jana84
|
pr nas je tako, da dobiš domov po pošti obvestilo, kao vabilo, da poteka materinska šola oziroma šola za bodoče starše, zraven dobiš seznam z datumi in urami predavanj. Pa še obvestilo, da bi bilo lepo, če sporočiš, če prideš na mejl ali mobi. Sem ravno zdej gledala na strani od ZD. Sam je seznam sam za marec/april. Ma po moje bo še en sklop predavanj, ker pol je poletje in so dopusti in po moje ne bo te "šole". In se bo spet lotila tam avgusta/septembra, takrat je pa mal predaleč zame. Zdaj ko mi je PDP prestavla na 6.10., možnost da v prvo rodiš prej je zelo velika (pa še v naši rodbini rojevajo prej - mami, sestra...). Tako, da ne bi slučajno v živo na Materinski šoli videli kako poteka porod in bog ne daj, da ne bi znali pomagat! groza...A si predstavljate, mene kar v smeh spravi ko pomislim na to. No, drugače pa je pri nas vse lepo in prav, počutje je fajn, še vedno se naš vsake tolk časa spomni, da je treba mamico obvestit o obstoju in malo poboli trebušček. Vendar nič zato. Je pa zdaj res skrajni čas da si nabavim spodnje hlačke, ker me res že kar tiščijo v trebuh. Pol pa zgleda tak na dva dela preščipnjen, nič kaj lep in nosečniški. Ja, pa glede kg: danes zjutraj sem se ponovno tehtala (kot vsak dan, ko se preoblačim) in je tehtnica pokazala 72,9kg, včeraj pa 72,5kg. Tako da malo gor pa gre. Sej vem, da je to različno od dneva do dneva, pa sveeno zjutraj stopim na tehtnico (še pred zajtrkom, seveda, ker pol bi blo zihr pol kg več , ko se tok najem zjutraj, kr mi ful paše).
|