|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.3.2008 15:52:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1251
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
17.3.2008 16:09:07   
Veki_222
Ojla, srečke nosečke ;)
Jaz sem danes kar ok, ker sem končno mojemu šefu povedala, kako je z mano in je zelo dobro sprejel user posted image user posted image user posted image Saj ne, da bi mi lahko kaj kompliciral, ker je bolj mlad pa še v javni upravi delam, ampak tako ... mi je kar padel kamen s srca ko sem mu povedala user posted image .

Drugače se meni zdi, glede spola, da bo fant, že od nekdaj si sebe predstavljam s fantkom (z dvema pravzaprav user posted image user posted image ), samo imam probleme z imenom. Eno mi je bilo všeč dolga leta, ampak zdaj sem si pa čisto premislila, in sploh nimam idej za fantovska imena! Groza... No, če bo punčka, bo izbiral fant. Ampak tako ali tako bo fant user posted image user posted image user posted image

No, mejte se lepo, se še javim kaj.

P.S. sarcy, res lepa slikca, moja je podobna, samo da se mali drži za glavo, hihihi ....

LP,
V.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
17.3.2008 16:41:42   
*ajetam*
ja jaz tudi glede imena za fantka nimam pojma

(odgovor članu Veki_222)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
17.3.2008 17:19:36   
*talcy*
ojla pupe danes ste se pa kar razgovorile .... glede spola imam tud jaz občutek da bo fantek ... fulll si želim punčko pa imam občutek da bo fantek .. pa sej na konc sploh ni važno kej je sam da bo vse ok ...
....vidm pa da nas je večina s občutkom bolj na fantka ... uprašala pa ne bom k hočmo bit mal presenečeni ...
...za NS pa jaz verjetno sploh šla ne bom ker je tolko zmot da to ni zaverjet ... pol na koncu pa vse v najlepšem redu ... tako da bom še vidla ......
... no danes sem bruhala kot za stavo .. a ima tud katera tko da jo en dan al dva pustijo namiru te slabosti pol pa spet .... ??ko jem je pa ok skoz moram kaj met po ustih ....  pa glava me boli kot bi jo melo za odpret .... user posted image user posted image  
.... pa ne pozabite držat pesti za jutri ob 13.15 imam pregled  ponavadi je G točna in nikoli ne čakam več kot 10 minut .... ko bi ve vedele kako me je strah glede na slabo izkušnjo prej ... komaj čakam da gre mimo ...

eh mal sem se razpisala pa nič zato ...

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
17.3.2008 18:04:47   
*ajetam*
vse bo vredu user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
17.3.2008 18:16:16   
janja 27
ojla bejbe!
danes ste se pa razpisale .....jaz pa sem skoraj celo dopoldan likala in nekaj pospravljala, se mi zdi da skozi neki pospravljam pa ni nč za pokazat....sarcy lepa slikica....user posted image user posted image  je pa velik ta tvoj korenjak......jaz pa se počutim ok slabosti tud nimam danes sem zjutraj skočila še v lekarno po centralmed mami in kalci šumeče tablete a ve kaj pijete dodatek kalcija....jaz sem ga prvo nosečnost in sedaj tudi ...ne vem mogoče tud pomaga k nisem nobenga zobka zgubila je enih par mojih kolegic kr zgubilo neki zob, sej ne vem če kalcij pomaga po moje neki že...user posted image  drugače pa jaz komaj čakam nuhalno da bom videla svojo pikico....kje je še drug torek...daleč....pa še velikonočni prazniki so pred vrati.....user posted image user posted image  spet sama fina hrana....jaz sem tudi pr kg mal preveč čez mejo.....v prvi nosečnosti sem se zredila 9 kg upam da bom zdej tud tko pridna čeprav sem zdaj bolj požrešna kot takrat....
jaz sem v prvo vedla že od začetka da bova mela punčko....zdej pa se nimam nobenega občutka....mogoče bom na nuhalni vprašala.....

jutri ima pregled :

user posted image  "talcy" 4.pr

in NS :

user posted image  Petrca*

punci vso srečo lepo odpravte in čimprej napište kako je z vami in vašimi user posted image    user posted image user posted image user posted image

"talcy" tebi pa držimo pesti da bo vse ok user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
17.3.2008 18:42:22   
levinjaa
Janja 27, jaz sem si že nabavila kalcijeve šumeče tablete. Prvo nosečnost sicer nisem izgubila nobenega zoba, se mi je pa močno zredčila kostnina v zobeh - vsaj moja zobozdravnica mi je rekla, da so bolj prhki. Zato bom zdaj bolj pazila.

Sarcy, junija boš imela že kar trebušček. Jaz bi res dobro premislila, če bi šla na kolo.  Na tekmovanjih je veliko ljudi, čisto po nesreči lahko staknila kakšno poškodbo. Odločitev pa je seveda tvoja.

Jaz sem vse v prvi nosečnosti zredila za 15 kg in je bilo too much. Sicer sem vse zgubila nazaj, ampak se vseeno ne bi šla več tega.

Glede spola pa ... jaz bom vprašala na nuhalni. Itak imam tak datum, da bom lovila zadnje dneve in upam, da se bo že kaj videlo. Občutka pa nimam nobenega.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
17.3.2008 19:18:29   
svečka
Dober večer punce!
Se vam po dolgem času spet oglašam, pa ne zato, ker nebi imela časa, ampak sem bila s tamalo tri dni na infekcijski kliniki ( je mela drisko in bruhala je in je čist dehidrirala). Sem skor znorela tam na inf. kliniki. Sva v petek popoldne prišli domov in zdaj je hvala bogu že vredu. Sem pa jaz v soboto dobila drisko, ampak je danes že vredu, čeprav me trebuh še ful boli.
Drugače pa nimam nobenih nosečniških težav razen utrujenosti!!!!!
user posted image user posted image  vsem za uspešno opravljene preglede.

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
17.3.2008 22:25:18   
blanka1
ojla
tud jaz se po dolgem casu oglasam! no tista ki dela seznam naj doda NS imam tud 26.3.2008.
Vidim da ste pridne v pisanju, mene malo skrbi- danes sem se tehtala in ugotovila da sem izgubila 1,5 in sem v 13t.. skrbi me da otrok ne raste, čeprav moj trebuh raste vsak dan je vecjiuser posted image , ampak mojuser posted image ne vem če ja. komaj cakam da imam pregled da vidim, če je kaj narobe.
ajde user posted image uživajte

(odgovor članu svečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
18.3.2008 8:14:34   
jolly123
Jutro!

Blanka1  nič skrebet zaradi izgubljenih kilogramov je čisto noramlno da kakšna nosečnica na začetku nosečnosti celo zgubi kilograme. Moja mami je recimo tako shujšala da je imela 45 kg.
Pa baje je nonstop po malem krvavela in sploh ni vedela da je noseča, dokler ni končno prišla na vrsto za pregled pri ginekologu zaradi krvavitev in so ji rekli ja gospa vi ste pa v tretjem mesecu user posted image

No jaz sem danes za dobro jutro spet malo bruhala, tako da mi tudi izmenjavajo dnevi ko ni čisto nič, drug dan pa bruham. Sem se malo prestrašila, ker sem izpljunila kri user posted image ampak pomoje je bilo od kakšnega napenjanja, ker sem res jelene klicala.

Sem pa ponoči sanjala kako sem rodila in s strahom čakala, če bo bebica zajokala pa je bilo vse OK in sem se od veselja zjokala. Sem se prav pomirjena zbudila. Upam da bo res tako user posted image

< Sporočilo je popravil jolly123 -- 18.3.2008 8:15:39 >

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
18.3.2008 8:15:16   
jolly123
Aja talcy držimo pesti. Vse bo OK, itak user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
18.3.2008 9:57:23   
jana84
živjo, srečke user posted image !
Danes me je pa poštar vrgu iz postle...Sm dobila paket (hlače, ki sm si jih naročila, so super, se moram pohvalit).
No drugače pa mi čisto nič ne manjka user posted image ...Počutje je super, razen popoldne se mi začne ful spat, pa taka zmatrana sem ful. Drugače je pa vse v redu.
Imam pa en majhen problemček. Ful bi si rada kupila en tak plašček (spomladanski), pa ne vem koliko se bom poredila, oziroma koliko mi bo trebušček zrastel. Kaj naj naredim na vašem mestu? Si kupim eno številko večjega? Ker vsaj dokler res ni mujno potrebno ne bi nosila nekih nosečniških oblačil...so mi res predrage...pa ne vem zakaj tok nabivajo ceno. Podobno kot jo pri oblekcah za dojenčke, vse skupaj pa je le ena krpica...user posted image
Potem pa se mi pojavlja še en problem...Maja meseca bom birmanska botra, pa spet ne vem kaj naj oblečem...Saj vem da je še daleč, pa me vseeno mal "skrbi", da ne bi zgledala kot neki balon. Sicer imam v mislih neko majčko (tako prešito pod prsmi, dol pa malo širšo), pa hlače bi si pa kar naredit dala. Bi mi bile vsaj prav.
Prosim za mnenje...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
18.3.2008 10:30:37   
janja 27
ojla bejbe !
nas je pa danes kr zamelo sneži kot noro!!!user posted image user posted image

jana-k kje si si pa hlače naročila jaz sem ene gledala na neckermanu pa se še odločam, saj neki cunj imam še od prve nosečnosti sam enih takih ćrnih hlač za vsak dan pa nimam oz. prvič sem se oblačla full tko bolj fino user posted image zdej pa mi ta stil ne paše več...user posted image  nisem pa privrženka trenirk no nosim jih doma....aja po moje da najboljš daš za birmo hlače nardit, sej itak ti šivilja všije še tisti trakec k menjaš gumbe pa ti bodo prov tudi v naprej edino če te ne pride dražje kot pa da si hlače naročiš prej kataloga....jaz sem si tudi prvič naročila en spomladanski oz. jesenski plašček št. večji kot ponavadi in v pasu z vrvico tko da sem jo samo razšira in ni bilo panike je pa res da se nisem dosti zredila...hmmmm kaj pa vem kaj bi ....maš prov tolk stanejo te cunje pa vse skupi nič ni....itak boš mela še kakega  user posted image  pa ti bo pol pršlo prov kot meni user posted image user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
18.3.2008 10:41:24   
Miška75
pozdravljene punce,
no, da povem svojo zgodbo. tudi v petek G ni nasla ploda...samo prazna GV (baje se to dogaja v 70% nosečnosti.....pa kje sem glih jaz not padla v ta % user posted image  povrh vsega sem pa še Rh negativna kar je malo slabše za nosečnice). rekla mi je da moram na center za transfuzijo, da ugotovijo katero krvno skupino imam in potem na urgenco na čiščenje. vikend sem si vzela za razvajanje v toplicah in moram povedat, da mi je zelo pasalo...sem se psihično pripravljala na ponedeljek in na urgenco in na vse tečne sestre in zdravnike. Ampak moram povedat, da tako prijaznega osebja na urgenci in potem na ginekološkem oddelku v KC pa še ne. Vse pohvale!. No v ponedeljek zjutraj sem odpujsala po izvid na center za trasfuzijo in potem na urgenco. tam so me pregledali in poslali v 2. nadstropje KC. Vse se je tako hitro končalo, da sploh dojela nisem, da sem bila že pod narkozo in očiščena. potem sem še malo poležala, ker moraš počivati vsaj 6 ur in ob 17.30 sem že šla domov. Napisali so mi 14 dni bolniške pa ne vem, če bm zdržala doma. Pomoje bo šla že v četrtek v službo...saj itak samo sedim v pisarni...nič težjega dela. Počutim se dobro, nič me ne boli, le krvavim tako kot pri menstruaciji. no, kakorkoli....vesela sem, da je to za mano in ob enem žalostna ker se pač ta nosečnost ni iztekla po pričakovanjih. počakati moram 2 menstruaciji in potem lahko spet načrtujeva user posted image .
Vsem oktobrkam želim predvsem zdrave user posted image  in naj vam čimlepše minejo meseci do poroda.

P.S. tista, ki ureja seznam jo prosim, da me zbriše s seznama....se bom prijavila na kakega v letu 2009 user posted image . Držite pesti.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
18.3.2008 10:59:34   
jana84
ooo, mišika...to pa ni fajn...upamo da bo res naslednjič bolje...in se bo vse izteklo kot se mora.
Sam, tisto, da ker si Rh negativna da je večja možnost za prazno GV, mislim da ni res. Rh ima samo na kri vpliv...In se zaradi izključevanja krvi mamice in dojenčka lahko stvari pri kasnejših porodih zapletejo. Prvi otrok naj ne bi imel nobenih posledic, tudi če ne dobiš Injekcije, kar pa jo danes dobiš v vsakem priemru (torej, ni važno kakšno kri ima partner).
Škoda še enkrat.

(odgovor članu Miška75)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
18.3.2008 11:00:28   
Petrca*
Evo mene spet po dolgem času. Sej prebiram vas redno ampak pišem bolj malo... Jaz še vedno na bolniški za 4 ure in mi to kar odgovarja. Delam do 12h pol pa gas na Šmarno goro. Tko mam tud več časa za moja dva že velika sončka.
Drugač pa vidm punce da ste kar pridne s kilogrami, men pa nekako ne uspeva. Kar redim se... Vsak dan imam 200g večuser posted image .
danes imava NS ob pol šestih, tako da držite pesti za naju pa se vam javim po pregledu.

Miška tebi pa user posted image , pa upam da te čim prej vidimo na novem seznamu.

(odgovor članu Miška75)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
18.3.2008 11:06:52   
Nej1
Lepo pozdravljene!

Se  vam pridružujem, čeprav vas že od začetka berem, ampak dokler nisem imela potrjene user posted image  od G se nisem oglasila.

Stara sem 29 let. To je moja 2. user posted image , doma pa imamo že enega novemberčka starega 2,5 leti.
Zaenkrat se počutim OK, tako kot v prvi nosečnosti brez kakšnih posebnosti oz. kakšnih nosečniških znakov ni.
Rok imam na noč čarovnic 30.10.2008user posted image - upam da bom, tako kot prvič, rodila prej. NS pa imam 25.04.2008.
Še tipkam kasneje.

(odgovor članu Miška75)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
18.3.2008 11:37:52   
janja 27
Miška75 žal mi ja zate  user posted image user posted image  veliko veliko user posted image user posted image user posted image  pa za dežjem vedno posije sonček..in bo tud zate....
jaz sem imela 3 spalve od tega enga k so me čistli v 12 t, in občutek po posegu je res grozen user posted image  lepo da si imela fajn osebje zame so tudi lepo poskrbel takrat, sicer pa če ti paše pojdi nazaj v službo...pa  da boš čimprej spet zagledala user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nej1)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
18.3.2008 11:39:08   
jana84
janja, imaš čisto prav...Si bom verjetno kupla tisti plašček, ki si ga ogledujem.
Ja hlače pa sem si kupila pri Neckermannu...Ma take bolj mehke kavbojke...So kar fletne user posted image ...In imajo še malo prostora za trebušček, sem jih raje kupila malo večje. Sam fora: ko sem se izmerila, tudi čez trebuh sem si namerila, da bi bila moja številka 48. In sem jih naročila št.48. Ko sem jih dobila, sem si rekla, da tolk se pa ne smem za nič na svetu zredit...So ble ko padalo! No in pol sem jih naročil kar dve številke manjše (44) in še imam fore za trebušček...Ne vem kam gledajo ko pišejo tiste tabele! Katastrofa.
No, sedaj pa gledam v Quelle tisti plašček, ki se mi tolk dopade...Pa še zeloooo ugoden je (20EUR), tako da pomoje ga bom kar naročila, samo mojemu ga še pokažem, da oceni al ga vzamem zdaj al kaj kasneje...

No, zdej bom pa počasi šla testo za pico zamesit. mljask...Se mi je včeraj zvečer tolk zaluštala pica in ker sem bla ravno v trgovini sem kupla šunko pa sir in vse ostale pritikline za pico. Meni se ful dopade delat pico... Da lahko malo packam. Sicer res, da je potrebno potem vse posparvt in pomit, sam se splača, za tiste trenutke pacanja...

lepo se imejte, kljub takemu smešnemu vremenu, kot je danes...

(odgovor članu Nej1)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
18.3.2008 11:40:01   
janja 27
Nej1 dobrodošla med nami in lepo nosečnost user posted image user posted image user posted image , jaz mam tud doma Manco decembrčico 05 na seznam ta te vpišem proti večeru z vsemi popravki user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
18.3.2008 12:15:24   
sončnica24
Miška user posted image pa držim pesti da ti v drugo uspe. Drugače pa je ena punca tukaj gori tudi imela prazno GV, pa se baje to v drugo full malo kdaj zgodi tako da upam da ti ne bo treba več skozi to.

Meni še je vedno slabo, sicer malce manj ampak še vseeno mi ni nič kaj dobro.

Janja pri meni lahko dopišeš še NS imam jo 21.4.

Drugače pa se pogovarjate kaj bo fantek al punčka, jaz si od nekdaj želim fantka moj pa punčko tako da bomo vidli kaj bo, drugače pa važno da bo zdravuser posted image . Sva se pa odločla da nočema vedet kaj bo tako da ostaja do konca presenečenje razen če se ne bo na kateri sliki tako videlo da boma lahko sama vidla user posted image .

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
18.3.2008 13:20:43   
stunfek
Oj, punce! No, samo da se malo pofočkam. Danes sem spet objela školjko :) ampak ni bilo hudega. V bistvu mi je bilo ful slabo in sem čutila, da bi bilo fino nekaj pojest. Pa sem hotela malo pretentati svoje telo in popila samo malo soka in takoj sem burno odreagirala in ga izbruhala...kruhek pa hrenovka sta pa pasala in nič več duha ne sluha o slabosti :) Nauk: ne poizkušaj pretentati telesa...hehehe.

Joj, tale sneg pa je kr neki no! user posted image  Jaz imam pa čez tri dni rojstni dan user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
18.3.2008 14:27:05   
jolly123
No pa sem se komaj spravila do računalnika že cel dan me zebe za znoret, prav do kosti, pa še grlo me peče. Zgleda da se me nekaj loteva. Pa še tale sneg čisto preveč mori.

A kakšna ve mogoče koliko časa jajca zdržijo v hladilniku. Namreč odkar sem noseča jih tudi videt ne morem več kaj šele da bi jih jedla, pa ne vem a so tista ki so ostala za stran vržt user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
18.3.2008 14:30:14   
stunfek
jolly priporočam ti, da tista jajca kar stran zabrišeš...itak niso tolk draga, predvsem pa zelo delikatna roba in je bolje, da jih flikneš proč.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
18.3.2008 14:34:30   
jolly123
Ja sej verjetno res najbolje.  Sem imela najprej neko idejo da bi jih pobarvala zdaj za veliko noč, pa ne bi rada ravno gostov zastrupila user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.