|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
15.4.2008 11:36:07   
vianne
janja 27 a pri vas sije sonček... no ker pri nas pada dež.
Mmmm kuhaš pa dobro kosilo... a se lahko povabim user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
15.4.2008 12:13:03   
lana34
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

lana- saj sva isto noseči. Jaz sem danes 13t2d. Delajo od 11-14 tedna.
Ampak se mi je malo zakompliciralo. Po 13h uri bom vedela več. Pred posegom moraš nujno na genetski posvet. Pokličem lahko šele po 13h uri. Sploh niso želeli nič slišat mojih razlogov, po 13h in basta. Kot se mi zdi na genetiki začnejo delati ob 9h, jaz pa sem naročena na HBR on 8:15. Težka bo. Tako da, mogoče pa bom le čakala AC skupaj s teboj.
Čao

Tudi jaz moram danes po 13. poklicati genetika in se po 14. naročiti še na AC. Bomo videli, kako bo. So pa menda ti pregledi zelo podobni - pri vseh moraš čakati, ko zmešan...
Ne vem - nekako bova že prebrodili tole, ne?Mi paše, ker imam veliko dela v službi. Me je G spraševala, če želim bolniško, pa sem rekla, da niti pod razno...Doma se mi pa res zmeša!
Javi, kako se se dogovorila, če pa jaz kaj prej izvem, pa tudi napišem!
Imejte se lepo vse oktoberke, uživajte in se veliko user posted image !

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
15.4.2008 12:33:40   
tanja29
Pozdravček vsem user posted image .
Danes sem bila na pregledu in je vse OKuser posted image .  Sonček je velik že 10cm in sem na UV spet videla srček, pa rokice in nogice, gin. mi je pokazala tudi hrbtenico. Skratka vse je v najlepšem redu. Tudi krvni testi zaradi tokse so super. Naslednji 4. pregled imam pa šele 27.maja. Joj, upam da čimprej pride pričakovani dan pregleda... Sem pa spremenila mišljenje glede spola. Spet si neznansko želim vedeti ali bo punčka ali fantek. Mogoče me bo minilo, ker hočem da je presenečenje.
No, zdaj grem pa še naprej lenarit. Danes imam dopust, pa ga bom kar se da najboljš izkoristila.
Uživajte v tem prekrasnem dnevu.
Pa pa Tanja

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
15.4.2008 12:34:31   
janja 27
ja vianne sej pr nas je zdej tud čist črno sem se lih napravla da nesem cunje ven sušit ker še mal piha in so potem hitro suhe sam sem se premislila k sem vidla kako ratava, jaz nisem čist iz postojne sem iz hrenovic če ne veš kje je to stara cesta za koper 6 km od postojne....na kosilo pa kar pridi itak nas je 6 tko da še ena usta al pa dva zraven ni problemauser posted image user posted image ,tko al tko pa golaža ali pa pašte ne moreš skuhat v mero, dobro da so pr tašči živali da to popapcajo...

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
15.4.2008 13:08:44   
jana84
ja, tud pr nas je bilo zjutraj popolnoma jasno, pa sem si rekla, kako lep dan bo danes...Pa je zdaj vse temno, če nimam luči odprte v sobi, bi lahko spala user posted image ...Pa še elektrike je kar naenkrat zmanjkalo..Najprej je samo mrknila, pol nenormalno pomanjšala "tok" al ne vem kaj - luči so gorele samo na pol, kot da bi jih zatemnilauser posted image , pol je pa čist zmanjkalo za enih 15 minut...Mamo dostkrat probleme k nam elektrika mrka...Kot v diskotu. Pa na vseh občutljivih aparatih imamo varnostne vtičnice, da nam predhodno izklopi aparat, preden se kaj skuri... tako, da sem morala zdej najprej vse resetirat, pa na novo priklopit...Uf, enega dela...No zdaj kot je očitno, spet vse deluje noramalno...ne vem pa za koliko časa... Tako da bom pohitela...

Janja, glede pašte in golaža imaš pa čist prav... Jaz pašto vedno stehtam prej ko jo dam skuhat, pa enkrat skor zmanjka, drugič pa bi jo lahko še dva človeka jedla...No, pr nas bo jutri tak jedilnik (je mami golaž že nardila, jaz skuham sam pašto, da se bom lahko "učila", je rekla mama)...
Tako, zdej pa grem neki pojest, ker bo bolj pozno kosilo...
papa

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
15.4.2008 13:33:25   
afnica mala
lana34- me bodo vzeli na genetiki. Ta gospa pa je bila ful prijazna in pomirjujoča. Bo pa gotovo poseg opravljen malo kasneje, ker je treba prej treba opraviti posvet. Najboljš da vzamem s seboj kakšno revijo s slikicami, ker ne vem, če bom sposobna brati. Ti kaj več napišem naslednji teden, ko bom spet v službi!

Čao oktobrčice, lepo se imejte in uživajte!

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
15.4.2008 13:43:15   
lana34
Afnica - vse držimo pesti zate in za tvojega user posted image ! Vse bo v redu!!!Pazi na vaju, počivaj, ko boš lahko, nam pa javi, da si OK. Jaz pa še ne vem datuma AC, ko ga izvem, pa tudi javim!

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
15.4.2008 13:53:46   
freha
afnica mala in ostale, ki vas čakajo pregledi držim pesti, da bo vse super!

jaz imam nuhalno v četrtek, juhu še mal!

me je pa ravno ena kolegica čist iz tira vrgla ker še nisem povedala vsem v službi in da sem kao skrivnostna pa da drugi povejo tud že prej,
pa ji nisem mogla dopovedat, da mi je ginekolog svetoval da se pove po 13t, da je to moja intimna stvar. Ne vem kaj ji gre v nos ker bom povedla po nuhalni uf me je razkurila, to je čisto moja stvar! Ve ste že povedale vsem v službi?

lepo uživajte tiste, ki ste lahko doma, druge v službi pa da vam hitro mine!

pa pa

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
15.4.2008 14:35:05   
corti
Pozdravljene!
Da vam povem, da sem iz pregleda! Kri in pristisk sta v redu...vodo pa moram še enkrat oddati, ker so bili slabi izvidi! Drugače pa me danes ni g nič pogledala...malo je dopisovala v knjigico in podaljšala mi je bolniško do konca maja...kaj pa bo komisija rekla...bomo pa videli! Upam, da bo odobrila!
Sem pa kar mal razičarana...lahko bi me vsaj pregledala...da bi vedela da je vse ok! user posted image
AH...vrjetno ona že ve, sam ko vas berem vas vsakič pregledajo..nekatere pa mate še celo UZ na vsakem pregledu! 

Novi podatki za seznamček...pregled imam 27.5. , UZ pa 28.5. ! Več kot mesec dni do naslednjega pregleda...tžko bo zdržat...preden spet vidim user posted image !

Jolly,ker moram še enkrat oddati vodo..sem jutri spet v Kranju!Bom pa tm okoli devetih, pol deseti! Tako, da če imaš čas...mi javi in se zmeniva!

Zdaj pa grem na kosilo...sr še kasnejr oglasim!

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
15.4.2008 15:22:34   
Acjom1
Hej punce!
Tistim, ki čakate na AC želim, da bo čas čimprej minil in seveda, da bodo rezultati dobri. Ne morem si sploh predstavljat kako hudo more bit, ko čakaš in ne veš, kako se bo končalo. Ampak morate misliti pozitivno. Sploh pa glede n to, da so bili rezultati z NS dobri, mislim, da bo na koncu vse tako kot more biti.

Jaz sem se pa včeraj pregrešila s pršutom. S fantom sva šla na pico in sva naročila s pršutom (sva jedla vsak pol, ker nisva bla tako lačna, pa si jo je on zaželel). Mislila sva, da je pršut na pici tudi zapečen, pa je bil svež. Potem sem pač pojedla in sem si mislila, da saj bo vse vredu, danes pa mi je tako žal. user posted image Res me je strah zaradi toxoplazme. Tolažim se s tem, da sem bila celo življenje z mačkami, da sem jedla jagode z vrta (neoprane), domačo salamo in tako naprej, pa se nisem okužla, ampak vseeno... Nikoli ne veš.
Kako se pa ve kaj držite tega kaj lahko jeste in kaj ne? A se kdaj pregrešite?

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
15.4.2008 15:36:39   
timnala
Heja!

Mene je tud toxe strah..sam se vsakic opozorim, da ne smem negativno razmisljat glede tega, ker bom se prej kaj staknila user posted image  

Jst sm tud negativna nanjo in pol mal cvikam..mesa v bistvu ne jem dost, razen piscanca, ceprav zdej v nosecnosti si privoscim tud kaksne cevapcice pa rdece meso zarad pozitivnih stvari - sam da bo za user posted image  vse najboljs user posted image

Mamo pa mucko doma, sam je cist notranja,  user posted image  v bloku in je muca skoz notr pa je tak srcek in navihancek, da si ne predstavljam, da bi jo morala dat stran..pa prej sploh nisem bla za macke, zdej je pa to najin prvi otrocicek..najljubsi pa se pride oktobra user posted image user posted image

Ampak izogibaj se kriticnih jedi (domaca majoneza, plesnivi siri, premalo peceno meso pa fejst operi zelenjavo) pa mislim, da bi moralo bit v redu..vsaj tega se jst drzim pa upam, da bo do konca user posted image  v redu! user posted image

pozdravcek in lep dan vsem oktobrskim user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
15.4.2008 16:46:02   
jana84
Jaz sem se v nedeljo tako najedla domače suhe salame, da se mi še kar zdej sline cedijo ko pomislim nanjo. Pa tudi pršuti se ne mislim odreči. Pač jo pojem malo manj kot ponavadi. Meni se zdi da so za toksoplazmozo bolj nevarni premalo pečeno meso, predvsem perutnina, pa slabo oprana zelenjava. Tistih svežih in plesnivih sirov pa tako ali tako ne jem! Meni se zdi da je pomembno, da vemo od kod izhaja hrana ki jo jemo, predvsem ta "kritična". Torej če veš, da je pršut od domačega prašička, ki ga je tašča lepo hranila in je bil pršut doma delan brez kakšnih konzervansov in ne vem še česa zraven...da ni nobene panike...Seveda, pa ni potrebno tega se nažirat vsaki dan...To je tako, za se pocrtati...

Afnica mala, drži se na pregledu al posegu...Bo vse v redu...Sprejet je treba dejstvo, da nismo vsemogočni...

papa

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
15.4.2008 17:52:48   
Veki_222
Ojla, punce!

Kar se tokse tiče, jaz sem kar vesela, da sem jo že prebolela in da sem to izvedela že zelo kmalu - da sem lahko jedla na kile regrata user posted image ... Tudi zdaj v bistvu jem čisto vse, razen pohanega osliča oz. rib, sploh ne vem zakaj, ampak so se mi zagabile. Prej sem jih imela pa tako rada user posted image Res čudno, noseč bit user posted image Ja, pa po čokoladi mi je slabo, še dobro, ker drugače jo imam zelo rada!

vianne
, tale tvoj seznamček je pa res taprav, jaz se z minusi sploh ne obremenjujem, to paše zraven.
Janji sem že napisala ZS, stara sem 29 let (oz. bom zelo zelo kmalu) in sem iz Trbovelj, kjer bom tudi rodila. No, še tukaj moram javno pohvalit našo Janjo27, ki je res res res pridna, da podpira našo lenobo user posted image in ažurno ureja seznamček nas oktoberčic! user posted image user posted image user posted image

Imam pa eno vprašanje za oktoberke, lastnice psov. Doma imamo 7-mesečnega rotvajlera, ki je zelo prijazen, ampak tudi živahen. Že dvakrat se je naredilo, da mi je skočil  na trebuh. Mislite, da lahko to kaj škoduje user posted image ? Upam, da ne, ker sem se tako navadila nanj...

Lp,
V.

http://veki-222.moj-album.com/album/11471602/

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
15.4.2008 18:23:39   
vianne
Veki_222 srečka ker si že prebolela toxo.... no jaz na izvide še čakam. Bom izvedela drugi teden na pregledu in tudi sama upam, da sem jo prebolela... ker mi manjka salama, pršut, tatarc ... Prej ga nisem mogal videti (tatarca) sedaj pa bi ga kar jedla. Se pa zelo držim nazaj glede teh stvari in jih do sedaj še nisem jedla. Me je kar strah te bolezni in res nikoli ne veš kje jo boš staknil. Pa še ena modra: če hoče usoda, da jo bom staknila, jo bom... kljub temu, da se sedaj zelo pazim.
Kar se pa regrada tiče. Jaz sem ga kljub temu, da še ne vem ali sem prebolela toxo. jedla. Je bil pa zelo skrbno opran, z naše parcele v upanju, da niso mačke hodile preveč okoli njega. Mi jih nimamo... razen kakšne sosedove.

Sem pa dosti premlevala glede toksoplazme in če jo do sedaj nisem dobila... pa sem jedla takšne in drugačne salame, pršute... vsepovsod (obiski, osmice...), pa na piknikih tudi ne veš kakšno meso si jedel (takrat ti je bilo itak vseeno, sam da so bili čevapčiči pa bambi za splaknit), pa ko sem bila mlajša smo tudi muce doma imeli (pa ne eno, saj je naš mačkon privlekel domov ljubico, ki je nato imela seveda mlade)...No in če vse to skupaj sešteješ....
Ma nisem pametna... sedaj se vgalvnem držim nazaj, da si slučajno ne bi nato kaj očitala in upam, da bom naslednji teden izvedela, da sem jo prebolela.

Kar se tiče skakanja tvojega psička na trebušček, bi jaz kar malo pazila. Nikoli ne veš s kakšno težo bo skočil nate... kaj pa vem no... da se ne bo navadil, saj ko bo starejši bo tudi težji.
Drugače pa se ti kar igraj in cartaj z njim, samo pazi na trebušček.
No to je samo moje mnenje.

< Sporočilo je popravil vianne -- 15.4.2008 18:24:26 >

(odgovor članu Veki_222)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
15.4.2008 19:16:21   
Acjom1
Veki_222, jaz imam doma zlato prinašalko, ki je sicer stara že 6 let, ampak še vedno zelo živahna. user posted image Včasih, ko sva se igrale, mi je tudi večkrat skočila na trebuh, zdaj se pa toliko pazim, da se to ne zgodi. Sicer je otrok v maternici dobro zaščiten, saj plava v plodovnice, tako da načeloma naj ne bi bil tak problem. Ampak če je udarec premočen, pa vseeno mislim, da ni glih dobro. Jaz se še vedno cartam z mojo pikico in tudi igram z njo, samo da vedno pazim, da je moj trebušček varen. user posted image

Danes sem se odločla, da se res več ne bom pregrešila kar se tiče hrane, kajti nič ni vredno, da bi se mojemu user posted image kaj zgodilo.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
15.4.2008 20:05:49   
janja 27
ojla bejbe
jaz mam res en slab mesec, zdej mi je še računalnik čist crknu mende da sem dobila virususer posted image user posted image , tko da sem spet pri bratu od možeka....in bom brez svojga do vikenda ker gre brat v budimpeštouser posted image ...ma bom preživela user posted image user posted image

glede toxse jaz jem suho salamo in pršut, tatarca mam full rada ampak ga zdej ne bi jedla...drugač pa čim manj kopliciram sej a ni rekla en oktoberka da jo je dobila med nosečnostjo pa sploh en vem od kogauser posted image ..

jutri po seznamčku ima samo ena pregled:

user posted image   aNcHuLiNka   ? pr.

veki hvala za pohvale in sem bla prov vesela k si mi pisala na ZS ker kakšen podatek mi pa tud uide user posted image , za spol ne evm kaj si mi napisala ker je bilo prazno pa ti danes dodam user posted image ,
bilo pa bi zelo lepo da tiste k nimate napisano zraven kdaj imate preglede to sporočile če že imamo eno preglednico vsega...
pozdravček, žal jutri ne bom mogla z vami komunicirat vas bom prišla pogledat komaj popoldan....

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
15.4.2008 20:18:37   
janja 27
popravljen seznamček :
user posted image

1.oktober
user posted image      Petrca* (3user posted image 3user posted image ) 4.pr. 21.04.08  user posted image   
user posted image      sonček75 (5user posted image 1user posted image ) 3.pr. 16.05.08  user posted image   33 let
user posted image      catalina (?user posted image ?user posted image )  user posted image
user posted image      Erička (1user posted image 1user posted image )
user posted image      nineva (3user posted image 2user posted image ) 5.pr. 13.05.08 user posted image

2.oktober 
user posted image      blanka1
(2user posted image ?user posted image ) 3.pr. 23.04.08 user posted image  ; 23 let 
user posted image      levinjaa (2user posted image 2user posted image ) 2. pr. 05.05.08 user posted image ; user posted image  ; 30 let

5. oktober
user posted image      tanja29
(1user posted image 1user posted image )  4.pr. 27.05.08 user posted image   ; user posted image  ; 29 let  
          ( user posted image - Andraž ali Aljaž : user posted image  - Manca ali Hana )

6.oktober  
user posted image      jana_k (2user posted image 1user posted image ) 5.pr 29.04.08 user posted image  ; user posted image ; Vipava ; 23 let
user posted image      freja (3user posted image 1user posted image ) 2.pr. 18.04.08 user posted image
user posted image      nataša3112 (3user posted image 1user posted image )   user posted image
user posted image       janja 27 (5user posted image 2user posted image ) 3.pr. 19.05.08 user posted imageuser posted imagePO; 30let

7.oktober
user posted image      Veki_222 (1user posted image 1user posted image ) 3.pr. 08.05.08 user posted image ; user posted image  ; Trbovlje ; 29 let
user posted image      Acjom (2user posted image 1user posted image ) 4.pr. 30.04.08 user posted image 23 let
user posted image      zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) user posted image  25 let

8.oktober
user posted image      Liza01(2user posted image 2user posted imageuser posted image  user posted image

9.oktober
user posted image      Lambda (1user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image      Hans (5user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image       timnala (1user posted image 1user posted image ) user posted image ;user posted image ; Mozirje ; 27 let
         (user posted image   Nace ali user posted image   Ajda )

10.oktober
user posted image     Valla (2user posted image 1user posted image3.pr. 15.05.08  user posted imageuser posted image  ; LJ ; 28 let
user posted image      jolly123 (1user posted image 1user posted image ) user posted image  ; user posted imageKR ;  27 let
user posted image       SAFIRA (2user posted image 1user posted imageuser posted image

11.oktober
user posted image     dajadada (2user posted image 1user posted image ) user posted image   user posted image

12.oktober
user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image )  3.pr. 05.05.08  user posted image user posted image
          ( user posted image  Mark ali user posted image  Neja ); 23 let

13.oktober
user posted image     Rendi (1 user posted image 1user posted image ) 4. pr 25.04.08 user posted image

14. oktober
user posted image      lana35 (1user posted image 1user posted image4.pr. 30.04.08  user posted image

user posted image      maserati (3user posted image 2user posted image ) user posted image
user posted image      corti (1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 27.05.08 user posted image   Železniki 25 let
user posted image      M_mojca (?user posted image ?user posted image ) user posted image

15.oktober
user posted image     "talcy" (2user posted image 1user posted image ) 6.pr.09.05.08  user posted image  ; user posted image  ; 23 let
user posted image     "ajetam" (1 user posted image 1user posted image ) 4.pr 23.04.08  user posted image

16.oktober
user posted image     ZalaTM ( 2user posted image 1user posted image )  

17.oktober  
user posted image     Maska (2 user posted image 1user posted image ) 3.pr. 14.05.08   user posted image  ; LJ ; 28 let
user posted image     vianne ( 2user posted image 1user posted image4.pr. 23.04.08  user posted image  ; user posted image  ; Pivka;  31 let 

user posted image      billa (?user posted image ?user posted image ) user posted image  

19.oktober 
user posted image     Lena35 ( 4user posted image 1user posted image ) 3.pr. 09.05.08 user posted image

user posted image      afnica mala ( 4user posted image 1user posted image ) 3.pr. 03.06.08  user posted image  LJ

20.oktober
user posted image     škorpion ( 2 user posted image ? user posted image user posted image
user posted image     bluster (2 user posted image 1user posted image   user posted image

21.oktober
user posted image     2mak ( 2user posted image 1user posted image )

23.oktober
user posted image     sončnica24 (1 user posted image 1user posted image ) NS 21.04.08 user posted image  ;  user posted image ; 25 let

25.oktober
user posted image     "tedy" (3user posted image 3user posted image ) ?. pr. 06.05.08 (am. 15.05.08)  user posted image   LJ
user posted image     jerikou ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 17.04.08  user posted image  ;  user posted image ; 26 let
user posted image     jolie ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 09.05.08  user posted image

user posted image      PikaB (1user posted image 1user posted imageLjubljana 
user posted image      Urška// (2user posted image 2user posted image ) 2.pr. 23.04.08  NS 21.04.08 user posted image ; MB; 29 let 

26.oktober
user posted image     stunfek (3user posted image 2user posted image ) 3.pr. 18.04.08  user posted image  ;
Vransko ; 35 let 
user posted image     Kaštrun (3 user posted image 2user posted image ) 2.pr.18.04.08 user posted image

27.oktober
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image )  NS 17.04.08 user posted image

29.oktober
user posted image     Aleksis (2user posted image 1user posted image ) 2.pr. 23.04.08 user posted image

30.oktober
user posted image     Nej1 ( 2user posted image 2user posted image ) NS 25.04.08

se nam niso oglasle že lep čas:

user posted image     monika30    PDP 01.10.08
user posted image     Đofka           PDP 04.10.08
user posted image     tamara85     PDP 06.10.08
user posted image     smeja2         PDP 16.10.08
user posted image      naldika          PDP 19.10.08
user posted image     sija                PDP 20.10.08
user posted image     škorpjonka    PDP 29.10.08
user posted image     Grace
user posted image     Inara
user posted image     lovley
user posted image     aNcHuLiNkA pr.16.04.08 25 let
user posted image     Mandek  user posted image

VSEH NAS SREČK user posted image  JE   63   user posted image user posted image  

Bile so z nami pa so se poslovile

Pikica5  user posted image
                                       živa25   user posted image
                                       giotti     user posted image     
                                       cati        user posted image
                                       Miška75  user posted image
                                       svečka    user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
15.4.2008 20:21:53   
timnala
Ohoj!

Da se mal pohvalim..dans sva dobila z user posted image  interneeeeeeeeeet  user posted image user posted image user posted image  in sva cist vesela, ker zdej bomo lahk se pa bolj brskali po netu in brali forume user posted image user posted image user posted image  (prej sem to pocela na sihtu..pssst..ne povedat user posted image user posted image user posted image  Juhuhu..civilizacija!!! user posted image
Pisem pa Janji 27 glede pregleda, ki ga imam 5.5. ob 5h popoldan user posted image  je pa to moj 3. pregled, ce odstejem NS. Aja, pa zadnjic ste se menile, da vam ne pogleda vsakic user posted image  - men je se vedno ultrazvok naredila pa kljub temu, da sem imela pregled in nuhalno isti dan..tak da sem user posted image  vidla kar dvakrat user posted image

papa

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
15.4.2008 20:24:56   
timnala
Aja, pa se to...a ze kaj cutite svoje user posted image ?

Jst sm v 15 tednu, v cetrtek grem v 16. pa se nic - sicer kolkr sm brala, naj bi zacutil nekje okrog 18 - 20 tedna, ampak jaz komaj cakam, da se zacne kaj dogajat user posted image  zaenkrat vem, da sem noseca samo po tem, da so mi oblacila premajhna user posted image user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
15.4.2008 21:02:46   
Kaštrun
helov lejdis user posted image

danes sem imela NS pri dr. Pušenjaku. rezultat super (1:3633). veliki smo 7.1 cm in spreminjam PDP na 16.10. (namesto 12t2d sem noseča 13t5d).

videli smo dve rokici, dve nogici, hrbteničko, mehur, spol user posted image  (ampak naj za enkrat - do morfologije ko bo bolj sigurno - ostane še skrivnost). edino kar ni fino je to, da ima popkovnico ovito okoli vratu, vendar naj bi se lahko zgodilo tudi to, da se ji sama odvije. je bil kar živahen tale naš dojenček danes, tako da sta nastala tudi dva lepa filmčka.

čakam pa na petkov pregled, ker takrat bom prvič oddala kri in vodo. me zadnje čase full trese mrzlica in mi gre na bruhanje. bljak! user posted image

drugače pa... stunfek full te je težko zgrešiti user posted image  user posted image  user posted image  v čakalnici sem takoj videla tvojo pupo in potem še moža, ki definitivno ni bil Slovenec user posted image  user posted image  user posted image

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
15.4.2008 22:03:24   
stunfek
ja kaštrun zakaj pa nisi nič rekla? kera si bila pa ti?!? :) takoj mi povej kera si bla!!! lumpa!

tudi pri  meni so rezultati v redu. vse vidno (možgani, mehur, srček, nosna kost, vse kar je pač treba je bilo tam), napovedal tudi spol :) čeprav vemo, da to še ni zihr. tako neuadno pričakujem fantka, če pa bo to res bomo pa potrdili na morfologiji :)

pušenjak je bil ful faca...se ful potrudu, vse lepo v angleščini razlagal :) res 1A. pa kako je fejst...še bolj kot na slikcah user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
15.4.2008 22:27:30   
*talcy*
ojla pupe najprej čestitke za uspešno opravljene preglede user posted image user posted image user posted image  ....
...
...neki ste se pogovarjale glede hrane ... jaz jem VSE!!! mortadelo , soško ,danko ,domače salame,pršut, meso itd...........pa zdaj se bom še s tem obremenjevala...
jana_k ja sem brala da si z vipave ... verjetno da si ti tista k jo mam v mislih .... user posted image  sej si hodila v osnovno v vipavo??

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
15.4.2008 22:55:56   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

ja kaštrun zakaj pa nisi nič rekla? kera si bila pa ti?!? :) takoj mi povej kera si bla!!! lumpa!
pa kako je fejst...še bolj kot na slikcah user posted image

1. z možem sem prišla (rjave lase na paža, kavbojke) ko ste vi še zadaj sedeli, potem ste se pa presedli bližje. jaz sem pa zraven tebe sedela user posted image  moj mož je imel oranžno majico user posted image

2. a ne kako je fejst user posted image  jaz se mu na MONu full nasmejim pri kakšnih odgovorih user posted image

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
15.4.2008 23:02:39   
stunfek
a tista z očalci si bila ti? take lepe očale si imela? zeleno majčko? pri joškah mal skupi stisnjejo? user posted image

ker me je kaštrun zapustila na najinem PDPju si ga tudi jaz spreminjam :) in sicer je ta pravi 25.10. Tako tudi na nuhalni pokazalo. Danes sem bila noseča 12t3d intako tudi po meritvah na nuhalni.

Še kot zanimivost: mene je v bistvu Pušenjak poslal še na DHT, ker je bil moj riziko 1:2028 - vse ki imajo riziko manjši od 1:3000 pošlje na DHT, ker on pravi, da DHT ne more pokvarit rezultata za več kot 10krat...v primeru dveh punc, ki jima je DHT ful pokvaril tveganje je bil Pušenjakov komentar, da se mu zdi, da ga tam v laboratoriju včasih mal biksajo?!? Torej pri meni bi v najslabšem primeru riziko padel na 1:202, kar bi pomenila napotilo na AC. Ampak ker na AC itak ne bi šla bom zadovoljna z mojim tveganjem - navsezadnje se je lepo videla nosna kost in vsi organi in vse bp - torej ne bom komplicirala in ostanem pri tem.

< Sporočilo je popravil stunfek -- 15.4.2008 23:11:36 >

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
16.4.2008 7:20:35   
jolly123
Corti sem šele danes prebrala, če boš slučajno kaj brala forum preden odrineš me pokliči na 040 889 679.

Včeraj sem imela izpit pa sem samo dol padla ko sem prišla domov počakala večerjo in šla spat. Že dolgo nisem vozila kaj šele da bi šla do Kopra in nazaj me je kar zmatralo. Izpit ja hmmm, najprej sem bila prepričana da bo najmanj 8, potem sem pa začel brat zapiske zdaj pa sploh ne vem če bo za 6. Ma upajmo da bo. Se mi ne da junija še enkrat v Koper lezt.

No moji izvidi na tokso so tudi negativni. Sem mislila da bodo pozitivni glede na to, da sem obkrožena z živalmi celo življenje in sem kot otrok jedla surovo zelenjavo direkt iz vrta, tko da se sploh ne sekiram, ne vem po kakšnem čudnem naključju bi jo morala dobiti ravno zdaj.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.