|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
16.4.2008 7:27:01   
corti
Dobro jutro!

Evo tud jaz se javljam že tako zgodaj....preden grem v Kranj!

Nekaj še pojem...potem pa tam okoli pol devetih se spravim od doma! Jolly...kje bi se lahko dobile?
Držim pesti, da bo opravila izpit....joj...jaz pa sem tak lenuh da se mi ne da učit...pa bi se morala zdaj ko sem na bolniški, ker edino zdaj bi lahko šla na kakšno predavanje!

Kje imate ve voljo? Povejte recept, da jo še jaz dobim!user posted image

Čestitke za lepe rezultate pri NS in pregledih!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
16.4.2008 7:33:08   
jolly123
Nič bat nisem nič manjši lenuh od tebe, sej samo enkrat prebrala sem šla bolj na blef, da probam srečo.

Lahko te počakam na parkirišču pred zdravstvenim, lahko pa prideš k meni na en čaj user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
   [Brisano sporočilo]
16.4.2008 7:40:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2178
16.4.2008 10:50:09   
jana84
živjo, živjo...Se vam mal oglašam v pavzici med učenjem... Popoldne greva z dragim v MB...me pelje na izpit, kako fajn, a?

Talcy, ja sm hodila v Vipavo na oš, sam res ne vem katera si ti...Si ne morem predstavljat. A si tud ti hodila v Vipavo al kako? Sej če ti je odveč tuki pisat, lahko pišeš na ZS...

no, zdej bo hmal urca 11h ko sem rekla, da se še malo učim, pol pa kosilo skuham, pojemo in odrinemo...Tako, da držte pesti, da bo šlo fajn na izpitu, da ne bom brez veze tok dolge poti delala...

Pa še to: sem dobila končno majčko/tuniko od Neckermanna, sam se mi zdi da je mal velika. Bom morala mamo vprašat, kaj poreče. Ona bi že vedela kakšen trebuh mi bo približno zrastel, ker meni se ne sanja...

Tako, uživajte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
16.4.2008 11:09:10   
stunfek
NS pri Pušenjaku: jaz nisem gledala na uro ampak po mojem smo bili precej dolgo - meni se je vsaj zdelo dolgo in zelo podrobno :). Po mojem si imela smolo valla, al pa je bilo takoj vse super vidno?!?

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
16.4.2008 11:43:40   
vianne
Najprej vsem čestitam za uspešno opravljene preglede!!!!user posted image

jana_k zate pa bom močno držala pesti, da bo izpit potekal kot po maslu!!!user posted image

Drugače pa me je danes mama prav spravila na obrate. Sva se z mojim odločila, da me danes pelje v LJ. po nakupih. Nič velikega! Sem mislila, da bi odšla do Supernove v Rudniku (h&m), kjer bi si kupila nosečniške hlače pa po spodnje gatke ker so mi že vse premajhne. No in sem povabila tudi mamo da bi šla tudi ona z mano malo pofirbcat, pa skupaj bi si pogledale kaj za dojenčka... Vglavnem nobenih večjih nakupovalnih podvigov. Ne bo nič od tega...
V glavnem po njenem mnenju nisem še pripravljena za takšen podvig, da sem že tri mesece doma in počivam in sedaj bi pa šla kar v Ljubljano, da naj še malo počakam, da njo bo samo skrbelo, da ne bo kaj narobe, verjetno da so mi še kakšne hlače prav...sem bila samo tiho in posušala. Se nismo nič kregale mi je vse lepo razložila....ma vseeno mi je zbila vse veselje. Tako da sem se odločila, da vsa živča ne grem. Tako me je preplašila, da se mi je zdelo, da me res trebuh boli... no sedaj me ne boli nič le žalostna sem.
Sem si pomerila moje stare kavbojke in bodo še zdržale do pregleda. Če bo treba bom  odpela knof in dala kakšno lastiko vmes, da bo držalo.
Drugi teden imam pregled v sredo in bom že v začetku 15 tedna.... se bom pa po pregledu odpravila po nakupih.

Sem pa bila nekaj časa tako vesela, da grem ven iz hiše, ker sem zadurana res že 3 mesece. Kar sem bila na pregledih in to je to. Mi manka družba saj sem skoraj vedno sama. Moj pride domov in je kakšno urco zmano potem pa gre naprej delat. Zvečer pa utrujen zaspi na kavču. Saj ga čist razumem. Dela, da bi se letos skušala čim prej vseliti v hišo, pa tudi zelo rad dela. Ga to veseli.

No in jaz se sedaj user posted image tukaj za računalnikom. Ne vem kaj me je primla taka depresija.... bo boljše.

Bi vam povedala še kaj veselega....

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
16.4.2008 12:38:01   
vianne
Sem že boljše volje. Sem mal brskala po netu za vozički. Skušam dobiti čim več mnenj....
Kaj se vam zdi tale voziček. Je podoben Jane slalom pro, vendar za pikico cenejši.
A ima že katera izkušnje z njim? Kakršna koli informacija pride prav.

http://www.clicksystem.it/product.asp?Id=106

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
16.4.2008 13:03:49   
Acjom1
Živjo!

Glede vozičkov se jaz še nisem kaj dosti ukvarjala z njimi. Nekak mam zaradi tistih krvavitev na začetku še skoz slab občutek, čeprav gre zdaj vse vredu...
Mam pa eno vprašanje za punce, ki so imele krvavitve na začetku nosečnosti, oziroma tiste, ki kaj veste o tem. Namreč jaz sem Rh- in okrog 8. tedna sem probližno dva tedna imela krvave izcedke. Potem se je vse samo porihtalo in zdaj je vse ok. Me pa skrbi, ker sem prebrala, da Rh negativnim nosečnicam dajo v tem primeru inekcijo, jaz pa nisem nič dobila. user posted image Zdaj me je strah, da ni slučajno moja ginekologinja pozabila in bo kaj narobe.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
16.4.2008 13:43:44   
timnala
Kolikor jaz kaj vec o tem Rh faktorju je problematicen za drugo dete in ti dajo menda injekcijo takoj po porodu, da v primeru ponovne zanositve ne bi prislo do splava. Najboljse pa je, da se o tem pogovoris z ginekologinjo in te bo najbolj pomirila.

Pozdravcek

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
16.4.2008 14:33:18   
zeko
acjom -inekcijo še boš dobila  in to v 28 tednu vsaj tako je dobila moja kolegica , najbolje pa da vprašaš ginekologa.  Jaz imam druge težave in to z mojim blatom je zelenkaste barve, zdaj pa ne vem, če je to povezano z nosečnostjo ali sem samo kaj pojedla  nepravilnega in je vse o.k., ker mantra me glih vse, kaj dam v usta.

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
16.4.2008 14:53:12   
Acjom1
Ja, saj takšne so bile tudi moje informacije, da dobim inekcijo v 28. tednu (in eno sem dobila po splavu). Ampak potem sem pa prebrala, da se kao v priemru krvavitev tudi da inekcijo in zdaj sem malo zmedena...
zeko, ali mogoče ješ tablete z železom? Jaz sem imela zeleno blato po elevitu, pa sem potem izvedela, da je to zaradi železa.

Drugače pa je zame danes prav slab dan. Ne vem kaj mi je, sem v 16. tednu, že 4 tedne nisem bruhala, danes pa je šlo z mene še vse, kar sem dala v usta. user posted image Pa še jutri imam kolkvij in bi se mogla učiti, meni pa je slabo.

(odgovor članu zeko)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
16.4.2008 15:05:13   
zeko
ja še vedno jem tablete, ampak centra med mami, ki seveda tudi vsebujeo železo. mogoče pa je to nevem jutri  se tak pri osebnem zdravniku javim pa bomo vidli, ker gin. neve  za kaj bi imela zeleno blato.
Dans ti je slabo jutri bo spet boljše to je pri meni tudi tako sem že mislila, da je vse mimo saj sem 7 tednov bila  skoraj  vsak dan pri školjki user posted image in je bilo en teden super pa sem mislila tak zdaj pa je mimo in  je predvčeraj bil katastrova dan, včeraj pa danes  pa ko da nič ni upam da bo tako naprej....

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
16.4.2008 15:07:54   
zeko
verjetno ti je tudi zato slabo,ker imaš mogoče rahlo tremo pred kolokvijem-če ne drugo potzavsetno

(odgovor članu zeko)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
16.4.2008 15:17:36   
Acjom1
Hmm, mogoče je pa res tudi psiha malo vplivala... No, saj bom že preživela. Zadnji dnevi so sploh neki čudni, najprej me je zgrabla panike zaradi toxoplazme, ker sem jedla pršut, potem ta Rh faktor...
Upam, da bo vse vredu kar se tiče tvojih problemov z blatom in da se bo porihtalo. user posted image

(odgovor članu zeko)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
16.4.2008 19:29:33   
Kaštrun
stunfek, ja tista z očali pa z zeleno majčko.

valla. midva sva bila notri malo več kot 20 min. dobila 2 slikici in še filmček je posnel, tako da je celotni pregled trajal mogoče 15 min. je pa najprej vse lepo pogledal in mere narekoval sestri, potem pa monitor obrnil proti nama in vse lepo razložil kje je kaj. ko je že končal je moj mož rekel "a spol se že vidi" in je Pušenjak rekel da je tudi to pogledal, vendar je to 80- 90°% točno, tako da sva izvedela tudi to. nekaj dlje časa se je ustavil še pri pregledu otrokove glavice in vratu, pa potem pogledal pretoke, ker je ugotovil, da ima otroček zavito popkovino okoli vratu.

sem pa malo gledala na uro ravno zaradi tebe, ko si rekla, da je bilo full hitro konec in so vse punce hodile ven na 20 min.

šola jaz čakam na rešene ankete, ki jih delam na osnovni in srednji šoli, da potem naredim še empirični del diplome, tako da srčno upam, da mi bo uspelo diplomirati konec junija.

služba 5.5. začnem s službo, potem junija gremo na morje, julija delam, sredi avgusta pa sem že doma user posted image  Lučko bosta ta čas čuvala moja babi in dedi, ki že komaj čakata.

nakupi obvezno si moral kupiti nosečniške kavbojke, ker se mi je pri tastarih tako raztegnil tisti široki pas, da mi padajo dol. včeraj sva potem za Lučko kupila še gugalnico in se je danes že veselo gugala, pa še Hauck-ov voziček marelo. sva dala 45€ (bi rekla, da je to skoraj zastonj). sva jo kupila za na avijon pa za na plažo, ker Traxxa niti slučajno ne bova trogala s seboj.

vianne ta voziček je pa luštkan.

tabletke jaz jem in bom jedla do konca nosečnosti Elevit. po Tifolu mi je bilo obvezno slabo.

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
   [Brisano sporočilo]
16.4.2008 19:53:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kaštrun)
  Neposredna povezava do sporočila: 2191
16.4.2008 20:31:16   
janja 27
holja punce !

se sam mal oglasim, jaz  pa se polna energije ta teden upam da tako tudi ostane user posted image user posted image

sporočam kdo ima jutri pregled in NS :

user posted image     jerikou  2.pr
                  user posted image     Freha    NS

čakamo na vesele novičke user posted image user posted image
pa anchulinka ima rojstni dan, upam da je šlo vse ok na današnjem pregledu user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 2192
16.4.2008 20:36:18   
*talcy*
ojla pupe....jaz sem bla pa dane z mamo mal okoli sve gledle prevajalno mizico oblačila za dojenčke in vozičke  .... pa je bla mama bolj navdušena kot jaz user posted image user posted image  ona mi bi kar vse že kupla ... men se zdi oz. je še velikoooo prezgodaj za take stvari ... ko bomo šli proti koncu bomo kaj kupli prej me pa niti najmanj ne mika ... ne da mi ne bi bilo v veselje kje pa sam sem črnogleda user posted image  in da bi si zdaj kaj nabavila in pol da ne bi šlo do konca .... ja malo fantaziram namesto da bi mislila pozitivno ma po prvemu splavu mi ne ratuje usmerit misli na pozitivno stran user posted image user posted image user posted image  ....

jana_k .... ja sem hodila tud jaz v vipavo itak ... ma kako se pišeš če smem uprašat? lohk pišeš tud na ZS ... ma se mi dozdeva katera si....

lep pozdrav punce

Neposredna povezava do sporočila: 2193
16.4.2008 20:38:29   
janja 27
popravljen seznamček :
user posted image

1.oktober
user posted image      Petrca* (3user posted image 3user posted image ) 4.pr. 21.04.08  user posted image   
user posted image      sonček75 (5user posted image 1user posted image ) 3.pr. 16.05.08  user posted image   33 let
user posted image      catalina (?user posted image ?user posted image )  user posted image
user posted image      Erička (1user posted image 1user posted image )
user posted image      nineva (3user posted image 2user posted image ) 5.pr. 13.05.08 user posted image

2.oktober 
user posted image      blanka1
(2user posted image ?user posted image ) 3.pr. 23.04.08 user posted image  ; 23 let 
user posted image      levinjaa (2user posted image 2user posted image ) 2. pr. 05.05.08 user posted image ; user posted image  ; 30 let

5. oktober
user posted image      tanja29
(1user posted image 1user posted image )  4.pr. 27.05.08 user posted image   ; user posted image  ; 29 let  
          ( user posted image - Andraž ali Aljaž : user posted image  - Manca ali Hana )

6.oktober  
user posted image      jana_k (2user posted image 1user posted image ) 5.pr 29.04.08 user posted image  ; user posted image ; Vipava ; 23 let
user posted image      freja (3user posted image 1user posted image ) 2.pr. 18.04.08 user posted image
user posted image      nataša3112 (3user posted image 1user posted image )   user posted image
user posted image       janja 27 (5user posted image 2user posted image ) 3.pr. 19.05.08 user posted imageuser posted imagePO; 30let

7.oktober
user posted image      Veki_222 (1user posted image 1user posted image ) 3.pr. 08.05.08 user posted image ; user posted image  ; Trbovlje ; 29 let
user posted image      Acjom (2user posted image 1user posted image ) 4.pr. 30.04.08 user posted image 23 let
user posted image      zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) user posted image  25 let

8.oktober
user posted image      Liza01(2user posted image 2user posted imageuser posted image  user posted image

9.oktober
user posted image      Lambda (1user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image      Hans (5user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image       timnala (1user posted image 1user posted image ) 3.pr. 05.05.08 user posted image ;user posted image ; Mozirje 
        (user posted image   Nace ali user posted image   Ajda )  27 let

10.oktober
user posted image      valla (2user posted image 2user posted image3.pr. 15.05.08  user posted imageuser posted image  ; LJ ; 28 let
user posted image      jolly123 (1user posted image 1user posted image ) user posted image  ; user posted imageKR ;  27 let
user posted image       SAFIRA (2user posted image 1user posted imageuser posted image

11.oktober
user posted image     dajadada (2user posted image 1user posted image ) user posted image   user posted image

12.oktober
user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image )  3.pr. 05.05.08  user posted image user posted image
          ( user posted image  Mark ali user posted image  Neja ); 23 let

13.oktober
user posted image     Rendi (1 user posted image 1user posted image ) 4. pr 25.04.08 user posted image

14. oktober
user posted image      lana35 (1user posted image 1user posted image4.pr. 30.04.08  user posted image

user posted image      maserati (3user posted image 2user posted image ) user posted image
user posted image      corti (1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 27.05.08 user posted image   Železniki 25 let
user posted image      M_mojca (?user posted image ?user posted image ) user posted image

15.oktober
user posted image     "talcy" (2user posted image 1user posted image ) 6.pr.09.05.08  user posted image  ; user posted image  ; 23 let
user posted image     "ajetam" (1 user posted image 1user posted image ) 4.pr 23.04.08  user posted image

16.oktober
user posted image     ZalaTM ( 2user posted image 1user posted image )  

user posted image     Kaštrun (3user posted image 2user posted image ) 2.pr. 18.04.08 user posted image   

17.oktober  
user posted image     Maska (2 user posted image 1user posted image ) 3.pr. 14.05.08   user posted image  ; LJ ; 28 let
user posted image     vianne ( 2user posted image 1user posted image4.pr. 23.04.08  user posted image  ; user posted image  

Pivka;  31 let 
user posted image      billa (?user posted image ?user posted image ) user posted image  

19.oktober 
user posted image     Lena35 ( 4user posted image 1user posted image ) 3.pr. 09.05.08 user posted image

user posted image      afnica mala ( 4user posted image 1user posted image ) 3.pr. 03.06.08  user posted image  LJ

20.oktober
user posted image     škorpion ( 2 user posted image ? user posted image user posted image
user posted image     bluster (2 user posted image 1user posted image   user posted image

21.oktober
user posted image     2mak ( 2user posted image 1user posted image )

23.oktober
user posted image     sončnica24 (1 user posted image 1user posted image ) NS 21.04.08 user posted image  ;  user posted image ; 25 let

25.oktober
user posted image     "tedy" (3user posted image 3user posted image ) ?. pr. 06.05.08 (am. 15.05.08)  user posted image   LJ
user posted image     jerikou ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 17.04.08  user posted image  ;  user posted image ; 26 let
user posted image     jolie ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 09.05.08  user posted image

user posted image      PikaB (1user posted image 1user posted imageLjubljana 
user posted image      Urška// (2user posted image 2user posted image ) 2.pr. 23.04.08  NS 21.04.08 user posted image ; MB; 29 let 

user posted image      stunfek (3user posted image 2user posted image ) 3.pr. 18.04.08 user posted image  ;Vransko; 35 let

27.oktober
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image )  NS 17.04.08 user posted image

29.oktober
user posted image     Aleksis (2user posted image 1user posted image ) 2.pr. 23.04.08 user posted image

30.oktober
user posted image     Nej1 ( 2user posted image 2user posted image ) NS 25.04.08

se nam niso oglasle že lep čas:

user posted image     monika30    PDP 01.10.08
user posted image     Đofka           PDP 04.10.08
user posted image     tamara85     PDP 06.10.08
user posted image     smeja2         PDP 16.10.08
user posted image      naldika          PDP 19.10.08
user posted image     sija                PDP 20.10.08
user posted image     škorpjonka    PDP 29.10.08
user posted image     Grace
user posted image     Inara
user posted image     lovley
user posted image     aNcHuLiNkA  25 let
user posted image     Mandek  user posted image

VSEH NAS SREČK user posted image  JE   63   user posted image user posted image  

Bile so z nami pa so se poslovile 

Pikica5  user posted image
                                       živa25   user posted image
                                       giotti     user posted image     
                                       cati        user posted image
                                       Miška75  user posted image
                                       svečka    user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
16.4.2008 20:56:50   
zvezda17
ojla punce jaz sem pa v 16 tednu se pa super pocutim zaenkrat
sem pa z idrije ali je se katera od tu kje blizu
nasleden 3. pregled imam pa u ponedeljek 21.4
ali kaj veste kje so tiste sole za starse
ali vsepovsot potekajo cez teden ko jaz nimam casa meni bi najbolj ustrzala kaksna sobota popoldne ko sem prosta sluzbe
groza a user posted image
lep pozdrav

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
17.4.2008 9:33:34   
stunfek
dober dan punce!

danes mi spet nekaj slaba volj za vrat diha. ful mam dela s psi. oče je šel na eno pot in mi v varstvo predal svojo čivavo, ki je popolnoma nevzgojena in je nič ne štekam. vstanem ponoči, ker cvili in jo peljem lulat...on pa nič! moja se vedano na ukaz polula. ne pride, ko ga kličem - se mi zdi da sploh ne ve kako mu je ime. totalno je odvisen od človeške družbe - nič ne zna biti sam. user posted image  komaj čakam, da se oče vrne, ker tole mi je too much.

jutri imam pregled...si ne predstavljam, kaj bo sploh naredil :) k sem imela pa NS v torek...najbrž samo kilaža in pritisk pa to. še vedno čakam odločbo iz zzzs. ne vem kaj mečkajo.

joj, kile...kr neki gre gor. danes me je ful oslabovoljil pogled na tehtnico :( ne vem, kako naj se malo bolj skuliram, ker se res preveč sekiram. res pa, da mi ful niha, sploh kadar me muči zaprtje.

kako ste punce?

kaštrun koliko pa imaš let? mislim, da sem si iz vse čakalnice samo tebe zapomnila - kar izžarevaš eno nosečniško energijo user posted image  pa prav fletkan buši maš!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu zvezda17)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
17.4.2008 11:02:20   
jana84
A mi lahko kdo pomaga? Hočem poslat zasebno sporočilo, pa ne znam vpisat naslovnika. Tudi v imenik ne znam dodati imen...POMOČ PROSIIIM!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
17.4.2008 11:06:53   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: jana_k

A mi lahko kdo pomaga? Hočem poslat zasebno sporočilo, pa ne znam vpisat naslovnika. Tudi v imenik ne znam dodati imen...POMOČ PROSIIIM!

jana_k zasebno sporočilo pošlješ tako, da poiščeš pač nek post od uporabnika kateremu hočeš poslati ZS. potem imaš pod njegovim postom na levi strani prvo ikonico "ZS" in en oblaček je gor. klikneš nanj in napišeš sporočilo. naslovnika ti doda avtomatsko. ti napišeš le naslov sporočila.

če ne bo šlo še enkrat vprašaj.

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
17.4.2008 11:07:47   
jana84
Drugač pa sem bla včeraj na kolokviju/izpitu (karkoli je že bil) in je blo bolj tako-tako. Bomo videli, kako se bo profesor odločil...
No, pa da ni bila vožnja v MB proč vržena, sem si kupila ene nosečniške hlače in majčko v H&M - sem zelooo zadovoljna (oboje skupaj je prišlo nekaj že 50EUR). Hlače so tako fajn, udobne, pa tisti pas je ful fajn, ker je visok in zelo mehak, raztegljiv...

Glede počutja pa tako: ponoči me je zbudila neka močna bolečina v trebuhu (pri dojenčku, seveda). In ni in ni hotela popustit. Pa sem mislil, da me tišči lulat, pa ni pomagalo. Pol sem končno zaspala in je blo boljše.
Sem pa drugače bolj "bolana"...Imam vneto grlo, že od včeraj, pa ni nič kaj boljše (kako le, saj ne smem nič popit al polizat, kar bi mi pomagalo!). Pa še nos imam zabasan...No, sem danes prebrala na nosečniškem koledarju, da v 16. tednu to ni nič nenavadnega. Tako, da zgleda da je to stvar ki spada k nosečnosti...Upam, da hitro mine, ker mi je zelo neprijetno. Če si karkoli špricam v nos mi takoj kri priteče, že od nekdaj...In če si preveč nos brišem mi tudi kakšna žilca poči v nosu in spet kri teče, tako da bolj ko ne cele dneve šmrcam...Smrklja!!!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
17.4.2008 11:10:02   
jana84
Kaštrun, hvala, mislim, da je uspelo....

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.