|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
2.4.2008 16:55:36   
levinjaa
Pozdravljene, pozdravljene, vsa vesela prihajam z nuhalne. Naše dete ima vse, kar mora imeti, verjetnost za DS je nizka (okrog 1:1200), veselo miga in pije plodovnico. Na NS je bila ginekologinja ful prijazne, vse je razložila naprej in nazaj. Ker sem bila ful nervozna glede nuhalne (v prvi nosečnosti ni bilo v redu in potem amnioc. in smo čakali ne vem koliko časa na izvide), sem se zdaj končno malo sprostila.

Aha, pa rok imam 2.10. - tako kot po zadnji mens., potem mi ga je popravil, ker je bil en teden kao manjši. Prosim tisto, ki ureja seznam, da popravi. Naslednji pregled imam pa 5.5.

Potem sem pa seveda zavila malo v shopping - dosedaj še nisem kupila nič, si nisem upala. V LaVie v BC sem nabavila ene hlače in eno krilo in eno majico, pa še v HM eno majico. HM je danes izgledal precej izropan. Kaj pa vem, upam da bo drugič več ponudbe, po moje še niso napolnili zalog po vikendu. Pa user posted image je dobil eno super lepo pižamco.user posted image user posted image (ki jo že zdaj nujno rabiuser posted image )

Zdaj pa grem malo po dremuckat. LP

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
2.4.2008 17:01:38   
levinjaa
Aja, pa še to. Ko smo gledali noge na NS, je povedala, da imajo user posted image v tem obdobju zelo velika stopala - daljša so od stegnenice user posted image user posted image

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
2.4.2008 17:14:44   
Acjom1
Evo mene s pregleda. Sem upala, da mi bo delala UZ, pa mi ga ni. user posted image Naslednji regled pa imam 30.4., tako da upam, da mi ga bo takrat nardila. Mi je pa poslušala srčka in malo sva se pogovorili, pregledali izvide in tako naprej. Izvid za toksoplazmo je negativen, tako da se morem pazit še naprej.
Mene pa zanima kako je kaj z MS v ljubljani. A katera kaj ve kdaj so termini? Koliko prej pa se je to treba zmenit? Jaz glede teh stvari nič ne vem.

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
2.4.2008 17:50:16   
sarcy21
Tako evo me z NS super rezultati, vse je tako kot mora biti za DS je možnost 1:7293 za napoko ki se konča s smrtjo (al tko nekak) pa je možnost 1:102460 izvidi so prvi 6x boljši kot pri starosti 23 let za DS in pa drugi 9x boljši kot je pričakovano tko da res super, je rekla da je moj otročiček kot iz knjige po merah po vsem res zelo idealno

Ni pa hotel spola pokazati tko da za to moramo še malo počakati

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
2.4.2008 18:19:51   
sarcy21

Tako evo me z NS super rezultati, vse je tako kot mora biti za DS je možnost 1:7293 za napako ki se konča s smrtjo (al tko nekak13 in 18 kromosom) pa je možnost 1:102460 izvidi so prvi 6x boljši kot pri starosti 23 let za DS in pa drugi 9x boljši kot je pričakovano tko da res super, je rekla da je moj otročiček kot iz knjige po merah po vsem res zelo idealno

Ni pa hotel spola pokazati tko da za to moramo še malo počakati

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
2.4.2008 18:30:11   
*talcy*
čestitke za uspešne pregledeuser posted image user posted image user posted image  sem prou vesela za vas....

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
2.4.2008 18:55:27   
vianne
No jaz sem že stuširana in v pižami... sem se vstavila še malo na RR potem pa se preselim na kavča.

Najprej čestitke za uspešno opravljene preglede!!!

Mene pa zanima če je katera že obiskala trgovino v Monfalconu - Tutto per il bambino? Sem slišala kar nekaj pozitivnih o njej pa bi rada izvedela iz prve roke.

Če v torek uspešno opravim NS bom kar počasi začela nabavljati za našo user posted image saj drugače ne bo na koncu vse zneslo. Bo treba vsak mesec nekaj nabaviti ker večino denarja vloživa v hišo.

Vsakršna informacija bo koristna pa ne le o tej trgovini ampak na splošno: kje se da kupiti bolj poceni... itd.

Želim vam lep večer!

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
2.4.2008 20:14:05   
jana84
Vianne, baje da je pri Udinah ena trgovina z vsem možnim za otroke. Sicer nisem še bila tam, pa mi je svakinja pravla.
Sem pa tudi jaz taka, da ne mislim ravno ta dragih stvari kupovat z našega user posted image . Že tako al tako bo prvi in najdražji user posted image ...Sam kaj hočemo, ko pa smo vsi v žlahti v takih letih da se plodimo in množimo user posted image  user posted image , in si ne moremo ravno veliko sposojati stvari med seboj...
Tako nekako sem si v glavi nek seznam naredla kaj kupiti (večjega):
- voziček 
- lupinico 
- torbo za prenašanje otroka (mehko, ki se ji lahko dno odstrani)
- posteljico
- previjalno mizo v kombinaciji z kadjo
- koš za plenice (imamo namreč zeloo majhno kopalnico in še v mansardi živimo tako da bi bilo drugače user posted image )
-
Malo manjše stvari:
- prešita odeja, vzglavnik, posteljnina
- spalna vreča (bomo bolj proti zimi, pa bo treba user posted image  oblečt)
- pa razne oblekice, kapice...

Sej mogoče sem kaj zelooo pomembnega spustila...Me kar opomnite, prosim.

Seveda pa bom prej ko bo naš user posted image  vse to potreboval, rabla jaz kakšna oblačila, ki jih bom nase lahko spravla. Že sedaj opažam, da me večina spodnjih hlačk tišči čez trebuh ( oziroma pod popkom, kjer se naš mali nagajivček nahaja), tako da to bom kar hitro mogla nabavit, saj si jih ne mislim vsak dan prati user posted image

Pa še kaj se bo dobilo...
Tako, za enkrat je z moje strani to to, lepo se imejte, jst grem na kavč, nekaj naredit za pojest, pa malo ležat, ker danes nisem še nič, pa glava me že cel dan boli...

pa-pa
-

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
2.4.2008 20:36:55   
janja 27
ojla!

jaz sem tud danes z enim glavobolom zdej pa so mi začeli še zobje neki nagajat, tko da sam napišem kdo ima jutri pregled in ns:

user posted image    Lambda  2.pr in NS
                                      user posted image    "ajetam"  NS

punci fajn odpravte in čimprej napište vesele novičke o vas in vaših user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
2.4.2008 20:42:22   
janja 27
popravljen seznamček :
user posted image

1.oktober
user posted image     Petrca* (3user posted image 3user posted image ) user posted image   
user posted image     sonček75 (5user posted image 1user posted image ) 3.pr 14.04.08 user posted image
user posted image      catalina (?user posted image ?user posted image )  user posted image
user posted image      Erička (1user posted image 1user posted image )

2.oktober 
user posted image     blanka1
(2user posted image ?user posted image ) 3.pr. 23.04.08 user posted image    
user posted image      Levinjaa (2user posted image 1user posted image ) ? pr. 05.05.08 user posted image

5. oktober
user posted image      tanja29
(?user posted image ?user posted image )  3.pr. 15.04.08

6.oktober  
user posted image      jana_k (2user posted image 1user posted image ) 5.pr 29.04.08 user posted image

7.oktober
user posted image      Veki_222 (1user posted image 1user posted image ) 3.pr 11.04.08 user posted image
user posted image      freja (3user posted image 1user posted image ) 2.pr. 18.04.08 user posted image
user posted image      Acjom (2user posted image 1user posted image ) 4.pr. 30.04.08 user posted image   

9.oktober
user posted image      Lambda (1user posted image 1user posted image ) 2 pr. in NS 03.04.08
user posted image      Hans (5user posted image 1user posted image ) user posted image

10.oktober
user posted image     Valla (2user posted image 1user posted image ) user posted image    
user posted image      jolly123 (1user posted image 1user posted image ) 5.pr. 09.04.08 user posted image

11.oktober
user posted image     dajadada (2user posted image 1user posted image ) user posted image

12.oktober
user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image )  3.pr. 05.05.08  user posted image

13.oktober
user posted image     Rendi (1 user posted image 1user posted image ) 4. pr 25.04.08 user posted image

14. oktober
user posted image     lana35 (1user posted image 1user posted image4.pr. 30.04.08 NS 04.04.08 user posted image

user posted image      maserati (3user posted image 2user posted image ) user posted image

15.oktober
user posted image     "talcy" (2user posted image 1user posted image ) 5.pr.11.04.08 NS 08.04.08 user posted image
user posted image     janja 27 (5 user posted image 2user posted image ) 2.pr.14.04.08 user posted image
user posted image    "ajetam" (1 user posted image 1user posted image ) 4.pr 23.04.08 NS 03.04.08 user posted image

16.oktober
user posted image     ZalaTM ( 2user posted image 1user posted image )  NS 08.04.08

17.oktober  
user posted image     Maska (2 user posted image 1user posted image ) 2.pr in NS 08.04.08 user posted image
user posted image     Afnica mala ( 4 user posted image 1user posted image ) NS 04.04.04 user posted image
user posted image     vianne ( 2user posted image 1user posted image4.pr. 23.04.08 NS 08.04.08 user posted image  

19.oktober 
user posted image     Lena35 ( 4user posted image 1user posted image ) 2.pr. 07.04.08

20.oktober
user posted image     škorpion ( 2 user posted image ? user posted image ) 2.pr. 10.04.08 NS 07.04.08 user posted image
user posted image     bluster (2 user posted image 1user posted image2 pr. 09.04.08   user posted image

21.oktober
user posted image     2mak ( 2user posted image 1user posted image ) 2.pr. in NS 09.04.08

user posted image     corti ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 15.04.08 NS 09.04.08 user posted image

23.oktober
user posted image     sončnica24 (1 user posted image 1user posted image ) NS 21.04.08 user posted image

25.oktober
user posted image     "tedy" (3user posted image 3user posted image ) 2.pr. 08.04.08  user posted image
user posted image     jerikou ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 17.04.08 NS 10.04.08 user posted image
user posted image     jolie ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 09.05.08  NS 14.04.08 user posted image

26.oktober
user posted image     stunfek (3user posted image 2user posted image ) 3.pr. 18.04.08  NS 15.04.08 user posted image

user posted image     Kaštrun (3 user posted image 2user posted image ) 2.pr.18.04.08 NS 15.04.08 user posted image

27.oktober
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image )  NS 17.04.08 user posted image

29.oktober
user posted image     Aleksis (2user posted image 1user posted image ) 2.pr. 23.04.08 user posted image

30.oktober
user posted image     Nej1 ( 2user posted image 2user posted image ) NS 25.04.08

se nam niso oglasle že lep čas:

user posted image     monika30    PDP 01.10.08
user posted image     Đofka           PDP 04.10.08
user posted image     tamara85     PDP 06.10.08
user posted image     Liza01          PDP 08.10.08
user posted image     smeja2         PDP 16.10.08
user posted image      naldika          PDP 19.10.08
user posted image     sija                PDP 20.10.08
user posted image     škorpjonka    PDP 29.10.08
user posted image     Grace
user posted image     Inara
user posted image     lovley
user posted image     aNcHuLiNkA pr.16.04.08
user posted image     Mandek  user posted image

VSEH NAS SREČK user posted image  JE   53   user posted image user posted image  

Bile so z nami pa so se poslovile

Pikica5  user posted image
                                       živa25   user posted image
                                       giotti     user posted image   
                                       cati        user posted image
                                       Miška75  user posted image
                                       svečka    user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
2.4.2008 21:45:13   
levinjaa
O, super janja da si popravila. Kaj pa vem, po moje je tudi 2. uradni pregled po vrsti (5.5.), vmes sta bila še dva ekstra zaradi krvavitev. LP 

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
2.4.2008 23:25:28   
blustar
Danes naj bi imela nuhalno, pa je plodek še premajhen. Se mi je zdel, da so mi dal prezgodnji datum, samo sem si mislila, menda že vejo. No, zdaj moram dobit nov datum konec naslednjega tedna, pa imajo že precej zasedeno. 

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
3.4.2008 8:38:11   
afnica mala
Dobro jutro

srečke nosečke, user posted image user posted image  za uspešne preglede!!!

Jutri imam NS in me že pošteno matra. Jaz si tudi ŠE ne upam kupiti nič nosečniškega. V soboto zjutraj grem v LA vie- imam še bone, pa v BTC.
Slabosti so spet močnejše, še včeraj sem rekla možu, punce na forumu pa nimajo več slabosti in danes odprem forum in kaj vidim, spet imate slabosti!
Spet sem malo shujšala- itak, če je moj zadnji obrok kosilo, potem pa pojem samo eno kislo jabolko.
Levinjaa- kupila si si krilo. Kako je pa z najlonkami? Te nič ne vežejo v trebuh?

(odgovor članu blustar)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
3.4.2008 8:59:49   
sončnica24
Dobro jutro tudi z moje strani, mi imamo pa danes tako lep sonček zunaj ne vem če se ne bom kam odpravila da se malo nahodim.

Afnica glede slabosti meni je še vedno slabo ponavadi popoldne tako fejst da obležim tako da sprobavam dopoldneve čim bolj izkoristit pa kaj nardit, upam pa da res hitro hitro minejo ker zdaj se že vlečejo skoraj en mesecuser posted image .

Tukaj pa imate en link kaj lahko od države dobite za dojenčka, če še slučajno katera ne ve:
http://www.novorojencek.com/

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
3.4.2008 9:14:29   
lena35
Dobro jurto,tudi jaz prihajam iz NS in je bilo vse ok.Tveganje je nizko in veliki smo že 56mm user posted image user posted image
Jutri pa imam pregled me je moja g pokicala ker baje v ponedeljek ne dela.
Imejte se lepo s svojimi pikicami.user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
3.4.2008 10:04:10   
stunfek
lena35 kam si pa šla na nuhano če smem vprašat k si bolj z mojega konca doma :) pa seveda čestitke za dobre rezultate user posted image

jaz sem šla danes dat kri in vodo v laboratorij...sem končno vstala dovolj zgodaj :) mi je bilo precej precj nelagodno slabo, ker seveda zjutraj nisem nič jedla, da sem dala kri na tešče. Sem po odvzemu tko letela v bližnji mercator po jogurt in žemljo user posted image

Še 12 dni do moje NS!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
3.4.2008 11:04:06   
lena35
Bila sem v lj v porodnišnici ker sem stara že 36 in ko bom rodila bom že 37 ,tk da mi prpada še AC zatonj ker sem to plačala in mi je na UZ rekla da naj raje to izkorisim ker je dražje pa čepranv je tveganje nizko.Uf koliko nas je bilo včeraj v lj in vse z napotnicami.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
3.4.2008 11:15:07   
vianne
Pozdravljene vse skupaj.

Najprej čestitke za super opravljene preglede!!! Kar tako naprej.

jana_k lepo da si si napisala seznamček, pohvalno ker sama sem še prav zmedena, ne vem kaj vse bomo rabili. Kar se tiče previjalne mizice in posteljice (vse kar se z lesom da user posted image ) bo kar moj naredil saj je mizar tako da s tem nimam skrbi. Pa še vedno ostane veliko drugega za nabaviti. V moji žlahti je pa tako, da nima še nobeden naraščaja in se sploh ne morem nič sposoditi. Kar se tiče oblekic ima verjetno še moja mama kaj spravljeno do mene in brata. Je zelo skrbna in vem, da je še vse dobro ohranjeno.

sončica24 hvala za link. Sem že malo prečekirala in verjetno se bolj splača izbrati zavitek E, krej si lahko sam izbereš željeno.

Lep dan še naprej in se vam še kaj oglasim!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
3.4.2008 12:03:58   
sončnica24
Vianne saj lahko pa denar vzameš je tudi to ena možnost, čeprav piše da se bolj splača vzet paket ker je vse po nižjih cenah, zdaj odvisno pa je tako od tega kaj bo kdo potreboval.

Jaz bom verjetno kar nekaj dobila ker imata obe moji sestrični že user posted image sicer obe same punčke ma pa od mojega sestrična fantka tako da verjetno boma kaj dobila nekaj pa bova tako ali tako kupla user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
3.4.2008 12:09:40   
jolly123
Jaz bom verjetno vzela kar paket e. Baje so zadeve kvalitetne pa še po nižjih cenah jih dobiš. 

Neposredna povezava do sporočila: 1770
3.4.2008 12:25:30   
sončnica24
Mene pa danes grlo boliuser posted image pa se full pazim bom mogla malo čaja pit z limono. Upam da bo hitro minilo ker angine pa zdaj res ne rabim.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
3.4.2008 13:27:07   
jana84
Živjo!
Mene pa matra kaj naj naredim z darilom ob rojstvu otroka od države: al vzamem denar al si zberem en kup stvari, ki jih lahko kje drugje dobim ceneje. Ne rečt, da se jih ne dobi, ker je sam mal treba pogledat okoli sebe pa se jih dobi, tako da nas naša predraga državica malce zavaja.user posted image  
Sicer sva najprej razmišljala, da bi lupinco vzela od države, pa sva pol nekako se odločla da bova voziček z lupinco vzela (ker je v kompletu). Tako, da je lupinca izpadla.
Pol je bil naslednji načrt da bi vzela posteljco in posteljnino ter jogi, pa se mi tista posteljca čisto nič ne dopade. Bom raj kako drugo pogledala (ena se mi tok dopade - se mi zdi da je od Lip Poljčane - Maja, tista z medvedkom na koncu)...Torej to tudi odpade.
Kaj drugega pa pol niti ne ostane. No previjalna miza oziroma komoda, ki je nimam kam vtaknit take. Tako da odpade...
Trip-trap stolček tudi zaenkrat še ne pride v poštev.
Sploh ne vem kaj naredit, verjetno bomo kar denar vzeli pa po svojih željah kupli...Bomo še vidli.

Mene najbolj matra previjalna miza, ker imamo ful mal prostora v kopalnici, pa tudi drugje nimamo plesišča user posted image ... Imamo med lijakom in steno točno 47cm. Tako da iščem kakšno previjalno mizo, ki bi bila tolk široka, oziroma globoka (odvisno kako gledaš). V baby centru (internet) nisem nobene zasledila, pa tud na sončku ne. Pr Necekrmannu so širše (cca. 55cm). Edin pr Quelle sem zasledila eno, sam po moje je tisto pomota. Ker piše da je široka/globoka 35cm. Pa po sliki sodeč (če oceniš kok so ploščice velike - glede na višino...) bi bla 45 in ne 35 kot piše zraven. Tako da ne vem...Sicer je pa še cajt!!!

Da ne bom preveč nakladala, bodte fajn še naprej na tak lep sončen dan...
pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1772
3.4.2008 13:38:49   
sončnica24
Jana, saj midva še tudi ne vema kam boma dala prevajalno mizo moja sestrična je to tako rešla da si je samo eno desko (iverico) kupla pa potem tisto peno gor dala pa je imela to na sušilcu oz. pravlnem strju zdaj sem pozabla, samo mi imamo pralni stroj v kurilnici kjer je peč, pa tam noter ziher ne bom imela previjalne mizice, tako da še je to tudi odprto.

Je pa res da se meni še tudi ne sanja kaj bi vzela ker mi ni nič kaj preveč všeč pa ogromno stvari bom dobila tako da se boma mogoče na koncu tudi za denar odločla.

Res pa še je da je kar nekaj časa tako da še o tem ne bom preveč razglabljala

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
3.4.2008 13:56:26   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Hojla user posted image , meni je danes spet malce bolj slabo ne vem no sem bla zdaj par dni že skoraj čisto dobra zdaj pa me 2 dni spet vse mantra, pa upam da se hitro popravijo te slabosti.

Drugače pa me danes tudi na desni strani nekaj špika tako da bom verjetno preostanek dneva več al manj počivala pa nič kaj več delala, samo mojemu moram še kosilo do konca pripravit pol pa bo zadosti.

Je slučajno še je kakšna punca, ki je bila do sedaj samo enkrat na pregledu? Jaz še namreč vedno nisem bila na drugem? Pa se mi zdi da že vse hodite na 3. pa 4. preglede?

ja sončnica24 jaz sem imela samo en pregled in sicer 10.3. user posted image  zdaj imam NS šele 15.4. in pregled 18.4. user posted image  mam že full slabe misli, pa jih probam odmisliti. ampak upam, da je vse v redu.

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 1774
3.4.2008 13:58:55   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: jana_k

sončnica24, jaz sem bila ravno včeraj na 4. pregledu in sem noseča 12t+6d (baje user posted image ). Toliko pregledov sem imela, ker sem imela pred tem SS (5t+5d), pa še plodek je bil nekam majhen na začetku, pa še en dan sem imela rjavkast izcedek. Mislim pa da če je vse v redu, pripadajo pregledi enkrat na 4 tedne, kaj ne? Oziroma kolikor fajn G imaš! Pr naši G ni problem, če je kaj narobe pokličeš ali pa kar prideš v ZD in te pregleda in vse kar je potrebno...

No, zdaj sem se spomnla, da sem jo pozabla vprašat glede tega, kdaj se začne naslednji termin za materinsko šolo. Bi rada čimprej hodila, ke potem bo poletje vmes, pa MŠ ne poteka, pol pa ne bi rada v 8 mesecu tam čepela...user posted image

S počutjem je pa pr nas kar fajn. Razen tega da me že ene par dni križ boli, mogoče preveč sedim, ker se imam za učit, pol me pa že od nekdaj rad križ boli. Tako da verjetno ni povezano z nosečnostjo. So pa verjetno blagi glavoboli skoz cel dan. Predvsem če se vzpnjem, npr. po stopnicah, če malce hitreje vstanem...Mi začne kar nabijati v zadnjem predelu glave. Tako da se dogaja da zvečer najraj ležem v postlo v temo in zaspim...
Tako je ta stvar pri nas.

Glede hrane, pa se jaz raje izogibam kakšnim svežim sirom (sicer jih že tako ali tako ne jem veliko, tako da ni panike), pa tud suhomesnatih izdelkov malo manj jem. Najhuje mi je ker imamo domač pršut, pa bi ga pojedla kolikor ga vidim. Pol pa se raje mal zadržim, bolj za našega user posted image  zdej poskrbet, dokler ni prepozno. Se bom pa pol "nažirala" takih stvari, ko ne bom več dojila...Uf kje so še tisti cajti.user posted image

iz kje pa si jana_k? če si iz KR naj te kar razočaram. moja kolegica, ki ima rok 5.8. je klicala v porodnišnico prejšnji dan (v KR) ker je hotela, da bi MŠ obiskovala zdaj, ko je nekje na polovici! pa ji je sesta rekla, da bo to takrat ko bo šla rodit itak že vse pozabila, pa da bo potem preveč panična (kr neki če se mene vpraša user posted image ) in ji je dala datum šele 7.7. in tudi jaz sem hodila v KR v MŠ in sem imela rok 27.4., pa sva jo z možem obiskovala v prvi polovici marca.

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

ime
Erin

Ime LUIS za fantka, vam je všeč?

ja (20%)

ne (80%)

Število vseh glasov: 328

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!