jana84
|
o, tudi mi smo imeli tak prečudovit vikend...Tako lepo vreme je bilo pr nas; sicer v soboto se je sonček še malo skrival za kakšnim oblakcem tam pa tam, včeraj je blo pa tako lepo sonce...Super. Smo šli jaz, moj mož, moja mama, tata, sestra in moja mala nečakinja na naš vikend...Je blo tako lepo, da bi kar gor ostala... Sem pa regrat nabirala in me je zvečer tako križ bolel, sem se čisto raznežila. Bo potrebno kaj hrbet ojačat, če hočem trebuh nosit . No, danes je pa poleg slabega vremena (popoldan, dopoldan je blo še lep sonček), dan skazil rezultat izpita, ki ga žal nisem naredila. In šla prav brez veze 200km v Maribor. Se tolažim, da bo naslednjič bolje, sam bi blo res fajn, da bi bil en izpit manj. Sem pa pridna in se že učim za naslednji izpit, ki ga imam 9.5. Upam samo, da bo lepo vreme da se bom lahko zunaj učila, na svežem zraku, ker imam občutek, da mi kar nekako bolj znanje leti v glavo, kot če sem noter na kavču...Pol pa vsake tolko (prepogosto), skočim na net, pogledat če ste kaj napisale...Pa se z vsem mogočim zmotim... Naš je danes kar živahen. Sem hotela ravno zjutraj mamo vprašat, če je noramalno, da danes nisem še nič čutila, da bi me trebuh bolel ali kaj podobnega (slučajno kakšni premiki), pa se je hitro spremenilo stanje. In me še kar drži...Po moje že malo čutim našega kako se premika. Se mi zdi da sem ga včeraj zvečer, ko sem po celem dnevu sončkanja ležala na kavču, čutila take malo drugačne "bolečine" v trebuščku...Mogoče je pa bil naš ... In ko ste ravno govorili od tega, da je dosti nosečk na bolniški...Jaz nisem, ker še nimam službe, če pa bi jo imela, bi verjetno bla, ker sem imela prej splav in tudi začetka ni kazalo najbolj rožnato...Sam jaz sem navajena bit stalno doma, tako da mi ne bi bilo hudega. Verjamem, pa da je večina raje v službi (če ni ravno kakšna smotana služba), kot pa cele dneve doma...Predvsem če je človek cel čas sam...Meni je dostkrat dolgčas, ker se nimam kam dat...Po TV ni nič, učit se mi tud ne da cele dneve...Hlava bogu, da 3x na teden kosilo kuham, da se lotim že ob 12h kuhat, da mi gre čas hitreje...Pol pa pride mama domov, pa tata, pol pa šele ob 15.30 moj dragi možiček...Hja, ko bomo imeli doma bo veliko bolj pestro.... Tako, fajn se mejte, jaz se moram it nazaj učit...Še kakšno urco, dve.
|