|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
18.3.2008 14:40:27   
Nej1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

A kakšna ve mogoče koliko časa jajca zdržijo v hladilniku. Namreč odkar sem noseča jih tudi videt ne morem več kaj šele da bi jih jedla, pa ne vem a so tista ki so ostala za stran vržt user posted image

Jaz jih imam največ en mesec potem pa jih zabrišem vstran. Zdaj v nosečnosti pa je itak dobro jest samo sveže jajčka. Meni pa prav pašejouser posted image .
Jaz imam kar velik apetit, pa mi je G rekel naj malo na težo pazimuser posted image . Pa sem šla v prvi nosečnosti rodit z 68 kg (zredila 14kg). Mogoče že on naprej predvideva, da bom imela v tej nosečnosti večji apetit.user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
18.3.2008 14:42:14   
Nej1
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

Nej1 dobrodošla med nami in lepo nosečnost user posted image user posted image user posted image , jaz mam tud doma Manco decembrčico 05 na seznam ta te vpišem proti večeru z vsemi popravki user posted image

Hvala in hvala enako!
Boma imele približno isto stare otročke. Mislim, da je tri leta idealna razlika.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
18.3.2008 14:48:53   
stunfek
IZVIRNO SPOROČILO: Nej1
Hvala in hvala enako!
Boma imele približno isto stare otročke. Mislim, da je tri leta idealna razlika.

Ja, to misliš ti, da je idealna razlika 3 user posted image  jaz npr. pa mislim da je 6...hihihi. Le zakaj, a ne?

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Nej1)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
18.3.2008 14:57:10   
Nej1
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

Ja, to misliš ti, da je idealna razlika 3 user posted image  jaz npr. pa mislim da je 6...hihihi. Le zakaj, a ne?

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
18.3.2008 16:52:10   
janja 27
jaz sem tela met enega za drugim pa mi ni uspelouser posted image  lani avgusta sem imela ss, no tko da bo zdej razlika 3 leta, kaj je boljš pa sploh ni važno al razlike 5 al 1 al 4 leta sam da so vsi zdravi če pa otroci grejo skup pa je po moje odvisno od karakterja osebe, jaz pa brat sva 4,5 leta pa se nisva mogla nikakor ujet v otroštvu, soseda je mela enako razliko pa sta bla skupi non stop, druga je mela razliko 16 mesecev pa se tud nista mogla videt sta se rajš igrala z drugimi je pa res da je v mestu mal drugač kot na vasi  
čakam da "talcy" kaj napiše pregled je mela že ob 13h......upam da je vse ok user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Nej1)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
18.3.2008 17:05:01   
stunfek
ja, talcy...čakamo na poročilo :)
no, saj tisto o razliki je re tako relativno da je kaj...itak da ko rata rata.

meni je zdele spet ful labo in povem vam, da mi gre počasi pošteno na živce. ko mi je tako slabo user posted image  grem najraje kar spat. ta mala se je šle zdele k sosedovi punci igrat in grem res kar malo počivat.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
18.3.2008 17:46:44   
*talcy*
ojla... pa sem to .....
na pregledu je bilo vse superrrrr user posted image user posted image user posted image  ... tok sem vesela ... najin user posted image  je velik 3,2 cm in je že pravi korenjak user posted image user posted image user posted image  ... no toliko sem paničarla okrog teh tednov .. danes naj bi bila po prejšnjem ultrazvoku 9t2d pa je že en dan več user posted image user posted image user posted image  ... k sem vidla tist srček mi je kar na jok šlo ... upam da tokrat res rata ... drgač pa mi je zdravnica pred pregledom zmerila pritisk pa je bil 180 / 80 je kar debelo pogledla ..sem pač povedla da me je strah in je rekla da mi ga zmeri po pregledu in je bil 130/70 user posted image  ... ja kaj čmo slabe izkušnje delajo svoje ......
a pa še materinsko k. sem dobila ..za slikco pa čist pozabla vprašat ker sem bla tko srečna da je kar mim šlouser posted image

drgač kako ste pa ve??

aja za seznamček 5.pregled imam 11.4. ....... NS pa 8.4.   

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
18.3.2008 17:59:35   
janja 27
talcy vidiš da je bilo vse ok čestitke user posted image user posted image  , sej men je tud na jok šlo k sem slišala srček..... drugače pa sem čist naspidirana zdej par dni danes sem šla na vse štiri in lepo tepih zdrgnla in potleh pomila jutri me čaka še kopalnica in wc ( upam da bom pr volji), zdej pa kuham večerjo za možeka k dela že cel dan in seveda nas pa še moji starši so se prklopli zraven....se slišmo še kej zvečer bom dala popravljen seznamček...še enkrat talcy superca da je vse ok

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
18.3.2008 18:01:59   
vianne
talcy čestitke za super opravljen pregled user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz imam 08.04. NS tako kot ti....

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
18.3.2008 18:17:04   
levinjaa
Miska 75, user posted image user posted image user posted image user posted image Ostani tako pozitivna kot dosedaj in vse bo še v redu.

Talcy, super, sedaj bos bolj mirna. Želim ti lepo nosečnost za naprej.

Jaz bom imela razlike 4,5 let med otrokoma in si pravim, da če se bratje in sestre razumejo, je vseeno, koliko so narazen, če se pa ne, se pa ne. Midve s sestro sva narazen 8 čet, pa mene ne moti preveč.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
18.3.2008 19:23:47   
janja 27
jutri imajo pregled:

user posted image Petrca* 2.pr
                 user posted image smeja2 2.pr
                 user posted image jolie 1.pr
                 user posted image Alkestis 1.pr

ter   NS :

user posted image sonček75

punce fajn odpravte in se čimprej oglaste s lepimi novičkami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
18.3.2008 19:46:30   
SAFIRA
Dober večer!

Na hitro vsem en lep pozdrav. Upam, da dobro prenašate slabosti, utrujenost.... Meni po 10 tednih končno ni več slabo user posted image user posted image user posted image . Imam pa lepo novičko. Moj G mi je rekel, da mi bodo verjetno naredili v tej nosečnosti cerklažo, ker sem lani rodila v 23 tednu dvojčka user posted image . A zdaj ko bi mi mogli naredit, pa ga nisem dobla na telefon cel teden, zato sem včeraj poiskala veze na "vrhu" in jutri že grem v bolnico na sprejem. Ne bodo mi naredili cerklaže, ker je baje to zastarela tehnika. Vstavili mi bodo neko mrežo, oz nekaj povezano z mrežo user posted image . Glavno da bodo. Torej jutri držite pesti zame.

Se beremo ko se vrnem!

Lp

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
18.3.2008 20:09:57   
*talcy*
ojla pupe hvala za čestitke ...
vianne ... ti imaš v postojni NS a ne? 

SAFIRA ... želim ti čimlepši razplet in srečno

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
18.3.2008 20:21:50   
blustar
Sem dobila datum za nuhalno, pa se mi zdi mal zgodaj - 2.4. (ZM sem imela 15.1.). So mi sicer napisali, da je optimalen dan med 1. in 15. 4. in so mi predlagal 2.4.

Sicer je pa meni tako po malem ves čas slabo, ne bruham, ampak tako malo slabo. V prvi nosečnosti sploh nisem čutila nosečnosti, razen utrujenosti in kovinskega okusa, tako da mi je tudi to odveč. Pa full čutim lakoto - če ne jem čez dan, mi kar slabo postane.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
18.3.2008 20:27:19   
janja 27
SAFIRA tudi jaz ti želim srečno jutri in čimlepši razplet user posted image user posted image user posted image
bluster tud jaz sem zdaj v drugo dost bolj lačna pa če ne jem dolgo časa mi je slabo k se mi prvič to ni dogajalo user posted image  mah bo boljš user posted image

(odgovor članu blustar)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
18.3.2008 20:34:43   
janja 27
user posted image  user posted image  user posted image  hočem dat gor popravljen seznam pa mi non stop piše en error vse popravim in dam potrdi pa mi napiše error k bi enga user posted image user posted image  user posted image user posted image
bom probala čez kako urco....

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
18.3.2008 20:45:14   
Petrca*
Evo drage nosečke pa sem prva otvorila nuhalno svetlino. Čist sem blažena... Z dojenčkom vse super ima vse organe!! Mahal nama je z svojo rokico, pa skakal kot da je na trampolinu. Joj kok sem presrečna. Velik je že 6 cm in se ga res že prav lepo vidi.
Uglavnem mal zmedeno pišem ker sem še polna vtisov...
Upam da vam čas hitro mine da zagledate svojga sončka.

aha pa še to Janja  3. pregled nimam jutri ampak imam prestavljeno na 28.3. Pa še srček prosim dodaj..

Hvala pa vsem en lep pozdravček

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
18.3.2008 21:11:08   
Acjom1
Živjo punce! No, preden objavite nov seznam, bi se še jaz vpisala nanj. user posted image PDP je  zaenkrat 8. oktobra, ampak se bo mogoče  v petek po NS (21.3.) kaj spremenil, ker sva ga že tako z ginekologinjo mogli za dober teden prestavit glede na ZM. To je moja druga nosečnost (pred leti sem imela splav) in prvi user posted image . Naslednji pregled bo zaradi krvavitev že moj četrti in sicer 3.4.
Moram povedat, da mi danes kar delajo živčki. Res upam, da bo v petek na NS vse vredu. Še posebej se bojim, ker sem imela na začetku krvavitve in mej zdaj skoz spremlja strah pred ss. Na zadnje, ko sem imela pregled, je sicer blo vse super, user posted image veselo bije in ginekologinja mi je rekla, da je čisto točno tolko zrastev od zadnjega pregleda, kot bi mogel. Ampak vseeno... Malo me tolaži to, da sem še mlada (23 let) in je zato možnost kakšnih kromosomskih nepravilnosti dosti manjša). Ah..komaj čakam da pride petek in bom lahko potem (upam) sproščeno uživala v nosečnosti.

< Sporočilo je popravil Acjom1 -- 18.3.2008 21:13:49 >

(odgovor članu Petrca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
18.3.2008 21:39:11   
janja 27
živjo punce evo meni neče dat gor seznama bom provala jutri zjutraj user posted image  mogoče majo na ringaraja kake tehnične motnjeuser posted image user posted image .....zdej pa grem počasi spat
Petrca lepo da je vse ok in Ajcom pozdravljena te dam jutri na seznamček....user posted image user posted image

nočkouser posted image

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
18.3.2008 22:10:30   
*talcy*
petrca....o tvoj user posted image je pa že pravi korenjak user posted image user posted image  čestiram za uspešni pregled user posted image  ...
... punce tko lepo moramo dat NS vse skoz ... petrca jo je otvorila zdaj pa ji mormo sledit...

Acjom1... nič se ne boj pred pol leta sem imela tud jaz splav in zdaj sem skor v 10t ... plod mi je umru v 7t ... te čist razumem..ta tvoj strah pa to ... tud jaz non stop mislim na to še sanjam skoz o tem ....pred kratkim sem imela tud jaz manjše krvavitve ...pijem dabroston in upam da bo ... mah bomo imele tokrat naše škratke oktobra v objemu .. boš videla.. držim pesti ...

drgač do četrka zvečer mene ne bo nč gor ... greva z možekom k našim in bove z mamico pekle potice pa to moj bo itak cel dan delu tko da zvečer prespiva kar tam ...
punce držim pesti za jutrišnje preglede .. čimbolj uspešno odpravite ....user posted image user posted image user posted image

lahko noč vsemmm

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
18.3.2008 22:24:02   
Acjom1
Hvala *talcy*. user posted image Saj na splošno sem optimistična, potem me pa nekaj prime in kar jokam in si mislim, da bo ziher kaj narobe, ker pač skoz gre nekaj narobe. Oh ja, oktober..komaj čakam user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
19.3.2008 7:42:24   
jolly123
Jutro!

Zanimivo, da sem vedno prva zjutraj, se vidi da sem čisto naspana :) no včeraj sem pa imela družabni dogodek meseca, celo ven iz stanovanja sem šla. Morala sem it na faks se podpisat na en list prisotnosti, ker mi niso hoteli upoštevati bolniške. Malo poklepetala s sošolci, je bilo prav fino.
Potem sem šla v Interspar, res ne vem kaj sem mislila da sem šla ke, ker me vedno ob živce spravijo in sem se zaklela da v to trgovino ne stopim več in kot zakleto je bilo vse narobe.
Pa še mojega psa sem peljala na krajši sprehod kaj več si še nisem upala. Je bil tako vesel sploh verjet ni mogu, da ga končno ven peljem.

No danes zjutraj pa spet bruhanje. Pes mi je bruhal sredi dnevne in ko sem to videla, sem se še jaz zbruhala. Seveda sem se potem celi situaciji narežala, dva bruhajoča user posted image user posted image

Danes imam materinsko šolo zvečer, komaj čakam da kaj novega zvem user posted image

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
19.3.2008 7:43:22   
jolly123
Prehitro stisnila potrdi.

talcy in petrca čestitke za uspešni pregled user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
19.3.2008 8:13:33   
afnica mala
Dobro jutro user posted image

miska75 - en objemček zate, drži se
Safira- dodro opravi
Petrca- čestitke za uspešno NS, to je že velik korak naprej v user posted image  

Danes spet delam po 8 ur. Ne vem kako bom zdržala. Včeraj mi je bilo že od 11h naprej slabo, pa vrtelo se mi je. user posted image  Kljub temu da ne bruham, sem shujšala še za pol kg. Kljub 3ss sploh nimam datuma pregleda, nazadnje sem ga imela 28.2. A ni to malo čudno? Imam pa datum NS pri svoji zdravnici.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
19.3.2008 8:35:55   
Petrca*
Jutro nosečke. Hvala za vse čestitke, tud jaz vam stojim ob strani in navijam za zdrave in navihane jenčke. Jaz sem še vsa navdušena in kar gledam in gledam tiste slikce od učeri. Tko lepo se vidijo prstki pa nosek pa trebušček pa.... Mislim pravi dojenček ni kaj.
Drugač pa pogleda tudi spol in pove, da je to nekako 50% sigurno. Ampak do sedaj se je baje bolj malokrat zmotil. Aha pa žal vam ga ne bom zaupala, ker sem mojemu obljubila da ne poveva nikomur. Mi ja pa razložil, kako vidi spol. Mal sem bla v zmoti da že vidi lulčka oz. luliko... Vidi samo kako je nastavljeno. Oba imata namreč enako velik spol v tem tednu, tako da ločijo le po tem kako je tam spodaj nekaj obrnjeno. Ali je na vzgor ali na vzdol. Ne me preveč sprašvat ker pojma nimam kaj to pomeniuser posted image .

No sej kaj več boste pa same povedale...

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.