Kaštrun
|
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek dober dan punce! danes mi spet nekaj slaba volj za vrat diha. ful mam dela s psi. oče je šel na eno pot in mi v varstvo predal svojo čivavo, ki je popolnoma nevzgojena in je nič ne štekam. vstanem ponoči, ker cvili in jo peljem lulat...on pa nič! moja se vedano na ukaz polula. ne pride, ko ga kličem - se mi zdi da sploh ne ve kako mu je ime. totalno je odvisen od človeške družbe - nič ne zna biti sam. komaj čakam, da se oče vrne, ker tole mi je too much. HAHAHAHA sem se nasmejala zdej! sem se spomnila na mojega očeta, ko je ponoči vstajal, da je nahranil od mojega tamalega "tamagočija" (saj se spomnete tistih malih računalničkov ki so se posračkali, pa polulali, pa spat si jih dajal, pa moral si čuvati, da niso umrli...), da ni umrl o šit, ta je dobra! jutri imam pregled...si ne predstavljam, kaj bo sploh naredil :) k sem imela pa NS v torek...najbrž samo kilaža in pritisk pa to. še vedno čakam odločbo iz zzzs. ne vem kaj mečkajo. meni je v prvi nosečnosti naredil 4 UZ. prvega v 7 t, drugega v 9 t (samo zaradi krčov, drugače ga ne bi), tretjega v 22 t (morfologija) in zadnjega v 32 t (če se je že obrnil na glavo). to so bili 4-je UZ. pri ostalih pregledih sem imela le merjenje pritiska, težo, laboratorij (kri, voda) in 2x test za toxo. vaginalno me je pogleda šele pri enih 37 t da je videl, da če sem kaj odprta (pa sem bila že 1 cm). moj pregled pri G traja cca. 5 - 10 min. tako da jutri tudi jaz ne pričakujem kaj velikega. žal. sem šla pa v 28t v PO na 4D UZ, ampak le zaradi "firbca". joj, kile...kr neki gre gor. danes me je ful oslabovoljil pogled na tehtnico :( ne vem, kako naj se malo bolj skuliram, ker se res preveč sekiram. res pa, da mi ful niha, sploh kadar me muči zaprtje. zato mi nimamo tehtnice doma. stopim pri sestri na vago in si vzamem še 2 kg dol (zaradi cunj - kao. pa tudi jaz imam potem boljši občutek) . kako ste punce? slabo. drek! glej kakšno je vreme. še dobro, da je Lučka naša full pridna in zdaj že spi, da jaz v miri kaj naredim. sem pa full brez volje. a je še katera takšna? kaštrun koliko pa imaš let? mislim, da sem si iz vse čakalnice samo tebe zapomnila - kar izžarevaš eno nosečniško energijo pa prav fletkan buši maš! stara nehi NO! me bo sram, pa še lažeš se drugače pa sem 81 letnik. trebuh imam pa... joj ne mi od trebuha. ko me kakšen vpraša kdaj imam rok me je kar sram povedati, da šele oktobra. ampak ok. ni panike. bom stradala po porodu