![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 22.4.2008 13:15:21
|
|
|
|
corti
|
Ok se bomo zmenili. Drugače pa majo tm dost izbire hlač...tko, da boš našla sigurn kej!
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 22.4.2008 13:51:42
|
|
|
|
janja 27
|
ojla evo mene nazaj prej sem dobila obisk je prišla kolegica k sve veliko skupaj prehodile z vozički saj je rodila 14 dni pred mano pa potem k se vrneš nazaj v službo je itak sto in ena stvar vmes da se potem celo večnost ne vidiš, sej slišive se po telefonu vsaj enkrat na teden ma je čist drugače k se vidve tko da sve se naklepetale za neki cajta drugače pa maska lahko daš med bršljanke kake krompirjevke, če maš sončno lego ne dajat kakih rož k rabijo full vode če ne boš mogla hodit tiste zalivat ker bršljanke niso tolk občutljive jaz jih poleti v vročih mesecih zalivam na dva dni in to veliko tko da gre voda skozi zemljo in pride v podstavek pa še stuširam jih v glavnem nič ne kompliciram gnojim na 14 dni s plantelo in imam vsako leto lepe jih imam pa samo na balkonu in to 84 tko da mi že to vzame dve uri za zalivanje...sem se zdej navadla pa imam samo bršljanke ( letos kombinacijo rdeče bellih ) jih pa imam zgoraj in spodaj tko da gorjne primejo spodnje ( letos ne bo tko k so bele krajš pa še eno drugo sorto sem kupla ) in potem je cela blazina čez balkon...sej jaz niti nisem bila za rože me je bolj mama znorela k ona je fanatik za te zadeve, prvo leto k sva se uselila sem imela še 50 loncev okoli hiše ma za vse to skupi zdej niti nimam cajta se pa drugače meni dopadejo full surfinije ma rabijo full vode pa zdej tud evrčkov ni da bi zamenjala lonce s tistimi k vodo držijo.. drugače se pa jaz počutim odlično, slabo mi itak ni bilo full, bruhala nisem..edino kar sem bila utrujena to je pa tudi sedaj minilo... kaštrun vse najboljše za tvojo Lučko pa sem našla en lep verz : Draga Lučka, letos upihnila boš svečko na svoji prvi torti za prvi rojstni dan. Naj te ta posebni dan napolnjuje s srečo, in še vsak naslednji dan naj z njo bo obsijan! S tvojim rojstvom sonce posijalo je na nas - na mamico in očka, na dedka, babici. Vse oblake sta pregnala tvoj smehljaj in glas, saj z vedrino naša srca napolnila si. Naj koraki prvi te vodijo po poti otroštva varno, čvrsto, lahkotno, brez skrbi. Da najboljše le po njej pride ti naproti, vsi ki imamo radi to želimo ti !
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 22.4.2008 15:17:02
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, da se vam malo javim. Sem le dočakala NS, vse v najlepšem redu, veliki smo 6 cm, sicer bi naj bil po velikosti rok 1.11, ampak me lahko na seznam daste pod 30.10, bi ostala pri vas ker sem se že kar navadla pa zdravnica je rekla da lahko da bi tudi bil kak dan prej, bom pa še videla kaj mi bo moja g rekla, jo moram zdaj poklicat ker sem pri njej bila še samo na enem pregledu . Drugače pa je izvid super, pa tudi vse ostalo štima, je bil zelo priden se je obračal tako kot je zdravnica htela, sva videla še lepo hrptenico pa vrh glavice, je zelo lepe oblike. Tako da sva z mojim kar v nebesih
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 22.4.2008 19:23:01
|
|
|
|
janja 27
|
sporočam kdo ima jutri pregled : blanka1 3.pr "ajetam" 4.pr vianne 4.pr Urška// 2.pr Aleksis 2.pr jutri pa vas je kr nekaj , no čakamo na vesele novičke
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 22.4.2008 19:33:52
|
|
|
|
janja 27
|
popravljen seznamček : 1.oktober Petrca* (3 3 ) sonček75 (5 1 ) 3.pr. 16.05.08 33 let catalina (? ? ) Erička (1 1 ) nineva (3 2 ) 5.pr. 13.05.08 2.oktober blanka1 (2 ? ) 3.pr. 23.04.08 ; 23 let levinjaa (2 2 ) 2. pr. 05.05.08 ; ; 30 let 5. oktober tanja29 (1 1 ) 4.pr. 27.05.08 ; ; 29 let ( - Andraž ali Aljaž : - Manca ali Hana ) 6.oktober jana_k (2 1 ) 5.pr 29.04.08 ; ; Vipava ; 23 let freja (3 1 ) 2 nataša3112 (3 1 ) janja 27 (5 2 ) 3.pr. 19.05.08 ; ; PO; 30let 7.oktober Veki_222 (1 1 ) 3.pr. 08.05.08 ; ; Trbovlje ; 29 let Acjom (2 1 ) 4.pr. 30.04.08 23 let zvezda17 (1 1 ) 134135.pr. 26.05.08 ; Idrija ; 25 let 8.oktober Liza01(2 2 ) 9.oktober Lambda (1 1 ) Hans (5 1 ) timnala (1 1 ) 3.pr. 05.05.08 ; ; Mozirje ( Nac ali Ajda ) 27 let 10.oktober valla (2 2 ) 3.pr. 15.05.08 ; LJ ; 28 let jolly123 (1 1 ) ; ; KR ; 27 let SAFIRA (2 1 ) 11.oktober dajadada (2 1 ) 12.oktober sarcy21 (1 1 ) 3.pr. 05.05.08 ( Mark ali Neja ); 23 let 13.oktober Rendi (1 1 ) 4. pr 25.04.08 14. oktober lana35 (1 1 ) 4.pr. 30.04.08 AC 30.04.08 35 let maserati (3 2 ) corti (1 1 ) 2.pr. 27.05.08 Železniki 25 let M_mojca (? ? ) 15.oktober "talcy" (2 1 ) 6.pr.09.05.08 ; ; 23 let "ajetam" (1 1 ) 4.pr 23.04.08 16.oktober ZalaTM ( 2 1 ) Kaštrun (3 2 ) 3.pr. 16.05.08 ; 27 let 17.oktober Maska (2 1 ) 3.pr. 14.05.08 ; LJ ; 28 let vianne ( 2 1 ) 4.pr. 23.04.08 ; Pivka; 31 let billa (1 1 ) obala 32 let 19.oktober Lena35 ( 4 1 ) 3.pr. 09.05.08 AC 07.05.08 36 let afnica mala ( 4 1 ) 3.pr. 03.06.08 LJ 20.oktober škorpion ( 2 ? ) bluster (2 1 ) ?. pr 07.05.08 21.oktober 2mak ( 2 1 ) 25.oktober "tedy" (3 3 ) ?. pr. 06.05.08 AC 15.05.08 ;LJ;37 let jerikou ( 1 1 ) 3.pr. 22.05.08 ; ; 26 let jolie ( 1 1 ) 2.pr. 09.05.08 PikaB (1 1 ) Ljubljana Urška// (2 2 ) 2.pr. 23.04.08 ; MB; 29 let stunfek (3 2 ) 4.pr. 15.05.08 ;Vransko; 35 let 27.oktober Freha (1 1 ) 29.oktober Aleksis (2 1 ) 2.pr. 23.04.08 30.oktober Nej1 ( 2 2 ) NS 25.04.08 sončnica24 (1 1 ) ; ; 25 let se nam niso oglasle že lep čas: aNcHuLiNkA 25 let Mandek VSEH NAS SREČK JE 53
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 22.4.2008 20:16:30
|
|
|
|
tanja29
|
Oj punce. Samo na kratko vas vse pozdravim. Upam da ste ok in da je počutje tudi fajn. Imam pa eno vprašanje, če mi bo katera znala povedat kaj bi lahko bilo narobe... Danes sem imela v službi veliko fizičnega dela (dvigovanje težkih stvari) in ni šlo drugače kot da sem opravila delo, ker sem bila sama. Imam pa že od enajstih dop. nekak čuden občutek tam dol, sploh vam ne znam opisat. Tišči me dol, nekakšna čudna bolečina, imam občutek kot da mi bo vse ven padlo. Ampak samo ko hodim... A je mogoče katera imela tako izkušnjo? Če ne bo jutri ponehal, bom šla kar na pregled h gin. Kaj pa ve mislite? lp Tanja
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 22.4.2008 20:25:15
|
|
|
|
Urška//
|
Ojla da se vam javim, sem bila vceraj na NS in je vse OK , tveganje 1:3850, NS izmerjena 1,2 žal pa je stiskal nogice in nismo videli kaj bo , ma ni vazno glavno da je zdravo dete Veliki smo 7 cm in pol , imamo vse rokice in nogice pa želodček in mehur, pa posnela mi je vse na dvd, zaj pa furamo to doma ko nori ja jutri imam pa pregled pri moji G, upam da mi bo delala UZ, glede na to da sem imela vceraj NS no lepo se imejte pa lahko noč papa
|
|
[Brisano sporočilo] 22.4.2008 20:27:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.4.2008 20:33:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 23.4.2008 9:21:28
|
|
|
|
jana84
|
tanja, res se drzi tega da ne dvigujes tekih stvari...Meni je G rekla, da naj ne vzdigujem stvari, ki so tezje od 5kg...Sicer je res, da vcasih malo skoz prste pogledam, pa se poskusam kar drzat, no. Je pa res, da se je zelo tezko drzat tega. Ravno v ponedeljek sem si nesla na teraso lezalnik, pa mislim da ima kakno kilco vec kot 5, pol me je pa celo popoldne nekaj scipalo v trebuhu. Pa sem malo vec lezala popoldan in je slo mimo. Ocitno se je nas navadil, da ga ne obremenjujem...In se mu ni dopadlo. Sicer pa si ne predstavljam, kako bo ko bom imela se enega doma...Pa ne dviguj vec kot 5 kg pol... No, sm pa tud mojo mamo vprasala kako je s tem...Ker pride vsake toliko soseda s hcerkico (5 mesecev stara) na obisk in pol jo mal popestvam, seveda. No, pa je mama rekla, da sam dvigovat ne tezjih bremen, dojencka pa lahko primem in pestvam. Sam ne dvigovat npr. iz vozicka al kaj takega. Ah, bo ze. Vse se bomo navadli. Tako, zdej pa se grem pocasi ucit na soncka na teraso. Mimo grede, lezalnik mi je ze moj mozicek zjutraj prej ko je sel v sluzbo nesel dol, da ga ne bom spet sama vlacla okoli... Fajn se mejte, tiste, ki imate danes pregeld, pa uzivajte. Jaz komaj cakam pregled...se 6 dni, juhu!!!
< Sporočilo je popravil jana_k -- 23.4.2008 9:24:29 >
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 23.4.2008 9:25:24
|
|
|
|
jana84
|
ne vem zakaj mi ne spoznava sumnikov...sem morala cel prejsnji post popravit...
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 23.4.2008 9:35:30
|
|
|
|
Petrca*
|
Oj e od mene. 4. pregled dala skoz, vse je ok z dojenkom edino maternini vrat imam kratek pa bom e kar naprej po 4 ure na bolniki. Ma sej e sem ist odkrita mi tale 4 urni delovnik prav odgovarja, glede na to da imam e dva oloobvezna otroka doma in me polno zaposlita . Kaj je zdej punce z naim sreanjem'?? Nekaj smo se menile zdaj je lo pa spet vse v pozabo al sem jaz spregledala? Je kera noseka iz LJ. pa je eljna kakne kavice in klepeta naj se mi javi janja umniki ne delajo e na zaetku foruma, tako da mislim da imajo problem na streniku... Meni pa dopii prosim(ko bo lahko) morfologijo imam 20.5, pa dopii mi prosim 31 let in kraj LJ. Hvalaaaa
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 23.4.2008 10:10:54
|
|
|
|
stunfek
|
ojla punce! vceraj sem bila odsotna - sem sla na Dunaj po indijsko vizo za mojo herko. v ponedeljek gresta z ocijem v indijo! valjda me FUL zvija in predvsem sem jima fov , ker ne bom zraven, da bi videla njene odzive in reakcije :) drug teden zanem delat, saj je moje bonike konec. hvala bogu, ker ne vem kaj bom poela mesec dni brez mojih dveh ljubavi - to bom tulila v luno. ampak ona dva bosta pa uzivala, v to sem prepricana in zato mi je lazje. ta mala je ful naspidirana in se zelo zeli it. imam namrec izredno samostojno in pogumno punko - res je faca. tako. da sem se malo javila. cestitke za nove lepe rezultate nuhalne, vsem ki ste jo poravile. jaz se edino lahko pritoim nad bruhanjem - namesto da bi bilo bolje je ful slabe in bruham minimalno 2x na dan. upam, da bo to im prej minilo. A ima e katera s tem e vedno probleme?!?
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 23.4.2008 11:39:00
|
|
|
|
timnala
|
Ojla ! Kako ste kaj? Jst super.. se mi kar smilite tiste, ki ste ali pa se kar bruhate.. no, to je bilo meni prihranjeno in tudi kakrsnakoli slabost in nosecniske tegobe glede dvigovanja se strinjam, ker tud men nobeden vec ne pusti nic vzdigovat.. aja pa stegovat se tud ne smete (npr. obesanje perila, ciscenje oken..), ker se lahko ovije popkovnica okoli vratu. Tak da uzivajmo in "ne"delu.. hecam se..se tolk drugega najde, a ne! Aja, pisem pa v bistvu zaradi tega, ker me zanima kako kaj telovadite v nosecnosti? Jaz hodim na sprehode, parkrat sem sla v fitness na sobno kolo, kaksne raztegovalne vaje, ce se spomnim delam tudi keglove vaje, mam si pa namen kupit orbitrek, da bi lahko malce povadila tudi v slabem vremenu in da bi malo "zasvicala", ker od hoje jst pac zal ne. Pa me zanima, ce ima katera izkusnje s tem oz. ga uporablja v nosecnosti? Malce sem brala ostale forume in videla, da nekatere ga..me pa zanima, ce je katera ginekologinjo vprasala glede vadbe na njem. Glede plavanja se pa ne morem odlocit..vecinoma priporocajo, samo ne v zasvinjanih bazenih..me tak vlece, da bi se vrgla v vodo in se prepustila, ampak zaradi kaksnih okuzb malce cvikam, ceprav naceloma jim nisem podvrzena. No, da vidim kaj vi menite.. pozdravcek
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 23.4.2008 12:47:55
|
|
|
|
jolly123
|
Ja saj res kaj je z našim srečanjem? Če se bodo začeli lepi dnevi bi se lahko dobile da se malo naklepetamo še v živo. Stunfek iz katerega konca Indije pa je tvoj? Timnala glede plavanja ti ne znam prav pametno svetovat, jaz vem da ravno v bazen ne bom šla, ker sem že tko lai tko nagnjena k glivicam. Bom šla pa na morje pa v jezero.
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 23.4.2008 13:06:48
|
|
|
|
jerikou
|
timnala jaz ravno danes zacnem z vadbo. sem se odlocila, da bom hodila na jogo, ki je prilagojena posebej nosecnicam. ze prav komaj cakam. jutri lahko porocam kaj vec kako je bilo. drugace bom pa tudi jaz izkoristla lepe dneve, ki se upam da kmalu zacnejo in karseda najvec na sprehodih. za v bazn pa nam je babica v zgodnji nosecniski soli rekla, da je priporocljivo, se pa v DM mislim da je rekla tudi Sanolabor kupi posebne plastificirane tampone, ki zascitijo pred bakterijami. je rekla, da zenske nasploh (tudi nenosecke) bi morale te tampone imeti zmeraj ko se grejo kopat v bazene. evo tolko ti vem jaz povedat... pa-pa J.
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 23.4.2008 13:13:25
|
|
|
|
timnala
|
Jerikou, hvala za odgovor.. le porocaj jutri o telovadbi pa , da si se odlocila zanjo. Jaz sama doma delala prej jogo, zdej pa mal brskam po netu pa ne najdem strani, ki bi kazala katere asane se naj izvajajo v , tak da se priporocam za nasvete Drgac pa jaz opazila zadnje leto, da vedno, ko sem sla v bazen, mi je pol, ko sem prisla ven iz "spranjice" kar neki vode steklo.. prej se mi to ni dogajalo, tak dan ne vem, kak mam zdej jst to narejeno . Pri uporabi tamponov je blo pa tak, da je bil tampon bel, po vrvici mi je pa kri tekla (kar nekajkrat) ..in sem se odlocila, da jih ne bom uporabljala, tako da tudi to ne pride v postev.. bo treba pocakat na morjeeeeeeee pozdravcki ps: se vedno sem firbec glede orbitreka (nocem, da bi mi postal drag obesalnik za cote)
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 23.4.2008 13:58:36
|
|
|
|
janja 27
|
ojla pupe! se vam malo oglasim medtem k kuham... tanja29 jaz dvigujem hčerko k ma 15 kg pa tud cunje grem obesit oz. nesem "škaf" s cunjami ven pa me nič ne boli ne vem jaz bi se šla pokazat k g da vidijo da je vse ok in če moraš take obremenitve dvigavat v službi boljš da greš na bl in si brez skrbi, je pa tudi res da jaz sem pr manci večinoma full pazla k zdej mi tamala ne dopušča no sicer je pa pri drugem vse drugače glede vadbe sem tud jaz gledala nekaj tukaj v postojni sem videla un dan oglas v šparu da majo telovadbo v sredah...ma sem še v dvomih če se bom prijavla...za manco nisem nič telovadila razen potem na koncu sem veliko hodila pa na telovadbo sem šla po materinski šoli....sem pa brala en dan na forumu k je ena govorila d je tekla do 6 meseca da bo imela kondicijo za porod pa je reva rojevala 15 ur al še več ..je napisala da v naslednji bo preležala rajš ...no sej nečem nič primerjat..če vam paše telovadba kr pejte..sam tko se mi je zdelo full hecno k jaz mam kr neki kg preveč pa sem rodila v treh urah... sicer mava midva fitnes v hiši ( 10 x 5 m ) pa ma moj vse sorte mašin noter, sva kupla tud lani tekaško stezo sem nekaj tekala po njej je full ok sam zdej nimam niti volje da bi se spravla tja dol. ..bom verjetno po porodu..če mi bo čas dopuščal sem tko govorila tud za manco pa si nisem znala vzet časa ..ne vem kako si ga bom zdej..ma bo že....bom to pol študirala jaz tudi rada plavam sem bla v prvi nosečnosti v bazenu k sem bla v 7 mesecu pa je blo vse ok je pa res da nimam nobenih problemov tam spodaj...bom pa poleti verjetno na vrtu se kej namakala s tamalo smo lani kupli tisti velik bazen... timanla jaz sem imela orbitrek in sem bila na začetku full navdušena sem to veselo vrtela in telovadla sam je itak z vsako stvarjo potem k te volja pasa stoji v kotu pa še cunje se gor nabirajo je pa moj sicer k je šel gor reku da je kolo boljš....ne vem itak različne želje, tko da mava zdej v fitnesu stezo pa kolo.. ej pa kr pridte k meni bomo skupinsko telovadle oktoberke ker če si sam je tko nezanimivo...čeprav je noter tv dvd in hi-fi naprava....sam se bojim da ne bomo pol sam čvekale
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 23.4.2008 15:17:38
|
|
|
|
jana84
|
u, janja, super, da imaš fitnes doma...Ma jaz mislim, da tud če bi ga imela, ga ne bi upravbljala, ker sem bolj lene sorte. Predvsem pa se mi nikol ni dalo v fitnes hodit...Smo ga imeli v gimnaziji, pa sem se ga v velikem loku izogibala... Ko smo ravno pri telovadbi: sem nameravala z mojim zdej ko pride iz službe it na sprehod, pa se je dež lotil ...Kar nekaj, mislim, da bomo preložili na kak drug dan...Škoda, ker dopoldan je bil pa tak lep sonček...Sem se na sončku učila, v ležalniku...Res rem trpela No, mi smo ravno kosilo pojedli, zdej pa se mi nič kaj dost ne da. Bom počakala da pride možiček iz službe, pol pa bomo vidli kakšni bodo plani. Glede tistega, da ne smemo cunj obešati zdaj ko smo noseče...To sem prvič slišala tukaj gor in mislim, da če bi bilo res kaj na tem, da bi mi moja G to povedala, ker je res zelo previdna glede teh zadev. Ne vem. Jaz še kar cunje obešam, sam ne prenašam škafa okol, ga raj mož. Sej da ga pohvalim on dostkrat kar sam cunje obesi. Je rekel, da obesi jih lahko, pa tud prat bi jih dal, če bi mu na list napisala katere barve gredo skupaj, pa koliko praška je treba dat in kam, pa na kakšno temperaturo...Vse v detajle. Pol je pa bolj enostavno če jaz dam prat, pa jih on obesi .
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 23.4.2008 16:00:13
|
|
|
|
tanja29
|
Pozdravček vsem . Hvala za vsa mišljenja. Sem se danes zelo čuvala v službi, čeprav sva bila spet sama s sodelavcem, jutri pa bomo spet vsi trije, pa bo lažje. Moram rečt, da drugače zelo pazijo name v službi, sam zgodi pa se, da pride dan ko je malo bolj fizično naporen. Najlažjo zadevo za dvignit imam težko 6 kg. Sem pa danes klicala mojo gin. in mi je rekla, naj se pridem jutri pokazat, čeprav se mi je počutje danes čez dan že malo zboljšalo. Ji bom pa še enkrat povedala kakšne delovne razmere imam.... Vglavnem uživajte, pa se slišimo še kaj! PA PA Tanja
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 23.4.2008 16:36:51
|
|
|
|
sarcy21
|
Ja tudi jaz imam orbitrek, sem pred nosečnostjo shujšala z njem (no pa tudi z ostalim športom in prehrano) za 50 kg, tako da sem prav navajena na kolo in orbitrek in je v nosečnosti pripšoročljivo sobno kolo ali epileptična kolesa.. Tako da jaz vsak dan "gonm" orbitrek se prov dobro potem počutm.
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 23.4.2008 20:02:59
|
|
|
|
stunfek
|
ojla punce spet malo jaz. danes sem pa res čisto v buli. 4x sem bruhala in na splošno sem čisto podrta. karkoli sem danes pojedla je šlo ven razen enega jabolka ob 12ih. v prvi nosečnosti s hčerko nisem bruhala niti enkrat - zdaj pa tole :( joj, kolk upam, da bo kmalu minilo. danes sem šla še po karte (jolly moj mož je iz juga indije) letita v hyderabad. tam bosta dva dni, potem pa gresta z vlakom v vijayawado :) (najbrž še noben nikoli slišal) - tam živita babica in dedek in pa možva sestra z družino. upam, da bosta maksimalno uživala. možek si danes seveda samo kuha, ker jaz nisem za nikamor. še malo, pa bom šla kar spat.
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 23.4.2008 20:10:07
|
|
|
|
vianne
|
Danes sem imela tudi jaz pregled in se je zgodilo vse zelo na hitro. Mi je naredil vaginalni in trebušni ultrazvok. Mi je razložil, da vaginalnega naredi vedno zato, da preveri maternični vrat. Drugače pa je bil zelo redkobeseden. Z našo bebico naj bi bilo vse O.K., izmeril ji je veličino vrha glavice (podatek je potreben če opraviš četverni presajalni test). Ker sem v pravem tednu nosečnosti in sem že imela enkrat splav me je torej poslal na četverni presajalni test. Me je zelo presenetil, saj sem imela rezultate NS dobre... tako, da sem bila kar malo šokirana. Sploh nisem mogla prav razmišljati. Še dobro, da je bil moj z mano. Po pregledu sem šla tako dati kri v porodnišnico in sedaj moram čakati na izvide cca. 10 dni. Stane pa pregled 54 eur.... meni se zdi drag. Drugače pa izvidi krvi in vode naj bi bili bp. Pa toksoplazme nisem še prebolela oz. sem negativna. Naslednji pregled imam 28.05. O morfologiji mi ni nič omenil. Baje da se opravi enkrat okoli 20 tedna in baje, da moraš priti na pregled s polnim mehurjem. Tako so govorile danes ženske v čakalnici. Si moram še kaj o tem prebrati. Bom pa jaz na naslednjem pregledu v 20 tednu. Po pregledu sva šla z mojim naročiti še ploščice za kopalnico in jaz sem si kupila ene nosečniške hlače - lahke poletne modre v H&M za 29,90 eur ter olje za nego v nosečnosti od Welede, ki ima certifikat BDHI (certifikat za naravno kozmetiko). Kaj naj vam še povem... komaj se čakam sprostiti, ker me je današnji dan zelo utrudil, sploh pregled. Bom sedaj še prebrala kaj ste napisale in se vam še kaj oglasim jutri. Lepo večer in mirno noč vam želim vsem skupaj!!!
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 23.4.2008 20:16:38
|
|
|
|
janja 27
|
jutri po seznamčku nima nobena pregleda...pa jih zelo malo sporoči kdaj imajo pregled za naprej....lepo bi bilo da tudi tiste k nas berete pa nič napišete vsaj sporočite kdaj imate pregled naprej...
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 23.4.2008 20:23:39
|
|
|
|
janja 27
|
popravljen seznamček : 1.oktober Petrca* (3 3 ) MF 20.05.08 ; LJ; 31 let sonček75 (5 1 ) 3.pr. 16.05.08 33 let catalina (? ? ) Erička (1 1 ) nineva (3 2 ) 5.pr. 13.05.08 2.oktober blanka1 (2 ? ) ; 23 let levinjaa (2 2 ) 2. pr. 05.05.08 ; ; 30 let 5. oktober tanja29 (1 1 ) 4.pr. 27.05.08 ; ; 29 let ( - Andraž ali Aljaž : - Manca ali Hana ) 6.oktober jana_k (2 1 ) 5.pr 29.04.08 ; ; Vipava ; 23 let freja (3 1 ) 2 nataša3112 (3 1 ) janja 27 (5 2 ) 3.pr. 19.05.08 ; ; PO; 30let 7.oktober Veki_222 (1 1 ) 3.pr. 08.05.08 ; ; Trbovlje ; 29 let Acjom (2 1 ) 4.pr. 30.04.08 23 let zvezda17 (1 1 ) 134135.pr. 26.05.08 ; Idrija ; 25 let 8.oktober Liza01(2 2 ) 9.oktober Lambda (1 1 ) Hans (5 1 ) timnala (1 1 ) 3.pr. 05.05.08 ; ; Mozirje ( Nac ali Ajda ) 27 let 10.oktober valla (2 2 ) 3.pr. 15.05.08 ; LJ ; 28 let jolly123 (1 1 ) ; ; KR ; 27 let SAFIRA (2 1 ) 11.oktober dajadada (2 1 ) 12.oktober sarcy21 (1 1 ) 3.pr. 05.05.08 ( Mark ali Neja ); 23 let 13.oktober Rendi (1 1 ) 4. pr 25.04.08 14. oktober lana35 (1 1 ) 4.pr. 30.04.08 AC 30.04.08 35 let maserati (3 2 ) corti (1 1 ) 2.pr. 27.05.08 Železniki 25 let M_mojca (? ? ) 15.oktober "talcy" (2 1 ) 6.pr.09.05.08 ; ; 23 let "ajetam" (1 1 ) 16.oktober ZalaTM ( 2 1 ) Kaštrun (3 2 ) 3.pr. 16.05.08 ; 27 let 17.oktober Maska (2 1 ) 3.pr. 14.05.08 ; LJ ; 28 let vianne ( 2 1 ) 5.pr. 28.05.08 ; Pivka; 31 let billa (1 1 ) obala 32 let 19.oktober Lena35 ( 4 1 ) 3.pr. 09.05.08 AC 07.05.08 36 let afnica mala ( 4 1 ) 3.pr. 03.06.08 LJ 20.oktober škorpion ( 2 ? ) bluster (2 1 ) ?. pr 07.05.08 21.oktober 2mak ( 2 1 ) 25.oktober "tedy" (3 3 ) ?. pr. 06.05.08 AC 15.05.08 ;LJ;37 let jerikou ( 1 1 ) 3.pr. 22.05.08 ; ; 26 let jolie ( 1 1 ) 2.pr. 09.05.08 PikaB (1 1 ) Ljubljana Urška// (2 2 ) ; ; MB; 29 let stunfek (3 2 ) 4.pr. 15.05.08 ;Vransko; 35 let 27.oktober Freha (1 1 ) 29.oktober Aleksis (2 1 ) 30.oktober Nej1 ( 2 2 ) NS 25.04.08 sončnica24 (1 1 ) ; ; 25 let se nam niso oglasle že lep čas: aNcHuLiNkA 25 let Mandek VSEH NAS SREČK JE 53
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.