Miskolina 4455
|
Ojla ! Vidm, da ste ble kar pridne velik za prebrat. zeko sem vesela zate kar perček, čestitam . jolly super zate, bo manj stroškov, midva pa tud dobiva od brata avtosedež peg perego, ker bo najbrz od brata že tolk zrastu, da bojo mogli novga kupt. magnesol tud jest mislm, da to ne bo držal, sej ga je od brata žena pila celo nosečnost pa je normalno dojila, pomoje je odvisno od osebe do osebe. Nobena ne reagira enak. No že cel dan dela prevale mi da vedt da se bo treba kmal uležat. Dons se mi zdi boljš, sej sem se vsaj naspala, pa me je zgodi zbudu. Midva nimava tud nič še nakupljenega, mam sam zmenjen, da mi bo brat nardil previjalno mizo, tako kot je nardil svoji ženi, da ma štiri takie velkie predale za oblekce. Kar pa se tiče vozičkov pa nama je všeč Quinny frestyle na tri kolesa in sicer rabva košaro in sportni del. Mal sva gledala po netu, pa še svakinja ma istga, a ga je tako težko zložit v avto, da bova še premislila. V materinsko šolo bova šla najbrž avgusta in sicer v porodnišnico, a bo šla še kera? sončnica24 super, da je blo uredu na pregledu . Dans sem bla kr pridna, sem pospravla, šla v trgovino nekaj malga kupla, spekla burek in prpravla šobsko solato, njami.....že komaj čakam. No dragi je že doma... čav.
|