|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
14.4.2008 9:53:39   
jolly123
Lahko nekaj poješ, vsaj meni je rekla sestra, da mi ni treba biti tešča.

Joj sem zdaj videla, da imaš pregled ob pol desetih. Nič ne bo z angelsoundom, jaz moram biti v Kopru ob 12-tih user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
14.4.2008 10:15:06   
corti
Ja to pa ne bo ravno se izšlo! Kdaj pa greš od doma? Edino če toliko prej pridem?Pa se nekje dobiva!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
14.4.2008 10:18:23   
jolly123
Kdaj naj ti ga pa potem vrnem, ker jaz bom nazaj šele okrog treh, štirih. Zjutraj bom pa štartala okrog 9-ih, ker se v Ljubljani dobimo in nas gre več skupaj, pa preden se zberemo.....

težka bo, čeprav ideja je odlična. Ej če ne bova pa to izvedle za tvoj naslednji pregled, upam da ga boš imela čimprej user posted image Hvala ti vseeno.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
14.4.2008 10:21:18   
stunfek
corti meni niso sicer nič rekli, da moram biti na tešče in ko sem prišla v laboratorij je bilo prvo vprašanja: "ste tešča?" :) ja, sem bila in sem potem po pregledu letela direktno na malco user posted image

juhuhu jutri imam nuhalno. z mano gresta tudi mož in hči. to mi je malo nenavadno - jaz sem kar bolj navajena sama hodit. sem ga skoraj malo prepričevala naj ne hodi user posted image  ampak se ni vdal!

danes je pa lep sončen dan. malo piha ampak nič ne de. grem direktnega na sprehod.

kar se tiče kilc..jaz se za živga boga ne stehtam tam v čevljih...se raje stehtam doma in tam povem koliko tehtam. malo me čukasto gledajo ampak tako pač je :) doma je zihr bolj realno k se vedno zjutrajin vedno le v spodnjem perilu.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
14.4.2008 10:40:10   
corti
Ja to bo res težka! Se bova zmenili pa kdaj drugič...a si ti tudi na bolniški? Lahko pa se enkrat zmeniva čisto tako...!

Ma se bom probala pomatrat, da bom tešče...čeprav mislm da mi bo res slabo...ker če ne jem takoj ko vstanem...mi rata slabo!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
14.4.2008 10:50:10   
janja 27
ojla punce!

evo meni spet dela net user posted image  user posted image , sem že s pregleda oz. sem končala že ob 9 h in je vse ok user posted image user posted image , veliki smo 12.7 cm, rok mi je premaknil potem po nuhalni na 06.10.08, ker sem tudi v 15 tednu user posted image , vse je ok, user posted image  je pa spal-a ker se ni nič premikal-a, vse je blo lepo videt rokice in nogice srček, obrazek, sam potem mi je pozabil dat slikicouser posted image user posted image  , naslednji  pregled imam 19.05.08, zredila sem se 1.5 kg, se strinjam s teboj stunfek k vagajo v čevljih...meni je potem rekla da naj hodim z enimi in istimi user posted image  ( halo ) kaj čem sred poletja potem pridet v škornjih user posted image user posted image , čeprav so tukaj v postojni včasih sestre full ok včasih pa delajo kake da te kriza....pritisk sem spet imela v višavah...tko da mi je sestra bolj pridigala kot zdravnik..pa ji nisem mogla dopovedat da si ga doma merim vsak dan...user posted image  doma je čist ok in pri manci je bilo isto...razen seveda da sem pri tamali ker je bla skozi gužva čakala 2 uri zdej pa sem pridirjala po stopnicah , oddala materinsko se slekla in že sem šibala na vago in mert pritisk...pa sem imela iste rezultate kot pr manci....mi je pa vse podatke prepisal iz stare materinske v novo...
tko evo sam da je vse ok user posted image user posted image
aja pa sem ga vprašala glede tistih metuljčkov in gibov, pa je rekel da je mogoče vendar on dvomi ker je še prezgodaj za to kjub temu da je drugi..tko da bomo še čakali kdaj bo začel-a brcati..
zdaj pa grem kuhat danes bomo imeli juhco pire krompireček in govejo pečenkouser posted image , moja mama pa pelje taščo previt roke k se je opekla...je prov boga si ne predstavljam kako boli
punce hvala za info za seznamček več boste napisale bolj bo pregleden....
pa še to v oklepaju je vaša nosečnost npr. moja user posted image 5 ( ker sem imela 3 ss ) in dojenček user posted image  2 ( Manco imam doma in to je moj drugi otročiček ) , če imate spremembe kr napište...
nič niste napisale za mnenje da dodam naša leta...

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
14.4.2008 10:59:38   
vianne
janja 27 čestitam za super opravljen pregled!!! Lahko dopišeš leta mene nič ne moti! Sam jaz sem lih na meji pa ne vem al ti pravim 30 al 31. Lahko pišeš kar 31 saj jih bom dopolnila čez dobre tri mesece. Pa tudi ko bom rodila bom 31.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
14.4.2008 11:01:18   
corti
Jaz nimam nič proti,če  dodaš še leta zraven! Stara sem 25 !

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
14.4.2008 11:02:06   
corti
Ja in čestitam za dobre rezultate!

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
14.4.2008 11:04:23   
janja 27
vianne pol sve isti letnik jaz jih bom konec oktobra 31, a si hodila v srednjo šolo  postojni, mogoč pa se poznave še s šole jaz sem mela sošolko Valentino s Pivke sam dve leti k ona je šla pol na zaključne jaz pa na maturo na ekonomski...

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
14.4.2008 11:18:24   
aNcHuLiNkA
Tudi jaz sem 25, oziroma bom čez tri dni, drugi pregled pa čez dva dni!!! Upam da bojo novice dobre, to bo najlepše možno darilo za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
14.4.2008 11:19:48   
timnala
Heja punce!

Ja vidim, da je tuki gor kr zivahno user posted image  lepo to, da se takle mal beremo in vidimo kaj druga dozivlja.

Cestitke vsem za dobre rezultate user posted image user posted image user posted image , tistim, ki pa cakajo na AC pa cimvec pozitivnih misli in gotovo vse upamo, da je z bebicami in user posted image  vse OK! user posted image

Moje pocutje je pa celo user posted image  super (razen ene 3 tedne sem bolj utrujena popoldan), bruhala nisem nikoli..tak da vcasih prav pomislim, da ni s tem kaj narobe user posted image user posted image  
Je pa to moja prva user posted image , stara sem pa 27 let, rodila bom pa v Celju (pisem, zaradi podatkov).
Edino zadnje case me malo moti zaprtje pa kaksen glavobol, ce ne grem popoldan mal pocit oz. mam kaksen naporen dan..se to se kateri dogaja user posted image

Zredila sem se pa ene 2 kg..startala sem pa z enimi 54, tak da upam, da ne bom zdrvela v kilazi in ne bom na koncu kot zavaljen kit.. user posted image user posted image user posted image  no ja, ce bo to za otrocka dobro, tud to prenesem user posted image

V glavnem lepe pozdravcek vsem in uzijte soncen dan! user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
14.4.2008 11:24:40   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: corti

Ja to bo res težka! Se bova zmenili pa kdaj drugič...a si ti tudi na bolniški? Lahko pa se enkrat zmeniva čisto tako...!

Komot se zmeniva kdaj drugič, itak sem doma drugače.

Mene tudi ne moti, da se dodajo leta, napiši kar 27  ker mam itak čez ene dva mesca rojstni dan. 

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
14.4.2008 11:32:47   
stunfek
Za evidenco o letih: jaz sem jih na prvi pomladni dan doplnila 35 :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
14.4.2008 12:40:32   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

vianne pol sve isti letnik jaz jih bom konec oktobra 31, a si hodila v srednjo šolo  postojni, mogoč pa se poznave še s šole jaz sem mela sošolko Valentino s Pivke sam dve leti k ona je šla pol na zaključne jaz pa na maturo na ekonomski...

Ne ne se sigurno ne poznavi. Jaz sem hodila v srednjo šolo v Ljubljano!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
14.4.2008 13:10:12   
Urška//
Ojla punce

Kak je danes lepi dan, pa sončekuser posted image

Danes imam tamalo babiko doma, ker sva imele psihologa in zobozdravnika pri treh letih in je vse OK, zaj še pogledama Pikija pol pa grema malo ajoajo, komaj čakam, kosilo nam pa oma skuha tak, da bom kr fajn počivalauser posted image

Drugače sem jaz še kar no, malo so še slabosti tu, ampak vsak dan manjuser posted image

Komaj čakam drugi teden v ponedeljek nuhalno, pa še pri moji G imam pregled pol v sredo, tak da bom dvakrat videla mojegauser posted image , bom pa tudi jaz vprašala za spol, me ful zanima in seveda upam na dobre rezultate

Angelsoundkr laufa pri nas vsakodnevno, mi je res fajn zaj ko se že slišijo premikiuser posted image , pa zaj ga že bolj visoko najdem, ne več tik na sramno kostjo, pa še sliši se boljšeuser posted image user posted image user posted image

no evo, malo sem vas pozdravila, lepo se imejte, uživajte sončka

papa,Urška

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
14.4.2008 13:11:17   
Acjom1
Hej!
Jaz sem pa kar še na Ptuju, sem si malo podaljšala vikend doma. user posted image Danes popoldan pa bo vseeno treba nazaj v Ljubljano. Zdaj že vsi sorodniki vejo za user posted image . No, vsaj na moji strani, moj user posted image ima pa še kar dstim za povedat.
Glede let tudi mene nič ne moti. Stara sem 23 - najbrž med najmlajšimi tukaj. user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
14.4.2008 13:43:31   
PikaB
Janja 27, odgovarjam na vprašajčke: to bo 1. user posted image , NS je bila v soboto, 12. aprila in zaenkrat vse BP.
Sem iz Lj, razmišljam pa, da bi rodila v Trbovljah.
Vse ostale info vpišem, ko bodo znane user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
   [Brisano sporočilo]
14.4.2008 13:45:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Acjom1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2119
14.4.2008 13:47:06   
jerikou
Ola čikas....
ja tole s tehtanjem pri ginekologinji je mene motilo že prej ko še nisem bila noseča da sem morala na vago oblečena in s čevlji.Madonca sej je včasih pokazalo kar 2 kg več. Zdej na prvem potrditvenem testu pa me je vprašala kolko sem tehtala pred nosečnostjo pa sm kar rekla da se doma vagam gola in kolko jih imam, da tukaj me vagajo pa zmeraj oblečeno s čevlji. In že tukaj pride do razlike saj ti v materinsko knjižico napišejo kolko smo tehtale pred nosečnostjo (seveda reces kile ki jih natehtas doma brez cunj) in napisejo kile ob prvem pregledu in ze tukaj razlika za 2 kg ali več potemtakem smo se zredila v prvih 8 tednih za tolko. No kokr kol važno da me same pri sebi vemo kolk imamo kil in da kontroliramo doma.
Drugače pa tudi mene ne moti, če se dopišejo leta zraven. Trenutno imam še 26 let septembra dopolnem 27 se pravi ko bom prvič mamica bom 27.
en lep pozdravček...

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
14.4.2008 13:50:00   
lana34
Živijo vsem!
Joj, kako ste pridne pri pisanju. Jaz sem bila cel vikend odsotna, daleč od računalnika, zato se nisem mogla nič javiti in sem vas sedaj na hitro prebrala. Najprej nekaj AFNICI MALI: prav hudo mi je, da te je doletelo enako, kot mene...user posted image Očitno je bil dan, ko sva midve opravljali preglede, nesrečen. Ampak verjamem, da je bil za obe začetek slab, bo pa zato konec lep. Vem tudi, verjemi, kako se počutiš, ker je pri meni enako. Prvi dan je bil sploh obupen, o tem sem že pisala. Sem pa imela nor vikend, delala sem po 12 ur in nisem imela časa misliti na popolnoma nič drugega, kot na tiste stvari, ki so bile povezane s tem delom. Tako na AC in vse, kar me čaka, sploh nisem imela časa pomisliti. In to je bilo dobro, saj se mi sedaj vse skupaj zdi kot en sam slab spomin, pred mano pa so pregledi, ki so samo dobro za vse nas - ko bodo za mano, bom vedela, da je z mojim user posted image  vse ok. Tako razmišljam, v to verjamem in v to se prisili tudi ti. Poznam vsaj 4 punce, ki so imele zelo podobne situacije, kot midve: vse krasne NS, vidne nosne kosti, DHT pa porazen. Vse 4 so bile na AC, vse imajo krasne, bistre otročke. Vsaka stvar je torej za nekaj dobra.
Ja, očitno bova imeli AC skoraj skupaj. Jaz še ne vem,kdaj bo. Kje ti ga bodo pa delali? Jaz grem znova v lj. porodnišnico. Sicer mi pa lahko, če želiš, pošlješ kakšno ZS, pa morda poklepetava kaj več in kako drugače, saj je lažje, če se pogovarjaš direktno z nekom, ki doživlja enako. Oguljena fraza je - pa vendar: misli pozitivno, kmalu bodo misli na to, da je z najinima user posted image user posted image  kaj narobe, le še spomin, pred nama pa veseeeela user posted image . Lepo bodite tudi ostale punce, izkoristite vsak sončni žarek - pri nas se eden kaže - in uživaaaajte!

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
14.4.2008 14:08:44   
sarcy21
ja tudi jaz sem stara 23 let, sem videla da tudi o porodnišnicah govorite, jaz se bom odločala med LJ in KR

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
14.4.2008 14:31:36   
jana84
Pozdravček po dolgem času!

Acjom1, očitno nisi najmlajša tukaj. Oziroma sva vsaj še Sarchy in jaz med tistimi, ki mamo 23 let! Septembra jih imam 24, tako, da bom rodila ko bom že starejši user posted image No razen če me ne user posted image  prehiti (rojstni dan imam 25.9., PDP pa 6.10.) Sem se rpav zamiclila, koliko sem že "stara". Ta leta kar bežijo...

Za seznamček pa: prihajam iz Vipave, rodila bom v Šempetru pri Gorici, to je moja 2.user posted image  in 1.user posted image .

Drugače pa je počutje danes kar fajn, v soboto pa je bilo bolj bogo: mi je stalno neki slabo delalo, taka slabotna sem bla, da bi najraj šla bruhat, pa ni šlo...Tako, da sem bolj lenarila.

Glede tehtanja pri G: jaz se sezujem, ko se tehtam, pa vedno mi odbijejo vsaj 0,5kg za oblačila. Tako, da je kar realno. Malo prečekiram tudi, da se doma stehtam, pa se kar ujemajo kilce... Zaenkrat še kar dol padajo. Se bo treba počasi kaj zredit, da me ne bo G na naslednjem pregledu okregala!

Tako, lepo se imejte še naprej!

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
14.4.2008 15:19:07   
tanja29
Ojla punce.
Samo na kratko vas pozdravim. Sem za trenutek stran od štedilnika skočila, rihtam kosilo za mojga user posted image , ki pride čez kakšno urico. Dons bomo pa jedli hrenovke v testu in pečen krompirček zraven, pa seveda celo skledo solate. njami... njami...
Jutri zjutraj ob 9.uri imam pregled - komaj čakam da spet vidim sončka. Seveda pa vam tudi javim najnovejše novičke.
No, zdaj pa grem, se slišimo še kaj. Uživajte v tem muhastem aprilu...
Pozdravček, Tanja

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
14.4.2008 15:38:23   
freha
zdravo dekleta! na hitro se javljam, ker sem skoz leteča, a ma še katera probleme z vnetji tam spodaj
mene vsake tolko peče pa skoz moram ne wc hodit. upam da ni kaj nevarnega. lp, freha

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.