|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
3.2.2008 19:00:39   
MARTINA25
OJLA PUNCE!!!

Vidim da ste nedeljsko razpoložene...sej prav, jst sm tud ceu vikend lenarila in sem ugotovila, da če lenarim mi noge ne zatekajo!!!Jeeeej hehehe

Glede Valentiovega pa sem se odločila, da bom user posted image  peljala v kino, po tem greva v Kitajsko, drgač bo pa še dobil en parfumček....ker je res srček...brez pripomb!!!user posted image
Punce a ima katera že kakšno nadležno strijo?Jst sem včeri opazila take sitne majhne strije na bokuuser posted image ...v glavnem sem ugotovila,da tole mazanje nč ne pomaga...vsaj meni neuser posted image  

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
3.2.2008 19:26:40   
barbaw
Valentina je tako kot smo že pisale, če si podvržena temu jih dobiš drugače ne. Mi imamo v familiji celulit deden namesto strij. Jaz sicer imam strije po prsih in stegnih, po trebuhu pa na srečo nič, pa še to vse sem fasala zaradi hitrega hujšanja. Ti se vseeno maži, da boš vsaj omejila, če se to da. Sicer ne vem si čim se mažeš. Jaz bi na tvojem mestu probala s kakšno konkretno mastno kremo oz. olivnim oljem zvečer. Pižamo boš pa že oprala al pa skurla če je treba. user posted image  Če ne pa jo skuhaš v župi, da ne rabiš olja dodajat. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
3.2.2008 19:31:51   
Anonimen
Ola majčice, no tudi jaz sem dala v album nove slike trebuščkauser posted image user posted image , a jim sploh še lahko rečemo trebuščkiuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1828
3.2.2008 19:33:07   
jana81
ja martina se strinjam glede mazanja, se mažem že od 3. mesca dalje , pa sem ravn en teden nazaj opazla prvo strijo na levi zizi.user posted image

naty ti si res prava manekenka....pa še to me firbca...ka mate kako skupino, da mate špile?

z valentinovo je pa takole: rada bi šla spet na masažo in  v jukuzi, pa ne vem če je to primerno za user posted image . Lani sva bla na Dobrni ,1x  prej pa v Velenju v hotelu Paka in sva uživala na polno....Kaj ve mislite je jakuzi primeren za user posted image ??

joj kok me žgečka mali, če ležim na boku, me kr spomne nej se prestavim.user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
3.2.2008 19:34:54   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Ola majčice, no tudi jaz sem dala v album nove slike trebuščkauser posted image user posted image , a jim sploh še lahko rečemo trebuščkiuser posted image user posted image

a mi pošleš geslo plissssssssss

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
3.2.2008 19:38:05   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

a mi pošleš geslo plissssssssss

A lahko tud men prosimmmmmm.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
3.2.2008 19:40:27   
Anonimen
jana81: mislim, da jukizi ne more full skodovat. Jaz sem bila 14 dni nazaj v toplicah no predvsem v jukuziju in sem OK.

Vidva si kar privoščita.

Mene pa moja user posted image vedno, ko sem naprej naslonjena opozarja, da ji to ni nič kaj všeč.
Ko pa se preklonim, me pa full zgaga pečeuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1832
3.2.2008 19:41:20   
Anonimen
Ja geslo: primož

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1833
3.2.2008 19:43:05   
aurora28
Čer! user posted image

Valentina hvala ti, sem si ogledala video in že vidim, da bo v tem tednu poskusila ustvarjati. Sem opazila, da ste se prej pogovarjale o kuhu in naših user posted image . Moram reči, da imam jaz zelo veliko srečo, ker moj user posted image pa zelo rad kuha in to dobro, včasih me jezi to, ker že ogromno stvari obvlada in kadar jaz kuham mi zraven na skrivaj škili in včasih komentira, dokler ga ne naženem v dnevno. user posted image user posted image

Naty meni so se prsi pravtako iz 75B povečala na 80C, ampak zdaj so prenehale rasti. Ampak si bom kupila nov modrček kasneje, verjetno ko bom dojila, ker bodo prsa polna mleka in tastari modrčki ne bodo več prišli prav. user posted image

Valentina
zakaj nas tolk mučiš, daj eno sliko gor. Jaz verjamem, da si ti čist fejst mamica user posted image in prav fletno zgledaš.

Mi smo pa danes bili na 1. rojstnem dnevu od moje krščenke. Tak je lepa, zobeki so ji že lepo zrastli, malce je sicer pokašljevala, ampak je tak cuker. Potem sta ji pa mamica in ata okrasila tortico z eno svečko in jo posadila zraven tortice, da jo slikata. Slikice so uspele, ampak je tamala ravno v trenutku ko sta se mami in ata ubadala z fotoaparatom s prstekom segla na svečko in jo ugasnila. Tak se je jokala, boga revica. user posted image user posted image Ampak ni bilo kaj hudega, imela je sicer vosek na prsteku in so ga hitro ohladili, bo pa od zdaj naprej zagotovo vedela, da je ogenj ajsssss. user posted image

Edinaos super buši! user posted image

Zdaj pa grem gledat Emo in se bom spet zgražala kako se naši sramotijo user posted image . Naty veš kaj sem razmišljala, zakaj pa se vaš bend ne prijavi na Emo, jaz verjamem, da bi zmagali. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 3.2.2008 19:51:42 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 1834
3.2.2008 19:54:55   
valentina2006
edinaos: HVALA, zelo lep buši. Tud mene moj takoj opozori ko naprej slonim na comp.

aurora28: Tud jest bom v kratkem poskušala ustvarjat...sam bojo pa pripombe od user posted image , k ne mara zelenjave...
Mogoče se čez kakšn teden skorajžm, pa dam kako fotko gor... Nimam namena nobenga mučt, sam moja bi kazila ugled vašim user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  JUTRI za GP: Jana81 in TamaraJ user posted image user posted image user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
3.2.2008 20:10:13   
Anonimen
aurora28: hvala, plisss povej mi, sem malo v tvoj album špegalauser posted image , lep velik buši, no ja saj si 3 tedne pred manouser posted image user posted image , zanima me slikca spalnica, stena: a imaš tiste slikce prilepljene na steno, male medoteuser posted image , full lepouser posted image . Nekaj tazga se tudi jaz pripravljam početi.

Valentina 2006: hvala, tudi tvojega bušija čakamouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1836
3.2.2008 20:39:28   
tally
Ojla majčice, se oglašam po dolgem času.
Sem malo pogledala vaše tebuščke, fuuulll lušni, moj je tut že kr ornk okrogel me spominja na žogico. Pa ker sem bolj majhna mi kr naprej rine user posted image .
Aja pa da ne pozabim sem brala tiste vaše debate o krofih in ostali hrani in seveda včeraj kupila krofe in 3 naenkrat zmazalauser posted image , dons pa še enega. Le kaj bo tahtnica pokazala 12.2.

Drugače sem danes bolj lenarila, ker sem včeraj pospravljala pa me je križ opozoril, da mu to ni všeč,user posted image .

Kar se pa tiče kuhanja pa mojegauser posted image , sta to dva različna pojma, razume se samo s polnim krožnikom, ma sej pa naredi pa kaj drugega.

Strije hmmm, zaenkrat nimam še nobene, me pa koža na trebuhu včasih ful svrbi, upam da jih ne bom preveč fasalauser posted image .

Aja pa če bo vse po sreči delam samo še 4 dni, ..... komi čakam da se malo spočijem.

Lep večer še naprej vsem majčicam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
3.2.2008 20:44:09   
tally
Aja glih gledam EMO, katastrofa je preblaga beseda za to kar se dogajauser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
3.2.2008 22:09:09   
jana81
večer....

moj pa noče EME gledat, sicer pa verjamem da nisva nič zamudila, sva rajš pogledala en romatičen film na HBO (drugače ni neki za romantične filme, ampak zadnje čase mi rad ugodi tud s tem).

edinaos...luškan buši, že kar velik a ne?

valentina verjamem da ni tak hudo kot praviš.sicer pa ena lastovka še ne prinese pomladi, tak da tud ti ne boš pokvarla povprečja z eno slikco...(ne mi zamert, mal sem se mogla pohecat), čeprav prispodoba ni ravn taprava.

grem zej gledat sharka...ajde papa

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
3.2.2008 22:10:56   
aurora28
Edinaos ja na steni kar si videla je nalepljen trak in nad trakom nalepljeni medvedki iz gume. Vse sem kupila v Baby centru in je super, pa lepilo je dobro prijelo. Teh motivov imajo v Baby centru ogromno, ampak odkar vem, da bo fantek sem se zaljubila v medeke. user posted image

Ema no comment user posted image , no ja sam med vsemi pa mi je še najbolj všeč Rebeka.

Mislim, da imata jutri GP Jana81 in TamaraJ, skratka
souser posted image user posted image user posted image user posted image za jutri.

Zdaj grem pa v meževo deželo. Nočko user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
3.2.2008 22:21:18   
Anonimen
aurora28: hvala, ta teden bom tudi jaz obiskala baby center in malo polepila sobico.

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1841
3.2.2008 22:36:01   
Anonimen
TamaraJ in Jana81: user posted image user posted image user posted image user posted image za jutri.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1842
4.2.2008 7:32:21   
Estrella*
Jutro!

Kako smo kaj danes? Jaz že na šihtu (ni še šefauser posted image ) pa sem lahko malo prebrala od včeraj. Včeraj sem bila na hiški in sem pozno prišla, zmatrana ko user posted image . Nič mi ne paše; sedet, stat, ležat...skratka ne vem v kakšnem položaju bom bila še lahko čež kakšen mesecuser posted image

edinaos: lep buši, čisto mojemu podobenuser posted image

Valentina: daj pokaži tvojega, kot je že napisala ?? ne moreš kvarit povprečja, ker je vsak buši po svoje lep tako, kot nosečka.

Katina: jaz cukr testa še nisem delala, ga je pa moja kolegica in je preživelauser posted image . Pa le poročaj o tvojih vtisih, da se lahko še me malo pripravimo, just in case.

Tamara in Jana user posted image user posted image  za današnje preglede!

Tally: le zdrži še ta teden,saj je krajši, ker je v petek praznik. Pol boš pa mela malo več časa za RRuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
4.2.2008 7:47:55   
aurora28
Dobro jutro! user posted image user posted image user posted image

Estrella* pridna si, že v službi. Veš jaz si sploh ne predstavljam, da bi danes morala iti v službo, jaz sem se že tak navadila biti doma user posted image user posted image . Verjamem pa, da bo čas ko bo naš user posted image hitro rastel in bo tudi ta čas iskanja službe hitro prišel. user posted image

Mene je moj user posted image presenetil z meni najljubšim zajtrkom: sataraš user posted image + čajček user posted image . Okrog 10 ure pa prideta moja starša k nama na kavico in si bomo potem privoščili dobro user posted image in krof. user posted image Tako, da drage moje majčice, če boste čakale na mojo kavico, jo boste dobile okrog 10. ure. user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
4.2.2008 8:42:59   
jana81
ojla ..

hvala za user posted image user posted image , imam pregled šele ob pol petih, tak da se bom še načakala.

Šele ponedeljek je pa že komi čakam da bo petek, ko smo doma...sploh se mi ne da več delat.
Pol pa še to vreme bedno , ko bi vsaj mal sonček posijal, da bi mal razvedril razpoloženje.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
4.2.2008 9:27:27   
jana81
a danes pa ni nikjer nobene majčice??

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
4.2.2008 9:30:33   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Anitka: Ni blema....user posted image  user posted image

Majčice, bi vas prosila za recepte....
Sem temo odprla že na Družinsko življenje, odziv full slab...ma sploh ga ni....
Dobila sem avtomat za peko kruha. Pa mam v tisti knjižci full čudne recepte... Zanima me, če ma kera od vas avtomat, pa kakšn kruh pečete. PROSIM ZA RECEPTE.....

Živijo...po pustnem vikendu.

Zdaj spet pečem v avtomatu z moko - mešanico za kruh, ki jo kupim v Sparu (je sparova znamka - najraje imam mešano, bel mi ni tako dober, s semeni pa nisem še probala-  a sem jedla pri sestrični in je ok). V avtomat dam 4 dcl mleka, gor 0,5 kg moke in vklopim za program za standarden kruh, polovično dozo. Ko je pečen, ga takoj dam v najlon vrečko, da se kruh spoti in navlaži, dam ven in pustim, da se posuzši - tako škorja ni trda. kruh mi ostane dober še sigurno ene tri dni. Aja cena pa je 0,85 eur za 1 kg.

Neposredna povezava do sporočila: 1847
4.2.2008 9:35:31   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

aurora js ti lahko povem, kako delam mesno lazanjo, ne vem pa če isto velja za zelenjavno. Pri mesni je bešamel, testenine, bešamel, meso, testenine, bešamel, meso in tako naprej...na koncu pa bešamel in po želji sir. Pečem pa približno 1/2 ure na 200°C, s tem, da testenine že prej prekuham.

Delam po istem principu, le na meso dam še nariban sir. če pa iz bučk, le te prej narežem na tanke kolobarje in malo podušim - to daš gor namesto mesa in čez še paradajz.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
4.2.2008 9:41:49   
valentina2006
Majčice souser posted image , dobro jutro...

aurora28: Tud ob 10.00 bo user posted image  pasala...K je do zdej še ni blo...pa krof tud zdraven...

Estrella*: Pridna, že v službi. Tud jest grem v sredo delat user posted image  user posted image .

jana81: Se ti pridružujem, tud sama komi čakam, da bo petek...

kasso: Bom mogla it v Spar...pa pol sporočim rezultat.

Kar se pa EME tiče, ni vredn zgublat besed... Ne vem kje ih najdejo...user posted image  user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
4.2.2008 9:48:06   
špelin@
Hojla user posted image

ok, gremo po vrsti, ste bile spet pridne s pisanjem user posted image

valetina2006, ti napišem recepte - samo da preberem in pokomentiram dogajanje tule čez vikend user posted image

Estrella*, v Müllerju sem kupovala kar plenice njihove blagovne znamke (mislim, da se imenuje beauty baby). Pri na so se od rojstva naprej enkratno obnesle user posted image  S tem, da ima mala pika precej občutljivo kožico in je po Pamperskah dobila obupen izpuščaj user posted image

Hja, glede moje riti user posted image  - očitno so šle vsaj 3 kile direktno tja user posted image  Ja, zredila sem se že celih 6 kil user posted image  Ampak ni krize - po starih materinskih knjižicah sodeč, lepo sledim kilaži iz preteklih nosečnosti user posted image

barbaw, Naty*, edinaos, kako srčkani trebuščki user posted image user posted image

sva tko spala kot polha, in pol mi dragi pove zgodbo ki mu jo je včeraj povedla mama, da je ,ko je bil mali prišel do mame v splanico(ko je še spala) in ji vlekel veke navzgor, pa ji govoril mami sej lahk spiš, sam glej me....sem skor s postle padla tk sem se začela smejat.user posted image  upam da naš mali ne bo tega pogruntal.

Pri nas imamo kar dve taki junakinji - vsaka mi vleče gor po eno veko user posted image user posted image user posted image  Sicer sem pa tudi jaz to počela moji mami, zdaj pa imam user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Valentina: moj na začetku ni znal nič kuhati. Pol sem ga pa na fini način pretantala, da mi je začel pomagat...pol je začel delati lažje stvari, pol pa mu je bilo tako všeč, da si je sam zrihtal recepte in eksperimentiral. Skratka imam srečo, da se loti vsegauser posted image  Pa še prav dobro skuha.

Joj, moj si še jajca ni znal speči... user posted image  Potem pa ga je kar "zgrabilo" in je začel eksperimentirati. Naredi krasen golaž, pasulj, govejo juho,... V nulo obvlada peko na žaru (zelenjava, ribe, meso), seveda tudi z vso predpripravo (razne marinade) user posted image  Naredi tako slastno polnjeno gos, da si vse prste poližeš user posted image  Skratka: njegova mati je skoraj dol padla, ko je prvič prišla na kosilo, ki ga je v celoti pripravil njen sin user posted image ¸

Za Valentinovo bova midva (no, vsi štirje) po mojem proslavila (držte pesti user posted image ) prihod našega novega avta, ki ga že takooo težko čakamo - računam na kitajsko večerjo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Vidim, da ste se pogovarjale o pizzeriji Golobček. Ali imajo tam kakšen večji skupen prostor, saj so na sliki, ki je objavljena na spletu samo separeji, kar pa za večjo družbo ni primerno. Tiste, ki ste tam bile sigurno veste kako in kaj.

Jaz grem jutri na 100g cuker test in upam, da ni tako zoprno kot pravijo, da je. Baje po kakšni uri in pol doživiš padec sladkorja in ti postane slabo. Jaz še vedno upam, da mi bo moja sladkosnednost vsaj skozi to preizkušnjo pomagala.

Glede Golobčka: bom kar poklicala in vprašala, bo najbolj "zihr" user posted image

Glede cukr testa: stiskam pesti user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
Vidim da ste nedeljsko razpoložene...sej prav, jst sm tud ceu vikend lenarila in sem ugotovila, da če lenarim mi noge ne zatekajo!!!Jeeeej hehehe

Evo, vidiš pravo taktiko user posted image user posted image user posted image

Kaj ve mislite je jakuzi primeren za user posted image ??

Pošteno povem, da jaz v nosečnosti ne bi rinila v kakšno daljše namakanje v jacuzzi. Za 5 minut že, za polurno namakanje pa ne.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.