|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008
18.6.2008 9:53:34   
stunfek
dobro jutro!

danes imam materinsko šolo, tisti del, ki govori o porodu. sosedo sem poprosila, če mi lahko ta čas popazi hčerko. upam, da ne bo vse skupaj predolgo.
včeraj sem naredila eno napako - zvečer, ko sva šle spat sem v roko vzela knjigo, ki jo potem nisem mogla odližit in sem brala do pol petih zjutraj, ko sem jo končno končala. Zdaj pa sem seveda na pol povožena in mi manjka spanec user posted image . upam, da bom lahko malo nadoknadila čez dan...ta mali sem obljubila, da bova šle gledat risanko Horton v Kolosej danes - sploh če bo cel dan ta smotan dež, da še ven ne moreva konkretno. Upam, da se kaj razvedri!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
18.6.2008 10:13:00   
vianne
Pikica5 sem zelo zadovoljna zate user posted image . Čestitam in želim ti lepo, mirno, harmonično nosečnost!!!!

jolly123 ti kar veliko počivaj in upam, da ti bodo še tile dobri štirje meseci hitro minili čeprav bo potrebnega več ležanja in še to upam, da ne cel čas v bolnici (upam, da boš kmalu doma!!!!) doma je vseeno drugače. Bom mislila nate, da se vse dobro izpelje. user posted image user posted image

Punce ali je bila močna nevihta ponoči tudi pri vas? Mene je bilo tako strah... tako grmelo in bliskalo pa ni že zeeelo dolgo. Dež pa je padal kot bi ga iz škafa zlivali. Sem se tako hitela stiskat k mojemu, še user posted image je močno brcal v času nevihte, potem pa se je umiril.
Upam, da bo sedaj kaj več lepega vremena saj tale dež je pa že višek.

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
18.6.2008 11:41:44   
B.M.
Hellouser posted image
Malo nasmeha na tako turoben dan se prav prileže. Ko je takšno vreme se mi pa res nič ne da in potem sem čisto lena. Zato sem se danes odločila da se ne bom pustila temu turobnemu vremenu. Glasbo na glas in sedaj pečem pecivo. user posted image pa tako veselo brca da mi da to še dodatne energije. Očitno je tudi njemu fajn da sem se takpo odločila.
Pri nas ponoči ni bilo nevihte je pa deževalo že celo noč in še vedno ni spremembe.No pa saj upam da bo to kislo vreme sedaj minilo tako kot nekaj napovedujejo.
In če drži tisti pregovor da po dežju vedno posije sonce ga bo sedaj vrjetno na pretek glede na količino dežjauser posted image user posted image user posted image upam da bo res tako.

Probajte uživat kar se da ta dan

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
18.6.2008 15:55:01   
janja 27
ojla
tudi pri nas je bilo včeraj pestro dež je padal kot za stavo pa bliskalo se je in grmelo, vendar mene ni tega nič strah mi smo zaspali ob pol enajstih kot ovčke user posted image user posted image
jutri dobim računalnikuser posted image user posted image , ker ga bom verjetno dobila komaj zvečer bom danes napisala kdo iam pregled jutri in v petek, ker jutri proti večeru grem v porodnišnico pa ne vem kdaj bom pripeketala domov...če bo imel kaj nujnega v operacijski ali porodni sobi ga bom mogla počakat d ami posname cd..joj komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image

jutri bodo videle svoje pikice :

user posted image    Petrca*     pr
  user posted image    škorpion     pr
  user posted image    Freha        MF

v petek pa bosta imele preglede:

user posted image    coccinella   pr
   user posted image    Urška//      pr

sedaj pa se je tudi pri nas pokazal sonček tako da gremo malo ven na zrak s tamalo že vriska da bo skakala p olužah v škornjih user posted image user posted image še več dela za mamico v kopalnici user posted image user posted image
lep pozdravček

jolly drži se user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
18.6.2008 19:40:48   
stunfek
ojla!
danes je bila materinska šola res mega. o porodu nam je predaval kar naš osebni ginekolog - sem bila presenečena. V skupini nas je bilo 17 (8 parov in jaz :) brez para). Vse smo njegove pacientke in mi je to, da je predaval on tak simpatičen osebni pristop, a ni? :)

ta malo mi je čuvala soseda, jutri pa jo bo ta druga soseda, ko bom šla jaz na "dihalne vaje", kar bo zadnja tema v sklopu materinske in jo s tem zaključimo.

popoldne je bilo mega vreme. spet sva rolali, s tem da sem jo jaz namesto peš pospremila kar s skirojem, ker zdaj že tako hitro šiba, da sem jaz kot peška čisto prepočasna. nosečka na skiroju...lol.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
18.6.2008 20:41:46   
corti
Oj!

Pa da se vam še jast mal javim! včeraj me ni blo nič do računalnika,sem cel dan preležala v postelji! So me tako ledvica in križ bolela da je blo joj! Danes pa je že  veliko bolje...! Je bilo paa res zanimivo, da me je naš user posted image  včeraj ,ko me je tako bolelo skoz še on brcal, tako močno me še nikoli ni.....danes pa ko se je stanje iboljšalo, pa sem morala poslušati AS, ker je bil čisto miren! Jutri gremm na pregled zaradi vode in te bakerije...da vidimo če se je kaj izboljšalo! Potem pa grem pogledat še našo Jolly, mi je danes javila, da je v porodnišnici ostala in da naj jo, če bom kaj tam okoli, pridem pogledat! Tako da grem!

Pikica 5 čestitam in lepo nosečnost ti želim! Kdaj pa imaš rok?

Zdaj pa grem naprej počivat! Lep dan in se tipkamo!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
19.6.2008 9:09:12   
freha
Pozdravljene oktoberke!
Danes imam pa jaz MF! Komaj čakam kako bo, malce me je strah. To pa zato, ker mi vsak ki ima pet minut cajta reče da mam majhen trebuh, grr.
Afnica mala vidim da tudi ti meniš da maš bolj majhnega, a si ti tudi med bolj ta velikimi kot jaz? Malce me je strah, da velikost trebuha pomeni tudi manjšega bejbijauser posted image . Upam, da temu ni tako, ker jaz skoz hodim v službo in sem res aktivna, pa si ne bi želela to na koncu očitati.
Joj kak mi je zdejle zadišal toast! Pregled imam šele zvečer, jutri zjutraj pa odrineva na morje. Če bo kaj narobe se oglasim še enkrat, če pa nič ne napišem potem lahko veste, da je vse ok, upam da bouser posted image
Lepo se imejte! 

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
19.6.2008 9:26:44   
*talcy*
ojla punce ... ma je nekam mirno to pri nas .... kje ste vse??? user posted image

corti ti kar leži če te boli če imaš to možnost da počivaš super .... bo že bolje .... tudi skoz te problemčke moramo it user posted image  ..... pozdravi jolly in ji zaželi čimprejšnje okrevanje .... imam tud jaz zmehčan maternični vrat pa mi je rekla sam naj malo več počivam user posted image  

freha dobro odpravi MF glede trebuha se pa nič ne sekiraj ... jaz imam ogromnega in mi vsi pravijo če sem že blizu roka poroda  user posted image user posted image  .. pa manjka še slabe 4 mesece .... sem med bolj obilnimi ženkicami tko da veš da je pol trebuh velik če mi vsi govorijo da imam ogromnega ... pravijo da pri debelejših ljudeh se manj vidi user posted image  ma mislim da nisem prikrajšana v tem ..... user posted image  ....

...no naše bitjece je pa tako mirno .... včeraj je tko mal brcal da sem se prav mal prestrašla ... danes zjutraj sem pa pograbla AS in posušala kaj pravi ... srček je, brca tudi sam jaz ga tako malo čutim ... pride pa dan in mislim da imam nogometno reprezentanco noter user posted image user posted image .... upam da je  vse ok glede na to da ga en dan ne čutim veliko drug dan malo več itd.... a je še s katero tako?? 

.... no lep dan vam želim mislim da nas počasi pozdravlja vročina  ....

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
19.6.2008 9:39:39   
sončnica24
Hojla se še jaz malce javim, je zunaj tako lepo da mi sploh ni bit za noter sploh po tem dežju, tako da prav paše malo sončka, upam samo da ne postane prevročeuser posted image

Talcy jaz mislim da ni nič narobe če en dan čutiš malce bolj drugi dan pa nič, jaz še sploh nič ne čutim še dobro da imam vsak mesec pregled ker če ne bi se mi menda zmešalo od skrbi zakaj še nič ne miga ampak očitno imam še čas.

Moram še danes enih par rožic posadit tako da se zdaj počasi odpravljam ven da ne bom potem v tisti najhujši vročini po soncu skakala.

Lep dan želim vsem skupaj pa čuvajte user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
19.6.2008 11:01:33   
SAFIRA
Talcy... glede materničnega vratu.... 41 mm - to je čisto normalno dolg maternični vrat. Verjemi, jaz sem "diplomirala" iz materničnega vratu. Lani sem šla v bolnico v 20 tednu zaradi skrajšanega MV, ki je bil 1,3 mm in sem žal na 23 tedn splavila dvojčka. Kritična meja MV je od 1,5 cm navzdol, ter 2 cm navzdol pri dvojčkih, tako da brez skrbi. Menda je G ugotovila, da je maternično vrat zmehčan.

Kaj pa ostalim merijo kaj MV? Jaz imam narejeno cerklažo, MV sem imela pred dvema dnevoma 2,8 cm in jutri bom dopolnila 24 teden. Zaenkrat cerklaža dobro drži, MV je malo skrajšan, zato moram počivati.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
19.6.2008 11:20:36   
watershine
*talcy*

Nnič ne skrbi... jst mam tut čist mini trebuh... sm se učeri srečala z eno kolegico, ki je mesec pred rokom in mi je rekla da je bila ona taka že veliko prej (jst sm v 5. ona je bila taka že vzačetku 3.!!!!), da se meni skoraj ne pozna... je pa res da sem visoka in suha (174/60), poleg tega me zvečer radi bolijo kolki (če preveč migam, ali pa če celi dan presedim za knjigami) in to baje pomeni da nosim bolj zadaj.. ti pa verjetno tudi nosiš bolj zadaj (pa te mogoče niti ne bolijo kolki)... tko da nč skrbet! user posted image in uživajuser posted image

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
19.6.2008 11:43:16   
jolly123
Hvala vsem za pozitivne misli, se vam javljam iz porodnišnice. Zaenkrat je vse OK. Ginekologinja me je pomirila da 3 cm dolg maternični vrat ne pomeni še nobene panike, da je malo problem le ker je zmehčam kar nakazuje da se nekaj dogaja. Ampak da ne vidi razloga da ne bi nosečnosti pripeljala do konca. Glede na to da nimam nobenih krčev in otrdevanja trebuha, ostajam pozitivna in sploh ne razmišljam o čem slabem.

Lepo se imejte, se vam javim še kaj, ko dobim plac na računalniku. Zdaj grem pa nazaj ležat user posted image

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
19.6.2008 11:43:24   
lena35
Ojla! Da se vam še jaz malo pofočkam in povem da sem močnejše postave in nimam skoraj nič trebuha  ,moja kolegica ima rok septembra pa je ful okrogla.Res odvisno kje ga nosiš.Moj tudi ne brca zmeraj enako ker imam posteljco spredaj se niti ne čuti tako zelo.Moram pa vam povedat tudi da svs kupila voziček Hartan z velikimi kolesi v modri barvi mi je ful lepi.Glede MV men ga sploh ne miri in upam da je tak kot mora bit.user posted image
LANA kje se skrivaš?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3338
19.6.2008 11:46:50   
B.M.
Pozdravčekuser posted image
Sonček je tu user posted image user posted image user posted image razpoloženje je takoj boljše.
Vidim da je beseda tekla o velikosti trebuha in o brcikah. Tudi jaz sem ea izmed tistih ki ima večji trebuh pa nisem med močnejšimi Tako da mislim da je to čisto odvisno od vsake posameznice. Poznam pa tudi primer ko se ji ni do 7 meseca skoraj nič poznalo in še ko je šla rodit je babica rekla da ne more vrjet da ima tako majhen trebuh,rodila je pa čisto normalnega fantka nič ni bil majhen ali suh. Tako da brez skrbi.
Kar se pa brcik tiče pa jih jaz zdaj kar vsak dan čutim lepo intenzivno ob določenih urah prej pa je tudi kak dan bilo zatišje pa potem spet kak dan malo bolj rahlo in včasih tako kot se je ena izrazila kot da imam nogometno reprezentanco v trebuhuuser posted image . Stem da sem jaz že v 25 tednu in se sedaj že na trebuhu pozna ob kakšnem močnem premiku. Tako da jaz mislim da je potrebno pustiti času čas in da bo vse tako kot je treba.
Saj vem da smo vse take da bi hotele da že v 3 mesecu čutimo kako se user posted image obrača user posted image user posted image user posted image

Uživajte še naprej svojouser posted image in samo brez skrbi

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
19.6.2008 11:47:02   
vianne
Pozdravljene...

... a ni lepo ko je sonček. Ti da prav energijo, zagon, dobro voljo user posted image .

Danes sem že spekla pecivo - čokoladne mesece, vendar sem razrezala kar na kvadratke saj se mi ni dalo ubadati še z "luncami"; stroj bo tudi kmalu opral.... danes imam kar veliko energije in sem prav zadovoljna.

Glede brc je tudi pri meni tako, da jih en dan čutim drugi dan pa skoraj nič. Včeraj in danes je tako zatišje z brcami....

Jaz imam pa komaj drugi teden MF....

Jutri pa pride naša psička user posted image . Komaj čakam.

Janja27 kako kaj tvoj prehlad oz. bolezen? Je že kaj boljše?

Rada bi šla do frizerke ker sem potrebna striženja, saj imam že kar dolge. Vendar sem se odločila, da bom potrpela do avgusta in si takrat naredila frizurco za v porodnišnico (ja, ja da bom lepa) in naslednje mesece ko bo manj časa zaradi naših user posted image .

Me pa zanima glede isofix podstavka za lupinice (maxi cosi)... a ga boste kupile? Ali boste mogoče lupinico pritrjevale le s pasovi? Sem v dvomih. Ne vem koliko se ti splača nabaviti isofix za tole leto če se da s pasovi dobro namontirati lupinico. A ti mogoče isofix pride v poštev tudi kasneje pri drugih stolčkih?

In za konec še ena lepa poletna slikca:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3340
19.6.2008 12:00:00   
sončnica24
Jaz pa sem danes tako lena se mi čisto nič ne da bi samo lažala pa spala zunaj pa takšno lepo vreme, sem mislila da bom kaj naredla pa očitno ne bom nič.
Se pa tudi jaz spravljam k frizerju pa ne vem kdaj bom tja prišla, sem misila it danes pa se mi ne da, jutri pa moram it v bolnico dat kri tako da bo frizer prišel vejretno drug teden na vrsto

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
19.6.2008 12:58:07   
tanja29
Ojla user posted image .
Pa sem spet videla mojo pikico. V torek sem imela pregled. Maternični vrat je lepo zaprt, dolg 3,5 cm. Naša mala pikica pa leži zelo nizko, tako da me je gin. dala spet za 14 dni na bolniško. Moram počivat... Drugače je vse ok, veselo brca. Vprašala sem tudi za spol, pa sva z gin. ugotovili, da bomo oktobra pestvali punčko Manco. Naslednji pregled imam 15.7.
Včeraj sem bila pa na pregledu za sladkor, pa so mi tudi tam rekli, da je vse tako kot mora biti. Juhu juhu - še naprej lahko jem eurokremuser posted image
No, zdaj grem pa nekaj skuhat za bodočega očija, pa še eno slastno sadno torto grem naredit.
Lepo se imejte,
Tanja

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
19.6.2008 15:36:45   
afnica mala

Pozdravljene,

sem pri sestri, pa sem takoj pogledala kaj novega dogaja pri oktobrkah.

Jolly- potem bo šlo še 4 mesece kaj ne? Sem se kar prestrašila, ko sem zvedelazate, da sem danes takoj svojo g. (sem šla po eno napotnico) vprašala kaj je zdaj z m. vratom, če je moj dolg 41mm. Kot je rekla Safira, ni panike. meni je rekla pod 25 se začne. Zato Jolly- vso srečo!!!!!

janja 27- ja nečak se je slikal s tigrčkom. Če si bila na predstavi ob cca. 13h- v drugem delu je šel ljubček na oder, ker ga je klovn povabil in, ko je dobil v roke triangel, je ful začel jokat. Potem ga je šel mož iskat. Je povedal, da ga je bilo strah , ker tega ne zna igrat. Bogi.

Jaz pa sem imela včraj kardiologa za otročka. Tudi možnost napak na srčku- vsaj večjih - so izključili. Še nekaj dobrega. Še cca 2 tedna do izvidov, joj, joj.

Corti- s....., če to ni za znort. Sem glihkar prebrala tvoj mesage, ampak čakam, da prileti še vidim kaj piše dalje.

Pa, pa punce- za naslednjih 10 dni
Aja, pa še eno vprašanje je bilo glede trebuha, če sem bolj pri tavelikih, ker se mi trebuh manj pozna- sem šist povprečna- tako višina, kot teža.

Zdaj pa res, v soboto grem na morje, KOMAJ ČAKAM. Pa še nekaj vremena bo!!!!

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
19.6.2008 17:15:32   
*talcy*
watershine ... mislim da se nismo dobro zastopli ... namreč imam tak trebuh kot bi imela zdaj zdaj za rodit user posted image user posted image  res ogromen user posted image user posted image  ...

glede materničnega vratu mi je pa rekla da imam tud jaz zmehčanga pa ni delala nobene panike user posted image user posted image user posted image  kolikor berem ni ravno ok če je tako user posted image  ....
ne vem zakaj mi  je rekla da 41mm ni ravno ok da kar naj počivam user posted image  eh kdo zastopi te G eni tako drugi tako ....

jolly123  ti se pa drži boš že prišla do take meje da bo user posted image  zrastel in prišel ven samo volja kar pa jo imamo bodoče mamice kar precej .. vsaj jaz ..

no lep dan še naprej in brž v senco user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3344
19.6.2008 22:15:58   
freha
Evo mene se javljam da povem kako je blo na MF, nisem se mogla upretuser posted image !
V glavnem bejbi lepo raste, pdp imam prestavljen na 30. 10.
spola se na žalost spet ni dalo videt in kljub temu, da mi je prejšnjič nakazoval punčko,
tokrat sploh ni nič rekel ker je nogice skup tišal-a.
Glede materničnega vratu sem še ekstra vprašala, pa mi je nameril 35 mm in kokr sploh ni panike. seveda sem se začudila, ker nekateri že pri 41 predpišejo mirovanje, pa je samo zavijal z očmi, da naj ne poslušam take. ena je spraševala za obseg user posted image trebuščka, no pr meni je v 21tednih 154. Kar se tiče brcik, pa jaz tudi ker dal čutim zlo mal, sploh takrat ko sem sama fejst aktivna, med vikendi je pa fuzbal!

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
19.6.2008 22:21:03   
sarcy21
Oj user posted image

Jaz sem bila danes na predavanju anesteziologa, pa me nekaj zanima, ste že kaj razmišlale o kakšnih stvareh za lajšanje bolečin?

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
19.6.2008 23:29:34   
meta2
Če katera kupuje voziček naj si ogleda tega:

PRODAM Pierre Cardin-Basco NOV   Voziček; -   je nov ORANŽNE BARVE- original zapakiran -           je praktičen za uporabo -           je lahek, stabilen, okreten -           aluminijasto ogrodje -           idealen za male avtomobile -           košara za novorojenčka je nastavljiva v več položajev in služi tudi kot športni del -           košara se da obračati v smeri vožnje (pritisnete na 2 gumbka in obrnete) -           pri prevažanju se košara zloži čisto skupaj -           nastavljivo hrbtišče in del za nogice -           prevleke so iz dobrega materiala in pralne na 30 stopinj -           pet točkovni varnostni pasi -           ročaj za potiskanje je nastavljiv po višini -           sprednje varovalo- obroč se z lahkoto odstrani -           zadnja kolesa so večja, napihljiva, fiksna in vzmetena- priložena je zračna tlačilka -           sprednja kolesa so manjša vrtljiva, vzmetena in se dajo blokirati -           priloženo je pregrinjalo za nogice   -           ima veliko in uporabno nakupovalno košaro   Mere: -                     ležalna površina 85 cm x 35 cm -                     globina košare za novorojenčka 25 cm -                     dolžina naslonjala 45 cm -                     višina vozička 108 cm -                     ročaj nastavljiv do višine 115 cm     Voziček boste lahko uporabljali od rojstva dalje in do konca otrokovih potreb po prevažanju.
  http://www.bolha.com/oglas3413865   Cena: 300€   MBT: 070 306 636   Možna dostava na relaciji Koroška, SG, Velenje, Celje, LJ in do Krškega  

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
20.6.2008 8:16:17   
timnala
oJ user posted image !

Vidim, da pridno cvekate user posted image

Jst sem v redu in pikica mala tudi, ker vztrajno binca vsak dan - vcasih bolj, vcasih manj..verjetno se en dan prevec razgibava in pol drug dan pociva user posted image

Sem pa vceraj dozivela sok - ful sva se veselila vozicka (nabavila quinny freestyle comfort) - ga z veseljem sestavila in ugotovila - da je preveeeeeeeeeeelik in mam tud probleme v avto ga dat, tak da ce ga ktera zeli kupit, ga prodajam za 320 € (nov je na soncku 335€, v baby centru pa 375€). Je pa cist nov (sand barve), samo sestavljen in caka v dnevni sobi.

To je to - ce je ktera zainteresirana, kr ZS.

Cau,
Darija

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu meta2)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
20.6.2008 9:23:00   
coccinella
Hey user posted image !

Jaz sem pa danes imela pregled in je z user posted image  vse vredu in lepo napreduje user posted image . Pgledala mi je tudi hrbtenico od otročka, ker jo zadnjič ni mogla, ker je tako čudno ležal. Sem pa udi jaz posebaj vprašala za moj maternični vrat in mi je povedala da je brez problema user posted image user posted image user posted image . Naslednji pregled pa imam šele 1.8.2008.

corti - Kako kaj počutje? Ali si vprašala g glede telovadbe?

afnica mala - OOOoo, full dobro da so izključili večje napake srčka.... Sep pa ti kar malo folš ko greš na morje...UŽIVAJ tudi za nas ko še ne gremo user posted image .

Vsem pa želim en prelep, sončen in vroč dan in ker je za vikend tudi napovedano lepo vreme vam želim da ga čimbolj izkoristite.

Pa se en user posted image  vsem!!! user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
20.6.2008 10:07:50   
corti
oj!

Kako ste? Tako lepi dnevi so...moj pa jaz pa sestavljava sobico!

Veraj sem bila spet na pregledu zaradi vode! Spet imam bakterijo E.cole in dobila antibiotike Zitrocin 500, ter vaginalete! Je rekla ginekologinja, da očitno to bakterijo ne bo nič brez antibiotikov pregnalo in jo je treba z kladvom po glavi! user posted image  

Včeraj sem vzela dva antibiotika, ker mi je tako naročilag. in jao bilo mi je slabo, skoz mi je šlo na buhanje in treslo me je! Najhuje pa je bilo to, da mi je trebuh utrdeval in da sem imela krče! To je trajalo 5 ur, zdaj pa je vse v redu! Vrjetnoo do naslednje doze, ki jo moram vzeti zvečer! Upam, da ne bo tako hudo!
In da preženem to bakterijo!

Coccinela...počutje je bolj slabo...ledvica so me bolela zaradi te bakterije...tudi toliko izcedka mi vrjetno povzroča ta bakterija!Ah ja...upam samo,da bo kmalu bolje!
Afnica mala....upam, da boš uživala na morju..sem ti kar malo folž! Malo se na plavaj še namesto mene, ker jaz se to poletje pač ne bom, ker mi to prepoveduje ta bakterija!

Sem pa včeraj prašala g zaradi gibov ker jih en dan res čutim potem pa dva dni skoraj nič in je pogledala preko UZ, in smo videli  da srček normalno bije...je en majhen lenušček bil včeraj...je spal z rokicam in nogicam skupaj! Pol ko ga je g malo štokala...je samo zamenjal pozo in spal dalje! user posted image  

Zdaj pa moram pospraviti malo, ker včeraj zvečer ni bilo nič od mene! Sem samo še ležala! 

Pridem vas še kaj pogledat!

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?