|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
4.4.2008 15:29:31   
jana84
dobrodošle vse nove user posted image ! Veliko veselja in užitkov ob trebuščkih in user posted image ...

Jst sem ravno pojedla kosilo (ribje palčke sem jedla mljask). Tako, da sem sedaj sita. Počasi se pripravljam na izpit, ki ga mam danes ob 17h...Pa sej bo, baje da bo tak bolj na izi. (gre se za tečaj za lokalnega turističnega vodnika).

naš mali korenjak je danes zelo "nemiren", me trebuh kar velikokrat boli...Mogoče ima kakšne raztezalne vaje naš user posted image ...Samo da bo v kondiciji za se rodit user posted image .
Drugače pa nič kaj zanimivega nimam za povedat...
bodte fajn

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
4.4.2008 15:32:56   
sarcy21
Jolly meni so svetovali ko sem iskala prometrium naj grem na nujno (potem sem komaj jim razložila da ga ne morm v sloveniji dobiti) Jaz če bi jemala Dabrostron bi šla h ginekologu kateri nadomešča tvojo, ali pa kar na ginekološko kliniko, zihr bi ga nekje dobila. Smotan je ker zelo malo ginekologov dela v petek popoldne, če bi včeraj omenila bi šla jaz do svoje pa ti ga zrihtala, danes pa moja več ne dela, mi je že zadnjič rekla če rabim Dabrostron naj samo pokličem in me bo čakal recept

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
4.4.2008 15:37:51   
jolly123
Sarcy hvala. Ma ne vem bom probala it k dežurnemu v porodnišnico, mogoče mi bodo dali, upam vsaj.

Ma moja ginekologinja dela samo trikrat na teden in jo nobeden na nadomešča, pa če bi vsaj zjutraj opazila bi šla lahko do osebne zdravnice, tako sem pa čisto zabluzila.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
4.4.2008 16:01:59   
nineva
Acjom1
nevem kako bi najbolj prav opisala otrdevanje - ko rahel krč ki zgrabi v trebuh, področje kjer naj bi bila maternica pa postane trdo - nič ne boli - je pa zelo podobno kot sem imela v prvi nosečnosti - takrat je gin rekla da so to lažni popadki BH in da je to nekaj normalnega.
Zdaj je tega manj in v manjšem obsegu ( saj bušija še skoraj ni ) vse skup pa mi pritiska na mehur. Pomaga, če se vležem na bok, na hrbtu zelo težko ležim.

Pojma nimam, ko mi naslendnjič otrdi bom probala bolj natančno opisat.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
4.4.2008 16:35:28   
sončnica24
Jaz sem tudi mislila da se mi bodo slabosti nehale pa mi je zdaj spet tako slabo da bi najraje tja padla.user posted image

(odgovor članu nineva)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
4.4.2008 21:59:11   
*talcy*
jana_k...ojla jaz hodim tud h roškarjevi tuki v ajd. ... no enim ful ni všeč in da ne ve dosti ma jaz z njo imam dobre izkušnje... ni nobenga problema za se zmenit z njo ... drgač jaz bom juti oseča polnih 12t ... upam da mi tokrat rata it do konca....

afnica mala...nč ne bit žalostna bo že vse ok oziroma je OK!! ...

freja , nataša3112 in ostale ...vam pa želim dobrodošlico in dober klepet z nami user posted image

drgač pa mene , eh prav nič ne zanima za spol....seveda želim si punčko ma kar bo pač bo sam da bo OK! a je tko??

bodte pridne

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
4.4.2008 22:37:20   
Acjom1
nineva, hvala za odgovor. user posted image Mislim, da se je meni tudi včeraj to zgodilo, pa nisem vedla kaj bi to blo. Sem pa v 14. tednu in upam, da je to ok...

Vse nove punce lepo dobrodošle. user posted image
Afnica mala, ne se sekirat, sem prepričana, da bo vse vredu. Saj tvoj rezultat je čisto vredu, boš videla, da bo user posted image zdrav. user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
5.4.2008 7:58:39   
jolly123
Meni pa včeraj na urgenci niso hoteli dati Dabrostona, ker oni ne pišejo receptov in naj grem k svojemu dohtarju user posted image

Kaj naj zdaj? K dohtarju grem lahko najprej v ponedeljek?

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
5.4.2008 8:32:00   
jolly123
corti mislim, da si ti spraševala za materinsko šolo v Kranju. Na tej povezavi imaš vse termine.

http://www.zd-kranj.si/vzgoja/default.asp?stopId=|443|743|745&rootId=443&pageId=745&tip=viz

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
5.4.2008 8:54:55   
sončnica24
Dobro jutro, če je katara za čaj ali kakav pa kakšno rahlo kavico user posted image .

Jaz bom danes probala kaj naredit doma ker sem sama sta mojidva šla v radgono na sejem user posted image pa dela, čeprav dvomim da bom kaj dosti naredila ker mi je spet slabo.

Drugače pa je zunaj tak lep sonček samo malo se mora še otoplit pa grem lepo ven na zrak pa če ne drugo bom sedela na balkonuuser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
5.4.2008 9:49:47   
sarcy21
Jolly: Pa si razložila zakaj se gre? In so rekl ne?!? Tm pa res niso normalni. Kaj pa če malo po ringaraji vprašaš če ima katera za posodit? 

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
5.4.2008 9:53:20   
jolly123
Mah una sestra res ni normalna, da ma doktor bolj pametno delo kot pisat recepte in da so za to osebni zdravniki, češ niso nujne stvari user posted image

No danes sem še enkrat klicala, ker sem rekla, da verjetno ne dela ista sestra, pa sem pač povedala kakšna je situacija in so rekli da naj pridem čez pol ure po recept! Juhuuu
Za tisto sestro bom pa pritožbo napisala, me prav briga user posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
5.4.2008 9:53:30   
Sulfinija
Oktoberke,čestitke od decemberke 2008.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
5.4.2008 12:17:26   
tanja29
Pozdravček vsem user posted image .
Se vam spet malo javljam. Sem nekje zgoraj zasledila pogovoru o spolu naših user posted image .  Sama si že od nekdaj želim punčko, potem pa fantka, tako da bo kompletek. Z mojim sva se že malo pogovarjala o imenih - če bo punca bo Manca ali Hana ( je mojmu možeku full lepo ime), če pa bo fant pa bo Ajlaž ali pa Andraž. Vsa imena pa so mi zelo lepa.
Drugače pa, kako ste kaj? Upam da se fajn počutite, da pijete veliko tekočine in da se veliko gibljete. Jaz se zelo fajn počutim, slabosti še vedno ni nikjeruser posted image , pa seveda upam da tako tudi ostane. user posted image   Moj trebušček že veselo raste, ne morem imeti več nobenih hlač normalno zapetih, tko da bom morala tudi jaz it počasi v nabavo, po novo garderobo. Zdaj sem v začetku 15t.
Ko vas berem, vidim da imate nekatere tudi nekaj problemov. Želim vam, da mislite pozitivno pa bo vse OK.
Res si želim, da bi se vsem nam user posted image , vse mirno izteklo, pa čim manj komplikacij.
Zdaj pa grem pospravljat,  pa kuhat, pol pa še na en dolg sprehod.
Se slišmo se kaj, lepo se imejte.
čao

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
5.4.2008 14:10:05   
levinjaa
Kakšen lep dan, mi pa doma, ker ima naša junakinja škrlatinko. Letošnjo pomlad je pa res kasirala vse možno...

Trebušček pa raste!

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
5.4.2008 15:32:15   
Dajadada
Pri nas bo pa problem z imenom, ker sva že pri prvemu fantičku porabila edino, ki nama je bilo všeč. Zdaj bo morala pa cela družina pomagat, da bomo še enemu fantku dali imeuser posted image , drgač bo pa kar eno žensko ime dobiluser posted image .

Jaz sem bila že v prvi nosečnosti prepričana, da bo vse lepo potekalo in da bom rodila zdravega otročka in moram rečt, da res nisem imela problemov med nosečnostjo (edino eno majčken pri porodu in po porodu, ampak to je zanemarljivo, ko vidiš ob sebi zdravo štručko) in enako verjamem tudi sedaj in VEM da se bo dobro izteklo.
Positive thinking punce, pa bo vse o.k.

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
5.4.2008 17:15:28   
corti
Jolly hvala za informacijo o materinski šoli! Ali jo boš ti tudi obiskovala?
Upam, da si dobila tablete! Če bi se vsaj včeraj že prijavila na net...bi ti jih lahko jst  posodila eno tablico....dokler jih pač ne bi dobila! Če jih slučajno še nimaš...mi javi....pa se probava nekje dobit....da jih dobiš.....! Je pa res da v kranjski porodnišnici ene sestre res nimajo srca in se jim nič ne da! Sem tud jst že imela tak izkušnjo! Na žalost....!

In kakko ste drugače? Vam je še zelo slabo! Jaz sem danes kupila prve hlače...ker zdaj pa mi res ni bilo več nič prav v pasu! Sem prišla iz št. 34...na št.38/40! Ampak zanimivo, da na kilah pa se mi pozna komaj 1,5 kg!user posted image  Ampak ...glavnoo, da bo z našim user posted image  vse v redu, kile pa bomo že potem zgubljali!

Uživaje v dnevu še naprej! Čaw

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
5.4.2008 18:19:38   
vianne
Pozdravljene!

Pri nas je bolj mrzel in oblačen dan (naj bi bilo sonce pa nič od tega user posted image ) in listam katalog La Redoute. Pofirbcat sem šla tudi na net in našla tudi njihovo francosko, italijansko, avstrijsko stran... vgalvnem za isti izdelek se na naštetih stranek dobi tudi za 2 eur ceneje kot v našem katalogu... joj sem jezna. Ne vem zakaj pri nas delajo tako razliko in tako zasoljujejo cene.
No vglavnem hotela sem vprašati glede velikosti za novorojenčka. Všeč mi je nekaj stvari pa ne vem kašno veličino naj vzamem. Mišljeno pa je bilo za takrat ko bi pripeljali našega user posted image domov. Pa vseeno bi rada kupila dovolj veliko da bi ne bi bilo samo za enkrat, pa spet ne preveliko. Upam, da me razumete kaj hočem vprašati. So pa mere v katalogu navedene takole:
* novorojenček 45 cm
* 0. mesecev 50 cm
* 1 mesec 54 cm
* 3 meseci 60 cm ... itd.

A naj nabavim kar veličino 50 (bodi, pižama), 54 pa jopiso? user posted image Joj sem prav zmedena ker nimam pojma. Si ne predstavljam kako veliko je to pa tudi ne vem kako hitro dojenčki to prerastejo.

Tako, da bi bila zelo vesela kakšnega nasveta od že izkušenih mamic, ki veste kako to poteka.

No vam bom še pripopala slikce iz kataloga kaj mi je všeč user posted image

7 delni koplet (pižama, kapa, jopica, bodi, slinček, igrača, torbica; 17,50 eur)
user posted image

Jopica s kapuco, čista flanela, bio bombaž; 17,50 eur
user posted image

Oblačilo "angelsko gnezdo" (veličina 45/60) ima odprtino s poklopcem za varnostni pas; 22,00 eur
user posted image

Kakšne se vam zdijo cene? A se dobi kje tudi bolj poceni, da se ne bom rano zaletela v prvo stvar ki mi je všeč. Ne vem kako je kaj s cenami drugot.

Ne bom pa preveč zapravljala. Bom počakala, da vidim kaj ima še mama spravljeno do mene in brata, pa sproti bom kupila kar mi bo še manjkalo. Saj ni treba da smo ravno po zadnji modi sploh pa prve mesece ko se verjetno vse zelo hitro prerase. Le z bolnice pa bi rada videla da bi prišli domov bolj modni.

V torek imam NS in če bo vse O.K. ... ma saj bo!!!!!! bi pa verjetno počasi ža začela kakšne malenkosti nabavljati bolj sproti, da ne bo na koncu prevelik finančni zalogaj.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
5.4.2008 19:28:06   
Veki_222
Ojla,

cel teden sem se hotla kaj javit, pa je vedno kaj prišlo vmes, služba, delo doma, šola, ... imam kar preveč obveznosti, namesto da bi počivala in bolj aktivno razmišljala o novem članu.. No, pa ni za jamrat, samo da je mali ok.

Jaz sem si  danes kupila ene kavbojke, ampak take z nizkim pasom, ne s tistim visokim, do vrha in so prav luštne. Malo me že motijo navadne hlače tako da je treba poskrbet za udobje a ne? Za otročička pa še ne kupujem nič, mi je pa že tašča kupila ene tri kompletke. Mislim, da je še čas, prav tako za pohištvo in vso opremo.. Tamle junija, julija bi pa že lahko kaj nabavila. Bomo videli. Vianne, tele stvari so zelo luštne, ampak kot pravim, pojma nimam ne glede cen ne glede velikosti user posted image me "prvičmamice" se imamo kar veliko še za naučit user posted image .

Jaz si zelo želim fantka, ampak imam fuul dilem glede imena, sploh se ne morem odločiti user posted image , pa sem mislila zdaj že par let, da moj sine bo pa Aleksej, in na, jaz zanosim, ime mi pa sploh ni več všeč! Mislim, mi je, ampak ga ne bi dala svojemu sinu user posted image Mal sem čudna, ja... user posted image user posted image

Drugače pa vsem, ki imate kakršnekoli težave želim vse najboljše, mislite pozitivno kot je ena rekla, pa bo vse ok! Vsem nanovo pridruženim pa: "Dobrodošle!".

LP,
Veki

http://veki-222.moj-album.com/album/11471602/

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
5.4.2008 20:45:59   
levinjaa
Vianne, takole je. Ko se rodi, je velik okrog 50 cm (45-55). Potem pa precej hitro raste. Otroška oblačila kupuješ v prvem letu nekako na tri mesece. Za prve tri št. 62 (v št. 56 se ne splača investirati kaj veliko, ker bo to prerasel v nekaj tednih), nato 68 za nslednje  tri, pa 74 itd. In vsaj po mojem mnenju rabi več oblačil (količinsko), čim večji je, ker bolj ko miga, bolj se umaže. user posted image user posted image

Pa nevem, jaz sem si v prvo kupila nekaj stvari za dušo, ostalo pa po seznamih, ki ga imajo tiste nosečke, ki so že pred nami, enega (takega bolj asketskega) pa tudi v materinski šoli.

LP

(odgovor članu Veki_222)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
6.4.2008 9:57:30   
janja 27
popravljen seznamček :
user posted image

1.oktober
user posted image     Petrca* (3user posted image 3user posted image ) user posted image   
user posted image     sonček75 (5user posted image 1user posted image ) 3.pr 14.04.08 user posted image
user posted image      catalina (?user posted image ?user posted image )  user posted image
user posted image      Erička (1user posted image 1user posted image )
user posted image      nineva (3user posted image 2user posted image ) 4.pr. 11.04.08 user posted image

2.oktober 
user posted image      blanka1
(2user posted image ?user posted image ) 3.pr. 23.04.08 user posted image    
user posted image      levinjaa (2user posted image 1user posted image ) 2. pr. 05.05.08 user posted image

5. oktober
user posted image      tanja29
(?user posted image ?user posted image )  3.pr. 15.04.08 user posted image    user posted image    ( user posted image - Andraž ali Aljaž : user posted image  - Manca ali Hana )

6.oktober  
user posted image      jana_k (2user posted image 1user posted image ) 5.pr 29.04.08 user posted image    user posted image
user posted image      freja (3user posted image 1user posted image ) 2.pr. 18.04.08 user posted image
user posted image      nataša3112 (?user posted image ?user posted imageuser posted image

7.oktober
user posted image      Veki_222 (1user posted image 1user posted image ) 3.pr 11.04.08 user posted image
user posted image      Acjom (2user posted image 1user posted image ) 4.pr. 30.04.08 user posted image   

9.oktober
user posted image      Lambda (1user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image      Hans (5user posted image 1user posted image ) user posted image

10.oktober
user posted image     Valla (2user posted image 1user posted image ) user posted image    user posted image   
user posted image      jolly123 (1user posted image 1user posted image ) 5.pr. 09.04.08 user posted image   user posted image

11.oktober
user posted image     dajadada (2user posted image 1user posted image ) user posted image   user posted image

12.oktober
user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image )  3.pr. 05.05.08  user posted image

13.oktober
user posted image     Rendi (1 user posted image 1user posted image ) 4. pr 25.04.08 user posted image

14. oktober
user posted image     lana35 (1user posted image 1user posted image4.pr. 30.04.08  user posted image

user posted image      maserati (3user posted image 2user posted image ) user posted image

15.oktober
user posted image     "talcy" (2user posted image 1user posted image ) 5.pr.11.04.08 NS 08.04.08 user posted image user posted image
user posted image       janja 27 (5 user posted image 2user posted image ) 2.pr.14.04.08  user posted image
user posted image     "ajetam" (1 user posted image 1user posted image ) 4.pr 23.04.08  user posted image

16.oktober
user posted image     ZalaTM ( 2user posted image 1user posted image )  NS 08.04.08

17.oktober  
user posted image     Maska (2 user posted image 1user posted image ) 2.pr in NS 08.04.08 user posted image
user posted image     vianne ( 2user posted image 1user posted image4.pr. 23.04.08 NS 08.04.08 user posted image  

19.oktober 
user posted image     Lena35 ( 4user posted image 1user posted image ) 2.pr. 07.04.08 user posted image

user posted image      afnica mala ( 4user posted image 1user posted image ) ?.pr. 03.06.08 user posted image

20.oktober
user posted image     škorpion ( 2 user posted image ? user posted image ) 2.pr. 10.04.08 NS 07.04.08 user posted image
user posted image     bluster (2 user posted image 1user posted image2 pr. 09.04.08   user posted image

21.oktober
user posted image     2mak ( 2user posted image 1user posted image ) 2.pr. in NS 09.04.08

user posted image     corti ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 15.04.08 NS 09.04.08 user posted image

23.oktober
user posted image     sončnica24 (1 user posted image 1user posted image ) NS 21.04.08 user posted image user posted image

25.oktober
user posted image     "tedy" (3user posted image 3user posted image ) 2.pr. 08.04.08  user posted image
user posted image     jerikou ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 17.04.08 NS 10.04.08 user posted image
user posted image     jolie ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 09.05.08  NS 14.04.08 user posted image

26.oktober
user posted image     stunfek (3user posted image 2user posted image ) 3.pr. 18.04.08  NS 15.04.08 user posted image

user posted image     Kaštrun (3 user posted image 2user posted image ) 2.pr.18.04.08 NS 15.04.08 user posted image

27.oktober
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image )  NS 17.04.08 user posted image

29.oktober
user posted image     Aleksis (2user posted image 1user posted image ) 2.pr. 23.04.08 user posted image

30.oktober
user posted image     Nej1 ( 2user posted image 2user posted image ) NS 25.04.08

se nam niso oglasle že lep čas:

user posted image     monika30    PDP 01.10.08
user posted image     Đofka           PDP 04.10.08
user posted image     tamara85     PDP 06.10.08
user posted image     Liza01          PDP 08.10.08
user posted image     smeja2         PDP 16.10.08
user posted image      naldika          PDP 19.10.08
user posted image     sija                PDP 20.10.08
user posted image     škorpjonka    PDP 29.10.08
user posted image     Grace
user posted image     Inara
user posted image     lovley
user posted image     aNcHuLiNkA pr.16.04.08
user posted image     Mandek  user posted image

VSEH NAS SREČK user posted image  JE   56   user posted image user posted image  

Bile so z nami pa so se poslovile

Pikica5  user posted image
                                       živa25   user posted image
                                       giotti     user posted image     
                                       cati        user posted image
                                       Miška75  user posted image
                                       svečka    user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
6.4.2008 10:01:37   
*talcy*
oj punce ma kje ste ve?? je bolj žalosten ta vikend na forumu ....
vidm da nekatere se že obremenjujete z oblekicami pa tko...jaz bom najprej zase študirala kaj kupit zdaj k trebuh raste in se z oblačenjem našga user posted image  obremenjevala zadna dva meseca ... no razen voziček bo verejetno kaj prej k ga imava že ogledanga od hide-treck (ne znam prav napisat user posted image ) je tri kolesnik in ima lupinico v kompletu pa ko že mal zraste pa k je čist dojenček ..mal drag (650e) pa saj neki mormo dat tud zanjuser posted image .....
...seveda vse to če bo u torek vse ok na NS me kar zviva ej ...

drgač počutje z vami? ? moje je bilo včeraj super brez slabosti razen pol okol 5 ure sem prou obležala k sem bila trudna...upam da ne prekine tega kaka slabostuser posted image  ....  ale punce mejte se

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
6.4.2008 10:11:15   
janja 27
ojla
mal sem se pigrala s seznamčkom dodala user posted image  user posted image  user posted image  pri tanji pa sem dodala imena in sem zdej vidla da bom mogla mal popravt vrstice...ma bom jutri da se ne bo ponavljalo

nataša3112 dobrodošla, srečno in veselo user posted image  , če se ti da napiši še katera user posted image  je to in kateri user posted image , pa kdaj imaš naslednji pregled....hvala...drugač pa user posted image  za tvojega drugega otročička...

jaz sem ok, trebušček raste, sem pa že po moji zadnji user posted image  v 14 tednu in mi bo g verjetno na pregledu premaknila PDP, čeprav bi rada da ostane tko kot je ker bom potem več časa doma....a ve k ste v drugo noseče ( imate že user posted image  doma ) kej čutite user posted image , rekli so da naj bi v drugo prej zasledil brcike , jaz sem pr tamali v 20 t....zdej pa full zgodaj...
vianne jaz glede številk v katalogih nč ne verjamem ker še zase kaj naročim pa moram zbrat tolk št. manjš pa so skori vsi katalogi enaki mende s temi št. kako  je pa za dojenčke tam nemam pojma, so pa uni kompletki full lepi, jaz sem za tamalo k je šla iz porodnišnice kupila kar 62, mal sem ji zavihala in je blo čist ok, pol pa je še nosila tisto dva meseca, sem ji pa kupla en pajacek roza tak full lep in cartkan ma ga je imela sam enkrat oblečega št. 56, zdej pa spet vprašanje kolk bo tvoj user posted image  velik...sej pol k  daš plenico, pa povijalne plenice pa spodnjo majčko ti že tisto vzame neki prostora v oblekicah...

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
6.4.2008 12:26:30   
jolly123
Corti hvala za ponudbo sem tablete že dobila, mi je zjutraj potem druga sestra napisala recept in sploh ni bilo problema.Ene so pa res... ne vem kaj naj rečem.  Glede materinske šole, ja jaz jo bom definitivno obiskovala. Samo ne vem še kdaj, se nagibam k terminu v avgustu. september se mi zdi že prepozno kaj pa vem....

Vianne glede številk za novorojenčke si pa lahko tukaj ogledaš: http://otrocarije.blogspot.com/2008/01/konfekcijske-tevilk-otrokih-oblail.html

To angelsko gnezdo je meni ful všeč ampak nimam niti najmanjše ideje kakšno številko kupit, da ji bo prav celo zimo?

Glede vozička smo pa mi enege videli v pikapolonici za 280 €. Mi kar v redu deluje, in se nekako nagibam k temu, ker tudi ne vem kako bom finančno zmogla kaj več. Ko pa je treba še toliko stvari nabavit.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
6.4.2008 17:07:48   
nataša3112
Hvala za dobrodošlico, seveda še moji podatki za te ki tako lepo urejate seznam: user posted image tretjič (prva user posted image  končana v 23. tednu, druga user posted image  prazna gastracijska vrečka in abrazija, tretja user posted image  upam da končno uspešna - po IVF), user posted image  prvi. Naslednji pregled 9.4., spol še neznan. Predvidevam, da se bomo na tem pregledu zmenili za cerklažo. Sem na bolniški od 9. tedna, ko sem šla na urgenco zaradi bolečin na desni strani. Sedaj večinoma počivam - saj moram.
Lepo se imejte ostale nosečke in uživajte lepe pomladne dni še za nas, ki moramo počivati. Se bomo pa nasledjo pomlad sprehajale po sončku z našimi user posted image .

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Šport & Nosečnost
Janjikaaaa

Zakaj bi se med nosečnostjo, vsaj v prvih mesecih odpovedale športnim aktivnostim (joga, pilates, fitnes, tek in drugi športi)?

Strah pred škodovanjem dojenčku (51%)

Premalo energije in volje (16%)

Premalo časa (5%)

S športom se tudi prej nisem ukvarjala (28%)

Število vseh glasov: 164

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!