Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 16.3.2008 11:08:23
|
|
|
|
Dajadada
|
Jaz bi spala, spala in spala ves čas, ampak mi mali ne dovoli. Danes je vsaj do 6:30 potegnil, zadnje dni je imel že ob 5-ih dovolj spanja (k da mora krave pomolzt pa nafutrat, pa nevem kaj še vse narest ). Zato pa nadoknadim zvečer...včasih že malo po osmi mrknem. Rečem zvečer možeku, če greva en film prespat ...on gleda jaz pa po 10 minutah spim.
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 16.3.2008 12:54:35
|
|
|
|
jolly123
|
No jaz sem se zbudila ob petih in šla ob 9-ih nazaj spat Prej mi je tašča prinesla vege sarme, da mi vsaj danes ni bilo treba razmišljat kaj naj skuham, zdaj grem pa spet nazaj mal ležat. Je tako zaspan dan da mi prav sede :) Mene pa joške čisto nič ne bolijo, ne vem niti zrastle niso kaj, kot da jih ni
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 16.3.2008 13:31:00
|
|
|
|
jolie
|
Jaz sem se včeraj ob pol osmih zvečer spravla v postlo z revijo Nosečnost, pol so se Viktorji začel....ampak sem vseeno ob devetih že spala . Sedaj smo po kosilu in meni se seveda spet dremlje. Mojmu grem s tem spanjem blazno na živce, ker me včasih ni blo za ustavit....vedno sem kam hotela it....me je blo povsod zadosti....sedaj me je pa sam še slišat:"Kako fajn bi se blo it mau uležt!!! " Jaz mičken to svojo utrujenost pripisujem tudi dejstvu, da sem skoraj opustila pitje kave. Prej sem spila dve na dan, sedaj eno ali pa tud nobeno. Sicer je pa tako...naspati in nabrati moči si moramo sedaj....mogoče pa otročki ne bojo nič spat ponoč, anede? Drugače pa se včasih sprašujem, če sem sploh res noseča, ker mi poleg utrujenosti in bolečih jošk nič ne dogaja. Moram do srede zdržat, ko bom pregled imela...pol bom pa 100%. Grem dekco mečkat ...lepo bodite!!!!
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 16.3.2008 15:56:36
|
|
|
|
stunfek
|
oj punce! jaz pa danes prav cel dan spim :) zdele sem se spravila iz postelje, ker imam nekaj strani za prevest. No, saj vmes sem kuhala kosilo in tako ampak večino ostalega dne pa sem res predrmuckala. Razlog je bil med drugim tudi, da mi je bilo izredno slabo in mi je pomagalo, če sem zaspala . Joj, res v iber lena nedelja. Cel dopoldne so mimo hiše švigali ljudje z lepimi raznobarvnimi butarcami...očitno e je moralo nekaj dogajati...
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 16.3.2008 17:50:51
|
|
|
|
jolly123
|
Ravnokar sem slišala po tv-ju, ne vem katera je spraševala ampak limfne drenaže ne priporočajo nosečnicam.
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 16.3.2008 19:34:06
|
|
|
|
janja 27
|
ojla punce! danes je tudi za mano tak zaspan dan, no do pozno popoldan k sem imela polno hišo obiskov....zdej sem pospravla in sem šla mal pogledat kaj kej pravite in vidim da je bil res zaspan dan... stunfek danes je cvetna nedelja začetek slavljenja velike noči v katoliški cerkvi zato so hodili ljudje mimo z oljkami in butaricami... sporočam da ima jutri pregled : lovely 1.pr upam da se bo kaj javla in povedala kako je odpravla jo že dolgo ni bilo pr nas.....srečno jutri na pregledu seznama pa danes ne bom dala gor k ni nič novega sicer pa prihaja teden k majo - maste punce nuhalno in seveda nove preglede..... ok pozdravček lepo začnite nov teden jaz pa hitim pred tv gledat a si tud ti not padu danes mata na paleti mende pahorja, pa mal bom preklaplala na zvezde pojejo k bo pel slakonja in mi je kr ok
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 16.3.2008 20:46:21
|
|
|
|
stunfek
|
Ja, saj to vem, daje cvetna nedelja in da se butarce nese žegnat :) samo pri nas so se ljudje zbirali stran od cerkve, pa sem mislila, da jepotem kakšna skupinska "procesija" do cerkve ali kaj podobnega... Jutri je nov dan in jaz imam še 10 dni do pregleda....matr se vedno vleče, a ne? :) Ravnokar me je spet slabost zagrabila...se om začela počasi že pritoževati
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 16.3.2008 23:12:21
|
|
|
|
*ajetam*
|
vse smo utrujene kaj pa trebuščki vam že kaj rastejo ?
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 16.3.2008 23:22:51
|
|
|
|
stunfek
|
ja, jaz sem tolk spala čez dan, zdele pa budna kot sova...hehehe. Meni trebušček še ne raste...se mi zdi malo kmalu :) no, ene ste kar nekaj pred menoj...jaz sem bolj na koncu meseca. pa najbrž se suhicam hitreje pozna - jaz pa nisem med suhicami :) ajetam, a si ti ista ajetam na mami?
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 6:55:15
|
|
|
|
jolly123
|
Jutro zaspanke, jaz sem tudi kot sova. Vstajam že ob petih , potem bi pa celo popoldne prespala. Pa ponoči mi včasih tako vroče rata, da moram vse s sebe dol zmetat, moj me pa potem vztrajno pokriva pa se ne moreva zmenit Kako ste kaj naročene na NS tiste, ki ste že, jaz sem namreč danes gledala, da bom takrat 12t5dni meni se zdi to malo pozno ali to tako mora bit? Pušenjak mi je včeraj odgovoril da pri hematomu počitek ne pomaga nič in da lahko delam karkoli, potem pa berem po forumih vsem, ki so imele tako težavo predlagajo počitek, zdaj pa bodi pameten
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 8:08:06
|
|
|
|
stunfek
|
dobro jutro! jolly ja, sem videla tvoje vprašanje Pušenjaku. Jaz bi ga upoštevala...ja, valjda da moraš biti na bolniški ampak ne pa strogo ležanje - to se mi ne zdi logično. Zaradi podpludbe? :) Tale Pušenjak zelo direktno pove,a ne? OK, nov dan je pred nami. Nekako sončno deluje. Meni grejo kilce malo gor, pa se ne znam ustavit...saj za enkrat samo pol kilce...moram pač morda par dni malo pazit, ker se res ne želim preveč zredit. Imam precej visok ITM in sem prebrala naj bi se zredila samo 7 kg v celi nosečnosti. Jao, jao :) Nič, migat bo treba, kar čez vikend nisem počela! Lep, poln dan želim vsem!
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 9:20:26
|
|
|
|
sarcy21
|
Mene tud kg skrbijo, ker res nebi rada dajala še enkrat tazga hujšanja čez. Sem imela že kar veliko kg (120) potem pa sem shujšala za 50 kg, sedaj se nisem nič še zredila no ja nekje 0,5 ampak to me še ne skrbi kasnejši meseci pa me res zelo. No pa sej potem se bom lahko spet malo več gibala vsaj upam, se s tem tolažm
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 9:36:22
|
|
|
|
afnica mala
|
Čvekice dobro jutro. Sem brala kaj ste kaj čvekale in kuhale, njami. Zjutraj ful lahko delam plane za kosilo, kaj nabavit, kaj skuhat, popoldan me pa ta želja mine. Od slabosti ne morem mislit na hrano. Saj ni tako zelo huda, ampak je stalna. V petek je nečak zinil sestrični, da me boli trebušček (sem 10 min metala frizbi in 5 min igrala košarko z malim) in da imam dojenčka. Tako zdaj ve cela žlahta po očijevi strani. Vseen sem mislila počakat do NS. Kje je še to. Nimam pa datuma naslednjega pregleda, mogoče ga dobim na NS. lepo se imejte
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 10:05:21
|
|
|
|
jana84
|
pozdravček vsem skupaj. Vidim, da je bil tudi pri vas bolj zaspan vikend. No, za soboto ne morem rečt, ker sem malo pohajala, šla z možem na krajši sprehod, ker dolgega nisem sposobna sfurat, ratam kar utrujena...No, včeraj pa sem večino dneva preležala na kavču, medtem ko je moj po dežju lazil na bližnji hrib. Potem pa smo šli k moji tašči, ker je imela rojstni dan, pa je bilo bolj pestro kot doma na kavču . Tako da sem se vsaj malo spokala dol s kavča. Danes pa se mi že od akr sem vstala spi. Komaj komaj sem se prepričala, da pojem zajtrk. Bi kar spala. No, bom sedaj malo šla k mami pogledat, ker slišim da nekaj puca cel čas...Mogoče bo še k nama prišla pospravit . Drugače pa počutje kar gre. Razen to da me je včeraj nenormalno bolel trebuh. Pa je moj možiček potolažil , pol je pa dal mir. Ne vem kako mu to uspe. Sam roko da na trebušček, pa je čez pet minut boljše. Upam, da bo vedno tako pomagalo ... lp
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 10:07:37
|
|
|
|
stunfek
|
Jaz sem pa danes ful sitna! Saj vem, da so slabosti dober znak ampak, meni so začele malo presedati in sem danes prav zelo sitna zaradi tega, ker mi je spet ful slabo. Danes sem se že znesla nad nič krivim možem, ki me je samo prijazno vprašal, če mi je slabo. Ne vem, kako naj si pomagam. Saj bo minilo...
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 11:11:48
|
|
|
|
*ajetam*
|
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek ajetam, a si ti ista ajetam na mami? ista
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 11:14:14
|
|
|
|
*ajetam*
|
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek ja, jaz sem tolk spala čez dan, zdele pa budna kot sova...hehehe. Meni trebušček še ne raste...se mi zdi malo kmalu :) no, ene ste kar nekaj pred menoj...jaz sem bolj na koncu meseca. pa najbrž se suhicam hitreje pozna - jaz pa nisem med suhicami :) ajetam, a si ti ista ajetam na mami? ja res je malo zgodaj. ampak meni se vsak dan buši napihuje da sem prav okrogla. sej potem splahne spet... pol sem pa tko ponosna da kažem bušija možu lej bušija lej
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 11:19:49
|
|
|
|
*ajetam*
|
oo štumfek jest sem bila pa včera sitna fulll. kar nekaj mi je bilo. začelo se je tako da sem zamerila možu ker je vzel kos mesa ki sem imela jaz ogledanega haloo same neumnosti. pol sem bila cel dan nekaj depresivna. dones je bolje. punce za kile ne skrbite. zdej je vreme smotano in doma visimo. ko se bo začel sonček in poletje bomo ves čas na nogah in bomo bolj fit boste videle
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 11:44:32
|
|
|
|
stunfek
|
lepe slikce sarcy! :) prav fejst dojenček :) no, ajetam, me malo potolaži, da nisem edina, ki zna biti tečna zaradi slabosti :) vmes sem pojedla par krhljev jabolka in je bilo bolje, zdaj pa spet slabost...si grem kuhat špagete...
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 12:01:05
|
|
|
|
sarcy21
|
Mene pa nekaj zanima, glede na to da grem vsako leto na Maraton Franja in pa Maraton Perutnine Ptuj (no pa tudi nekaj drugih ampak ta dva sta mi res najboljša) bi tudi letos rada šla vsaj na mali maraton Franja (okoli 100 km) in pa Poli maraton vsaj na 30 km. Pa ne vem če bom smela Franja je 15. 6. 2008 (torej bom nekje v 6 mesecu), Poli je pa šele 6.9 torej bi bila mesec do roka (je pa res da sploh ni zahteven in ga z malo šalo prevozm padt pa tud neb mogla k bi raje malo bolj zadaj vozila) kaj vi mislite previsoka nosečnost?
< Sporočilo je popravil sarcy21 -- 17.3.2008 12:07:15 >
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 12:16:59
|
|
|
|
jolly123
|
Sarcy koliko je pa velik tvoj se tako lepo vidi na fotkah. Moje si lahko ogledate v albumu, ampak niso kaj preveč vidne. Meni so pa ostale še vege sarme od včeraj ampak se mi sploh ne jejo neki. Jaz bi nutelo Kaj sem zbirčna ratala ne moreš verjet. Stunfek tale Pušenjak je res direkten, ko sem včeraj brala še druge njegove odgovore sem se pri nekaterih kar nasmejala zraven na kakšen način on to sporoči. Zdaj bi si z veseljem privoščila kak sprehod, pa ne vem kaj naj zaradi komisije ali katera ve od kdaj do kdaj hodijo preverjat?
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 12:24:32
|
|
|
|
*ajetam*
|
meni se pa odkar sem noseča zeloo čorbe luštajo ja po moje greš lahko na maraton. uprašaj še ginekologinjo a vedno govorijo da kdor je bil prej zelo aktiven je lahko še naprej tudi do rojstva če se počuti zmožen...
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 12:24:48
|
|
|
|
sarcy21
|
Ja takrat je bil velik okoli 2,5 cm bomo zdej videli na NS koliko je piki zrastu
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 17.3.2008 12:29:40
|
|
|
|
sarcy21
|
Sam da probam če to tukaj deluje (no to je slikce iz zgornjih naslovov, nisem vedela da to tudi deluje img tukaj na tem forumu
< Sporočilo je popravil sarcy21 -- 17.3.2008 12:30:52 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.