lana34
|
Živijo vsem! Joj, kako ste pridne pri pisanju. Jaz sem bila cel vikend odsotna, daleč od računalnika, zato se nisem mogla nič javiti in sem vas sedaj na hitro prebrala. Najprej nekaj AFNICI MALI: prav hudo mi je, da te je doletelo enako, kot mene... Očitno je bil dan, ko sva midve opravljali preglede, nesrečen. Ampak verjamem, da je bil za obe začetek slab, bo pa zato konec lep. Vem tudi, verjemi, kako se počutiš, ker je pri meni enako. Prvi dan je bil sploh obupen, o tem sem že pisala. Sem pa imela nor vikend, delala sem po 12 ur in nisem imela časa misliti na popolnoma nič drugega, kot na tiste stvari, ki so bile povezane s tem delom. Tako na AC in vse, kar me čaka, sploh nisem imela časa pomisliti. In to je bilo dobro, saj se mi sedaj vse skupaj zdi kot en sam slab spomin, pred mano pa so pregledi, ki so samo dobro za vse nas - ko bodo za mano, bom vedela, da je z mojim vse ok. Tako razmišljam, v to verjamem in v to se prisili tudi ti. Poznam vsaj 4 punce, ki so imele zelo podobne situacije, kot midve: vse krasne NS, vidne nosne kosti, DHT pa porazen. Vse 4 so bile na AC, vse imajo krasne, bistre otročke. Vsaka stvar je torej za nekaj dobra. Ja, očitno bova imeli AC skoraj skupaj. Jaz še ne vem,kdaj bo. Kje ti ga bodo pa delali? Jaz grem znova v lj. porodnišnico. Sicer mi pa lahko, če želiš, pošlješ kakšno ZS, pa morda poklepetava kaj več in kako drugače, saj je lažje, če se pogovarjaš direktno z nekom, ki doživlja enako. Oguljena fraza je - pa vendar: misli pozitivno, kmalu bodo misli na to, da je z najinima kaj narobe, le še spomin, pred nama pa veseeeela . Lepo bodite tudi ostale punce, izkoristite vsak sončni žarek - pri nas se eden kaže - in uživaaaajte!
|