frej!!

Naty: si me s ultivo spet razdražila. NI hudiča, da si naslednji petek ne vzamem frej in grem v Postojno.
Sem te že xx-krat pozabla vprašat, kateri voziček imaš. Mi zgleda ful dober.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
6.2.2008 20:04:18   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Sem brala danes, da je dolžina nosečnosti odvisna od moškega gena.

user posted image

barbaw, a lahko malce razložiš tole, preden zaslišim taščo? user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
6.2.2008 20:07:04   
Aurea
aha, vidim, da si že odgovorila zgoraj user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
6.2.2008 20:39:14   
MARTINA25
VALENTINA  a si dobila ZS?

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
6.2.2008 20:42:57   
valentina2006
MARTINA25: Najlepša ti HVALA... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
6.2.2008 20:46:09   
valentina2006
Estrella* in špelin@: HVALA... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ...za podaljšan vikend...user posted image user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Neposredna povezava do sporočila: 2163
6.2.2008 20:46:55   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jana: vidim, da se mi vedno zmuzneš s tem kilamiuser posted image Le kako ti to uspe??? Sicer pa nam še enkrat zaupaj koliko kaže ta preklemanska tehtnica. Meni že +10kg, to je že 2 kg več kot sem jih imela ko sem šla rodit...halooo sem pa šele v 26t.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja mam srečo jle?
no pri G. mi je pokazal 10kg plusa, doma celo 12 kg, piši kr 10 plusa , obsega trebuha pa mnde 97 cm

Neposredna povezava do sporočila: 2164
6.2.2008 21:19:34   
Katina
Preveč ste pridne s pisanjem, da bi uspela komentirat. Mislim, da ste vse dobro opravile današnji GP. Moj ni bil ravno prijazen. Mojo G je nadomeščala ena druga, ki mi je že za dobrodošlico rekla, da tako visokega cukra pa že zelo dolgo ni videla, nato so sledili scenariji od sivega do črnega. Domov sem seveda prišla prestrašena in user posted image . Jutri grem v LJ na dodatne presikave in navodila.
Naslednji GP imam 5.3.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
6.2.2008 21:20:03   
barbaw
Kaj je kaj pametnega na tv? Sprašujem, ker je naš škrat že v postelji, upam da spi, tu pa je tudi prazno. user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
6.2.2008 21:22:50   
barbaw
Katina verjetno ti govorijo te scenarije, da bi se resno držala diete. Boš videla, da se bo vse dobro izšlo.
user posted image user posted image user posted image  Probaj se potolažit, ker nisi sama kriva za to situacijo. Boš lepo te tri mesece pridna, pa se bo cuker popravil, z user posted image  pa bo vse dobro.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
6.2.2008 21:24:45   
barbaw
Katinca malo poglej tole http://www.ringaraja.net/forum/printable.asp?m=974120

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
6.2.2008 21:34:49   
valentina2006
Katina: user posted image Držim pestke, da se vse bobro izteče user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
6.2.2008 21:38:52   
špelin@
Katina: user posted image  In se strinjam z barbaw: nekateri zdravniki iz izkušenj raje napovejo najbolj črne scenarije, da bi pacienta ja prepričali, da se bo sam potrudil za svoje zdravje. Drugače pa poznam mamico, ki je imela precej težko obliko gestacijskega diabetesa in je bila ravno tako vsa user posted image , potem pa se je pozitivno zaposlila z dieto in donosila krasno štručko ter ohranila svoje zdravje user posted image

Špelin@ zlata si, ti pa res znaš poskrbeti za nas in nam vedno nalepiš kakšen link, da se izobrazimo. user posted image user posted image user posted image

Pri teh rečeh (srčki, oživljanje, zdravje itd. user posted image ) gre pri meni za - kako bi rekla user posted image  - "honorarno" deformacijo user posted image  Si ne morem pomagati user posted image

Moja kepica se je zdaj obrnila prečno (prej je bila na ritki) in me obupno bolijo trebušne mišice (ali kaj jaz vem) user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
7.2.2008 6:45:08   
aurora28
Dobro jutro! user posted image

Sem spet zgodnja, vedno se vstanem skupaj z mojim user posted image . Budilko ima naštimano na 6. uri in potem pelje user posted image ven, jaz pa skuham čaj, nalijem vodo v vlažilce zraka na radiatorjih, spijem donat in si naredim kašico iz kivija in banane.  Ampak zdajle bom pa skuhala user posted image , tako, da si postrežte. user posted image

Skoraj vsako jutro imam isto proceduro in mi zelo ustreza, ker le tako imam nekaj od dneva, seveda se grem okrog 9. ure zopet malo vležt v posteljo, tak je fino ko sem doma. user posted image

A veste tako razmišljam, sem zadnjič na pregledu, ko smo user posted image čakale v čakalnici in sem se pogovarjala z eno mamico, ki je rekla, da je vso user posted image jedla lubenico in zdaj njen sin od vsega sadja je samo lubenico. user posted image Je to mogoče?

Ali lahko same vplivamo na to kaj bo naš še zaenkrat nerojeni otrok jedel, ko bo rastu? npr. jaz jem načeloma vso sadje, edino grenivk ne maram in jih tudi ne jem, ampak moj user posted image pa obožuje grenivke...skratka zanima me ali bo najin sinek jedel grenivke ali jih ne bo jedel, ker jih v času user posted image jaz nisem zaužila. Mogoče malo zakomplicirano, sorry. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
7.2.2008 8:11:10   
barbaw
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Moja kepica se je zdaj obrnila prečno (prej je bila na ritki) in me obupno bolijo trebušne mišice (ali kaj jaz vem) user posted image

Vidim, da si na istem kot jaz. user posted image  Saj samo še pol obrata. Moja pika že trenira, ker se je včeraj in predvčerajšnjim že nekaj na glavo postavljala. user posted image  Upam, da je bilo to to, kar sem jaz čutila. Namesto nizko desno me je brcala v rebra na desni.

Aurora hvala za kavico. Kako se lahko tako hitro vstaneš? Meni prej sploh ni bil problem vstajat ob 7-ih, zdaj pa se komaj zvlečem iz postelje. Me tako glava boli ko se vsedem, da je joj. Pa tole spanje mi ne gre več od rok. user posted image  Vedno slabše spim, obračam se kot listič v vetru in zjutraj je tako kot da sem bila celo noč črta na avtocesti. Nazaj v posteljo pa ne grem, ker ne morem ne spat ne ležat. user posted image

Ne vem, če kaj vpliva na otroka, da ne bi jedel kar ti ne ješ. Naš škrat je tudi to kar jaz ne jem. Je pa zdaj v vrtcu pri drugih videl, da ne jejo, pa mu naenkrat kaj ni dobro za kakšen teden, dva, mesec. Je pa res, da mogoče delamo napako, da našim user posted image  ne kuhamo tega kar mi ne jemo. Jaz recimo v zelenjavno kašo nisem dajala cvetače. Naslednjič jo bom, čeprav mi smrdi ko user posted image . Bom se potrudila, da bo naša dojenčica jedla tudi to kar jaz ne maram, da si izoblikuje svoj okus. Midva imava oba rada grenivke, Jaku pa so pregrenke. Se sploh ne čudim. Se mi zdi, da moramo dati otroku raznoliko hrano za probat, da sam ugotovi kaj je njemu/njej dobro.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
7.2.2008 8:13:58   
jana81
Aurora hvala za kavico, jo bom malo kasneje spila, zdej mam kr magnezijevo tableto.
Jst sem tud danes očke odprla ob 6.15, ampak sem prelena da bi vstala,ker se z mojim user posted image  rajš še stiskava do pol osmih,pol pa on gre.
jst ko 1x vstanem, pol ne morem nazaj zaspat, tud popoldne mi ne rata zaspat za pol urce.

veš kaj jst mislim da to ni čist nič odvisno kaj ti ješ sedaj, pač koker otroka navadiš od malega, tako bo jedel, dokler ne bo začel s svojimi muhami. jst recimo sem jedla vse ko sem bila mala (od zelenjave dalje), potem pa sem začela vihat nos nad grahom,fižolom,korenčkom.... in sedaj tega pač nimam rada.

katina..držim pestke in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image

kak je lep sonček zunaj, sej kr ne morem verjet.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
7.2.2008 8:14:50   
Estrella*
Jutro majčke!

Kje ste vse? Zaspanke.

Aurora: sem se danes spomila na tvoje žgance. Jedla bi jih že pred šesto zjutraj, a mi jih ni noben hotel skuhatuser posted image
Hvala za kavico..
Glede ljubenice...nimam pojma, če to drži. Jaz jo obožujem, mali jo pa je normalno, jaz kivija ne jem kaj preveč, mali ga obožuje. Mislim, da je vse skupaj  le naključje.
Pa še pri otroku se ponavadi pojavljajo obdobja, ki nekaj je, potem čisto neha, pa spet začne..itd...

Še par ur pa bomo 3 dni frej...se že kaj veselite??

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
7.2.2008 8:16:25   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dobro jutro!

Vedno slabše spim, obračam se kot listič v vetru in zjutraj je tako kot da sem bila celo noč črta na avtocesti.

barbaw s tabo se pa vedno nasmejim vsako jutro (....kot črta na avtocesti....)user posted image user posted image user posted image , res moreš bit ena pozitivna mamica.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.