špelin@
|
Hojla ok, gremo po vrsti, ste bile spet pridne s pisanjem valetina2006, ti napišem recepte - samo da preberem in pokomentiram dogajanje tule čez vikend Estrella*, v Müllerju sem kupovala kar plenice njihove blagovne znamke (mislim, da se imenuje beauty baby). Pri na so se od rojstva naprej enkratno obnesle S tem, da ima mala pika precej občutljivo kožico in je po Pamperskah dobila obupen izpuščaj Hja, glede moje riti - očitno so šle vsaj 3 kile direktno tja Ja, zredila sem se že celih 6 kil Ampak ni krize - po starih materinskih knjižicah sodeč, lepo sledim kilaži iz preteklih nosečnosti barbaw, Naty*, edinaos, kako srčkani trebuščki IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sva tko spala kot polha, in pol mi dragi pove zgodbo ki mu jo je včeraj povedla mama, da je ,ko je bil mali prišel do mame v splanico(ko je še spala) in ji vlekel veke navzgor, pa ji govoril mami sej lahk spiš, sam glej me....sem skor s postle padla tk sem se začela smejat. upam da naš mali ne bo tega pogruntal. Pri nas imamo kar dve taki junakinji - vsaka mi vleče gor po eno veko Sicer sem pa tudi jaz to počela moji mami, zdaj pa imam IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Valentina: moj na začetku ni znal nič kuhati. Pol sem ga pa na fini način pretantala, da mi je začel pomagat...pol je začel delati lažje stvari, pol pa mu je bilo tako všeč, da si je sam zrihtal recepte in eksperimentiral. Skratka imam srečo, da se loti vsega Pa še prav dobro skuha. Joj, moj si še jajca ni znal speči... Potem pa ga je kar "zgrabilo" in je začel eksperimentirati. Naredi krasen golaž, pasulj, govejo juho,... V nulo obvlada peko na žaru (zelenjava, ribe, meso), seveda tudi z vso predpripravo (razne marinade) Naredi tako slastno polnjeno gos, da si vse prste poližeš Skratka: njegova mati je skoraj dol padla, ko je prvič prišla na kosilo, ki ga je v celoti pripravil njen sin ¸ Za Valentinovo bova midva (no, vsi štirje) po mojem proslavila (držte pesti ) prihod našega novega avta, ki ga že takooo težko čakamo - računam na kitajsko večerjo IZVIRNO SPOROČILO: Katina Vidim, da ste se pogovarjale o pizzeriji Golobček. Ali imajo tam kakšen večji skupen prostor, saj so na sliki, ki je objavljena na spletu samo separeji, kar pa za večjo družbo ni primerno. Tiste, ki ste tam bile sigurno veste kako in kaj. Jaz grem jutri na 100g cuker test in upam, da ni tako zoprno kot pravijo, da je. Baje po kakšni uri in pol doživiš padec sladkorja in ti postane slabo. Jaz še vedno upam, da mi bo moja sladkosnednost vsaj skozi to preizkušnjo pomagala. Glede Golobčka: bom kar poklicala in vprašala, bo najbolj "zihr" Glede cukr testa: stiskam pesti IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Vidim da ste nedeljsko razpoložene...sej prav, jst sm tud ceu vikend lenarila in sem ugotovila, da če lenarim mi noge ne zatekajo!!!Jeeeej hehehe Evo, vidiš pravo taktiko IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Kaj ve mislite je jakuzi primeren za ?? Pošteno povem, da jaz v nosečnosti ne bi rinila v kakšno daljše namakanje v jacuzzi. Za 5 minut že, za polurno namakanje pa ne.
|