|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
14.4.2008 16:08:58   
tanja29
 Freha, mislim da bi bilo najbolje da greš k svojemu ginekologu, da ti pregleda vodo in če je s tvojim mehurjem vse vredu. Jaz sem imela ledvični pesek, pa me sploh ni nič peklo , ko sem šla na WC. Če imaš vnetje, bi bilo fajn to čimprej pozdravit s kakšnimi antibiotiki, ki jih lahko jemlješ v nosečnosti.
Pozdravček

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
14.4.2008 17:23:33   
sarcy21
Jana hehe jaz imam rojstni dan 26.9 user posted image

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
14.4.2008 17:41:38   
blanka1
ojla vidim da se pogovarjate o letih. tud jaz lahko zaupam svoje vidim da nisem najmlajša čeprav sem mislila. Stara sem 23 let in ko bom rodila tudiuser posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
14.4.2008 17:43:57   
*talcy*
OJLA PUNCE ..KAKO KAJ ...VIDM DA STE SE KAR RAZPISALE ... no jaz sem se hvalila da nimam več slabosti pa to  pa danes je spet user posted image  katastrofa prou res ....
 sarcy21 in acjom1 no tud jaz se vama pridružujem z leti .. sem v 23 letu junija pa eno več .... user posted image  

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
14.4.2008 18:13:51   
tanja29
Oj.
No, tudi jaz vam pošiljam podatke o starosti. Tudi jaz sem še rosno mlada - 29 let (vsaj po počutju...)
user posted image user posted image user posted image
25. julija pa bom dopolnila okroglih 30 let.
Nimam nič proti, če se tudi ta podatek doda na naš seznamček.

Uživajte.
LP Tanja

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
14.4.2008 19:33:52   
janja 27
ojla punce!

jaz pa sem misla da bom danes popoldan doživela živčni zlom, mi je blo tko hudo da se mi je kr kri vlila z nosa za znoret...to pa zato ker so prišli eni sosedje k imajo tle njivo utrujat da mejniki kateri so tam zdaj 10 let odkar sva lastnika zemlje niso na pravem mestu in da uživava 25 kvadrat metrov njihove zemlje a 10 let nazaj k smo to prepisavali ni bilo nobenih problemov...meni se bo user posted image  zdej pa naj grem na zemljiško vprašat da kako in kaj, ker po slikah iz katastra se res njihova parcela ujeda v našo vendar v naravi ni tko in mejnik je na koncu naše parcele....joj kriza...sploh ne vem kaj naj naredim pa že tistikrat k sva merla za hišo smo imeli probleme z drugim sosedom....kriza res....jaz pa ne mislim še enkrat plačevat geodetov ker zame so mejniki postavljeni prav....pa še tko res hitro vzkipim...

drugače pa sem zdaj pršla malo k sebi, sem bla čist out....joj sam d aje moj-a user posted image ok, ma sej je....ej k je vidla da sem noseča pa je kr utrujala in utrujala še dobro da nisem dol padla, kri iz nosa pa mi ni tekla že 14 let al več....joj kriza..ne vem kako bom to rešla...

drugače sporočam kdo ima jutri preglede in NS :

user posted image     tanja29    3.pr
                             user posted image     corti          2.pr
                             user posted image     stunfek     NS
                            user posted image      Koštrun     NS

punce fajn odpravte in čimprej poročajte vesele novičke   user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
14.4.2008 19:51:13   
janja 27
popravljen seznamček :
user posted image

1.oktober
user posted image      Petrca* (3user posted image 3user posted image ) 4.pr. 21.04.08  user posted image   
user posted image      sonček75 (5user posted image 1user posted image user posted image
user posted image      catalina (?user posted image ?user posted image )  user posted image
user posted image      Erička (1user posted image 1user posted image )
user posted image      nineva (3user posted image 2user posted image ) 5.pr. 13.05.08 user posted image

2.oktober 
user posted image      blanka1
(2user posted image ?user posted image ) 3.pr. 23.04.08 user posted image  ; 23 let 
user posted image      levinjaa (2user posted image 1user posted image ) 2. pr. 05.05.08 user posted image

5. oktober
user posted image      tanja29
(1user posted image 1user posted image )  3.pr. 15.04.08 user posted image   ; user posted image  ; 29 let  
          ( user posted image - Andraž ali Aljaž : user posted image  - Manca ali Hana )

6.oktober  
user posted image      jana_k (2user posted image 1user posted image ) 5.pr 29.04.08 user posted image  ; user posted image ; Vipava ; 23 let
user posted image      freja (3user posted image 1user posted image ) 2.pr. 18.04.08 user posted image
user posted image      nataša3112 (3user posted image 1user posted image )   user posted image
user posted image       janja 27 (5user posted image 2user posted image ) 3.pr. 19.05.08 user posted imageuser posted imagePO; 30let

7.oktober
user posted image      Veki_222 (1user posted image 1user posted image )  user posted image
user posted image      Acjom (2user posted image 1user posted image ) 4.pr. 30.04.08 user posted image 23 let

8.oktober
user posted image      Liza01(2user posted image 2user posted imageuser posted image  user posted image

9.oktober
user posted image      Lambda (1user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image      Hans (5user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image       timnala (1user posted image 1user posted image ) user posted image ;user posted image ; Mozirje ; 27 let
          (user posted image   Nace ali user posted image   Ajda )

10.oktober
user posted image     Valla (2user posted image 1user posted image153154.pr. 15.05.08  user posted imageuser posted image  ; LJ ; 28 let
user posted image      jolly123 (1user posted image 1user posted image ) user posted image  ; user posted imageKR ;  27 let
user posted image       SAFIRA (2user posted image 1user posted imageuser posted image

11.oktober
user posted image     dajadada (2user posted image 1user posted image ) user posted image   user posted image

12.oktober
user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image )  3.pr. 05.05.08  user posted image user posted image
          ( user posted image  Mark ali user posted image  Neja ); 23 let

13.oktober
user posted image     Rendi (1 user posted image 1user posted image ) 4. pr 25.04.08 user posted image

14. oktober
user posted image      lana35 (1user posted image 1user posted image4.pr. 30.04.08  user posted image

user posted image      maserati (3user posted image 2user posted image ) user posted image
user posted image      corti (1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 15.04.08 user posted image   Železniki 25 let
user posted image      M_mojca (?user posted image ?user posted image ) user posted image

15.oktober
user posted image     "talcy" (2user posted image 1user posted image ) 6.pr.09.05.08  user posted image  ; user posted image  ; 23 let
user posted image     "ajetam" (1 user posted image 1user posted image ) 4.pr 23.04.08  user posted image

16.oktober
user posted image     ZalaTM ( 2user posted image 1user posted image )  

17.oktober  
user posted image     Maska (2 user posted image 1user posted image user posted image   LJ
user posted image     vianne ( 2user posted image 1user posted image4.pr. 23.04.08  user posted image  ; user posted image  ; Pivka;  31 let

19.oktober 
user posted image     Lena35 ( 4user posted image 1user posted image ) 3.pr. 09.05.08 user posted image

user posted image      afnica mala ( 4user posted image 1user posted image ) 3.pr. 03.06.08  user posted image  LJ

20.oktober
user posted image     škorpion ( 2 user posted image ? user posted image user posted image
user posted image     bluster (2 user posted image 1user posted image   user posted image

21.oktober
user posted image     2mak ( 2user posted image 1user posted image )

23.oktober
user posted image     sončnica24 (1 user posted image 1user posted image ) NS 21.04.08 user posted image  ;  user posted image ; 25 let

25.oktober
user posted image     "tedy" (3user posted image 3user posted image ) ?. pr. 06.05.08 (am. 15.05.08)  user posted image   LJ
user posted image     jerikou ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 17.04.08  user posted image  ;  user posted image ; 26 let
user posted image     jolie ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 09.05.08  user posted image

user posted image      PikaB (1user posted image 1user posted imageLjubljana 
user posted image      Urška// (2user posted image 2user posted image?.pr. 23.04.08  NS 21.04.08 user posted image

26.oktober
user posted image     stunfek (3user posted image 2user posted image ) 3.pr. 18.04.08  NS 15.04.08 user posted image

Vransko ; 35 let 
user posted image     Kaštrun (3 user posted image 2user posted image ) 2.pr.18.04.08 NS 15.04.08 user posted image

27.oktober
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image )  NS 17.04.08 user posted image

29.oktober
user posted image     Aleksis (2user posted image 1user posted image ) 2.pr. 23.04.08 user posted image

30.oktober
user posted image     Nej1 ( 2user posted image 2user posted image ) NS 25.04.08

se nam niso oglasle že lep čas:

user posted image     monika30    PDP 01.10.08
user posted image     Đofka           PDP 04.10.08
user posted image     tamara85     PDP 06.10.08
user posted image     smeja2         PDP 16.10.08
user posted image      naldika          PDP 19.10.08
user posted image     sija                PDP 20.10.08
user posted image     škorpjonka    PDP 29.10.08
user posted image     Grace
user posted image     Inara
user posted image     lovley
user posted image     aNcHuLiNkA pr.16.04.08 25 let
user posted image     Mandek  user posted image

VSEH NAS SREČK user posted image  JE   61   user posted image user posted image  

Bile so z nami pa so se poslovile

Pikica5  user posted image
                                       živa25   user posted image
                                       giotti     user posted image     
                                       cati        user posted image
                                       Miška75  user posted image
                                       svečka    user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
14.4.2008 19:58:18   
Urška//
Ojla

Da še jaz dopolnim seznam

stara sem 29 let in 23.4 bo moj 2 pregled

rodila bom itak v Mariboru, ker tudi tukaj živim

tako, zaj pa grem ajoajo, ker grem jutri prvi dan v službouser posted image , upam, da bo za zdržat, glede na moje slabostiuser posted image

papa,Urška

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
14.4.2008 20:18:04   
corti
Janja 27 to pa te čisto razumem...tud mi imamo vojne s sosedim...skoz je neki...enkrat meja..enkrat dimnik...drugič saje...in še celo sonce smo jim uzel....noro! Vem , da je težko ampak ne se razburjat....ker ne bo nič bolje! Pojdi na zemljiško in se pozanimaj...kdo ima prav....ko imaš enkrat črno na belem ti ne moreje več nič!

Jutri po dolgem času,bom spet sama peljala avto,zdaj ga že cel mesec nisem...zaradi slabosti! Jutri pa moj user posted image  ni dobil dopusta, tko da moram sama na pregled! Takoj ko bom doma, vam javim!

Zdaj pa pod tuš in pred TV! Lepe sanje in se beremo!

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
14.4.2008 20:18:51   
vianne
Jaz sem še kar vedno sama in se kratkočasim na RR. No in sem naredila en seznamček + in - , ki nas doletijo v nosečnosti. Plus za katerega se vse strinjate je verjetno user posted image ....

PLUSI:
- ni menstruacije
- močni lepi nohti in lasje
- raste nam trebušček in se zaradi tega ne sekiramo
- prehranjujemo se bolj zdravo
- prvič od kar sem zaposlena, da sem odklopila službo in imam druge prioritete
- naši partnerji so še bolj pozorni
- večje joškice
- veselje naših staršev ob novici
- klepet z nosečkami in spoznavanje novih ljudi
- spoznavanje in učenje nekaj novega
- več počivanja in lenarjenja
- ko se ti kaj ne da narediti je nosečnost dober izgovor user posted image

MINUSI:
- celulit in strije
- slabosti, bruhanje, glavoboli, utrujenost, nespečnost,
- izdatki zaradi nove garderobe
- bi jedel tatarca, suhe salame, pršut... pa se "držiš nazaj" zaradi toxo.
- nihanje razpoloženja
- sekiranje potrebno in nepotrebno
- prepoved seksa (vsaj pri meni)
- ker sem na bolovanju sem več ali manj sama doma. Mi manjka družba, pogovori...

No, še kaj bi se našlo pa se trenutno več ne spomnim. Bo pa še katera verjetno kaj dodala.

janja 27 ti imaš pa res burne dneve... in težke sosede. Joj pa ne smeš se preveč razburjati ker ni dobro za user posted image . Čeprav v taki situaciji bi tudi jaz vzkipela. Jaz se zelo hitro razburim in takrat se začnem kar tresti...

Vse ki imate jutri preglede držim pesti in hitro sporočite vesele novičke in dobre vtise!!!!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
14.4.2008 21:11:27   
billa
Pozdravljene vse oktoberke,
že nekaj časa spremljam vaše veselo klepetanje in danes sem se odločila, da se vam pridružim in predstavim še sama. na forumu sem sicer že kar dolgo prijavljena, vendar sem se bolj potepala na oddelku za zanositevuser posted image , no zdaj sem pa med veselimi nosečkami.
Sem iz obale in sem prvič noseča, moj PDP je 17.10. Opravila sem tudi že nuhalno,ki je bila uspešna; vendar še čakam izvide krvi.
To naj bo za prvič dovoljuser posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
14.4.2008 21:19:48   
tanja29
Janja27, vidim da imaš ti ravno take probleme, glede zemljišča, kot sva jih imela z mojim user posted image prejšnji teden. Naša zlobna sosedauser posted image   si tudi lasti naše zemljišče, čeprav so že škarpo naredil na našem, pa ji očitno še ni zadosti. Nama se ni dalo kregat z njo. Vem, da je skoraj nemogoče ostati miren, ampak meni zelo pomaga če si rečem, da ne bo nič s seboj odnesla. Moj dragi je še rekel, da ji šenka eno karjolco šodra za zagrebst nakonc. Res pa je žalostn, da se moramo ukvarjat tudi s takimi stvarmi. BEDA...user posted image user posted image user posted image Res za zjokat.
Ampak, meuser posted image   se ne damo kar tako, a ne????

pozdravček vsemuser posted image , pa čimbolj mirne živčke želim vsem.
Lp Tanja

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
14.4.2008 21:49:45   
janja 27
hvala vam za izrečene besede,sej zdej sem čist ok, sem se že mal potolažla ma sem bila čist šokirana od vsega kot da jim manjka še 10 cm zemlje.....pol pa sem se še za user posted image  sekirala...ma je vse ok...tko zdje grem počasi spat jutri je nov dan....nočko

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
14.4.2008 22:17:36   
zvezda17
ojla oglasam se sicer malo pozno a vseen ne prepozno
malo se se iscem tukaj po forumu ker nimam kaj veliko casa za pisanje
pocutim se ok
stara sem 25 let
pdp je 7.10
1.nosecnost
ali ste ze kaj premisljevale kaksen vozicek boste kupile
ali v kompletu ali samo lupinico in vozicek
lep pozdrav zvezda 17

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
15.4.2008 7:17:38   
jolly123
Jaz vas samo na hitro pozdravim, držite pesti zame danes imam izpit.

Vse nove dobrodošle user posted image

(odgovor članu zvezda17)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
15.4.2008 7:45:22   
afnica mala
Dobro jutro

jolly- srečno na izpitu

Danes sem prvič spala v novi hiši user posted image user posted image
Jutri pa grem na HBR. Genikologinja je dala oboje na izbiro HBR ali AC, včeraj pop. so mi v porodnišnici rekli naj pridem kar jutri na HBR.
Doma imava celo štalo. Škatlr so povsod, danes sva spala v dnevni sobi, ker spalnica je zasuta s škatlami. Možek je delal do polnoči, danes mora nujno osposobit par stvari, med drugimi tudi posteljo v spalnici, ker moram po posegu 3 dni pridno ležat, ležat. Samo wc in postelja.  Grozno me je strah. Moram si mal prebrat o tem posegu.
Lana- a tebi so dali pa direkt na AC?
Danes sem še v službi, potem bom pa cel teden stran od vas. Držite pesti zame!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
15.4.2008 7:58:10   
sonček75
Živjo
včeraj sem imela 3 pregled in je vse O.K.Naredila mi je UZ,videli sva srčka,drugih meritev na UZ ni delala,je rekla,da pri teh tednih se ne dela nobenih meritev.
Pregledala me je tudi ginekološko in je rekla da je vse O.K.
Stara sem 33 (zadnjo ovulacijo sem imela ravno na RD)
Naslednji pregled imam 16.5.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
15.4.2008 8:41:26   
levinjaa
Živjo, jaz pa sporočam svoje popravke za seznam:
stara sem 30 let
to bo moj drugi otrok
verjetno bo punčka

Lp, zdaj pa hitim v službo. Čisto nobenega časa nimam, miljon stvari za nardit, med vikendom sem se končno malo odpočila. Pa še moja prva hčerkica jutri praznuje rojstni dan in si je zaželela ribe in ji zdaj urejamo akvarij (cela znanost, ampak midva z možem tud ful uživava :)

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
15.4.2008 9:18:44   
maska
dobro jutro!
že kuham kavico, čajček, kakavček- po želji! vse zastonj!
kako ste? jest sm super, ful mam energije. sej pravijo, da se po 12.tednu vrne energija in da nosečnice kar žarijo. jest sm zdej v 14.tednu.
freha pejt do G. da ti bo dala zdravila, ker to če ne zdraviš lahko pride do komplikacij.
talcy vidim, da si bla spet boga user posted image . sej bo počas minil. upam. k to pa res ni fajn, da te tok mučjo te slabosti.
janja 27 verjamem, da sta te soseda spravla iz tira sam sej si sama rekla, da je babauser posted image  vidla, da si noseča pa je kr najedala. to so taki žleht ljudje k so na svet sam zato, da drugim grenijo življenje. če ti bosta še težila pošlji svojga tja nej jim pove, da nimata kej tebe ob živce spravljat. in nej ne hodta po vaši zemlji. sej se bo uredilo, sam ti pazi nase in se ne sekiraj.
Za seznam pa: 3.pregled 14.5.08 in mlada sm (zaenkrat še-čez mesec bom +1) 28.
corti user posted image user posted image  za pregled, pa poročaj!
vianne se strinjam s tvojimi + in -! najboljše je to k se ti kej ne da, lohk rečeš: ne morem, jest sm noseča!user posted image user posted image user posted image
jolly123 držimo pesti za izpit!user posted image user posted image user posted image  še teb za srečo.
afnica mala user posted image  za novi domek! a si kej sanjala? pravjo, da ko v novi hiši prvo noč nekaj sanjaš, da se to uresniči.

pa še to- zadnjič smo govorile o obešanju perila ali je to dobro ali slabo in zakaj. zdej vem. odsvetujejo visoko iztegovanje zato, ker se lahko popkovina zavije dojenčku okrog vratu. grozno.

no tolko za zdej, se beremo.
pa pa, maska

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
15.4.2008 9:38:47   
lana34
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Lana- a tebi so dali pa direkt na AC?

Zdravo!

Ja, sem vprašala G, pa mi je rekla, da je najbolje, saj sem za ostalo prepozna, ker naj bi se delalo tam okoli 11. tedna, jaz pa sem noseča 14 tednov.
Upam, da boš uspešno in dobro opravila pregled - to je bilo zelo hitro. Jaz bom pa še kar nekaj časa čakala - najprej 2 tedna na AC in potem še 3 - 4 na izvide.
Drži se, ko boš lahko, pa javi, kako je potekalo vse skupaj.
Dobro počutje!

Neposredna povezava do sporočila: 2145
15.4.2008 9:47:42   
afnica mala
jolly- danes na srečo nisem nič sanjala- se vsaj ne spomnim, ker imam itak zadnji čas slabe sanje
lana- saj sva isto noseči. Jaz sem danes 13t2d. Delajo od 11-14 tedna.
Ampak se mi je malo zakompliciralo. Po 13h uri bom vedela več. Pred posegom moraš nujno na genetski posvet. Pokličem lahko šele po 13h uri. Sploh niso želeli nič slišat mojih razlogov, po 13h in basta. Kot se mi zdi na genetiki začnejo delati ob 9h, jaz pa sem naročena na HBR on 8:15. Težka bo. Tako da, mogoče pa bom le čakala AC skupaj s teboj.
Čao

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
15.4.2008 10:56:44   
stunfek
Ojla. Danes imam NS ampak šele popoldne okoli 16:00. Kaštrun, kdaj imaš pa ti pregled? Sem majčkeno živčna kar  vidim po tem, da sem več na wc-ju user posted image . Najbolj nervozna sem pravzaprav zato, ker gresta mož in ta mala zraven pa ne vem kako bo izpadlo.

Ta teden moram dobiti odločbo od zzzs, ali mi blagovolijo dati 7 dni bolniške na stroške zzzs-ja ali ne. kok se mi to zdi patetično. nikoli še nisem bila na bolniški. v prvi nosečnosti nisem niti porodniške imela, ker sem rodila v tujini in si nisem rihtala papirjev za porodniško. zdaj pa jim je težko dat 7 dni bolniške.user posted image   no, saj s svojo šefico sem se že zmenila, da če mi ne dajo bolniške, bom vzela pač teh nekaj dni kar dopust in tako upoštevala priporočilo svojega ginekologa naj bom doma do dopolnjenega 13. tedna.

Držim pesti za današnje preglede in poročam popoldne/zvečer, ko bo vsega konec :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 2147
15.4.2008 11:07:09   
janja 27
ojla punce!

hvala za spodbudne besede, sej zdej tavečja kriza je šla mimo pa še atek od moža k je bil prej lastnik parcele je danes znorel ko sem mu povedala tko da bo šel on do njih in rekel da naj naju pustijo na miru in če menijo da je meja sporna naj pokličejo geodete...ja meni se more non stop neki dogajat, zanimivo je pa to da sta mi začela najedat ravno isti čas tri leta nazaj k sem bla noseča za Manco, potem je bil tolk časa mir in zdej ponovi vajo...user posted image  itak pa sem sklenila da se ne bom več obremenjevala kot mi je tast rekel...ma sej sem bila mirna prvi 10 minut potem pa k sta drgnla in drgnla sem pa znorela.....sej mende smo bejbe v večini take..
danes kuham golaž in pašto pa za posladek še buhtnle...njam...ma bomo jedli komaj ob 15 h , Manca je boljš pikice že tri dni ne hodijo več ven in tko da se samo še sušijo, zdaj me je prepričala in gleda risanke..sej je res mal kriza k ne more ven pa tak lep sonček je danes....ma do petka bomo zdržale potem pa jo bom peljala mal na zrak, drug teden pa bo tudi doma ker ji je odpornost zdej mal padla pa da mi še kaj ne prinese z vrtca spet

afnica mala držim pesti, joj pr meni pa je že 5 in pol let odkar sva v svoji hiši, midva sva prvič prespala na poročno noč....tko hitro čas beži...
jaz pa obešam zunaj perilo na tisti mareli k se raztegne tko da nimam tko visoko, sem tud jaz velika 170 cm in se skoraj nič ne stegujem sem pa čula ja da to ni dobro...v hiši pa če ne dam v sušilca pa ima stoječe stojalo tud veliko 160 tko da je čist ok...
Billa in zvezda17 dobrodošle srečno in veselo nosečnost user posted image  od vozičkov pa je bila tema med nami teden dni nazaj al mal več pa če te kaj zanima zvezda kaj smo počvekale poglej nazaj...na seznamček pa vas dodam proti večeru...
nč zdej grem tud jaz cunje obest in dat temne prat...lep dopoldan in popoldan..vas pridem še kej pogledat pozneje

Neposredna povezava do sporočila: 2148
15.4.2008 11:20:51   
jana84
ha,ha, Talcy, mogoče se pa midve poznava...Stari(mladi da ne bo pomoteuser posted image ) sva enako, doma tudi nekje v bližini (če se ne motim)...Zgleda da bova tud kar skupaj rodili...user posted image  Zanimivo!

Glede vnetja, ki ga je ena omenjala. Če te peče, ko greš na vodo, skoraj vedno pomeni, da imaš vnetje mehurja, to pomeni da ledvice ne delujejo pravilno in jih je potrebno čim prej spraviti v pogon. Se pravi zeksati VSAJ dva litra tekočine, najbolje zeliščnega čaja, ker gre najprej skozi "sistem". Potem pa na žalost čakat, da stvar začne ponovno funkcionirati. Torej čimveč pitja! Govorim iz lastnih izkušenj, ker imam zelooo pogosto vnetje mehurja. Do sedaj sem reševala z dvema tabletama in velikoooo čaja, ter vsaj dve ure sedenja na školjki. Nato pa še 5 dni po dve tableti na 12 ur. Samo sedaj, ko sem noseča, te tablete odpadejo. In se kar bojim kaj bo če me spet zagrabi. Hvala bogu, da zaenkrat še ni bilo nobenih problemov... Ker po navadi me prime ponoči, tako da nimaš kaj kot potrpeti, včasih tudi jokati od bolečin na školjki... Nobenemu ne priželim tega. Če pa se ne poštima v času, je pa treba vodo dat pregledat, če ni slučajno kakšna bakterija in je to treba zdraviti na drugačen način.
Še dobro da je mami zdravnica in lahko njej doma najedam, in mi ni treba na urgenco zarad takih stvari!

Tako...
Jolly ima danes izpit in držimo pesti, seveda...Jaz ga mam pa jutri...Me moj user posted image  pelje v MB, ker imam komaj ob 19h izpit, in ne bi potem zvečer vozila sama domov, pa še Trojanski predori so zaprti zvečer...Tako, da me pelje on...Pa bova šla verjetno prej še malo po štacunah za kakšne obleke pogledat (nujno rabim kakšne bolj fine nosečniške hlače...). No, to bo jutri. Danes pa bi se blo fino it še mal učit...

Zatorej, bodte pridne, pa fajn se mejte...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
15.4.2008 11:32:57   
vianne
billa pozdravljena med nami!!!! Imavi pa isti PDP.

zvezda17 tudi tebi želim lepo dobrodošlico. Tudi sama že mislim na voziček. Najbolj se mi dopade Jane slalom pro in verjetno bom kupila vse troje v kompletu (športni del, košaro, lupinico). Več o tem vozičku si lahko ogledaš na temle linku  http://www.jane.es/index.php

jolly123 user posted image držim pesti!!!

afnica mala v mislih bom s tabo in boš videla, da se bo vse dobro izteklo. Po posegu počivaj, ne se naprezati in oglasi se nam ko boš lahko!!!

Drugače pa čestitke vsem, ki ste uspešno opravile preglede.

Tiste, ki imate danes preglede želim vso srečo in se hitro javite z veselimi novičkami!!!

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.