Naty*
|
U madonca ste naklofale v tem času, ko sm js stanovanje pospravljala . Joj a še kero po sesanju ful križ pa trebuh boli??? Tamara pol je bla moja odločitev pravilna, se mi je zdelo da bo tko ...sej vem, da ste v Butalah ta vikend rabl veliko energije . Midva sva pa hotla it na karneval, pa je moj ful bolan, tko da letos pač nisva šla. Gremo pa drugo leto trije ... jana mislm, da nas vse, ki smo prvič noseče mal skrbi kako bomo vedle, da je to to... Moja prijatljica je rodila decembra drugič, pa sploh ni bla sigurna, da ma popadke. Mal jo je v križu špikalo, pa je šla čist iz preventive k G in ugotovijo, da je že 4 cm odprta! Je rekla, da je šele na mizi začutla prvi pravi popadek. No hočem rečt, mende res ni pravila, vsak porod je zgodba zase. A veste, kaj pa mene skrbi....kaj če ti voda odteče, ko si...ne vem, naprimer v trgovini? A ni to mal zoprno? A sm čudna... edinaos tega pa ne razumem od ljudi...sej bi si lahko misl, da ti ni do ponočevanja . No pri naju so bli do zdaj hvalabogu vsi razumevajoči pa so se odpravl domov ob solidnih urah. No bom pa še js komentirala EMO, sej ne morem da ne bi ... Men je bil komad (če glih kater) od Šulerce všeč, ker je mel vsaj neki "drugačnega" not. Ko sm pa vidla superfinale, sem pa priznam vseeno navijala vsaj za un romski komad. Sej Rebeka mi je faca, pa komad kot tak ni slab....ampak vsi bojo pošiljal na Eurosong pevce, ki znajo pet, Rebeki je pa to precej švoh stran. Je mogoče dobra voditeljica, ampak pet pa res ne zna. Prvič upam, da sploh ne bomo prišli čez polfinalni večer (ko da si je to treba posebej želet) ... valentina 2006 veš ni tolk hudo bit glasbenik, če uživaš v tem . Pa to je prednost, da sva oba v bandu, ker če bi mogla doma ga čakat cele noči verjetno ne bi blo tolk fajn. Tko mi je pa prav užitek...bolj kot folk žura, bolj je fajn pet . Ime banda pa ni skrivnost, ampak mi ga glih ni za izpostavljat zaradi raznih firbcev, ki so na forumu. Pa tkointko smo bolj lokalno poznani na notranjskem (pa občasno špilamo na primorskem), tko da ti ime verjetno ne bi nič povedalo. Če te pa vseen zanima, ti pa še zmer lahko pošljem zs. Glede službe pa upam, da ti ne bo treba več dolgo delat. Js si kr ne predstavljam...