Kaštrun
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana_k sončnica24, jaz sem bila ravno včeraj na 4. pregledu in sem noseča 12t+6d (baje ). Toliko pregledov sem imela, ker sem imela pred tem SS (5t+5d), pa še plodek je bil nekam majhen na začetku, pa še en dan sem imela rjavkast izcedek. Mislim pa da če je vse v redu, pripadajo pregledi enkrat na 4 tedne, kaj ne? Oziroma kolikor fajn G imaš! Pr naši G ni problem, če je kaj narobe pokličeš ali pa kar prideš v ZD in te pregleda in vse kar je potrebno... No, zdaj sem se spomnla, da sem jo pozabla vprašat glede tega, kdaj se začne naslednji termin za materinsko šolo. Bi rada čimprej hodila, ke potem bo poletje vmes, pa MŠ ne poteka, pol pa ne bi rada v 8 mesecu tam čepela... S počutjem je pa pr nas kar fajn. Razen tega da me že ene par dni križ boli, mogoče preveč sedim, ker se imam za učit, pol me pa že od nekdaj rad križ boli. Tako da verjetno ni povezano z nosečnostjo. So pa verjetno blagi glavoboli skoz cel dan. Predvsem če se vzpnjem, npr. po stopnicah, če malce hitreje vstanem...Mi začne kar nabijati v zadnjem predelu glave. Tako da se dogaja da zvečer najraj ležem v postlo v temo in zaspim... Tako je ta stvar pri nas. Glede hrane, pa se jaz raje izogibam kakšnim svežim sirom (sicer jih že tako ali tako ne jem veliko, tako da ni panike), pa tud suhomesnatih izdelkov malo manj jem. Najhuje mi je ker imamo domač pršut, pa bi ga pojedla kolikor ga vidim. Pol pa se raje mal zadržim, bolj za našega zdej poskrbet, dokler ni prepozno. Se bom pa pol "nažirala" takih stvari, ko ne bom več dojila...Uf kje so še tisti cajti. iz kje pa si jana_k? če si iz KR naj te kar razočaram. moja kolegica, ki ima rok 5.8. je klicala v porodnišnico prejšnji dan (v KR) ker je hotela, da bi MŠ obiskovala zdaj, ko je nekje na polovici! pa ji je sesta rekla, da bo to takrat ko bo šla rodit itak že vse pozabila, pa da bo potem preveč panična (kr neki če se mene vpraša ) in ji je dala datum šele 7.7. in tudi jaz sem hodila v KR v MŠ in sem imela rok 27.4., pa sva jo z možem obiskovala v prvi polovici marca.