|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
5.2.2008 13:59:14   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
Ah... sej me ne jemljete resno, aneuser posted image user posted image user posted image

Lej tole user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
5.2.2008 14:01:24   
barbaw
Saj koriščenje VIP-a sploh ni slaba zadeva, samo kaj ko moraš bit rojen za to. Vsi pač nismo. Jaz ne bi nobenemu lezla v rit za noben denar. (nikoli ne reci nikoli user posted image ). Ritolizništvo mi res ne gre od rok. Se rajši dokazujem s svojim delom. Je pa res, da če se butla narediš ali pa imaš veze boljše skozi prideš. Kolikokrat ne rabijo eni delat določenih stvari, ker jih kao ne znajo. Znajdi se. Samo jaz ne morem. user posted image  Imam preveč ponosa, ki bi ga blo treba včasih malo požret.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
5.2.2008 14:02:09   
TamaraJ
Materinska šola v POSTOJNI:

Sem dobila glavno sestro na telefon in je rekla, da nameravajo z materinsko šolo v Postonjski porodnišnici pričeti zadnji torek v tem mesecu (februar torej) in bo potekala vsak torek in četrtek. Obvestilo bo v vseh zdravstvenih domovih in tudi na spletni strani. Tako, da moramo zdaj vsak dan pridno pregledovati, kdaj bodo dali razpored za celo leto gor. Tam bodo natančneje navedeni termini in punce iz tega konca: gremo v akcijo po znanjeuser posted image . jaz sem mimogrede že velikooo pozabila in dojenčka tudi prijeti več ne znamuser posted image

kasso... hvala še enkrat. user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
5.2.2008 14:03:03   
barbaw
Špelin@ ti si zakon. Kje si to najdla? user posted image  Sem ravno slišala debato o tem, kako je nekdo na višjem položaju kupil hčeri diplomo za 10,000 eurov.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
5.2.2008 14:04:02   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
Ah... sej me ne jemljete resno, aneuser posted image user posted image user posted image

Lej tole user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
5.2.2008 14:06:18   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Sem ravno slišala debato o tem, kako je nekdo na višjem položaju kupil hčeri diplomo za 10,000 eurov.

Tega sploh ne bom komentirala user posted image

Fotko vizitke sem pa dobila po mailu od moževega šefa user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
5.2.2008 14:08:07   
TamaraJ

Saj koriščenje VIP-a sploh ni slaba zadeva, samo kaj ko moraš bit rojen za to. Vsi pač nismo. Jaz ne bi nobenemu lezla v rit za noben denar. (nikoli ne reci nikoli user posted image ). Ritolizništvo mi res ne gre od rok. Se rajši dokazujem s svojim delom. Je pa res, da če se butla narediš ali pa imaš veze boljše skozi prideš. Kolikokrat ne rabijo eni delat določenih stvari, ker jih kao ne znajo. Znajdi se. Samo jaz ne morem. user posted image  Imam preveč ponosa, ki bi ga blo treba včasih malo požret.

Ja, jaz bi tudi rada obvladala ritolizništvo... Bi kaj drugega danes počela.  Samo kaj, ko se mi vsi takšni (ki jih v naši firmi ne manjka) tako gabijo... Bljak, bljak... Je pa res, da še vedno lažje prenesem tipe preko VIP kot pa kakšne razvajene hčerkice, sestre,... od direktorjev ki tam samo SO. In to je vse. Pa nasploh imam dolg gobček in se hitro skregam, če se dogaja kaj nepravičnega. Pol me pa tepeuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
5.2.2008 14:09:39   
TamaraJ

Sem ravno slišala debato o tem, kako je nekdo na višjem položaju kupil hčeri diplomo za 10,000 eurov.

Tega sploh ne bom komentirala user posted image

Fotko vizitke sem pa dobila po mailu od moževega šefa user posted image

In kje je potem ta hčerkica zaposlena? Najbrž na kakšni poziciji, kjer je...e delavni folk v glavo. user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
5.2.2008 14:10:57   
barbaw
Tamar vidim, da si taka kot jaz. Jaz tudi ne prenesem, ko nekdo spravi svojega karkoli na delovno mesto in je tam za številko. Eni hodijo v službo, eni pa delat.user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
5.2.2008 14:17:44   
barbaw
Jaz se zaenkrat poslavljam, ker grem na rajanje v vrtec. Moja pika veselo brca, ker je jedla krof po kosilu. user posted image
Me pa razkurijo sosedove mačke. Sem dva dni nazaj pucala dreke iz mojih vrtnih gred. Mi je šlo kar na bruhanje. user posted image  Pa še smrdi. Katastrofa. Pes ni nič pomagaj pri odganjanju saj so mačke ležale z njo v uti. user posted image  Pa prenašat moram sosedove pse, ki se prosto sprehajajo po ulici in serjejo kjer jim iz riti pade. Zakaj nimamo zakona za to? Moram jaz čistit za drugimi. Sem jezna zdaj. Saj res, da smo v bistvu na vasi, ki pa ni vas (majhno mestece brez bankomata, pošte in cerkve, gostiln pa kolikor hočeš) ampak tole mi pa že preseda.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
5.2.2008 14:19:09   
narava
ej, se en intermezzo:

v tocno  22.ih dneh smo naklofale 82 strani! user posted image  user posted image user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
5.2.2008 14:22:49   
narava

Saj koriščenje VIP-a sploh ni slaba zadeva...

... katera ze dela pri policiji?? user posted image    Da bom vedla za v naprej. Tam je najboljs veze met.. user posted image

sicer se pa hecam, da nau kera narobe zastopla. sama se nikol nisem lazla nikamor user posted image  hvala Bogu. mam cisto vest in vsakomur lahko pogledam v oci, mi ne morejo nicesar ocitat user posted image

denar ni edino merilo.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
5.2.2008 14:30:48   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: narava
v tocno  22.ih dneh smo naklofale 82 strani! user posted image  user posted image user posted image

user posted image  user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
5.2.2008 14:44:26   
aurora28
Povejte mi kako pogosto vam otrdeva trebuh in ali vam otrdeva dnevno?
Meni včasih otrdeva trebuh čez polovico - desna stran je trda, leva pa malo manj??? Kako je to mogoče?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
5.2.2008 14:52:29   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Povejte mi kako pogosto vam otrdeva trebuh in ali vam otrdeva dnevno?
Meni včasih otrdeva trebuh čez polovico - desna stran je trda, leva pa malo manj??? Kako je to mogoče?

jap. otrdeva mi redno, vsak dan. ti povem se urnik: user posted image
1. ko hodim zjutraj v sluzbo, dokler se ne cicnem v pisarno.
2. ko grem na malco, pred tem pa pridno 4 urce sedim na stolu v pisarni.
3. ko grem na bus, stojim na postaji in cakam bus.
4. ko moram pricapljat na peti stuk v bloku (takrat mam tut rahle dihalne tezaviceuser posted image )
5. ko grem zvecer spat, ker cez dan cel dan neki guram okrog user posted image

evo, in nato jutri isto. user posted image

ampak, ko malo pocijem, je spet vse ok..

in glede na to katera polovica trebuha mi otrdi, vcasih tocno vem, kam Poba rit al pa glavo tisci. ves, sem enkrat brala, da imas lahko pac malo bolj obcutljivo maternico i ko user posted image  brce al pa z glavo rine not, ti stena otrdi. al nekaj tacga. v glavnem, mal ga pobozej pol pa ukaz, da nej rit premakne! user posted image  pa nic se sekirat! user posted image  vse je ok..

p.s. mam novo prucko, nic kaj informacijsko/tehnolosko napredno - navaden stol, ampak je zlata vreden! user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
5.2.2008 14:56:05   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: naravav tocno  22.ih dneh smo naklofale 82 strani! user posted image  user posted image user posted image

user posted image  user posted image

Ja kaj naj rečem, smo pač pridne.

user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
5.2.2008 14:58:25   
Naty*
Dobr ste me to nasmejale zdele user posted image user posted image user posted image ... Že Tamara s parčkanjem, pa pol špelin@ z zetom generalnega direktorja..

Glede ritolizništva je pa tkole... js sm do zdaj kr velikokrat napredovala v službi in vem, da vedno zaradi dela (ker tud js nimam talenta za lezt v rit). In sm bla zmer sigurna, da je to čist prav način, pa celo izplačal se je... do zdaj. Ko pa ne delaš več je pa fertik... Tko da definitivno pridejo tisti bolš skoz, ki znajo lezt v rit user posted image !!!!

Aja sestrična je rodila punčko Emouser posted image ... so me očitno mal pozabl obvestit, tko da sm šele na RR vidla pod "rodili smo" user posted image . No glavn, da je vse vredu user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
5.2.2008 14:58:58   
valentina2006
aurora28: Men še ni...vsaj vem ne, da bi...user posted image  Po moje bo jutr začel, k bom šla v šlužbo...user posted image  Sporočim...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
5.2.2008 15:03:57   
valentina2006
Naty*: user posted image  user posted image  user posted image  za Emo... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
5.2.2008 15:18:45   
jana81
evo nas nazaj...vse je bilo vredu, mali se nam je ene parkrat lepo nasmejal (bom dala slikco v album), posnela nama je par filmčkov in par slikic...res je ful prijazna tale dr.Ocvirkova, sem se kr zmenla še za akupunkturo.

aurora men otrdeva trebuh konstantno že cel dan, al pa če preveč sedim za rač, al pa če preveč hodim. sploh mi noben magnezij več ne pomaga, pa sem se že navadla.

joj ravn sem mogla pojest zelenjavno juhico (ne maram zelenjave), medtem ko sem dragemu naredla lazanjo, in se je mastil pred mano.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
5.2.2008 15:25:25   
valentina2006
jana81: user posted image  user posted image  za 3D. Sem se ob 13.00 spomnila nate in držala pestke, da bo mali lepo poziral...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
5.2.2008 15:26:58   
valentina2006
jana81: A mi lahko daš geslo za 3D.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
5.2.2008 15:38:46   
aurora28
Jana81 in Narava hvala vama za odgovor, zdaj sem pa pomirjena. user posted image
Jana81 superca za 3D, še jaz bi te prosila za geslo. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
5.2.2008 18:21:35   
Anonimen
Jana81: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prelepega sončka, kako se je lepo nasmejaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2049
5.2.2008 18:26:31   
barbaw
jana81 user posted image  za pregled. Pa še jaz bi te prosila za geslo.

Na rajanju je bilo super. Za mene osebno preglasno, ker so bili zvočniki precej na glas. Moj škrat kot ponavadi ni hotel plesati pred vsemi. Mu je nerodno? user posted image  Če je po meni mu je. user posted image  Jaz sem bila zelo sramežljiva. Zna pa vse pesmice in tudi plese je znal, pokazal pa je samo meni. Važno, da je mami vidla. user posted image

Ko sem brala ta vic sem se spomnila na vse preglede, ki smo jih in bomo imele in seveda račji kljun.

Jože pride na zavod za zaposlovanjev Ljubljani in vidi oglas za ginekološkega asistenta. Vidno zainteresiran, vpraša uslubenca za pultom po bolj podrobnih informacijah o tem delovnem mestu.
A - to... Aha, takole..., začne uslužbenec medtem, ko koplje po papirjih.
Dobro, vaše delo bi bilo, da pacientke pripravite na pregled. Pomagali bi jim sleči spodnje perilo, da se udobno uležejo na stol in potem po potrebi bi jih pripravili na pregled. Nanašali  bi brivsko peno in brili sramne dlačice ter na koncu vtrli balsam na te kočljiive dele telesa, da bi pacientke bile popolnoma pripravljene na pregled. Za to ponujajo plačo 2500 eurov. Na koncu, če ste res zainteresirani bi morali pa do Logatca skočit.
Zakaj? Je ordinacija v Logatcu?
Ne, tam je konec vrste zainteresiranih za oglas...

Aurora meni tudi trebuh otrdeva samo tam, kjer mi pika tišči njeno rito ven. Imam pa prav hecn trebuh in vedno bolj postaja podoben prerezu hruške. Je pika še vedno prečno saj me mišice na bokih vedno bolj bolijo ko se razteguje. Nad popkom pa imam trbuh skoraj "prazen". user posted image  Upam samo, da se bo vrgla po bratcu in ugotovila, da ta položaj ni ravno najboljši.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.