TamaraJ
|
Ojla majčice! Joj, spet ste tokliko napisale... Sem šla malo skozi vse, vendar nimam časa, da bi komentirala kaj več, ker me je od petka počakalo velikooo dela (meni pa se prav nič ne da). Ja, pa moj protestira, ker sem sklonjena k računalniku. Sploh ne vem več v kakšno pozo naj se dam, da ga ne bo motilo. Že zdaj napol ležim tukaj . Jao, nič kaj udobno se ne počutim tukaj v službi več in mi je že kar mučno vse skupaj. Pa malo sem utrujena od vikenda.. V soboto sva bila s Timijem v telovadnici v Cerknici, kjer so imeli otroci pravo žurko. In sva tri ure šetala sem ter tja, po kokice, pa sladkorno peno, pa še balon . Oderejo te kot bebca... sicer pa sem sama kriva. Kaj pa nasedem nedolžnemu pogledu. Sej veste, kakšen pogled ima kuža, ko kaj prosi... no, nekaj takšnega ob posebnih prilikah obvlada naš Timi . No pa sej; jaz sem čist mahnjena na tega mojega otroka in si ne morem pomagat. Ja, pogledala sem si čudovite trebuščke v albumih... barbaw, naty, edinaos,.. Upam, da nisem katere spustila. kar opozorite me. Sicer pa je meni tako hitro minilo.. Se spomnite prvih slikic, ko si moral prav dobro pogledat: ooo, pa res je malo izbočen . Zdaj pa se tako hitro bližamo maju.. Naty... hvala za nasvet glede kriminalk. Sem že slišala za tega avtorja, nisem pa se še lotila brat. Zdaj je v igri še Peta ženska od Mankell-a in ko to končam, se bom res lotila tvojega predloga. Thanx. Sem pa bila čist mahnjena tudi na Patricio Cornwell in njeno Dr. Scarpeto... pa sem vse prebrala in mi ja kar hudo, ker zmanjka Aja, pa hvala vsem za pikepoke... Pregled imam ob 14:40 in bom šla prej iz službe (kar me neizmerno veseli).. pa imam zoprn občutek, da me bo kaj veginalno pregledoval.. bljak, bljak. kako je pri vas pri tem pregledu okoli teh tednov (24, 25..). Upam, da bo samo UZ..