jana84
|
ha,ha, Talcy, mogoče se pa midve poznava...Stari(mladi da ne bo pomote ) sva enako, doma tudi nekje v bližini (če se ne motim)...Zgleda da bova tud kar skupaj rodili... Zanimivo! Glede vnetja, ki ga je ena omenjala. Če te peče, ko greš na vodo, skoraj vedno pomeni, da imaš vnetje mehurja, to pomeni da ledvice ne delujejo pravilno in jih je potrebno čim prej spraviti v pogon. Se pravi zeksati VSAJ dva litra tekočine, najbolje zeliščnega čaja, ker gre najprej skozi "sistem". Potem pa na žalost čakat, da stvar začne ponovno funkcionirati. Torej čimveč pitja! Govorim iz lastnih izkušenj, ker imam zelooo pogosto vnetje mehurja. Do sedaj sem reševala z dvema tabletama in velikoooo čaja, ter vsaj dve ure sedenja na školjki. Nato pa še 5 dni po dve tableti na 12 ur. Samo sedaj, ko sem noseča, te tablete odpadejo. In se kar bojim kaj bo če me spet zagrabi. Hvala bogu, da zaenkrat še ni bilo nobenih problemov... Ker po navadi me prime ponoči, tako da nimaš kaj kot potrpeti, včasih tudi jokati od bolečin na školjki... Nobenemu ne priželim tega. Če pa se ne poštima v času, je pa treba vodo dat pregledat, če ni slučajno kakšna bakterija in je to treba zdraviti na drugačen način. Še dobro da je mami zdravnica in lahko njej doma najedam, in mi ni treba na urgenco zarad takih stvari! Tako... Jolly ima danes izpit in držimo pesti, seveda...Jaz ga mam pa jutri...Me moj pelje v MB, ker imam komaj ob 19h izpit, in ne bi potem zvečer vozila sama domov, pa še Trojanski predori so zaprti zvečer...Tako, da me pelje on...Pa bova šla verjetno prej še malo po štacunah za kakšne obleke pogledat (nujno rabim kakšne bolj fine nosečniške hlače...). No, to bo jutri. Danes pa bi se blo fino it še mal učit... Zatorej, bodte pridne, pa fajn se mejte...
|