afnica mala
|
Pozdravljene, sem pri sestri, pa sem takoj pogledala kaj novega dogaja pri oktobrkah. Jolly- potem bo šlo še 4 mesece kaj ne? Sem se kar prestrašila, ko sem zvedelazate, da sem danes takoj svojo g. (sem šla po eno napotnico) vprašala kaj je zdaj z m. vratom, če je moj dolg 41mm. Kot je rekla Safira, ni panike. meni je rekla pod 25 se začne. Zato Jolly- vso srečo!!!!! janja 27- ja nečak se je slikal s tigrčkom. Če si bila na predstavi ob cca. 13h- v drugem delu je šel ljubček na oder, ker ga je klovn povabil in, ko je dobil v roke triangel, je ful začel jokat. Potem ga je šel mož iskat. Je povedal, da ga je bilo strah , ker tega ne zna igrat. Bogi. Jaz pa sem imela včraj kardiologa za otročka. Tudi možnost napak na srčku- vsaj večjih - so izključili. Še nekaj dobrega. Še cca 2 tedna do izvidov, joj, joj. Corti- s....., če to ni za znort. Sem glihkar prebrala tvoj mesage, ampak čakam, da prileti še vidim kaj piše dalje. Pa, pa punce- za naslednjih 10 dni Aja, pa še eno vprašanje je bilo glede trebuha, če sem bolj pri tavelikih, ker se mi trebuh manj pozna- sem šist povprečna- tako višina, kot teža. Zdaj pa res, v soboto grem na morje, KOMAJ ČAKAM. Pa še nekaj vremena bo!!!!
|