Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 14.3.2008 18:28:05
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla punce, jaz pa sem še vedno tako boga. Sem zjutraj šla v bolnico dat kri in sem celi dan takšna kot da bi nevem kaj delala. Mi smo pa danes delali štefani pečenko brez jajc pa ati regrat ker ga je jaz pa rdečo peso. Je mama dopoldne že spekla pa mi je tako dišalo potem pa sem samo čisto malo pojedla pa mi je minilo do vsega. Res upam da se ne bo več ta slabost dolgo vlekla ker čisto nič ne naredim.
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 14.3.2008 18:39:37
|
|
|
|
*talcy*
|
ojla pupe ... kako ste ?? mene spremlja slabost čez cel dan bruhala danes za enkrat še nisem .... ...imam pa non stop v grlu kot en cmok ki ga je za odstranit ... pa neče ven .... trudna pa kot da bi delala sto na uro ...no sam da raste na te slabosti pa to bomo že pozable .....
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 14.3.2008 18:59:02
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy* ojla pupe ... kako ste ?? mene spremlja slabost čez cel dan bruhala danes za enkrat še nisem .... ...imam pa non stop v grlu kot en cmok ki ga je za odstranit ... pa neče ven .... trudna pa kot da bi delala sto na uro ...no sam da raste na te slabosti pa to bomo že pozable ..... Talcy upam da naju hitro minejo te slabosti, jaz sem čisto ista kot ti pišeš. Je pa tudi meni g rekla da verjame da ni prijetno ampak vsaj vem da je z vse dobro. Jaz pa pravim da me že zdaj tako jezi, kaj še le bo
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 14.3.2008 19:01:13
|
|
|
|
sončnica24
|
Aja ena je spraševala glede BB-ja tudi jaz ga bom gledala sicer ne vem kako redno ampak malo pa že
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 14.3.2008 19:04:02
|
|
|
|
Mandek
|
Pozdravljene po dolgem času... prebiram malo za nazaj in vidim, da imate kar precejšnje težave s slabostjo. Moja se je po dveh tednih povsem nehala, že kakih deset dni pa ni nič...kot, da sploh nisem . 3.3. sem imela prvi pregled in smo vidli utripanje srčka . konec meseca ga imam spet, potem pa že počasi NS. Trenutno trepetam glede mojega podaljšanja statusa, ker še vedno ne vem nič, ampak mi vsake toliko uspe pozabiti na to. Komaj čakam, da dobim odločbo... Aha, še to...v katerem tednu se vidi št. plodov v maternici? Že od začetka al je to kaj kasneje? No, mimogrede vprašam, nevednica kot sem lepo se imejte, princeske.
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 14.3.2008 19:16:13
|
|
|
|
vianne
|
Hej... danes pa ni moj dan. Samo na jok mi gre. Pa te slabosti, glavoboli in slabo počutje je pa že preveč. Pa tudi nobenega apetita nimam. Tako bi rada jedla pa ne gre in se moram prav siliti, pa nič mi ni dobro zaradi tega kovinskega okusa. Si pa danes že cel dan želim kakšen dober sendvič s kakšno fino salamo....pa spet ne bo nič. Sem čisto brez energije.... upam, da bodo vse te tegobe kmalu minile. Lep spanec vsem skupaj!!!
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 14.3.2008 19:20:24
|
|
|
|
levinjaa
|
Ojoj, vianne. Prebrala sem, da sta dobri zdravili proti slabosti limona in ingver. Morda bi poskusila s kakšno limonado ... Ingver je pa meni dober v kaksni juhi. Je pa res, da je kaksen dan tak, da ga je treba preziveti, ce ne zlepa, pa zgrda. Drzi se!
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 14.3.2008 19:31:42
|
|
|
|
sončnica24
|
Mandek meni se zdi da se vidi že na prvem vidi, ker takrat se utrip vidi in vidijo ali je eden ali jih je več, no mogoče se pa tudi tisti drugi kje skrije, mislim pa da se potem pri NS vse vidi
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 14.3.2008 19:46:13
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz se za vikend poslavljam se vam oglasim spet kaj v ponedeljek, tako da se lepo mejte, božajte bušije pa upam da vam bo čim manj slabo. Pa pa
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 14.3.2008 21:04:13
|
|
|
|
freha
|
živjo! nimam veliko časa sodelovat v pogovorih vendar mi je všeč ko pišete o hrani, mi da potem kakšno idejo :) moram povedat, da sem danes videla srček! Šla sem na pregled, ker me je peklo, dobila sem vagisan svečke. nič hujšega! kako mi je odleglo in sem ful vesela kar žarim!
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 15.3.2008 8:16:00
|
|
|
|
jolly123
|
Jutro vsem! No tista, ki je spraševala glede Big Brotherja, midva z možem sva ga včeraj gledala in sva že ugotovila da sva obsedena No ja malo naju zanima kako se bodo znašli v tisti bogi hiši, kaj so jim naredil revežem Evo jaz sem za dobro jutro bruhala, pa sem se hvalila, da mi ni nič več slabo, no saj zdaj po tem bruhanju mi res ni več Čeprav sem na Pušenjakovem forumu brala, da to če bruhaš ne pomeni da je s vse OK, ker naj bi bruhale zaradi posteljice. Ampak meni to vseeno daje vedet, da je OK pa verjetno tudi kakšni drugi tudi, a ne? A mogoče katera ve kaj lahko vzamemo za bolečine v želodcu poleg Rupuruta. Imam velike probleme z želodcem pa je Rupurut pri meni bolj kot bombon.
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 15.3.2008 8:59:56
|
|
|
|
stunfek
|
mi pa smo malo "čudni" saj že 5 let nimamo televizije v bistvu sva se odločila, da ko se nama je družinica razširila in se nama je pridružila hči sva skenslala TV tako da pojma nimam kaj sploh je big brother . Sicer ta mala ima televizijo ampak seveda samo z DVDjem, tako da točno veva kakšno vsebino gleda in da je primerna zanjo. Midva pa si potem tudi kakšen film lahko pogledava, pa je. jaz sem spala kot top danes do 8ih :) s samo dvema nočnima obiskoma kopalnice in še maček mi ni nič težil, ker sem ga "vrgla" ven zvečer.
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 15.3.2008 9:08:43
|
|
|
|
Acjom1
|
Jaz ne vem kaj lahko vzameš namesto rupuruta, lahko pa ti povem, da ne smeš jemat Ultopa. Sem vprašala ginekologinjo, ker mam težave z želodcem že odprej in je rekla, da ga odsvetujejo.
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 15.3.2008 9:47:01
|
|
|
|
jolie
|
Evo spet mene mičken...sem včeraj imela ambicije kaj "pametnega" napisat pa sem zaspala (POPOLDNE ). Enostavno sem tolk utrujena okoli 16-te ure, da me stoje pobira . No, sem si pa zadosti moči nabrala, da sem zdržala do konca BB, čeprav se je vleklo k kača. Meni osebno se zdi prav fajn, da so padli iz razkošnega življenja v tako miminalistično stanovanje. Malo realnosti nikoli ne škodi. Kar se punc tiče...še nimam komentarjev. Fantje....hmmmm....enih par mladičkov ja....drugače pa bo mičken učke za počint, anede? (A nosečke tud lahk gledamo? Moške mislem ) hehe...mau me razganja danes....hormoni verjetno MHM .... Tkole, drage moje, hvala za prisrčno dobrodošlico ... lep dan vam želim. Grem kuhat počasi....mi tako špageti dišijo, da bi ih lahko tudi že za fruštek jedla
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 15.3.2008 9:50:43
|
|
|
|
jolly123
|
Eh seveda lahko tudi nosečnice gledamo, baje še bolj ugodno vpliva na nas Stunfek nimate televizije? Vi pa ste modeli, svaka čast! Moj mož bi se odselil, če bi rekla da ne bomo imeli več televizije zadnjič je še celo razmišljal kako bi če bova šla na kampiranje kupil eno tako tv, da bi jo lahko v šotoru gledala
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 15.3.2008 10:16:42
|
|
|
|
*talcy*
|
ojla pupe dobro jutro kako ste? jaz sem zdaj čisto ok samo mal me v trebuhu ščipa a vas tudi kdaj drgač pa za popoldne se kar pripravljam k vem da začnejo takrat težave .. u torek imam 4 pregled pa me je strah ko .... že zdaj se tresem .... a BB sva tud midva z možekom gledala pa je kar zanimivo .. v tisti bajti me prav zanima kako se bodo znašli .... verjetno bo smeha še pa še .... mandek ... poznam primere k se je videlo da bodo dvojčki pri šestih mesecih ... se je eden skrival za drugim ... drgač pa mislim da na nuhalni bi že morali skoraj 100 posto videt .... ale punce bodte pridne pridm še kaj gor ....
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 15.3.2008 10:22:03
|
|
|
|
blustar
|
Se vam pridružujem. To bo moj drugi otrok. Sem pa imela konec leta SS (v 6. tednu, če to štejete pri št. nosečnosti). PDP je okoli 20.10. Pregled imam 20.4. in bo ginekolog zračunal pravega. Sem zaradi prejšnjega ss raje malo čakala, da je šlo teh 6-7 tednov mimo in se zdaj javljam, pa tudi na pregled sem se zato naročila mal pozneje.
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 15.3.2008 10:24:46
|
|
|
|
*talcy*
|
o blustar ... dobrodošla med nami ... imam tud jaz slabo izkušnjo od prej ..sem imela septembra čiščenje ker je plod odmrl ... naj bi bila v 11t pa mi je umrl že v 7t .... tako zdaj sem v 9t in upam da bomo tokrat speljali do konca
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 15.3.2008 11:32:14
|
|
|
|
Dajadada
|
Živjo punce, v četrtek sem imela prvi pregled, slišala srček svoje pikice, videla glavico, rokice, nogice...3 cm je že velika . PDP 11.10.2008. Smo bili vsi trije skupaj na pregledu in je bilo ful lušno, ko sva Nejcu kazala njegovega bratca/sestrico (itak mu ni bilo nič jasno ). No, zdaj vsaj vem, da sem res noseča, ker se drugače super počutim, razen stalne utrujenosti in zaspanosti, ampak to lahko pripišem še uvajanju v varstvo in mene nazaj v službo. Imamo enega malega sitnega, razdraženega otročka odkar je v varstvu, včasih je bil pa tak Nejko smejko. Upam, da se čimprej privadi in bo spet naš veseli dečko. Vse nove dobrodošle .
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 15.3.2008 12:43:16
|
|
|
|
janja 27
|
ojla se tud jaz javljam k se mi lih rižota še kuha...!! Danes sem boljša, včeri pa me je pobralo na kavču ( to se mi full redko zgodi) tko da sem se potem sam preselila v posteljo tako da nisem bla pol zvečer tud nič več na rač. zato bom danes dala pop. seznamček bluster dobrodošla med nami veselo in srečno dajadada sem že študirala če si pozabla na nas, lepo da je vse ok !!! včeraj sem bla res , tko da sem danes že robo vrgla prat , obesla, skuhala, osnovno pospravla po hiši se igrala s Manco ( zdej mi paca s flomastri po papirju na tleh upam da ne bo na laminate še kej narisala ) in se počutim prav ok, ne bom se preveč hvalila da pol ne bo krize , popoldan pa gremo mal pohajat proti morju k stricu k ma eno hišo, neki obnavlja pa gre moj pogledat kaj dogaja.....midve pa seveda z njim, mal na zrak, čeprav je danes tukaj kr oblačen dan... včeri sem čakala na BB pa me je pobralo ,sam nekaj na začetku sem vidla, tako da bom mogla zdej na internetu pogledat kaj dogaja k sem več k pol zamudila.... mi gremo zdej papcat lepo se mejte pa lepo popoldan!!
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 15.3.2008 16:39:31
|
|
|
|
levinjaa
|
Mi tv sicer imamo, gledamo ga pa bolj malo. Razen risank za ta malo na dvd-ju. Pa Zrneca in Bizovičarja ob nedeljah zvečer - jaz, ker sta mi res kul. Jaz se zdaj ponoči redno zbujam okrog 4h in potem sem uro dve budna kot sova. Če se bo to nadaljevalo, si bom morala omisliti nekaj pametnega za počet, da ne bom samo časa zapravljala
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 15.3.2008 17:49:43
|
|
|
|
Hans
|
Oja srečke , jaz pa sem bila danes malo po nakupih, in sem si kupila tri majčke, takšne da jih bom lahko nosila tudi potem s trebuščkom in pa trenirko na trakec ter hlače, sem morala to kupit ker me zelo motijo trenirke na gumice in hlače me tudi že tiščijo v pasu. Za kosilo sem si pripravila bučke na žaru, mož je imel segedin še od včeraj, sedaj ko moja malčica spi, ati pa zunaj dela imam pa jaz malo več časa in pregledujem forume. Vidim, da vas nekatere še zelo mučjo slabosti, želim vam, da čim prej minejo. Pa te grozni izcedki tudi. No meni se je vse to končalo in upam da ne pride nazaj. Naj pa vam povem, da sem sedaj prava srečka nosečka, saj sem prvo nosečnost v celoti preležala, sedaj ko pa se lahko gibam je to prav super. LP.
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 16.3.2008 10:52:54
|
|
|
|
levinjaa
|
No, oktoberke smo pa zgleda bolj zaspanke v tem deževnem dnevu. Jaz pišem seminar za službo in se mi ne da kaj veliko. Popoldne gremo pa k babici in dedku na kosilo...
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 16.3.2008 11:00:25
|
|
|
|
*talcy*
|
ojla pupe ... ja zgleda da vse bolj rado spi saj prav jaz pa ne morem se zbudim okol 7 in pol je fraj k bi lohk spala cel dan .... drgač kako zvami?? mene mal ščipa trebuh .. mal sem utrujena .. slabosti ni ... popoldne me obiščejo ... aja pa joškice bolijo ko hudič ... drgač pa se ful bojim torkovega pregleda kar zviva me .... bodte pridne
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.