|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008
13.6.2008 14:34:24   
janja 27
ojla
pri nas tudi dežuje in ker nimam nič pametnega za počet sem skočila k svaku....tko da vas mal pozdravim....z izcedkom je sedaj vse ok kot mora bit, je prozoren in hlačke so tud čiste sem pa klicala v porodnišnico in mojga g danes ni tko da sem se odločla da itak grem v ponedeljek na prelged pa če bo kaj narobe bom pa šla v porodnišnico itak so tam 24 ur...mal me je panika ...
pri zobarju sem odprvla in seveda zgubila že drugi zob user posted image user posted image ma me je bolel in še gnoj se mi je nabiral..škoda je to ker imam lepe zobe brez kariesa sam imam paradontozo in to povzroča majavost in seveda s časom izgubo zob sicer mi je rekla zobarca da najbolj na udaru so petice in šestice zgoraj ker ležijo pod sinusi in ni skoraj nič kosti tam user posted image ..drugače pa sem čakala pri zobarju ene 15 minut na stolu in v radiu je bil cd od dragojeviča  moj user posted image pa je veselo brcal cel čas tako da me je tud pomiril-a da je vse ok in da naj ne skrbim zaradi izcedka...zjutraj ga najprej nisem čutla do 10 pa me je potem še bolj paniak da ni kaj narobe...
afnica mala kr pejdi gledat viteške igre drugače so vsako leto avgusta pa po moje se splača tud it pogledat postojnsko jamo k je zastonj če ne je vstopnina kr visoka, na kaliču je adrenalinski park ( hodiš med drevesi in podobne fore ) ma za nas itak to sedaj ni user posted image user posted image , drugače pa bo kr pestro popoldan so čuki pa modrijani pa rebeka pa grašo zvečer je bjelo dugme.--bo pa kr gužva baje jaz grem letos prvič...drugo leto bo pa ravno tako v postojni ker letos odpriamo hipemarket drugi največji v sloveniji in komaj čakam da ga bodo odprli ker že prej sem rada nakupovala v merkatorju...
želim vam lep vikend će se slučajno v nedeljo ne oglasim bom sedaj napisala kdo ima pregled  mal prej sicer pa čez vikend nismo tko aktivne , tedy čestitke za dobre rezulatate....miskolina dobrodošla srečno in veselo user posted image pa čim več čvgekanja z nami user posted image user posted image na seznamček te dodam drug teden ker danes se mi ne da klikat smeškovuser posted image user posted image pa močno upam da bo moj računalnik uštiman do takrat

v ponedeljek bomo videle svoje pikice :
   user posted image   janja 27       4.pr
   user posted image   sonček75     4.pr
   user posted image   billa                 pr

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
13.6.2008 15:12:30   
Miskolina 4455
Ojlauser posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image !

Vidm, da ste ble kar pridne velik za prebrat.
zeko sem vesela zate kar perček, čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

jolly  super zate, bo manj stroškov, midva pa tud dobiva od brata avtosedež peg perego, ker bo najbrz od brata že tolk zrastu, da bojo mogli novga kupt.

magnesol  tud jest mislm, da to ne bo držal, sej ga je od brata žena pila celo
nosečnost pa je normalno dojila, pomoje je odvisno od osebe do osebe.
Nobena user posted image ne reagira enak.

Nouser posted image že cel dan dela prevale mi da vedt da se bo treba kmal uležat.
Dons se mi zdi boljš, sej sem se vsaj naspala, pa me je user posted image zgodi zbudu.

Midva nimava tud nič še nakupljenega, mam sam zmenjen, da mi bo brat nardil previjalno mizo, tako kot je nardil svoji ženi, da ma štiri takie velkie predale za oblekce.

Kar pa se tiče vozičkov pa nama je všeč Quinny frestyle na tri kolesa in sicer rabva košaro in sportni del. Mal sva gledala po netu, pa še svakinja ma istga,
a ga je tako težko zložit v avto, da bova še premislila.

V materinsko šolo bova šla najbrž avgusta in sicer v porodnišnico, a bo šla še kera?

sončnica24 super, da je blo uredu na pregleduuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Dans sem  bla kr pridna, sem pospravla, šla v trgovino nekaj malga kupla, spekla burek in prpravla šobsko solato, njami.....že komaj čakam.

No dragi je že doma... čav.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
13.6.2008 15:34:45   
mbd0411
Živjo vsem!!

Ker že nimam nobene ideje,vsaj ne prave,imam za vas eno prošnjo.Nad izbiro imen za fantke sem čisto na nuli.Za punčko imam že vse življenje izbrano ime,za fantka pa sem v temi.Nimam rada kratkih imen,ker jih je preveč.Priprvem smo tudi dali dolgo ime-8 črk.
Pomagajte s svojimi predlogi,da se bom lažje odločila.
Če katera ve kje najdem kako stran,ko izračunajo za mesec rojstva,pomen,zvezde,ipd za ime,prosim.
Hvala lepa vsem.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Miskolina 4455)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
13.6.2008 16:17:02   
vianne
Pozdravljene...

... pri nas je tudi deževen, turoben dan. Upam, da bo kmalu kaj lepega vremena ker ta dež mi gre pa že krepko na živce.
Pri meni je vse po starem. Danes sem bila tudi jaz pridna. Sem spucala kopalnico, v sobi dala sveže rjuhce, skuhala kosilo... sedaj pa sem vas prišla malo pokukat.

Oooo jaz bi tudi šla na tole mercatoriado pa me bolniška drži nazaj. A tole se bo morda odvijalo na letališu (pri Aviotu), saj sem zadnjič videla, da postavljajo neke šotore pa nisem vedela zakaj

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Živjo vsem!!

Ker že nimam nobene ideje,vsaj ne prave,imam za vas eno prošnjo.Nad izbiro imen za fantke sem čisto na nuli.Za punčko imam že vse življenje izbrano ime,za fantka pa sem v temi.Nimam rada kratkih imen,ker jih je preveč.Priprvem smo tudi dali dolgo ime-8 črk.
Pomagajte s svojimi predlogi,da se bom lažje odločila.
Če katera ve kje najdem kako stran,ko izračunajo za mesec rojstva,pomen,zvezde,ipd za ime,prosim.
Hvala lepa vsem.

Oh jaz sem na istem kot ti. Za punčko že imava izbrano ime... vendar kaj ko pričakujeva fantka in imena pa ne moreva nikakor izbrati. Mojemu je všeč Maks... jaz pa bi rada slovensko ime nekako v povezavi z naravo. Meni je zelo všeč ime Klas pa se vsi zmrdujejo nad imenom.
Nekaj predlogov zate: Aleksander, Benjamin, Matej, Erazem, Kristjan, Dominik...

Vsem čestitam za super opravljene preglede. Kar tako naprej punce user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
13.6.2008 16:51:54   
jana84
ej, mene ta baby center prav jezi! Sem hotla oddat naročilo kar prek interneta, pa mi noče. Mi javlja da je neka napaka... In sem klicala na tisto številko 080 in mi rečejo, da so jim nekaj štimali server in da baje prihaja do nevšečnosti in da bi jutri že moralo delat! Ej če pa jutri ne bo več tistih avtosedežev, jim vrat zavijem!!! Ne morš verjet...

No, mi smo drugače čisto fajn, danes je že petek, moj možiček je zadnji dan pred dopustom delal, zdaj pa je šibal malo hodit (kar po dežju in mrazu - pr nas je namreč zunaj okrog 11stopinj user posted image ), potem pa moramo še nekaj ven zvečer...tako da je kar pestro...

jaz se nisem čisto nič učila danes, niti povohala nisem knjige za izpit...Nism čisto nič pridna. Sam ni blo volje. Bo treba na morju kaj prečitat...

Naš nagajivček je pa kljub slabemu vremenu zeloooo živahen in se prekopicuje po trebuščku...Kar naj, zdaj ima še nekaj prostora, čez čas mu ga bo zmanjkalo, takrat pa naj manj telovadi, da me ne bo v rebra brcal...

ja, nič fajn se mejte, mogoče se slišimo(pišemo) še kaj jutri...potem pa na morje (upam samo da mi ne bo treba bunde s sabo jemat!)

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
13.6.2008 18:11:13   
vianne
Če si bo še katera kupila blazino za dojenje imajo sedaj v Baby centru akcijo. Prej je bila cca. 40 eur sedaj pa cca. 30 eur.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170511

Joj jaz sem jo pa kupila pred akcijo user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
13.6.2008 18:37:18   
Acjom1
Hej! Evo, končno sem se malo naspala. Danes sem mela kolokvij, ki sem ga šla že tretjič delat - fizikalna kemija. Res upam, da bo tokrat dovolj vsaj za šestko, ker se res ne bi rada tega še enkrat učila. Imam res dober občutek, tako da bo mogoče celo malo boljša ocena. Sem pa spala danes samo 5 ur, ker sem se še učila ponoči, tako da sem šla po kolokviju na kosilo in potem kar direkt v posteljo in sem se zdaj zbudila. 

Drugače pa sem ok, krči so se mi zelo umirili, tako da imam samo še občasno kakšnega, kar pa najbrž ni nič nenavadnega. Naš user posted image pa sicer brca, ampak me malo skrbi, ker nekaj dni nazaj sem ga res že konstantno čutila in to precej močno včasih, zdaj pa ga sicer čutim, ko se umirim, ampak precej nežno. A mislite, da je to povezano s povečanjem količine plodovnice (nekje sem brala, da se to lahko dogaja v teh tednih, zdaj sem v 25. tednu)?
Sicer pa že odštevam dneve do ponedlejka, ko gremo na 3D UZ v ponedeljek.user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
13.6.2008 18:39:42   
vianne
mbd0411 sem našla dve povezavi o numerološkem izračunu, pomenu imena. Upam, da ti bo kaj v pomoč.

http://numerologija.hladnik.net/

http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=2&tabid=361

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
13.6.2008 18:44:28   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: Acjom1

Naš user posted image pa sicer brca, ampak me malo skrbi, ker nekaj dni nazaj sem ga res že konstantno čutila in to precej močno včasih, zdaj pa ga sicer čutim, ko se umirim, ampak precej nežno. A mislite, da je to povezano s povečanjem količine plodovnice (nekje sem brala, da se to lahko dogaja v teh tednih, zdaj sem v 25. tednu)?

Sem tudi sama brala o tem. Tudi jaz kakšen dan čutim močne brce, drugi dan pa spet zelo blage in bolj poredko. Mislim, da s tem ni nič narobe in se nimamo kaj bati.

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
13.6.2008 18:52:25   
vianne
Midva bova dobila domov "dojenčka" - pasjega user posted image in ker vem, da imate nekatere doma že psičke me zanima nekaj glede prehrane. Kakšno pasjo hrano (brikete...) priporočate in kje jo kupujete (navadna trgovina ali ZOO trgovine...). Jaz bi rada našo psičko naučila, da bi jedla različno hrano ...  včasih bi jo "postregla" tudi s takšno kot jo bova jedla midva npr. pri kosilu. Vendar se bojim, da bo s tem bolj težko ker jo lastniki že sedaj hranijo s konzervami. Si mislim, da non stop konzerve pa ni ravno zdravo tudi za psička ne.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
13.6.2008 19:51:44   
mbd0411
Vianne!

Doma imamo kužka in nikakor ni priporočlivo,da jedo našo hrano,ki ostane od kosila.Mi jemo bolj slano in morda še pekoče...Pri nas je včasih deležen kake zelenjave pomešane z makaroni in dodatkom pasje pločevinke,tudi korenje je in gazr z vilico pretlačim.Kosti tudi.le pazi kake,ampak to bo pozneje ko bo malo večji.Pri nas kupujemo tudi brikete ponavadi Pedigre ali pa mešamo s kakimi drugimi-Friskas ipd.
Saj se boste znajdli.Naš bi kar naprej jedel te pasje piškote,a jih dobi za nagrado.tudi pasjo čokolado.Pa pasje klobase.....Tega je veliko.
Hvala za predloge glede imena.Benjamina že imamouser posted image .Tudi Kristjan mi je všeč....

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
14.6.2008 8:59:38   
*talcy*
ojla pupe ve ste pa kar pridne s tem pisanjem ... sem opazla da pišete glede magnezijevih tabletk ... jaz sem imela do pred nedavnega non stop krče ... zdaj so se mi kar neki umirili user posted image  .... ko sem mojo G uprašala če lahko pijem te tablete je tud men rekla čim manj dodatkov in vitaminčkov v obliki tablet .... čim manj tem boljše za oba .... no pa jo kar ubogam .. mogoče sem do sedaj spila 3 te šumeče in drugega nič ....

janja_K lepo se mej na morju ... čimlepše vreme ti želim .... uživajta .....

no mi gremo pa danes na poroko ... sicer samo v cerkev in na večerjo ker ne smem preveč skakat okoliuser posted image  .......

pa še to ... jaz sem zdaj en teden prav močno čutla brcike našegauser posted image  ... zdaj pa tri dni skoraj zatušje. .... čez dan par brcik ko se usedem al pa umirim pol zvečer ko se dam pred tv je kar aktiven ..... drugače je pa skoz brcau čez cel dan prav močno ... a še kateri tako??

no lep dan čeprav je tko čudno odzunej user posted image  .... papa

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
14.6.2008 9:23:24   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: vianne

Midva bova dobila domov "dojenčka" - pasjega user posted image in ker vem, da imate nekatere doma že psičke me zanima nekaj glede prehrane. Kakšno pasjo hrano (brikete...) priporočate in kje jo kupujete (navadna trgovina ali ZOO trgovine...). Jaz bi rada našo psičko naučila, da bi jedla različno hrano ...  včasih bi jo "postregla" tudi s takšno kot jo bova jedla midva npr. pri kosilu. Vendar se bojim, da bo s tem bolj težko ker jo lastniki že sedaj hranijo s konzervami. Si mislim, da non stop konzerve pa ni ravno zdravo tudi za psička ne.

Za pse nikakor ni priporočljiva "človeška hrana" ker imajo drugačno prebavo kot mi. Jaz našemu včsih skuham makaronein riž, piščančka, korenje itd. Vendar je vse brez maščob, soli in ostalih začimb, ker psi tega ne prenašajo najbolje.Včasih mu zmešam kak navaden jogurt z briketi, dodam jajce...itd Če boš kupovala bolj kakovostne brikete v "pasjih trgovinah" potem bo pes dobil čisto vse potrebno kar potrebuje in bodi brez skrbi, da briketi oziroma hrana ni dosti kakovostna. Je narejena točno za pasje potrebe.
vsekakor ti pa priporočam hrano kot je Hills, Royal Cannin, Eukanuba, Arden Grange itd. Dobiš jih v vseh bolje založenih pasjih štacunah.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
14.6.2008 10:01:36   
corti
Pozdravljene!

Ja tudi jaz kakšen dan čutim konkretne brce čez cel dan...kakšen dan pa čisto nežne in samo proti večeru ko se umirim! Ko sem prašala dr. Pušenjaka o tem, mi je odgovoril da je to značilono za tedne od 20. - 25 tedna! Bom pa v četrtek tudi prašala ginekologinjo kako in kaj je s tem!

Joj kako čudno vreme je! Prov dolgočasno! Nič, nimam kaj pametnega za napisat, tako da se bom poslovila za danes!
Probajte imeti čim lepši vikend..kljub slabemu vremenu!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
14.6.2008 13:51:26   
jerikou
o ste pridne punce....2 dni ne pridem na RR pa že tolko za brat,da si moram prav čas vzet. No tako tudi midva sva včeraj imela MF in videla najiga piškolina. je že pravi mali človeček zdej se pa res vidi že vse zdefinirano. G. je namerla, da je težak cca. 400g sem pa v 21 T 4 D. Preštel smo prstke in so bili vsi. Notri sva bila z mojim sigurno ene 40 min prov čas si je vzela vse počasi kazala in razlagala sproti tako, da sva oba razumela. No in potem je padlo vprašanje,če želiva vedet spol in sem mojemu oblubila da na MF pa lahko vpraša in videli smo malega pimpija. Tako, da če res nismo vidli kakega odvč prstka potem oktobra dobiva user posted image no zdej pa veselo na delo in najt primerno ime. Aha pa postavili smo nov PDP in sicer na 22.10., zdej pa tekma ali bo vaga ali mali škorpio...HIHI. Brcike pa so že prav intenzivne in včasih kr mal posločim ko ne pričakujem tako močne.
Lep dan vam želim...

papa
Jera

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
15.6.2008 21:05:38   
stunfek
madonca oktoberke! skoraj smo padle na drugo stran user posted image
saj jaz to jemljem kot znak, da smo danes vse tako uživale na sončku, da nobena ni pomislila, da bi sedla za računalnik!
jaz sem večino dneva preživela zunaj s ta malo, ki se je rolala, ko blesava. tudi kužika je imela veliko od dneva, saj je bila vseskozi z nama na okoli. super dan, ni kaj!

upam, da ste vse uživale!!!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
16.6.2008 7:25:42   
stunfek
dobro jutro!

kako ste punce? jaz ne blestim najbolje ampak je tudi tako kar ok. zadnjič mi je na MF povedal, da je naš user posted image  v medenični vstavi, kar ni ič hudega, saj ima še čas da se obrne ampak mislim, da se je že obrnil. Prej sem čutila neko "rinjenje" ven nad popkom (predvidevam, da glava) in brcike spodaj nizko, sedaj pa me brca nad popkom user posted image . Mogoče je slišaš, da je narobe obrnjen in se je hitro popravil.

jaz sem ta teden še doma. ta mali bom dala malo časa, da si opomore in okrepi organizem po tistih "konjskih" antibiotikih. Ne želim jo še poslati v vrtec, ker se mi zdi, da po antibiotikih radi zbolijo. upam na najboljše! :)

a ima katera pregled danes? a smo z MFji že vse zaključile?!?

lep pozdrav in lep dan vsem!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
16.6.2008 7:33:19   
coccinella
dobro jutro!

Ja včeraj je bil lep res dan. Se je kar malo prileglo po tako dolgem obdobju slabega vremena user posted image .

vianne - tudi jaz imam doma psa in je samo pasjo hrano, se mi zdi, da je to najbolj pametno, saj ta hranan naj bi vsebovala vse potrebne snovi, ki jih potrebuje kuža. Katero hrano pa boš kupila....nevem, najbolje da vprašaš veterinarja, ampak ne kupovati najcenejše  user posted image . Sicer pa tudi jaz dajem kdaj pa kdaj "človeško" hrano, če kaj ostane od kosila, ji zmešam s pasjo hrano, tako da ni vedno ravno isto.

corti, afnica mala - a potem gremo danes migat? Se že tako veselim user posted image user posted image user posted image . Kdaj pa bosta vidve tam  Otelotu? 19:30? Kasneje?

Lep dan želim vsem user posted image in vašim družinam.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
16.6.2008 8:13:05   
afnica mala
Hojla!
Jaz sem bila v soboto v Postojni na merkatoriadi. Dež in še enkrat dež. Pa še gužva na cesti. Je blo pa vseeno fino, pozno popoldan smo šli v Postojnsko jamo- nobene gužve več, potem pa še v Predjamski grad. Z nečakom sva gledala ful fajn cirkus- čisto slučajno sva zalutala glih na predstavo- pa sva bila brez evidenčnih kart. Tko, da sem prišla domov po 20h uri z zelo bolečo ritko- išias.
coccinella- ker se danes ne bom vpisovala, bo čisto dovolj, če pridem 19:45. Tako da, corti, če ti je ok 19:40 pred vrtcem te poberem, da gremo migat. OK?

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
16.6.2008 9:06:47   
corti
ojla!

Jaz sem taka lenčina...da se mi pa danes nič ne da! Moram se spraviti v trgovino, pa pogledat če kakšne teniske kje v Domžalah dobim! Čeprav bo težka, glede na to, da poznam samo merkator!!!!

Coccinela in afnica mala...valda za danes velja...19:40 pred vrtcem! Bom tam že malo prej, da se slučajno ne zgrešiva! Koliko časa traja to....45 min ali več?
Na zasebno sporočilo sem vama poslala telefonsko mojo...seveda....tako, da če jo dobita...mi samo sms pošljita al pa pozvonita! Če se slučajno kaj zgodi, da se ne čakamo po nepotrebnem! Na internetu pa tudi ne vem koliko bom danes!

Tudi jaz imam doma že voziček...celo dva...eden je globok, ima košaro in vrečo za nogice...za zimo...drugi pa je marela...za polet...in avtosedež so mi tudi prinesli! Sicer je vse rabljeno....jaz samo fino preperem in bo še čisto v redu! Tudi nekaj cunic sem dobila....tako, da jih ima naš user posted image  že kar nekaj!

Nič zdaj pa še grem kavico spit, potem pa malo pospravim in v trgovino!

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
16.6.2008 9:07:41   
minca_n
stunfek jaz se mam morfologijo in to 30.6.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
16.6.2008 9:45:34   
*tedy*
Vidim, da ste pridno pisaleuser posted image . Mi smo včeraj prišli domov imeli smo se res super, vreme nam je šlo čist na roko, ponoči dež, podnevi oblačno z mal sončka, glih prov da ni bilo prevroče. Smo pa bili v Parcu natura viva, pa Legoland, pa......skratka tamaledva sta ful uživala v avtodomu in seveda predvsem v Legolandu, k je bil čist prazen (smo bili v petek tam) tako da sta se po 10 vozila na eni stvari brez vrsteuser posted image user posted image user posted image . Res ful dobr.

Sicer pa me je doma še uradno čakal izvid od AC, in bomo imeli user posted image user posted image user posted image user posted image .
Danes imam MF bom oba tamaledva peljala s sabo, ker imam popoldne in upam da naša punčara ne bo spala.

Zdej pa moram še kaj pospravituser posted image user posted image .

Lep dan

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
16.6.2008 9:59:39   
sončnica24
Pozdravljene da se še vam jaz malo javim ste res bile pridne čez vikend in ste veliko napisale sem jaz tudi rabla en čas da sem vse prebrala.

Vianne mi imamo tudi psa doma je predvsem brikete pa dosti vode pije, drugače pa od naše hrane dobi samo kosti ostalega pa niti nima rad in tu pa tam kakšno konzervo. Tako da je veliko odvisno od tega kako ga boste navadli.

Stunfek jaz imam MF komaj 16.7, tako da še bom kar en čas čakala je pa res da mi g vedno na pregledu vse premeri in pogleda je pa rekla da me je še na to tako iz preventive poslala da je potem res vse vredu pa moj lahko gre zraven ker pri njej ni navada da bi partnerji hodili na preglede.

Glede brcanja sem se tudi s sestro pogovarjala pa je rekla da pač eni čutijo malce prej drugi malce pozneje in pa da še ni časa za paniko ker je čisto možno da že brca pa jaz sploh ne vem da brca in da baje tiste ki pričakujemo prve dojenčke te brce začutimo tudi malce kasneje. Tako da jaz še vedno čakam in upam da kmalu dočakam.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
16.6.2008 10:29:17   
watershine
no tut jst raje visim na tem furumu in prebiram vaše poste kot da bi se učila user posted image ... počas se bom pa res mogla spravt ua knjige.

no prejššnič sem omenila da ne čutim nč brc... no pa se je že v petek zvečer začelo, potem še sobota zvečer in tudi učeraj zvečer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KOK JE PA TO LEPO...SAMO JE TOK NEŽEN DA MORAM BITI FUL POZORNA IN PRI MIRU DA ZAČUTIM user posted image

no sam tok.. lepo se mejte na ta deževen dan

LP

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
16.6.2008 12:11:21   
vianne
Punce hvala za odgovore glede prehranjevanja nešega kužka. V petek ga dobiva in upam, da bo pridna in ne preveč žalostna ker ne bo več pri mami. Z "našo" hrano sem imela v mislih kot ste napisale: kakšna pašta, riž, dovoljene kosti, morda malo vse skupaj zabeljeno s konzervo pa kakšna zelenjava vmes ala korenček itd.... za občasno spremembo jedilnika. No se bova že navadila in sproti naučila... hja tako kot se bo potrebno naučiti z našimi user posted image .

jeriku čestitam za uspešno opravljeno morfologijo in user posted image .

štunfek tudi tebi user posted image za super MF. Jaz jo imam pa šele 24.06. in bom takrat na koncu 23 tedna. Upam, da bodo tudi moji rezultati super. Sem pa vesela, da se tvoja tamala že dobro počuti. Vidve se kar igrajta in crtajta skupaj user posted image user posted image

tedy  šeenkrat čestitke za super AC in sploh za zdravo user posted image . Lepo, da ste se imeli super na izletu in uživali.

Pri meni je vse po starem. Vikend je šel hitro mimo, sončna nedelja pa še bolj. Danes je pa obupno vreme. Počutje je bolj po vremenu, morda pa vpliva tudi že luna, ki bo v sredo.
Sem pa danes spekla pecivo s kislo smetano, saj mi je ostala od kosila v soboto. Upam, da je uspelo... trenutno se še hladi v hladilniku. Sama nisem ravno pekačica oz. slaščičarka... včasih naredim kakšno preprosto stvar.
Sta mi pa mama in ata kupila knjigo Velika knjiga o dojenčku in jo sedaj počasi prebiram. Je super in v njej dobiš veliko koristnih in zanimivih informacij kot npr.: otrok se počuti varneje, če je nad njim razpeto "nebo". Nebo lahko pričarate s čudovitimi svilenimi tkaninami. Večji svileni šal ali ruto obesite na drog, s katerega naj ohlapno visi. Najprimernejši barvi sta rožnata in svetlo modra. Če ruti obeh barv položite drugo na drugo, bo imel otrok občutek, da je še v materinem telesu. Obe barvi skupaj naj bi se namreč zlili v prav tak odtenek, kot ga je bil otrok vajen še kot plod.

Lep dan vam želim še naprej. Sedaj si grem narediti kaj za kosilo, potem pa malo spočiti na kavča s knjigo v roki. Upam, da mi bo uspelo tudi danes kaj zlikati in posptaviti sobo saj je prava atomska bomba.

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.