![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 12:30:55
|
|
|
|
*ajetam*
|
wawww kako lepa slikacaaaa moja je pa nekaj vmes. vidim kje so rokice za nogice mi pa sploh ni jasno kje so
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 12:32:46
|
|
|
|
stunfek
|
sarcy....jaz mislim, da boš že "preveč" noseča za maraton ampak ti boš tista ki bo vedela kako se v tistem trenutku počuti. Če tvoj utrip ne bo večji od 140 udarcev na minuto pomojem lahko greš...samo pazi da ne padeš...tvoje telo bo malo bolj nerodno :)
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 12:32:49
|
|
|
|
sarcy21
|
Punce kaj pa mislite da boste imela jaz mislim da bo moj
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 12:33:11
|
|
|
|
stunfek
|
jaz tudi mislim, da bo moj fant :)
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 12:35:14
|
|
|
|
stunfek
|
sarcy, a mi lahko poveš, na kakšen način pripopaš slikco sem gor?
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 12:38:50
|
|
|
|
vianne
|
Pozdravljene... čakam, da se mi skuha kromir pa sem prišla malo poklepetati. Bom za kosilo jedla regrat s krompirjem njami... Nasplošno pa nimam ravno apetita, se moram prav siliti jesti. Drugače pa mene ne skrbijo kilogrami saj sem zelo suha. Na prejšnjem pregledu sem imela 44,7 kg. Naj povem, da sem tudi bolj majhna. Pri meni ni drugače nič novega. Včeraj sem bila boljša kot ostale dni in tudi ponoči sem lepo spala. Upam, da se te slabosti umirjajo ker jaz jih imam že polno glavo. Tako da vas punce s slabostmi zelo razumem kako vam je. Me pa danes bolj boli v spodnjem delu trebuha... verjetno se maternica razteza. No krompirček se je skuhal. Se vam oglasim še kaj po kosilu.
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 12:42:19
|
|
|
|
*ajetam*
|
jaz tudi mislim da bo fantek
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 12:45:10
|
|
|
|
sarcy21
|
hehe sami fantki slikco prilepiš naslov (more biti na internetu, torej njen naslov) potem pa samo predaj in zadaj dodaš [img] pa je
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 12:48:37
|
|
|
|
sarcy21
|
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek sarcy....jaz mislim, da boš že "preveč" noseča za maraton ampak ti boš tista ki bo vedela kako se v tistem trenutku počuti. Če tvoj utrip ne bo večji od 140 udarcev na minuto pomojem lahko greš...samo pazi da ne padeš...tvoje telo bo malo bolj nerodno :) utrip ne bo višji, ker si ga vedno merim in tudi na prejšnih maratonih 156km ni presegel tega, ravno zato pa grem na krajše 15.6 okoli 97 km (malo več ker prikolesarim kar tja do BTC-ja pa nazaj) potem kasneje pa samo na 30 km po ravnini.
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 12:48:49
|
|
|
|
*ajetam*
|
ja zgleda sami fantki ja ma meni se tako zdi. bomo videli. pa moj mož tako pravi. on je pa še da sem noseča čutil tako da mu zaupam. zgleda ima nek poseben čut
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 12:51:00
|
|
|
|
stunfek
|
aha, ok :) tako kot na ostalih forumih torej. ja, jaz sem že pojedla...zdaj sem kar ok :) ranokar sem prebirala "vroče" debate o bolniški v času nosečnosti. Mnenja so res deljena. Jaz sicer zdaj slabe vesti nimam, ker me je dal na bolniško...saj ga nisem sama prosila zanjo...in če je odkril nekaj kar zahteva bolniški stalež mu moram najbrž zaupati, a ne? Do pregleda bom na bolniški, potem bomo pa videli kako naprej...rekel mi pa je da bom do 13. tedna na bolniški. sami fantki, ja! :) no, saj meni je vseeno kaj bi bilo...samo nekako čutim da bo fant.
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 12:52:30
|
|
|
|
stunfek
|
meni se je pa pri moji psički ful čudno zdelo kaj hudiča me tako ovohava vseskozi :) prav voha mojo koža na npr. nogah in rokah - mogoče nosečke drugače dišimo - občutek imam da moja psička ve, da sem noseča
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 12:52:41
|
|
|
|
sarcy21
|
Jaz sem pa ko sem zanosila (no ja ravno tist čas sej še nisem vedela da sem noseča) začela sanjati dojenčka, ampak vedno smo nakupovali modro, še zdaj ko sanjam dojenčka je to fantek. Ravno na tej slikci se mi zdi zdi kot da bi imel nekaj med nogama (ali pa si to le zamišlam). Nimam pa nikakršne posebne želja kakšnega spola naj bo samo odkar sem noseča pa res mislim vedno bolj da bo Mark
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 12:53:45
|
|
|
|
*ajetam*
|
jaz pa morem možeku verjet če je že za nosečnsot vedel bomo videli ne ? upam da že na nuhalni
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 12:55:31
|
|
|
|
sarcy21
|
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek meni se je pa pri moji psički ful čudno zdelo kaj hudiča me tako ovohava vseskozi :) prav voha mojo koža na npr. nogah in rokah - mogoče nosečke drugače dišimo - občutek imam da moja psička ve, da sem noseča Ja tudi moja se malo čudno obnaša?!? Prej se nikoli ni tako obnašala, sedaj pa bi se še bolj skos stiskala k men, sej se je tudi prej velik samo zdaj pa to počne res skos. Pa skos hoče bit na mojih kolenih s sprednjima tačkama tako da ma potem če sedim glavo na trebuščka naslonjeno. Sem tudi jaz dobila občutek kot da bi vedla za
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 12:57:46
|
|
|
|
sarcy21
|
ajetam, moj pa sploh ni hotel verjeti k sm mu rekla da sta dve črtice no sej tudi jaz ne najprej samo kaj k se je tako lepo potem videlo, pa še kar ni bil prepričan da je to res, je reku da si zmišljujem da sta dve črtice čeprav sta res bile, no saj ga je potem CB prepričal z velikim plusom Je pa še predno sem test delala rekel mi če sem obiskala kaj Fabjana (ker so bile malo bolj napete pa večje)
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 13:00:09
|
|
|
|
jolly123
|
Čisto možno, da psičke vedo so kar intuitivne. Jaz imam pa samca doma, pa ga čisto briga za ves svet, važno da mu za jest prinesem pa izsiljuje me za čohanje zdaj ko sem celi dan doma. Desc pač Jaz pa sploh nimam filinga kaj bom imela res ne. sem vedno govorila, da bom imela punčko, pa mož je tudi vedno govoril da bo punčka, zdaj ko sem noseča pa sploh ne vem. No mož še vedno misli, da bo punčka ime je že izbral, sploh nimam možnosti glasovanja
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 13:02:30
|
|
|
|
*ajetam*
|
ah naša se pa vedno stiska tko da ne vem če se zdej kej več..
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 13:06:18
|
|
|
|
stunfek
|
no, jaz našo šnofljo zdele peljem na najin standarni sprehod...čez dobro urco bova nazaj...da malo pretegnem kosti in izkoristim sonček, ki nas danes greje. potem bom morala pa itak kmalu po hčerko v vrtec. Se beremo kasneje! čao.
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 13:07:34
|
|
|
|
*ajetam*
|
pridna. jaz bi tudi mogla malo noge pretegnit. sam zdele me čaka pospravljanje potem pa kuha... potem imam pa delo za šolo. bi pa bilo fino iti kaj na zrak uživaj
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 13:19:52
|
|
|
|
vianne
|
Jaz sem tudi že pojedla in me sedaj prav kavč vabi. Kar se tiče spola tudi sama nimam nobenega občutka kaj bo. Na začetku nosečnosti sem mislila, da bo fantek sedaj pa sem prav brez občutka. Moj pravi pa da bo punčka in je tudi že izbral ime. No jaz pa sem izbrala za fantka. Mi lezejo oči skupaj . Še tako imam zelo nizek pritisk po kosilu pa se mi zdi da še nižjega, ker se mi vedno začne spati. Raje kot na kavč bi bilo dobro iti malo na sonček po vitamin D...
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 13:22:33
|
|
|
|
*ajetam*
|
vsekakor. a se kar težko spravim ven. čakam poletje da bom ves čas zunaj sedela in ležala še kuhala bom zunaj
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 13:31:07
|
|
|
|
vianne
|
Jaz tudi že komaj čakam poletje.... ležanje v senčki na svežem zraku! A ste si že kupile kakšno kremo proti strijam in se že pridno mažete? Jaz imam še za porabiti kremo od L'occitane - posebno bogata krema za telo s karitejevim maslom. Potem pa mislim, da bi se odločila raje za kakšno olje (mandljevo...) ki je bolj naravno... bomo videli. Kje prodajajo dobra olja za telo? Drugače pa se še nisem začela intenzivno mazati. Sem bolj lena. Ko se stuširam se komaj čakam obleči v pižamko in šfrk v šukco .
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 13:34:25
|
|
|
|
*ajetam*
|
pravijo da je najbolje olje ja. jaz sem ga kupila od lumpija
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 14:24:48
|
|
|
|
maska
|
punce živjo! sarcy ful lepa slikica! tudi jaaz mislim, da boš že preveč noseča za maraton ampak ti pa boš sama vidla kako se boš počutila in če boš mela še od G zeleno luč pol pejt. jest zase vem, da ni bi šla k bi me blo preveč strah sam sej veš, da smo si ljudje različni. vianne ti pa si suhica tako, da ne boš mela problemov s kilami. jest jih mam že zdaj na žalost preveč tako, da jest se jih pa bojim. pa kako jih bom pol dol spravla. to to bo še zabavno. ja jest že imam kremo proti strijam. sm že zdej bolj nagnjena k temu tako, da če jih bom vseeno dobila bom lohk rekla, da sm se mazala pa ni pomagal. bolš k pa da mi je pol žal k se nism. mam pa jest tud olje in eno kremo pa mal kombiniram. en dan to en dan drugo.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.